- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
-
Burt1793
veterán
válasz
gyuri81 #2376 üzenetére
Note3 is van a családban, a kijelző színei tényleg javultak, így az A5 már jobb, de sebességben jobb tud lenni a note3, ha raksz rá egy normális rom-ot xda-ról, esetleg kicsit kipucolod a hülyeségeket (ezt mondjuk én az A5-nél is megtettem). Igazából normál használat mellett nincs nagy különbség az s5, a5, note3 között, ahogy itthon tapasztalom.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
gyuri81 #2023 üzenetére
Ezt olvastam:
Az előlap mintegy 71 százalékát uraló display gyémánt PenTile mátrixos Super AMOLED technológiára épül, ami miatt a kontraszt szokásosan az egekben van, a betekintési szögek kellemesen nagyok, egyébként pedig a fényerőre sem lehet sok panaszunk. Megjegyzendő, hogy az A3-as kistesó szerényebb felbontású kijelzője RGB mátrixos és valamivel nagyobb a fényereje. -
ancsako
tag
válasz
gyuri81 #1720 üzenetére
Szia!
Nekem ez a fajta van az A7-re:
http://www.aliexpress.com/item/KALAIDENG-Brand-SUN-Series-PU-Leather-Card-Case-For-Samsung-Galaxy-A3-A300-Flip-Funda-Book/32321005875.htmlMiért ragaszkodsz az eredetihez? Én határozottan nem szerettem volna ezt a tapaszos vackot. Rá kell ragasztani a hátlapra...
-
=HG=
addikt
válasz
gyuri81 #1585 üzenetére
Már készítheted a pénzt, mert a párodnak tetszeni fog az A5...
No én is készhez kaptam és ismerkedem vele.. Nekem T-s és már eleve 5.0.2-vel kaptam....
A gáz, hogy asszony is megnézegette és kijelentette, hogy márpedig neki is kell egy ilyen...
Így jártam...Úgyhogy már meg is rendeltem neki...
A védelemmel vagyok gondba.. Az, hogy fólia kell az elejére tiszta sor...megkapja... Viszont tok..??....
Asszonynak valószínüleg flipes lesz, az tökéletes a retikülben... Én még tanácstalan vagyok..Egyenlőre egy sima szilikon felé hajlok....Igaz, hogy leesésnél túl sokat nem véd, de nem akarok dobálózni vele.. Viszont nem azért vettem egy szép telefont, hogy teljesen eltakarjam, és dupla vastagságút csináljak belőle...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged