- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Nagypapám kapott egy ilyen A5 ös telót. Valamiért a play áruházban a saját alkalzásoknál csak keres keres de nem talál semmit sem, már vagy 1 órája. Nemtunk rajta semmit frissiteni. Műr csináltam teljes wipe ot és odin al újraraktam a firmware-t is de ugyanaz. Mi lehet az oka? hátha talákozott már valaki ezzel.
-
BogyóBP
addikt
válasz
cintula187 #3155 üzenetére
Igen úgy volt.
-
BogyóBP
addikt
Igen mert az Odin csinál egy factory resetet is. Olvastam hogy valakinek átállitodott a CSC kód. Ha függő telefonról beszélünk és független romot tettél rá akkor tedd fel a kingoroot nevü appot amivel kitudod rootolni úgy a telefont hogy ne ugorjon meg a knox. Ezután a com.manniakk.cscselector.apk programmal helyre tudod tenni a régiókodot amennyiben az adott romban benne van. Természetesen újraindulást és factory resetet kér majd. Ha végeztél lehetőséged szerint választhatsz hogy újrateszed a XEH romot az újonan beállitott régiókodra megszüntetve a root jogosultságot vagy nyomsz egy sima factory resetet. Lollipop al tökéletesen ment a fenti metódus , marshmallow al még nem probálkoztam mivel ott ahogy feltoltam odinnal a vodás romot egyből bevette a VDH régiókodot. Loliban viszont gyárilag a VDH romban is a cyprusi kód volt beállitva alapra.. nemtudom mért.
-
BogyóBP
addikt
Nemrég kapta meg a A5 ös a marshmallowot , úgy láttam hogy a GUI-n kivül nem sok változást hozott a rom. Tesóm telefonján az van, ahogy kijött feldobtam neki eddig nem panaszkodott.
-
BogyóBP
addikt
válasz
pocokfej #2999 üzenetére
Semmi baja nem lesz annyi hogy lehet hogy a régiókodod XEH ről VDH ra ugrik és kapod a voda szemetét is amit belegyógyit a saját romjába. Ha el is változna a régiókod a Kingoroot al helyre lehet úgy rakni hogy a knox számláló ne ugorjon meg, tehát létezik rootolás garivesztés nélkül is. (További info priviben). Ha valaki úgy dönt hogy feltolja a 6.0 ás romot számoljon egy bő 20 perces bootolásra mig feláll (legalábbis a Voda romja addig molyolt a telefonnal). Tesóméra már ráraktam eddig nem panaszkodott.
-
BogyóBP
addikt
Megkapjátok a 6.0 át
Úgy néz ki.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Tocso76 #2945 üzenetére
Amig nincs rootolva addig nem fogsz tudni rátenni custom romot mert megfogja fogni a knox védelem. A leírásban nem találtam hogy írta volna a rootot, CF-autoroot al küldd meg ha a garancia úgyse számít már mivel permanens root kell nem csak addig amig újra nem indul. A Kingroot is szépen kitudja rootolni akkor nem veszik el a garancia (com.kingroot.kinguser_4.8.2-138_minAPI9(nodpi).apk) ez kell majd neked, nekem ez rootolta ki úgy hogy nem ugrott meg a számláló így tudtam variálni a régiókodokkal is. Aztán ha ez kész akkor mehet rá a TWRP majd az SD kártyára az új rom és a Gapps. Innentől magától értetődő a dolog, telepités SD kártyáról, kiválasztod a rom telepítőjét valószinüleg aroma installeres, aztán hajrá.
-
BogyóBP
addikt
válasz
kogamester #2940 üzenetére
Nekem néha olyan hangot ad ki mintha egy akku kisülne, felsipol/felzúg mintha valami kisülne
aztán pluttyan egyet. Elég ritkán van. Fingom sincs miez.
-
BogyóBP
addikt
válasz
infectedmann #2038 üzenetére
Dehát az android az linux nem? Elvileg bárki tudja piszkálgatni a rendszert..Nem értem. Az ios viszont zárt rendszer.
-
-
BogyóBP
addikt
Nézegettem és nem tudtam eldönteni hogy az S4 vagy az A5 e a jobb telefon. Ha átlagban mindent nézünk, kamera stb.
-
BogyóBP
addikt
válasz
GEPESZ66 #1839 üzenetére
Igen gyakoril jelenség, nekem akkor mondtak ilyent amikor a telefonnak a hangszoroja túl messze volt a számtól vagy a fülem betakarta a fent lévő antenna lyukat. Illetve egy szilikon tok is hozzájárul ehhez. Mást úgy nem nagyon tapasztaltam a hangerő lehetne azért erősebb is hivásoknál.
-
BogyóBP
addikt
válasz
cintula187 #1837 üzenetére
Nem segít be, a telefon hátul szól csak.
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Van valami újdonság az új szoftveren kivül a telohoz? pl valami root megoldás ami nem szakitja fel a knox ot vagy ilyesmi.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Warrriorrr #1272 üzenetére
Odin.
-
BogyóBP
addikt
válasz
0lugosi0 #1010 üzenetére
Ha nem félted a garanciát akkor a CF-Autoroot al tudod, letöltöd a telefonhoz valót, ODIN nál az AP részhez betöltöd és mehet a flash. ujraindulás után a root automatikusan megtörténik, és a knox számláló is ugrik egyet. Ez a root addig érvényes amig újra fel nem flasheled az eredeti romot.
-
BogyóBP
addikt
válasz
Kecuhun #1003 üzenetére
Az azért van mert biztos a fülkagylód rátakar az antenna bemenetre amit nagyon okos módon felülre helyeztek el pont oda ahova az ember a fülét teszi, tehették volna kicsit kiljebb is jobb oldali irányba. Nekem sokszor mondták már hogy olyan mintha viz alól beszélnék és 99% ban ez volt az oka. Vagy hogy túl távol volt a beszélőke a számtól.
-
BogyóBP
addikt
válasz
mackoapo11 #932 üzenetére
Szerintem nem.
Nagyon egyforma eredményt produkál a két telefon, nemtudom pl a tiedben van kézremegés kompenzáló a kamera szoftvernél?
-
BogyóBP
addikt
válasz
poffsoft #923 üzenetére
Ja bocsi nem láttam. Kirootolod a telefont ha ki van akkor feltolod rá az eredeti romot www.samsung-updates.com ról ODIN segitségével. Beállítod amit kell pl ha elmászott a CSC kód akkor azt is , viszont ezt is csak root alatt lehet. Ha már a számlálód elmászott akkor újra elfog tehát érdemleges különbséget nem fogsz tapasztalni. SZedd le a legujabb szoftvert hozzá ami régiófüggetlen (XEH) és tedd fel ODIN al. Ekkor lesz egy lollipop rendszered ha az ota vagy a kies nem tudja rátenni. Mivel az odin egész más elven megy így annak bele kéne hogy tegye a rendszert. Ellenkező esetben valamit rosszul csinálsz
Részletes leirást itt találsz az odin os metódusról: [link]
Azt hogy a chainfire hogy reagál a telefonra lollipop alatt még fingom sincs mert én nem rootoltam. Bár elállítodott már a CSC kódom nekem is ahogy feltettem a független romot de azért hogy visszaállitsam még nem rootoltam.
Fontos hogy amikor a romot keresed, akkor a telefon az SM-500FU legyen és ne más.
-
BogyóBP
addikt
A5. Annak idején olvastam hogy alpha ban sok a bug. Mérlegelheted a dolgot is amúgy abból a szemszögből is hogy a galaxy alpha az inkább az S5 utodja minimális butitással (12mpx 16 helyett), ISOCELL szenzor, viszont az A3-A5 ben sony Exmor szenzor van ami leírások alapján jóval szebb képet készít mint a fentebbi. Funkcionalitását tekintve talán a státuszjelző led ami még az Alpha javára irható, de hardverben az A5 mögött van még akkor is ha 6 magos, viszont nem 64 bites.
-
BogyóBP
addikt
Az egy figyelő program egy úgynevezett HASH szerü értéket figyel. Ha bármi olyan dolog történik a telefonon módositás (pl custom recovery ) vagy egy olyan rendszer amit nem a microsoft "zárt" le és látta el digitális sing al, akkor ez a program mint egy védelmi rendszer (mint pl a vírusírtók) jelzik hogy a chipbe eltárolt HASH érték különbözik. Ekkor a program úgy veszi észre hogy jogtalan (nem legalális) módosítás történt és a számlálót 1 el megtolja. Mivel ez csak egy olvasható vhipben lévő program így visszafele nem lehet írni (törölni) az értékét. Tömören körülbelül ennyi. Léteznek már gyakorlatban is működő KNOX védelem kiikatót algoritmusok de eddig még csak az S5 nél működött, az A5 meg ugyebár újabb védelmet kapott (másabb).
Sajnos a Samsung ezen húzása erőteljesen visszafogja húzni a custom romra hajazókat, és mivel legálisan pl garancián belül nem tudsz rootolni, így nagyon kevés ember fog emiatt mondjuk samsungot vásárolni. De erről régebben cikkeztek is. Aztán majd meglátjuk mi lesz.
-
BogyóBP
addikt
válasz
poffsoft #906 üzenetére
Ha csak úgy frissited a telefont hogy nem csinálsz előtte a recoveryből egy wipe ot akkor ODIN nál nem lesz visszállitás, kiesnél viszont igen. A root al a telefon garanciája is elvész, ha nincs valami egetverően sürgős dolgod hogy az kell rá akkor inkább hagyd.
Pizzafutár: Ha a telefon gombja alul nyomásra sem (érintés) világit akkor valami gubanc van. Ahogy hozzáérek egyből felvillan a két szélső gomb fehéren majd el is alszik. a középső gomb értelem szerüen nem világít az hardveres gomb
-
BogyóBP
addikt
Ezt rakd rá: http://samsung-updates.com/details/47808/Galaxy_A5_SM-A500FU/SM-A500FU/XEH/A500FUXXU1BOF1.html
Ez már az 5.0.1 es Lalipop és gyorsabb mint a 4.4.4 és szebb is. Ezzel eltünnek a sallangok és a garid is megmarad.
-
BogyóBP
addikt
Valamit elnéztél mert ez így nem helytálló. a www.samsung-updates.com on lévő firmware-t tegyed fel. Ha most vodás vagy és nem szeretnéd továbbá a vodafonet akkor tedd fel a XEH romot vagy a VDH-t ugyanaz. Ha pannonos vagy akkor se igazán van semmi jelentősége mivel a pannon romja simán lehúzható egy a kiesről is ha később valami miatt vissza akarod állitani. A szerviz meg nem is foglalkozik vele mi van a régiókodba irva annyira nem hogy még arra se tudtak választ adni nekem hogy lehet visszaállitani a régire
A garancia a KNOX érintetlenségére vonatkozik, nem a szoftverre.
Nagyon fontos hogy mikor kiválasztod a telefontallozoban, akkor SM-A500FU-t választd. Az hogy az U betü pontosan mit jelent a végén azt még nem tudjuk mindössze találgatás lehet hogy Unio/Unlocked ilyesmi. Tehát hogy nincs rajta régiózár.
-
BogyóBP
addikt
De miért kéne átirni? Az egy pár kb os fájl ami modositja. Hogy kb értsd vannak különbözö romok amik csak egy CSC kodot tartalmaznak (single-CSC) ezek pl a finn NEE stb romok így azoknál tök mindegy mert mindig finn nyelvet rak be alapba. Ugyanakkor vannak a több kodot tartalmazó romok (multi-CSC) amilyen a voda romja is. Ha a voda sziveskedne olyan romot kiadni amibe csak egy darab CSC kód van vagyis az övék (VDH), akkor nem lenne gond. a Tmobil(TMH) és a Telenor(PAN) nak is van ígymond ilyen saját romja csak a vodának nincs. Itt igazából nem átírás történik hanem egy preconfig fájl felülirja az alapértelmezettnek beállitott régiókodot arra ami a romba definiálva van. Ha ezt vissza akarod állitani na akkor kell a rootolás és akkor ugrik a knox. Nekem már volt fenn finn rom is és még mindig 0x0 a knox counter. Anno sokat szorakoztam vele galaxy S3 ason ezzel mert ott még nem volt ilyen buzi védelem, pik pak arra raktad amire akartad. Ez azért is jó mert pl ha külföldön vagy már nem biztos hogy előnyös egy magyar régiós rom és még sorolhatnám.
-
BogyóBP
addikt
Annyi hogy ciprusi régiókodot rak a telefonra tehát amikor a telefont alaphelyzetbe állitod a ciprusi nyelvet tölti be alapértelmezésképp de ugyanúgy átállitható magyarra tehát igazából semmi. Meg a szoftverfrissités kb de szerintem még az sem mert úgy vettem észre hogy a Vodafone ezt a romot kapja meg és mahinálja meg saját magának, mivel a VDH régiókód is ebbe a romba van benne. Meg még jó egy pár, azt hiszem a XEH is. Ez csak egy Customer Sales Code ami kb arra utal hogy a szállító milyen szoftvereket telepít a saját romjába. Ha ezt teszed fel a vodafone szemetétől megszabadulsz.
-
BogyóBP
addikt
Nem ugrik mért ugrana. Csak elállitodik a CSC kód. Én nekem ez volt csak egyedül a gond. Mivel official firmware kerül fel semmi bajod nem lesz tőle. Knox abban az esetben sérül ha saját bootloadert vagy recovery flashelsz fel odin al. Ha gyári romot akkor nem. Illetve még a ROOT is feltépi a knox-ot.
-
BogyóBP
addikt
Hülyék vagytok gondolom fogalmatok sincs mi az az OTG. Lehet hogy az ember nem használja minden nap de van amikor életet menthet egy kilátástalan szituációban. Mellesleg szerintem egy nagyon jó dolog. Nyilván nálatok a kijelző képpontsűrűsége és az értesitési led hiánya az ami a legfontosabb enélkül élni sem lehet..
-
BogyóBP
addikt
- Elég ostoba ötlet volt a fejhallgató csatlakozót alulra szerelni
- Kihangositva mind a hívás mind a zene elég gyengén szól ( szerintem halk )
- A fülkagyló hajlamos arra hogy a fent lévő kis antenna lukat eltorlaszolja ezzel rontva a hivásminőséget
- Kisebb távolságtól a szájtól már nem olyan jól hallható a beszédje a telefonálonak
- Akku sehogy sem cserélhető csak ha teljesen szétbontják
- Nincs képstabilizáló funkció a kameráhozÍgy hirtelen kb ennyibe botlottam eddig bele, vannak közte kevésbé és nagyon bosszantóak is.
-
BogyóBP
addikt
válasz
pauliboy23 #774 üzenetére
Jaja igen.
-
BogyóBP
addikt
Ismerem őket azt hiszem a Tesco mögött van a székhelyük a Kinizsi utcában. Nemtudom mivel küldted be a telefont de atomjaira fogják szedni még akkor is ha csak szoftveres gondja van. Én ez miatt nem adtam át anno ott egy telefont mert a sima szoftverezést sem tudják vállalni még a gyorsszerviz szolgáltatás alatt sem ennél a fajta készüléknél mondván hogy ragasztva van a kijelző. Olyan kb 1 héttel számolj vagy 1,5.
-
BogyóBP
addikt
Már a franciáknál is van lalipop.
-
BogyóBP
addikt
válasz
samphone #756 üzenetére
Az a figyelmeztetés arra vonatkozik hogyha az adott program fut akkor valoban elszállhat. Ez egy előtöltő rész, egy úgynevezett cache amit ott találsz, amik ott vannak néhány kis mütyür része a programnak előre bevan töltve hogy gyorsabban induljon. Ha ezeket bezárod, felszabadithatsz helyet és egy kis időre tényleg gyorsulhat a rendszer de ugyanúgy megfog telni újra pár percen belül ez a rész. Ne feledd hogy 5 colos kijelzőről és 4 magos hardverről beszélünk, teljesen logikus hogy massziv használat mellett lemerül másfél nap alatt. Ez még nagyon is jónak számít azzal szemben hogy pl a Note 2-t 2x kellett egy nap tölteni.
-
BogyóBP
addikt
Mit izgat a kijelző felbontása? Sose értettem. Egész nap azt nézegeted vagy mi? Egy monitornál megértem a problámát de egy telefonnál..Ezt sose értettem. Pentile matrix meg egyáltalán nem mutat hátrányt az A5 esetében. Ettől függetlenül nyugodtan vehetsz S6 ot is, annak se lesz jobb a kijelzője. Az S3 nak valóban gyengébb volt a kijelzője de csak azért mert fakóbb volt. Ennek mérföldekkel szebb és élénkebb, de akinek ez sem jó annak S6 vagy iphone 6.
-
BogyóBP
addikt
A forditás még nem tökéletes, néhol kilóg a designből, legalábbis 1 helyen biztosan amit láttam. Szerintem várni kell még amig kiadják a javitást.
-
BogyóBP
addikt
Feltoltam a lollipopot most tesztelem. Arra még nem jöttem rá hogy hol lehet állitani a téma felületet hogy ilyen fehér rendezett lap legyen. Mint az S5 ön.
-
BogyóBP
addikt
válasz
infectedmann #742 üzenetére
Akkor mért a lengyelek kapták meg először az 5 ös verziót?
-
BogyóBP
addikt
válasz
cybelaci74 #737 üzenetére
Nem töltöttem le de gondolom odin al feltölthető, vagy felkell tenni egy lengyel lokalizációs romot és már megy is rá a lollipop. Biztos van benne magyar is.
-
BogyóBP
addikt
válasz
cybelaci74 #721 üzenetére
Ha rootoltad és ugrott a knox számláló egyet márpedig biztos hogy ugrott akkor a garancia is. Szóval azért jó lenne ha érdekelne a dolog.
-
BogyóBP
addikt
válasz
mancikaa #709 üzenetére
Kijelzőben fizikailag ugyanakkora mind a kettő telefon. A galaxy s4 egy régebbi telefon, az A5 az most jött be nem régen, 64 bites SOC al rendelkezik. Nem akarnálak befolyásolni a döntésben, én úgy gondolom hogy az S4 az S3 utódja amivel megint csak feltúrbózták az alapot, majd erre jött ki az S5 ami már nem volt akkora nagy robbanás mint várták de az alapok megmaradtak, persze van benne bőven fejlesztés pl ISOCELL szenzor, pulzusmérő, OTG amik pl az A5 be nincsenek.
-
BogyóBP
addikt
Nem csak az esti, sajnos a normális fotok sem. Sajnos elég sok a bemozdult és homályos kép ami a képstabilizátor hiányának köszönhető. Illetve nem is nagyon értem mert olyan mintha valami extra erős élesítő algoritmust tolna rá a szoftver. Nagyon hasonlo a dolog mint a Galaxy S3 esetében csak ott a 8mpixel kevés volt, azt a telót elbirtam volna képzelni 13 mpx ellel mondjuk ez is furcsa egy méret mert tudtommal olyan szenzor nem létezik ami 13mpixelt rögzit, hanem mondjuk oylan ami 12 őt csak felvan interpolálva 13 ra. Jó példa erre a Galaxy S5 ös amibe gyárilag egy 20mpixeles szenzor van, mégis a kör alakú optika miatt csak max 16pixeles kép készithető vele különben gondolom vignettálna.
-
BogyóBP
addikt
Sztetek nem gáz ha egy férfi fehér vagy épp szürke telefonnal szaladgál? Nem célzás csak kiváncsi vagyok a véleményekre.
-
BogyóBP
addikt
válasz
cybelaci74 #666 üzenetére
Ha csak azért rootoltál hogy a szarságokat törölhesd akkor kár volt, egyszerüen ha rádobsz egy XEH romot már nincs is benne a szolgáltató marhasága.
Nekem fekete A5 van (midnight black), nekem tetszik. Előtte Fehér S3 asom volt de azt is szerettem.
-
BogyóBP
addikt
Sajnos nem lehet mivel tudtommal ez egy csak Olvasható memóriában van eltárolva és nem lehet bele írni, nem nand ban tárolodik mint az előző telefonok védelmei pl az S3 é stb amit a TriangleAway al simán lehetett nullázni. Így vagy az marad hogy az ember lemond mindennemü előnyről ami pl a rootal jár és minden nemü hibaelhárításról is és használja életfogytiglan a telefonját úgy ahogy a gyártó hozzávágta egészen addig amig be nem szarik és garanciásan javittatja, vagy készülékbiztosítást köt, és a root miatt elröppenti a garanciát és csak a készülékbiztositása marad meg, így ha eltörik a telefon vagy tönkre megy, egy bizonyos összegért az egész készüléket egy újra cserélik. Nekem ez sokkal szimpatikusabb mintha a szervizbe lekéne adni és kitudja mit csinálnak ott vele és mi lesz utána.
-
BogyóBP
addikt
válasz
#35723520 #646 üzenetére
Nemtudom te hogy vagy vele de én nem szivesen használnék olyan telót amit már szétszedtek matattak benne majd újra összegyógyitották mert az már nem lesz olyan mint ahogy a gyárból kijött. Főleg ennél a telefonnál aminél ragasztás is van stb. Háát nemtudom..Akkor már inkább a készülékbiztosítás. Egy fix összegért ha összetörik kicserélik és azonnal megvan nem kell rá heteket várni mint egy szervizeléssel. Én utálom a garanciális ügyintézést.
-
BogyóBP
addikt
Az odin jó. Szoftverfrissitésre és rootolásra is de az kiüti a garanciát. Nos tehát hogy tisztán láss. A samsung kiadott szoftvere amit a kedves Yodafone nak is szánt, tartalmaz 11 féle régiókodot ebből az alapértelmezett a CYV ami nekem is felkerült,(és mindenki olyannak ez kerül fel aki odinon keresztül befrissiti a vodás telefonját) de benne van a VDH is. Ezt a kis szar fájlt tárolj a cache.img.ext4 amit kivülről nem lehet szerkeszteni mert akkor már sérül a digitális aláirás és az "official" ség is. Tehát ha keresztre feszülök se tudom a gyári romot átrakni VDH régiósra. Csak úgy oldható meg még hogyha rootolom a telefont, ekkor jogosultságokat kap az a része a telefonnak ami ezt tárolja. Átírom, ekkor csinál egy FR et, és beírja azt a régió kodot amit én akarok ez lehet akár Timbuktu föld is. Viszont ekkor elveszik a jótállás mert külsö szoftveres nem samsung általi beavatkozás történt és a knox counter 0x0 ról 0x1 re ugrik. Megoldás van, kérdés megéri e.
-
BogyóBP
addikt
Nem ez a gond. Hanem az hogy így a legtöbb cucc ami magyar régióba van téve nem letölthető nem használható mert Cyprusi a régiókód. Persze hogy túllihegjük mert ennek a helytelensége miatt az ember a szolgáltató frissitéshez nem jut hozzá csak akkor ha mondjuk tegyük fel az adott régióba is megjelenik az update. Hogy jobban értsd ha pl magyarországon előbb jelenik meg a frissités mint cipruson akkor én elesek tőle mert nem abba a régióban vagyok mint egy VDH-s. Ugyanez forditva is igaz.
-
BogyóBP
addikt
válasz
infectedmann #640 üzenetére
köszönöm szépen előre is.
-
BogyóBP
addikt
válasz
infectedmann #637 üzenetére
Nem is úgy kell érteni hogy Független mint XEH rom, hanem hogy van egy olyan rom amiben 11 régiókod van és ezt kapja meg a vodafone is. Alapértelmezésben ez egy cyprusi rom, ez van a CYV, VDH stb vel ellátott régiókodos telefonok romjaiban is. Valószinüleg a tied is ilyen, csak valahogy a Voda modositotta az alapértelmezett régió kodot fogalmam sincs hogyan. Ha esetleg valahogy letudod menteni a teljes telefon szoftvered akinek vodafonos van, megnézném hátha benne van köztük a régió kód is.És akkor feltudnám tenni a telómra.
-
BogyóBP
addikt
Nem véletlen mondtam hogy a vodafone a független romokat használja és már megint igazam volt..
Bezzeg a tmobil letudta gyártani a saját régiójához megfelelő firmware-t a voda meg leszarta. Csak azért kiváncsi lennék hogy hány szerencsétlen user esett már bele ebbe a szivásba a Vodafone miatt, nem evvel a telóval hanem régebbiekkel pl Galaxy s3, note 2, stb..
-
BogyóBP
addikt
Persze hogy csinálok előtte is és utána is de a CSC szempontjából lényegtelen hogy van e vagy nincs reset, mert ha beleírja akkor már a teló úgy jön be hogy azt alkalmazza. Leszedtem a CYV verzióval ellátott firmwaret is, csontra megegyezett a VDH régiókóddal ellátott verzióval és még azzal is amit a Kies szedett le.
-
BogyóBP
addikt
Ha leszeditek és beletalloztok kibontás után a System/csc/ mappába és benyitjátok a customer.xml fájlt láthatjátok hogy miért a cyprusi szart állitja be mindig amikor feltelepszik. Úgy tűnik ez kikerülhetetlen vagy csak úgy lehet megoldani ha valahonnan csak a vodafone CSC-t felküldöm különben sehogy se lehet szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- DOOM - The Dark Ages
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tenisz topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest