- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Fotók, videók mobillal
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
Hosssszu #1045 üzenetére
Szia!
A helyes válasz szerintem: 512
Ez viszont nem igaz:
"Más okostelefonok azonban nem teszik lehetővé az összes alkalmazás telepítését a memóriakártyára, és arra kényszerítenek, hogy eltávolítsák az alkalmazásokat és a tartalmat, amikor elfogy a belső tároló. Ez a Samsung Galaxy A7 (2018) alkalmazásával változik, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy az összes alkalmazást közvetlenül a memóriakártyára telepítsék, miközben lehetővé teszik számukra, hogy tartalmukat a bővíthető tárolóra továbbítsák."Mivel nem minden alkalmazásnál van erre lehetőség.
-
macilacus
senior tag
válasz
Hosssszu #819 üzenetére
Érdekes megoldás
viszont nekem sajnos nem jó
Azért szerettem az ACR-t, mert fixre beállítom kit vegyen, mindig fel, és akkor nem a feledékenységemen múlik a felvétel.
Villanyszerelő alkalmazottként pedig sokszor akarnak olyat a főnökeim amit tilos megcsinálnom, de neki jobb lenne ha megcsinálnám bemondásra, írásbeli utasítás nélkül, mint kifizetni a megfelelő végzettségű szakembert. Volt hogy egyszerű villanyszerelőként a lift agyát akarták kiszereltetni velemés ez nem a legdurvább volt.
-
-
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
Hosssszu #546 üzenetére
P9 azért jobb képeket lő, de alapvetően kamera terén annyira nem éreztem abba a kategóriába, ahova szánták. Példának még nem is az előtte lévő, hanem a kettővel előtte lévő generációt hoznám.
[link]
[link]
[link]
[link]pocokfej
Nem hiszem. Kiindulva a Note8 Pitéjéből. Persze alkalmazás kínálatban, apróságokban lehet. Pl. szolgáltatás ROM -mal szemben.Viszont nálam az áttérés probléma nélkül ment. Illetve a visszatérés is az eredeti szolgáltatós ROM -ra. ROOT, Knox és egyéb mókolások nélkül Odinnal.
-
törölt tag
válasz
Hosssszu #479 üzenetére
Amúgy túlzásba nem viszik a főverzió kiadását.
Láthatóan máshova még nem került ki. Persze ez is dicséretes, tekintve a frissítési tervet.
Szerk.:
Arra amúgy kíváncsi lennék, hogy az egyes szolgáltatóknál forgalmazott single verziók mennyire különböznek hardveresen a dual SIM verzióktól. Tehát mennyire van szoftveresen korlátozva. A SIM tálca is ugyanaz, csak ki van öntve műanyaggal az egyik slot. -
törölt tag
válasz
Hosssszu #477 üzenetére
Ruszkiknál igen, ami nem feltétlen jelenti azt, hogy hamarabb jön. De van rá esély. Egyébként A8 2018 -ra is a napokban érkezett a ruszkikhoz. Szintén áprilisi ütemtervben vannak.
Szerk.:
Amúgy Note8 is korábban kapta meg, de nem minden vonalon. Ott a már korábban említett Telenor volt itthon az első, még durván február közepén.
-
törölt tag
válasz
Hosssszu #355 üzenetére
Ahogy láttam a Samsung -nál független single verzióra is érkezett az, ami nálatok DS -re.
Annyira persze nem izgat, mert ez elvileg lényegi változást nem hoz. De remélem a főverzió frissítésnél nem lesz nagyobb csúszás nálunk.
Nekem bejön az új felület használat közben is, nem csak az előzetes hírekre épülve mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Filmvilág
- Óra topik
- Automata kávégépek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 100%/p4303
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest