- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyula196906 #1396 üzenetére
88% a kapacitása az akkunak, a gyári 3300 mAh-ból maradt 2917 mAh.
Nem rossz 5 év és kb.~ 260 töltési ciklus után...
(Miután átvettem a telót leirtottam róla a sok felesleges sz@rt, wifi / mobilnet csak akkor fut rajta ha kell, így átlagosan hetente egyszer kellett töltenem)Bejövő hívások összesen: 104 óra 43 perc
Kimenő hívások összesen: 143 óra 2 perc -
Astroboy
őstag
válasz
Gyula196906 #1394 üzenetére
Felraktam
81%-ra van most feltöltve, azt írja 15% alá kell merítenem, hogy el tudja végezni a program a vizsgálatot. Hagyom csökkenni, kiwi vagyok.
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyula196906 #1392 üzenetére
Nekem még nem finnyáskodott kábelre, amúgy ezt az akkumulátor %-ot honnan vetted?
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyula196906 #1390 üzenetére
Jelen!
Enyém most lett 5 éves.Az utolsó frissítés óta mondjuk vannak fura dolgok:
- csörög valaki de a kijelző sötét marad
- hamarabb lemerül, és mintha lassabban is töltene...Remélem nem a samsung gonoszkodott a frissítéssel, és ez csupán a normál degradáció eredménye, minden esetre fura na.
Ezt leszámítva sztem még mindig qrva jó kis telefon.Szerk: Te még használod?
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyula196906 #1388 üzenetére
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyula196906 #1379 üzenetére
Semmi lassulás vagy ilyesmi, ne fesd az ördögöt a falra pls.
Remélem nem az utolsó jött, majd' 4 éve nyúzom ezt a telót és nagyon elégedett vagyok vele, persze ismerve a gyártók hozzáállását sajnos van realitása annak amit mondasz.Szerk: Jaja Vodás, de lassan kiüttetem mert itt figyel a polcon egy flottás korlátlan Trémobilos SIM amit használni akarok, mivel rohadtul nem vagyok elégedett a Vodafone 4G lefedettségével Balatonon.
-
Astroboy
őstag
válasz
Gyula196906 #1377 üzenetére
Tegnap nekem feldobta az "újat", 2022. február 1 a biztonsági javítás szintje.
Az előzőm nekem is '21.szeptember 1. volt, tehát 5 hónap telt el nem 3 a kettő között.Szerk: vajon miért nem jelzett az elmúlt 2 hónapban, hgy van új? Rákerestem pár hetente de semmit nem talált, erre most magától feldobta.
-
Astroboy
őstag
Köszönjük Emese.
Ez nyitó hsz-nek még csak-csak elmenne, de így, hogy itt a topikban ~ 1400 hsz és 3 év alatt alig írtunk rosszat a telefonról, minimum gáz.
Meglepően jó ár/érték arányú ez a készülék, a 3 éves cikk kamera terén igaz adott neki, de egyrészt jött azóta n darab javítás és a probléma megoldódott, másrészt a végső verdiktet a helyedben mégsem abból, inkább a hozzászólásokban olvasható tapasztalatokból vonnám le.
Egyszóval legközelebb javaslom az adott topik értő végigolvasását, mielőtt a nyitócikkre reagálva baromságokkal böfögöd tele a szövegmezőt. -
Astroboy
őstag
Nálam sem, sőt, ahogy fentebb is írták a kollégák sokkal gyorsabb is lett, gondolom optimalizálták.
Viszont ha netezek egyik textboxba se tudok írni semmit, ide a PH!-ra sem, pedig semmin nem változtattam csak frissítettem. Ellenben pl. a WhattsApp okés és az sms is. Tapasztalt már valaki ilyet?
És ha igen mit tehetnék ellene? -
Astroboy
őstag
válasz
Angel2014 #1283 üzenetére
Le, ha az van rajta.
Mondom nem tudom egy kép alapján megítélni, kérdezz rá. Ha az, leveszed és raksz rá újat. Ha nem, akkor vagy így használod tokkal, vagy lecseréled az üveg hátlapot több 10k-ért, de akkor mindjárt nem 20k-ban van a teló...Gyárilag nem fóliás egyik oldal sem, only glass.
-
Astroboy
őstag
válasz
Angel2014 #1281 üzenetére
Szia!
Húszasért jó vétel, persze csak ha nem tiltott.
Legjobb tudomásom szerint a hátlapja is Gorilla Glass mint az előlap. A képet elnézve csak a fólia sérült, de erre szerintem kérdezz rá az eladónál, mert az üveg cseréje biztos drágább mint a fóliáé.
Bár ha raksz rá tokot úgysem látod, szóval akár még így is teljes értékű telefonként használhatod. -
Astroboy
őstag
Nem tudjátok mi lett porro mesterünkkel?
Az összes eddigi hozzászólása valami noname sorszámozott "törölt tag" alatt fut..
-
Astroboy
őstag
válasz
tylerddd #1058 üzenetére
Noob vagyok nem emlékszem, lehet, hogy csak lenémítottam a hívást és nem várakoztattam.
De könnyen kideríthető, hívd fel magad az A7-ről és némítsd ha felvetted a sajátod, ha pittyeg akkor bingo.Ja még valami nem néztem, de ha át lehet rakni valamelyik rendes gomra pl. "hangerő fel"-re a hívásmegszakítást, akkor azzal elkerülheti Anyukád az ilyesmit.
-
Astroboy
őstag
válasz
eladogeppc #808 üzenetére
Rossz topik!
-
Astroboy
őstag
válasz
eladogeppc #714 üzenetére
Hangszóróban van nála jobb.
-
Astroboy
őstag
Vodánál bezzeg semmi...
-
Astroboy
őstag
Nem is port írt, hanem kvarckristályokat, amik bizony egy kicsit szelesebb időben még az ember seggébe is bejuthatnak egy óvatlanul elnyújtott fingás során.
ρσгτσ: köszi a linket, lekaptam gyorsba és ma kipróbálom.
Ha jól értettem félre, a nappali teljesítménye közel a gyárival azonos, de esti fotózásnál jobbnak tűnik/kevésbé zajos ez a G szoftver?
-
Astroboy
őstag
válasz
martin1369 #411 üzenetére
Vezeték mentes.
-
Astroboy
őstag
Üdv mindenkinek!
Szintén zenész!Nekem is a kinézet, a kijelző tetszik meg a sebesség, a kamerákkal még ismerkedek. Tényleg, az üveg hátlap is majom-kemény, vagy az sima salgoglas?
ρσгτσ amit linkeltél kipróbálom, érzetre is sok van még ezekben a kamerákban. A kinézet miatt eddig csak a free Smart launcher 5-öt szedtem le, sok-sok customization és jó kezelhetőség, de ha van erre jobb progi akkor szívesen kipróbálnám.janeszgol: fekete vagy kék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest