- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Második bétánál jár a One UI 8
- Milyen okostelefont vegyek?
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Elméletben igen, gyakorlatban nem teljesen. Vagy nem mindig.
Csak itt éppen a sáv hossza más, mert ebben benne van az éjszakai, kb. 1% merülésem is.
Próbáld meg feltölteni a telefont még az este. Aztán nézzük meg a fogyasztást reggelre. Abból sok minden kiderülhet.
Tehát ne töltsd éjjel, és legyen előtte 100%. Kímélési módok, AOD nélkül. De a net és a repülő mód ne legyen bekapcsolva.
Ha így nem merül sokat, akkor napközben húzza le valami az akksid, esetleg net alatti szinkron valamelyik alkalmazásnál.
Nálam például ez sem eszik olyan sokat. Hozzád hasonló idő alatt sok nettel. Persze ez attól is függ milyen tevékenységek mennek.
Egyébként nálam átlagban 1% merül Pitén. Oreo -n volt 2-4% is. Azonos applikációkkal. Tehát azt sem mondom, hogy Oreo tökéletes lenne e tekintetben.
-
törölt tag
Nekem amúgy a Samsung algoritmusa sem tetszik a képfeldolgozás terén. Persze összhatásban jó. Részleteiben annyira nem jön be. Itt meg ugye jobban látszik.
Automatán meg szerintem minden márkán vannak bajok. Felkarolva a HDR és AI segítségekkel, amik sokszor inkább rontanak.
Majd mutass az akkumulátorról egy teljes statisztikát is. Hátha mi látunk valami furát. Óránként 3-4% rengeteg. Annyit nem szabadna fogyasztania. 2 SIM -mel sem.
-
macilacus
senior tag
Hali!
Éjszakai fotózáshoz tapasztalatom szerint a gyári alkalmazás a legjobb.
Nappali képekhez a Camera FV-5 pro és a Camera ZOOM FX Premium alkalmazásokat használom, ámbár a ZOOM FX-et még csak tanulgatom.
A gyári kamerában van a szuperlassít, a hyperlapse, és a lassítás amivel jókat lehet poénkodni, illetve az élőfókusszal lehet háttérhomályos képeket készíteni.
Szerintem ebben a kategóriában ez a kamera nagyon is jó, bár mindenki elviselne jobbat is(#643) fenky
Fentebb linkeltem két akkumulátorhasználati fotót is 1, 2, az elsőnél három óra játék a másodiknál vagy 6 óra könyvolvasás volt, a képernyő fotókon látszik a készítéskori %-os töltöttség is.
Igazából mindenkinél a szokásai határozzák meg, hogy hogy merül a telefon.
Nálam átlag használattal bírja a másfél két napot, viszont ha nyüstölöm akkor is kibírja nap végéig, ez így azért nem rossz.
Ja és soha semmilyen energiatakarékos módot nem használok.
Ez a telefon ezt tudja, és ez azért nem rossz -
törölt tag
Többen HD Camera Pro, Camera ZOOM FX Premium, Camera FV 5 Pro verzió használnak. Érdemben amúgy nem minden helyzetben jobbak az alternatív alkalmazások, de van mikor jobb képet alkotnak.
Egyébként Pite alatt azért van némi javulás. Azt nem mondom, hogy "tökéletes". Az én képeim az utóbbi időben leginkább a gyári kamera app Pite verziójával készültek. Ezt általában meg is szoktam említeni, hogy jól kereshető legyen.
Nézz vissza, nézd meg azokat is. Összehasonlításnak jó szerintem a mostani Oreo -s állapothoz.
Szerk.:
Amúgy sok helyzetben érdemes visszaváltani 12 MP -re. Szebb lesz az eredmény. Nem mindig erőlködi túl a részletek természetellenes javítását a gyári kamera alkalmazás (sem). -
törölt tag
Általában, ha van is erre nem gyári megoldás az nagyobb merüléssel is szokott járni. Függetlenül attól, hogy kell -e ROOT vagy nem. Szóval amíg nincs erre gyártói megoldás, addig nem hiszem, hogy más verzió normálisan működni fog.
Én LG G szériában szoktam meg a koppintásokat. Valóban kényelmes dolog. Bár ujjlenyomat óta a koppintós érzékelést csak záróképernyőig szeretem. Amire mondjuk még a fenti gyári megoldás jó.
Altatásra van pár Play -es app. Vagy alkalmazás ikont kitéve lehet altatni, vagy némelyik launcher koppintva is tudja gesztussal. Pl. Nova. Nem tudom ennél mennyire működik, de gondolom normálisan vezérelhető.
-
törölt tag
Használat közben nálam javult néhány töltési periódus után a fogyasztás. De itt azért rendszer és az egyéb komponensek fogyasztása is adott. No meg azért a Sony energiagazdálkodása szerintem elég jó, főleg a régebbi modelléknél.
P8 Lite is jó cucc volt, ha a ritkább százalékba tartoztatok. Nem kevés gyártási, illetve deformálódási hiba volt.
De összeségében szerintem jó választás volt erre váltanotok.
-
janeszgol
félisten
"Értesítjük továbbá arról, hogy azon termékek esetében, amelyek 2 éves jótállása (1 év jogszabályon alapuló és a Samsung által önként vállalt + 1 év jótállása) eddig termékregisztrációhoz kötött volt, mostantól regisztráció nélkül biztosítjuk a második évre vonatkozó Samsung által önként vállalt jótállást. Ezt a kedvezményt minden, 2016. május 26-t követően vásárolt termékekre is nyújtjuk, így amennyiben Önnek a Samsung Zrt. által forgalomba hozott ilyen készüléke van, úgy ezzel további teendője nincs." link
Amúgy én is imádom a telót. A nővérem kapta cégesként, elkértem tőle és megnéztem, majd bepottyant kettő hozzám az Edigitalból.
Az év második felében még szeretnék ebből kettőt venni. Sajnos az egyik kedvencemről, a Nokia 7 Plusról lecsúsztam és szerintem az év második felében már nem is lesz kapható az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bittorrent topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gurulunk, WAZE?!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Nintendo Switch 2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro Plus 12/512GB Újszerű,Dobozos,Kétkártyás 1év Garanciával!
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged