- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért így ebben a formában normális. Közel 24 óra alatt, egész nap nettel. Kikapcsolt képernyő mellett a szinkronok sem állnak meg. Meg ilyen használat mellett lehet érdemes energiatakarékos módot választani.
Persze attól is függ milyen applikációk vannak fent. Pl. egy Messenger vagy egy FB jobban húzza az akksit. Ilyenkor lényeges mit mutat a fogyasztási statisztika.
-
macilacus
senior tag
Ha megnézed mit ír a telefon tesztje
"Az A7 képátlója generációsan nőtt, telepmérete viszont fordított arányosan zsugorodott, így oda a kétnapos, visszafogott használat. A 3300 mAh-ból egy intenzív nap azért kijön, csak este töltőre kell dugni, illetve másfél nap, lájtos nyomogatással, ötórás képernyőidővel. Ennek a 3D-s játék és a maximális fényerő a legnagyobb ellensége, az üzemidőt pedig különféle energiatakarékos módokkal lehet kitolni, avagy a mindig aktív kijelző elfelejtésével. A készenléti fogyasztás így kellemesen alacsony marad, mégis messze az A7 2017 kitartása."
akkor az alapján szerintem egyáltalán nem nevezhető rossznak.
Az enyém dual SIM-es, de csak egy SIM-mel használom és ha nem játszok, vagy olvasok rajta akkor az enyém is így fogyaszt. -
törölt tag
Az rengeteg... Nekem például éjszaka, kb. 7-8 óra alatt 1-2% között merül. Net és AOD nélkül, de nincs semmi energiatakarékos vagy repülő mód.
Napközben húzza le valami vagy éjszaka is sokat merül? Bár lehet te is éjjel töltöd, mint sokan mások. Így ez nem derül ki. Meg az sem, hogy napközben mennyi netet használsz. Vagyis folyamatosan be van kapcsolva, vagy csak nagyon ritkán, vagy kizárólag wifi, vagy mobilnet. Illetve mennyire mászkálsz sokat. Esetleg mennyit kell jelet keresnie.
Az sem baj, ha látunk egy fogyasztási statisztikát.
-
macilacus
senior tag
Karc állónak karc álló, de valószínűleg kvarc homok került a tok kemény előlapja és a telefon előlapja közé, a kvarc homok meg simán karcolja a Gorilla Glasst
A nem átlátszó flip tokoknak puha a belseje és azért nem szokott gondot okozni a kvarc homok sem.(#598) O.CS:
Igen van, drága -
törölt tag
Egy pakisztáni srác. Abban a régióban lehet például a Xiaomi miatt így adják a telefont. Mert ugye ebben a szegmensben elég sok telefonhoz adnak gyárilag szilikon tokot. Értékesítésben arra felé meg nagyon erős a Xiaomi.
Azért kíváncsi vagyok itthon kapott -e valaki. Gondolom nem jellemző.
Amúgy ilyen szilikon tokot sok helyen láttam itthon is. Én is ilyet vettem, de "lassan" megérkezik kínából, amit rendeltem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Gumi és felni topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Medence topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- IPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.02.10. ISTYLE vásárlás
- IPhone 13 mini 128GB ÚJ gyári független
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3092, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- iPhone 11 Pro 256 GB Gold, gyenge akku, +ajándék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest