Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
Termi92 #2813 üzenetére
Köszi, nem tudom, hogy mi lesz a mobillal, ha hosszabb távon megtartom, akkor nekiállok valami "felfrissítésnek". A home gomb kicsit tönkrement, keletkezett egy fél állás, ahol nem csinál semmit, túl szűk zsebben volt, de ezért gondolom kár gariba küldeni. Még majdnem 1,5 év gari van rá... Egy ilyen meg lépteti a knox-ot gondolom.
-
oncsi
őstag
válasz
Termi92 #2719 üzenetére
"samsung és a touchwiz szemét.."
Mert ugye ők teszik ki a reklámokat, meg úgy készítik a telefonokat ahogy a google megköveteli.eax1650
A térerő gondot meg nem a pálcikák számával kel megfigyelni, hanem a készülék jel erősítésének a mértékével, amit az eszköz névjegye-állapot alatt találsz. De a Play en is van sok erre szakosodott program. pl Ez is -
Burt1793
veterán
válasz
Termi92 #2212 üzenetére
Nekem S2-m volt a L930-as előtt, szerintem abban volt, amúgy miért olyan fontos, hogy legyen benne? Pl, ha indítok egy temple run-t, ugyanúgy veszi a döntögetést, mint az s2 tette és ezt kb minden telefon tudja. Az álló tengely (Föld síkjára avagy inkább a középpontból induló tengely körüli forgatást is érzékeli ez a gyorsulásmérő (ami szerintem még mindig a giroszkóp továbbfejlesztése, de ez csak tipp), legalábbis így forgatva változik a grafikon amit mutat, ha egy helyben van a telefon, akkor a g értékét méri az egyik tengelyen, a másik két érték pedig 0, mivel nem gyorsul semerre.
-
Pool_
tag
válasz
Termi92 #2212 üzenetére
Jó hát lehet erősen fogalmaztam, de akkor is, azért ez nem egy alsókategóriás telefon. Ez előtt pl egy ZTE V5-öm volt, került vagy 35 ezerbe, és volt benne gyro. Tény hogy "kínai telefon", de azért lássuk be hogy egy ilyen szenzor nagytételben lehet vagy 100 ft. Vagy annyi sem. Ráadásul ahogy nézem az A7-ben meg van.
Mindegy, csalódott vagyok kicsit, de azért már megvan pár hónapja és eddig fel sem tűnt, szóval azért élni lehet nélküle nyilvàn. -
törölt tag
válasz
Termi92 #2189 üzenetére
Azt nem tudod véletlenül, hogy a samsung melyik időjárás appot erőlteti a telefonjaira? Mert nem találok róla infót. Az accu weather-nek számomra randa widgetei vannak. És hogy az értesítési sávot hogyan lehet szerkeszteni. Mert elég korlátozott lehetőségeket találtam.
-
Burt1793
veterán
válasz
Termi92 #1663 üzenetére
Az elég jelentős üzemidő csökkenés, a ram fogyasztás meg nem gond, azért van 2 gb. Nekem sose töltődik be újra a rendszer, minden OK, ha majd az évek során egyre rosszabb lesz, elkezdek romolni. S2-vel is így volt, 3 évig használtam, 1,5 év után raktam fel az első, kicsit módosított rom-ot. Hidd el, lekörözi az A5 a L930-at, nagyon örülök, hogy lecseréltem.
-
fonix232
aktív tag
válasz
Termi92 #1440 üzenetére
A BT a Temasek-esen se ment rendesen, csak nem volt észrevehető a hiba (a driver generál első indításnál egy MAC-et és azt használja).
NFC ott sem működött. WiFi nekem se ment azon, WiFi drivert kellett cserélni, de hang és 4G is volt. Melyik szolgáltatón vagy? Lollipop-ról cserélted a ROMot?
Gollirthiel:
A francia Samsung oldalán az A-sorozat is rajta volt az Android M-et először megkapók listáján. Az eddigi ignorálás érthető volt mert a Samu az új S6 sorozatot dobta ki a piacra, de mostmár mi is fókuszba kerülünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest