-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pocokfej #770 üzenetére
Eddig aki visszajelzett Telenor kártyával ezen a ROM -on, ott adottak voltak a problémák. Nyilván általános következtetést nem lehet levonni a mennyiség miatt, de abból tudunk gazdálkodni, ami van.
Lehet itt hálózati beállítás, modem probléma is. Telenor önmagában meg nem annyira elterjedt nemzetközi vonalon.
Például amikor egyik Huawei telefonon teljesen kínai ROM -okat teszteltem ott is kizárólag a Telenor SIM használat volt korlátozott. Minden más, nagy hazai SIM ment, de Telenor csak 2G -n volt képes normális működésre. Ott például már a hang sem ment 2G felett.
Szerk.:
Én egyébként használok Telenor kártyát is, csak ebbe a telefonba nem tudom belerakni. Másikban használom egy másik Voda kártyával. Duál SIM. Az időnként nekem is feltűnik, hogy a Telenor kártya egyes helyeken gyengelkedik, ahol a Voda jobban megy. És általában ez jellemző, nem fordítva.Ez amúgy nem feltétlen gond, ha normálisan vált a frekvenciák között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Xiaomi Redmi 12 4/128GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest