- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
chris-v
senior tag
válasz
Burt1793 #2812 üzenetére
Én tuti addig nem romolgatok, amíg a gyári is teljesen jól használható.
Ha nem lenne magyar nyelv, vagy extrém módon lassú lenne, vagy hamar merűlne az aksi, akkor azt mondom rendben, érdemes rátenni a CM-et, de így szerintem semmi értelme. Nem sok pluszt kínál, sőt leginkább semmit. -
Sera26
aktív tag
válasz
Burt1793 #2652 üzenetére
Úgy tűnik semmi nem használ, szerintem szerviz.
Más.
Akinek Telenortól van a telója, szintén nem töltötték ki a gyári Samsung garipapírt? Céges teló, céges előfizetéses flotta. Az ügyintézőjük szerint az ő általuk adott, egyedi, Telenoros garancianyomtatvány elegendő. Ez igaz? A Prémium Assintance-nál mit kér a futár? -
Eszti0215
csendes tag
válasz
Burt1793 #2648 üzenetére
Szia,ezek megvannak,de nincs benn a letoltott cucc.
Letolti a telefon,mutatja fenn az ertrsitesi savban.akkor egyszer ha ramesz meg meg is nyitja,de utana nem talalom sehol.eltunik mint szurke csacsi a kodben minden.
En igazabol tudnek enelkul elni,de parom olyan kriminalis tud lenni ilyen teren....
A letoltes mappat ugy ertettem,hogy Enyimen van egy widget (vagy minek hivjak ezeket) egy nyillal,es barmit leszedek a netrol az ott van azon felul,hogy a sajat fajlokban is megvannak. -
Mr. Locsesz
újonc
válasz
Burt1793 #2540 üzenetére
Én is Lumia 930-ról váltottam 2,5 hete, hát nem erre számítottam, pozitív értelemben.
Több mint 4 éve használtam Lumiákat (620,925,930) és félve váltottam vissza andoidra, de a 930-nál elegem lett a hardveres és szoftveres töketlenkedésből. Ugyanúgy, mint Burt1793-nál, nálam sem működött a mikrofon kizárólag telefonhívásnál (diktafon, kihangosításkor, Shazam, videózásnál hang, stb., felejtsd el), a kijelző állandóan sötét volt, mert elállt a közelítésérzékelőnél...
Az A5 ugyanolyan gyors mint a 930, az akksija kisebb de tovább bírja, és sokkal vékonyabb, minőségibb fémház. A Store app választékáról és az appok használtóságáról nem is írok külön, ezt szerintem köztudott WP versus droid.Szóval eddig egy nagy +1 az A5-nek, de megtartottam azért a 930-at még, hátha lesz a karon varjú, akarom mondani droid megint
Másrészről én gyári flip covert (S view) is használom, a beleragasztósat és nagyon szeretem:
-
Raiu
tag
válasz
Burt1793 #2488 üzenetére
Speciális körülmények között van használva a telefon. Eleinte nagyon finom porokkal dolgoztam. Ott kellett a zárt telefon. Meguntam,hogy a régit rendszeresen kelett takarítani,mert a hátlapja alá ment a por. Munkahely váltás miatt pedig másfajta vegyszer van a közelében. Szívesebben cserélek egy olcsóbb tokot, mint szervízben saját költségen hátlapot,mert vegyszer cseppre leteszem. Az üvegfólia pedig nekem alap védelem egy drágább telefonon.
-
chris-v
senior tag
válasz
Burt1793 #2488 üzenetére
Ott a pont!
Én sem értem, venni egy szép telefont, aztán eldugni, becsomagolni, hogy nem is látszik belőle semmi.
És miért? Hogy 1 év múlva kivéve tokból meg lehessen nézni, hogy jaj milyen szép, aztán megy vissza a tokba.
Az előző telefonom (Motorola Atrix 2) is csak simán a zsebembe volt. Kb 1 évet töltött tokban és kb ugyan annyi ideig volt rajta fólia. 3 év alatt amíg használtam 1-2 szer leesett, azok okoztak 1-2 apró sérülést. Ezen kívül a kijelző üvegen (gorilla 1-es) van pár mikrókarc, amit csak bizonyos szögben tartva lehet látni. Szóval kb semmi baja nem lett, és mire elkopott volna annyira, hogy látványos legyen, addigra csere érett lett.
Úgy gondolom ezzel az A5-el sem lesz másképpen, kibírja ezt a pár évet babusgatás nélkül is -
Zlika
aktív tag
válasz
Burt1793 #2477 üzenetére
Én nyáron a strandon "meg kacsáztattam" csak nem vizen, hanem a járdán és annyi baja lett hogy a kamera körüli műanyag keret khm kapott egy kis textúrát.
Semmi fólia. Volt már elejtve is de itt-ott egy kis karc semmi durva, szóval még ezek után is mondhatni szép. Birja a strapát rendesen. (Angol májkroszoft bill-en nincs hosszú "i" vagy van csak én nem tudom hol?)
-
chris-v
senior tag
válasz
Burt1793 #2475 üzenetére
Én sem használok tokot, csak zsebre vágom. Mondjuk nem is tologatom az asztalon.
Kopásnak semmi nyoma.
Tokot nem is tervezek, nem azért vettem mutatós vékony telefont, hogy betokozzam.
Egyedül egy védő üveget rendeltem hozzá, de még nem ékezett meg. Bár anélkül sem lenne semmi gond szerintem. -
chris-v
senior tag
válasz
Burt1793 #2472 üzenetére
Egy barátomnak S6 edge-je van. Minap nézegettük a 2 telót egymás mellett. Azt mondja cserélni fogja mert az üveg hátlap miatt nagyon csúszik. Szoftveresen tök ugyan az a két telefon! A kijelző ugye jobb az S6-ba, de így kézben, nem nagyítóval nézegetve, minimális a különbség. S6-ban a hardver is combosabb, de az is csak úgy tűnik fel, hogy pattogósabban nyílnak meg az appok. Az edge vastagabb is mint az A5, viszont a hajlítás miatt, annyira vékony a széle, hogy a két szélét fogva vékonyabbnak tűnik. Persze rendesen kézbe véve, már ez az optikai csalódás nem játszik.
Ami még plusz az edge javára, az a LED és a hátulján a pulzusmérő, ami inkább játszadozásra jó. Nehezen tudom elképzelni, hogy biciklizés közben nekiállnék vele mérni.
Erről jut eszembe, az A5-ben van ANT+ szóval bármilyen ezzel a szabvánnyal kompatibilis pulzusmérő övet hozzá lehet csatlakoztatni.Nos, csak azt akarom mondani, hogy szép-szép az edge, de amennyivel drágább, annyival nem jobb.
-
mateus
senior tag
válasz
Burt1793 #2472 üzenetére
Az S6 edge formavilága nem semmi valóban, bár sokan mondják, hogy az éles oldala kényelmetlenné teszi a fogását hosszabb távon.
Amúgy szerintem nem is baj, hogy az új A széria teljesen más külsőt kapott, így az előző széria ugyanúgy értékes marad, mivel teljesen más dizájn, akinek ez tetszik, az nem fogja lecserélni.
-
mateus
senior tag
válasz
Burt1793 #2470 üzenetére
A "régi" A5-ről teljesen felesleges átváltani, ez is szuper teló.
Viszont aki S6 külsőt akar, annak jó alternatíva lehet (Samsungnál amúgy 130e, kíváncsi leszek gsm-eknél mennyiért nyit).
Igaz, hogy erősebb az S6 jóval, de pl. van néhány dolog amiben az új A5 odaveri: erősebb akksi a kisebb teljesítmény mellé, FM rádió, bővíthető memória. Viszont mivel S6 is van már korrekt áron, így nem könnyű dönteni ha valaki ebbe az irányba megy. -
mateus
senior tag
-
oncsi
őstag
-
infectedmann
őstag
válasz
Burt1793 #2390 üzenetére
Nem. A Knox-ot, ami ezt számolja azt sehogyan nem tudod nullázni. Nem létezik olyan biztos megoldás, amivel a Samsung szervizes szoftverét át lehetne verni, ugyanis ezek az adatok a telefon memóriájában rögzülnek (fogalmam sincs pontosan hol és hogyan), nem pedig szoftveresen.
-
mateus
senior tag
válasz
Burt1793 #2301 üzenetére
Biztos ki lehet azzal is XD De nem véletlenül nem olyan hegyes a gyári sem. Meg elég vastag tű kell, hogy elég erőt ki tudj fejteni vele.
Egy másik topikban olvastam olyat, hogy valakinek becsúszott a tű jobban mint kellett volna, és azonnal kikapcsolt a telefon, alig tudta feléleszteni. Szóval lehet kárt csinálni. -
Pool_
tag
válasz
Burt1793 #2209 üzenetére
Álló helyzetben pl a tengelye körüli forgatást nem igen méri. Mivel gyorsulást mèr, gondolom vízszintesen valahol középen van benne a szenzor. De igazából tökmindegy, elég ócska telefonjaim voltak eddig, de mindegyikbe volt gyro. Elég gáz hogy egy 100+os telefonba nem jut... Hiába van benne valami ami hasonló adatokat is tud, ha nem használják az appok, mert a legócskább telefonba is kerül manapság gyro.
-
fonix232
aktív tag
válasz
Burt1793 #2148 üzenetére
Ki beszélt itt launcherről?
S6 alatt sokkal kiterjedtebb a theme engine - nem csak az ikonokat meg a hátteret cseréli, hanem tényleges témákat lehet a telefonra húzni, kb. úgy mint CM alatt. Csak ugye ez az olcsóbb telefonokra nem került rá. Viszont van egy port, ami a H modellen már működik.
-
roleksz
újonc
válasz
Burt1793 #2090 üzenetére
Szabad szemmel az enyémen se látható semmi, de ha végigsimítom a hátlapot, akkor érezni h deformálódott... a kijelzőnél ugyanez, olyan érzés mintha a vastagabb alkatrészek (pl. akksi) kitüremkednének :/ nagyon fura, sose jártam még így, pedig volt már fém telefonom, igaz nem ilyen vékony... gondoltam rá hogy tokba teszem, akkor legalább a hátlap görbületét nem érzem az ujjaimmal, de a kijelzőn akkor is kitapintható, másrészt meg pont a szépsége fogott meg a telónak, és nem szerettem volna egy gagyi szilikon tokba gyömöszölni... pedig lehet, hogy ez marad az egyetlen út :S
-
atenza
senior tag
-
-
Raiu
tag
válasz
Burt1793 #1823 üzenetére
Mi MM ban vettük. Ma jelezte és töltötte le a telefon. (Nem használok frissítésre külön progit.)
Csak azt nem értem,h az energia takarékos beállításokat miért kellet így "elrejteni". Átlagos felhasználó keresheti..... Én rendszeresen állítom. Mikor csak könyvet olvasok, akkor elég a fekete-fehér energia takarékos... Mikor GPS-nek használom ott viszont zavarna,ha fekete-fehér maradna a telefon ezért kiveszem a szürke árnyalatot..... -
-
Krapter
tag
válasz
Burt1793 #1618 üzenetére
Nem, hanem az a problémám, hogy ha kapok értesítést akkor nem ugrik a lockscreenre magától, hanem csak simán ugyanúgy feketén "hibernálva" van a telefon csak a hangot hallom, hogy megjött egy értesítés. Manuálisan kell "felébresztenem", hogy előjöjjön a lockscreen ott meg látom az értesítéseket.
-
Burt1793
veterán
válasz
Burt1793 #1615 üzenetére
A kies nálam is írja a frissítést, de 30%-on van a töltöttség, így nem hajlandó elkezdeni, pedig már megcsináltam a resetet... na mindegy, gyorsan feltölt.
Ez is 5.0.2 amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 24 Hours of Le Mans
- NBA és kosárlabda topic
- PlayStation 3
- Nintendo Switch 2
- Házimozi belépő szinten
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest