- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
Mi van? "úgy készítik a telefonokat ahogy a google megköveteli." Ezt a mondatot légyszíves értelmezze nekem valaki, mire gondol oncsi.
"Mert ugye ők teszik ki a reklámokat", itt nem a reklámokról van szó, hanem arról a temérdek alkalmazásról amire az átlag felhasználónak nincs szüksége, de a Samsung olyan rendes és letörölhetetlenné teszi őket + egy részük a telefon bekapcsolásával együtt elindul (S-health, S-planner, és egyéb S-el kezdődő appok), ezért például egy galaxy S4 (i9505) gyári touchwiz rendszerrel első bekapcsolás után 2gb-ból 1,2-őt megesz, míg a Google Play Edition (i9505g telefon, és az i9505-re felrakható variáns is), bekapcsolás után körülbelül 600mb ramot használ és akkor még nem említettem az egyéb romokat (AOSP, CM, MIUI), amik szintén hagynak elég ramot. A500FU-ra is van már CM12/CM13, amikkel a telefon érezhetően gyorsabb, és átlagos napi felhasználásban jobb.
Nem arról van szó most, hogy "jaj tele a ram, most mi lesz", hanem arról, hogy mivel van tele az a ram (ram azért van, hogy használjuk), mert nem mind1, hogy 2gb-ból 500mb olyan alkalmazás amit sose használok, vagy azok a weboldalak és alkalmazások amiket én szeretnék futtatni.
Szerencsére a Samsung kezdi ezt észrevenni, állítólag az újabb (5.1, 6.0) Touchwizelt rendszerek már kevesebb ilyen bloatwaret tartalmaznak.
-
Pano
addikt
3. Néha -ritkán- elmegy a kijelző érzékenysége. Van mikor olyan, hogy szinte hozzá sem kell érni, máskor meg 3-4x is kell, mire magához tér.
Találkozott már valaki hasonlóval?Ezzel én találkoztam. 2 hete van meg a telefon. Szerencsére ritkán jelentkezik, de olyan mint ha befagyna a telefon hogy nem veszi a tapizást pár pillanatig.
---------------
Más..
Animációs laggokat amúgy én is tapasztalok néha-néha, sajnos. Mondjuk azt észrevettem, hogy inkább akkor jellemző, ha a chrome vagy valamelyik böngésző fut a háttérben, nem pedig be van zárva teljesen. Utóbbi esetében is, csak akkor sokkal ritkábban.
Még így is fluidabb mint a legtöbb droidos telefon, de attól még létezik benne a lagg. -
Burt1793
veterán
Add le gariba, nálam touchwiz nem akad, programok sosem állnak le hibával, érzékelés mindig működik.
A my.samsung.hu oldalon beregisztrálod a telefont, ha még nem tetted, majd a prémium garihoz megírod azt, amit ide is írtál, kijönnek, elviszik, aztán cserélik, ha szar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged