- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronda
aktív tag
Még nem tudok sok mindent mondani, mert nem nagyon volt időm nyomkodni. Gyors mint a villám, ez biztos. Az ujjlenyomat olvasótól többet vártam. A 2016-os A5-ösét szidják a topikjában, és az általános vélemény az, hogy az S6-é sokkal jobb. Hát nem vagyok elájulva tőle. Az iPhone ujjlenyomatolvasójának a közelébe sem ér. Kb fele fele arányban sikerül neki feloldani elsőre, és 10-ből háromszor biztos hogy kóddal tudom csak feloldani. Ezek után képzelem milyen lehet az A5-é... Akksiban eddig nem rossz, bár csak 3 töltés volt, úgy hogy ez még változhat.
-
Burt1793
veterán
Én S7-re váltottam. Üzemidőben, sebességben, kamerában érzek nagyobb különbséget. Plusz kihasználom az ujjlenyomatolvasót, vízállóságot és a vezetékmentes töltést (csak így töltöm). Amúgy az A5-öt is nagyon szerettem, nem volt vele bajom, csak nagyon dicsértek az S7-est.
-
Burt1793
veterán
Igen, ez a 64 gigás (asszem 260-270k körül van és ez edge verzió), legyünk korrektek, az A5höz rögtön vettem egy 64 gigás microsd-t, ami 10k volt (így összesen 97k). A 32 gigás nekem nem elég, ez a 75 giga tárhely most az A5-ön már nagyon kényelmes, van kb 5 giga szabad helyem, a videókat így is gépre mentem, mert sokat foglalnak.
Ami miatt jó lenne az s6, az nem is a kijelző felbontás, hanem az erősebb processzor (később jól jönne, de majd romolgatok), ujjlenyomatolvasó, kamera, qi töltés (ez volt a 930-ban, de az 10 mm vastag volt). Az A5 viszont vékonyabb (nagyon bejön), fém borítású, jóval olcsóbb. 2 év múlva megint egy ilyen szintű és minőségű telefont fogok venni, bevált. -
Burt1793
veterán
Hivatalos garival 260k körül van az s6 edge (akkor már az kéne, s6-ot nem is néztem), az a5 2 hónapja a hivatalos házhozjövős garival 87k volt. Persze mindenben jobb az s6, de nem ér meg nekem ennyit.
Az s6 15 centijéhez annyit, hogy annál közelebbre már nem is nagyon lehet fókuszálni... mi lesz majd a 4k-s 5 colos telefonoknál?! -
Burt1793
veterán
Pontosan, nekem 87ezret simán megért 2 év prémium garival. Nem vagyok olyan hardcore user, hogy s6 kelljen. S6 olyannak kell, aki játékra is használja a telefont, minden másra jó ez is. Nagyon jó a sebessége. Persze a frissítéseket nem.fogja olyan sokáig megkapni, bár engem ez sosem izgatott, főleg, amíg nem lassul a rendszer. Ha meg gond lesz, elkezdek romolni. Szigorúan a gari vége felé, ami 2017 szeptember.
-
Zlika
aktív tag
Igen a sebesség valóban nem annyira megnyerő. A felhasználó/jelszó dolgot meg a windows megisztási központ spec beállítasokban kell megoldani. Valami jelszavas védelmet kell kikapcsolni most hirtelem nem tudom pontosan. Én mondjuk spec 150mb-nál nagyobb dolgokat nem másolok so nekem teljesen megfelel az Es. De lehet hogy az úriembernek valóban valami gyorsabb megoldás lenne jó.
-
Burt1793
veterán
Én régebbi samsungba (S2) raktam nagyobb kártyát a megengedettnél és nem volt vele gond, az A5-be nem próbáltam nagyobb kártyát rakni, 64 gigással használom. Nagyon örülök ennek a 75 giga felhasználható területnek, kb 10 giga szabad helyem még van is, ez így már kényelmes nekem.
A samsung a hivatalos weboldalon is 64 gigát ír.(#1474) ronda: Enyém is szürke, csak független, ezen is 5.0.2 van, tökéletesen teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged