- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért így ebben a formában normális. Közel 24 óra alatt, egész nap nettel. Kikapcsolt képernyő mellett a szinkronok sem állnak meg. Meg ilyen használat mellett lehet érdemes energiatakarékos módot választani.
Persze attól is függ milyen applikációk vannak fent. Pl. egy Messenger vagy egy FB jobban húzza az akksit. Ilyenkor lényeges mit mutat a fogyasztási statisztika.
-
macilacus
senior tag
Ha megnézed mit ír a telefon tesztje
"Az A7 képátlója generációsan nőtt, telepmérete viszont fordított arányosan zsugorodott, így oda a kétnapos, visszafogott használat. A 3300 mAh-ból egy intenzív nap azért kijön, csak este töltőre kell dugni, illetve másfél nap, lájtos nyomogatással, ötórás képernyőidővel. Ennek a 3D-s játék és a maximális fényerő a legnagyobb ellensége, az üzemidőt pedig különféle energiatakarékos módokkal lehet kitolni, avagy a mindig aktív kijelző elfelejtésével. A készenléti fogyasztás így kellemesen alacsony marad, mégis messze az A7 2017 kitartása."
akkor az alapján szerintem egyáltalán nem nevezhető rossznak.
Az enyém dual SIM-es, de csak egy SIM-mel használom és ha nem játszok, vagy olvasok rajta akkor az enyém is így fogyaszt. -
törölt tag
Az rengeteg... Nekem például éjszaka, kb. 7-8 óra alatt 1-2% között merül. Net és AOD nélkül, de nincs semmi energiatakarékos vagy repülő mód.
Napközben húzza le valami vagy éjszaka is sokat merül? Bár lehet te is éjjel töltöd, mint sokan mások. Így ez nem derül ki. Meg az sem, hogy napközben mennyi netet használsz. Vagyis folyamatosan be van kapcsolva, vagy csak nagyon ritkán, vagy kizárólag wifi, vagy mobilnet. Illetve mennyire mászkálsz sokat. Esetleg mennyit kell jelet keresnie.
Az sem baj, ha látunk egy fogyasztási statisztikát.
-
macilacus
senior tag
Karc állónak karc álló, de valószínűleg kvarc homok került a tok kemény előlapja és a telefon előlapja közé, a kvarc homok meg simán karcolja a Gorilla Glasst
A nem átlátszó flip tokoknak puha a belseje és azért nem szokott gondot okozni a kvarc homok sem.(#598) O.CS:
Igen van, drága -
törölt tag
Egy pakisztáni srác. Abban a régióban lehet például a Xiaomi miatt így adják a telefont. Mert ugye ebben a szegmensben elég sok telefonhoz adnak gyárilag szilikon tokot. Értékesítésben arra felé meg nagyon erős a Xiaomi.
Azért kíváncsi vagyok itthon kapott -e valaki. Gondolom nem jellemző.
Amúgy ilyen szilikon tokot sok helyen láttam itthon is. Én is ilyet vettem, de "lassan" megérkezik kínából, amit rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XR 128GB Vodafone Használt/1 hónap gar./Akku 87%/p4302
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest