- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért így ebben a formában normális. Közel 24 óra alatt, egész nap nettel. Kikapcsolt képernyő mellett a szinkronok sem állnak meg. Meg ilyen használat mellett lehet érdemes energiatakarékos módot választani.
Persze attól is függ milyen applikációk vannak fent. Pl. egy Messenger vagy egy FB jobban húzza az akksit. Ilyenkor lényeges mit mutat a fogyasztási statisztika.
-
macilacus
senior tag
Ha megnézed mit ír a telefon tesztje
"Az A7 képátlója generációsan nőtt, telepmérete viszont fordított arányosan zsugorodott, így oda a kétnapos, visszafogott használat. A 3300 mAh-ból egy intenzív nap azért kijön, csak este töltőre kell dugni, illetve másfél nap, lájtos nyomogatással, ötórás képernyőidővel. Ennek a 3D-s játék és a maximális fényerő a legnagyobb ellensége, az üzemidőt pedig különféle energiatakarékos módokkal lehet kitolni, avagy a mindig aktív kijelző elfelejtésével. A készenléti fogyasztás így kellemesen alacsony marad, mégis messze az A7 2017 kitartása."
akkor az alapján szerintem egyáltalán nem nevezhető rossznak.
Az enyém dual SIM-es, de csak egy SIM-mel használom és ha nem játszok, vagy olvasok rajta akkor az enyém is így fogyaszt. -
törölt tag
Az rengeteg... Nekem például éjszaka, kb. 7-8 óra alatt 1-2% között merül. Net és AOD nélkül, de nincs semmi energiatakarékos vagy repülő mód.
Napközben húzza le valami vagy éjszaka is sokat merül? Bár lehet te is éjjel töltöd, mint sokan mások. Így ez nem derül ki. Meg az sem, hogy napközben mennyi netet használsz. Vagyis folyamatosan be van kapcsolva, vagy csak nagyon ritkán, vagy kizárólag wifi, vagy mobilnet. Illetve mennyire mászkálsz sokat. Esetleg mennyit kell jelet keresnie.
Az sem baj, ha látunk egy fogyasztási statisztikát.
-
macilacus
senior tag
Karc állónak karc álló, de valószínűleg kvarc homok került a tok kemény előlapja és a telefon előlapja közé, a kvarc homok meg simán karcolja a Gorilla Glasst
A nem átlátszó flip tokoknak puha a belseje és azért nem szokott gondot okozni a kvarc homok sem.(#598) O.CS:
Igen van, drága -
törölt tag
Egy pakisztáni srác. Abban a régióban lehet például a Xiaomi miatt így adják a telefont. Mert ugye ebben a szegmensben elég sok telefonhoz adnak gyárilag szilikon tokot. Értékesítésben arra felé meg nagyon erős a Xiaomi.
Azért kíváncsi vagyok itthon kapott -e valaki. Gondolom nem jellemző.
Amúgy ilyen szilikon tokot sok helyen láttam itthon is. Én is ilyet vettem, de "lassan" megérkezik kínából, amit rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 13 mini 128GB gyári független ÚJ akku 12 hónap jótállás
- 3 hónapos iPhone 16 Pro 128GB Natural Titan+ tokok+Spigen üveg+Airpods Pro 2
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/128GB 100% hibátlan!
- Red Magic 10 Pro 16GB/512GB - 3 ÉV GARANCIA - MAKULÁTLAN!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest