Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
mike1334 #2539 üzenetére
Egyelőre hibátlan, 5 hónapja váltottam, nem volt még probléma vele. A 930-asban zavart: a zene appok mind buták és lassúak voltak, az IE akadozott, melegítette a telefont, lassú volt, mindig újratöltötte a weboldalakat. A Fb és a messenger akadozott, instabil volt, butább és használhatatlan volt. Aksi is gyorsabban merült, kijelzővel voltak gondok, mikrofonok elszálltak, összeszerelési minőség silányabb volt, mint az A5-nél. Nagyon vastag volt, micro sd-t nem fogadott, melegedett. Sok kis buta hibája volt. Az A5-re csak annyi rosszat tudok mondani, hogy a google play-t nem szereti annyira, tehát ott azért meg tud akadni, viszont amikor megvettem leszedtem az alkalmazásokat, azóta nem is nagyon használom és igazából engem a akadás nem zavar annyira, mint az elnyújtott animációk és a betöltés feliratok. De összességében elmondható, hogy nagyon gyors a rendszer az A5-ön és tényleg akadásmentes normál használat mellett (játékra biztos szar).
-
chris-v
senior tag
válasz
mike1334 #2524 üzenetére
1 év után lassulásra panaszkodni, úgy, hogy ki tudja mit telepítettek és mit nem. Így ezt nem lehet megítélni, konkrétan, már bocsáss meg, de ez így egy baromság!
A Lenovo és a Huawei pont olyan kínai telefon mint a Xiaomi, Meizu és az Ulefon. De ez a kis ötös fogat közül még mindig a Xiaomi a legjobb. Egyébként zárt boot loaderrel milyen hátrányod származik?
Szóval, ha kínai, akkor tuti nem Huawei vagy a Lenovo a legjobb választás.De ezt neked kell eldönteni, mit szeretnél, mi fér bele a költségvetésbe, na meg a legfontosabb, melyik tetszik.
-
chris-v
senior tag
válasz
mike1334 #2521 üzenetére
Én abszolút jó választásnak érzem, bár ha láttam volna a xiaomi mi4i-t akkor lehet azt veszem meg inkább, de látatlanba nem mertem bevállalni.
Ettől függetlenül ez egy szép és vékony telefon, még ha nem is a legerősebb a hardver.
Van benne GPS, Glonass, Beidou, Bluetooth v4.0, 4G LTE FDD, NFC és ANT+ is, ami elég ritka, de aki sportol annak nagyon hasznos lehet!
Ezen kívül a hátsó kamera 13 megapixel és az első pedig 5.
Szóval jó vétel, aksi is sokáig kitart és semmiféle lassulást sem veszek észre és nem is hallottam ilyent, hogy kifejezetten a Samsungokon lévő android lassulna. Nem kell feltenni mindenféle cleanert és akkor nincs gond
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Energiaital topic
- iPhone topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest