- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
pocokfej #770 üzenetére
Eddig aki visszajelzett Telenor kártyával ezen a ROM -on, ott adottak voltak a problémák. Nyilván általános következtetést nem lehet levonni a mennyiség miatt, de abból tudunk gazdálkodni, ami van.
Lehet itt hálózati beállítás, modem probléma is. Telenor önmagában meg nem annyira elterjedt nemzetközi vonalon.
Például amikor egyik Huawei telefonon teljesen kínai ROM -okat teszteltem ott is kizárólag a Telenor SIM használat volt korlátozott. Minden más, nagy hazai SIM ment, de Telenor csak 2G -n volt képes normális működésre. Ott például már a hang sem ment 2G felett.
Szerk.:
Én egyébként használok Telenor kártyát is, csak ebbe a telefonba nem tudom belerakni. Másikban használom egy másik Voda kártyával. Duál SIM. Az időnként nekem is feltűnik, hogy a Telenor kártya egyes helyeken gyengelkedik, ahol a Voda jobban megy. És általában ez jellemző, nem fordítva.Ez amúgy nem feltétlen gond, ha normálisan vált a frekvenciák között.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Z fold 5 !!512gb!! Icy Blue BeszámolOK!!
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- IPHONE 16 PRO MAX 256GB , 3 hónapos, ONE függő, GARI 2028.06.Hóig, LETILTÁSMENTESEN, ÜZLETBŐL
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest