- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
Úgy néz ki már jött is "javítás" (elfelejtette berakni a buildbe). System/framework mappába kell másolni, és az engedélyek rw- r-- r-- legyen
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64403595&postcount=158
-
Termi92
tag
GPS-el van valami gond (vagy legalábbis a GPS+wifi helymeghatározás). Ha ki van kapcsolva akkor stabil, bekapcsolva akkor is újraindult ha nem is csináltam vele semmit (asztalon a telefon). Már küldtem logcat-et a fejlesztőnek.
szerk.: Tuti a helymeghatározással van a gond. Amint bekapcsolom, újraindul a telefon (meg még utána 2-szer).
-
infectedmann
őstag
A CM13 nem hivatalos port még fejlesztés alatt áll és a fejlesztő fel is hívja a figyelmet, hogy napi használatra nem ajánlja az előforduló hibák miatt.
"Currently the status of this ROM is PREVIEW, meaning it is not suitable for daily usage."
(#2200) mateus: ezekről én is tudok természetesen, de én most az A5-öt használom, úgyhogy azért érint érzékenyen. iPhone 4S-em pl. volt. (sima iPhone 4-em nem volt előtte)
-
Termi92
tag
Giroszkóp és gyorsulásmérő két különböző dolog. Galaxy A5-ben gyorsulásmérő van (és működik CM alatt, mivel a kijelző elfordul ha elforgatod).Gyári rendszerrel sem működik a google kamera panoráma funkciója (a samsung kamera alkalmazás nem giroszkópot használ panorámához, a google alkalmazása viszont igen.).
-
BogyóBP
addikt
Az egy figyelő program egy úgynevezett HASH szerü értéket figyel. Ha bármi olyan dolog történik a telefonon módositás (pl custom recovery ) vagy egy olyan rendszer amit nem a microsoft "zárt" le és látta el digitális sing al, akkor ez a program mint egy védelmi rendszer (mint pl a vírusírtók) jelzik hogy a chipbe eltárolt HASH érték különbözik. Ekkor a program úgy veszi észre hogy jogtalan (nem legalális) módosítás történt és a számlálót 1 el megtolja. Mivel ez csak egy olvasható vhipben lévő program így visszafele nem lehet írni (törölni) az értékét. Tömören körülbelül ennyi. Léteznek már gyakorlatban is működő KNOX védelem kiikatót algoritmusok de eddig még csak az S5 nél működött, az A5 meg ugyebár újabb védelmet kapott (másabb).
Sajnos a Samsung ezen húzása erőteljesen visszafogja húzni a custom romra hajazókat, és mivel legálisan pl garancián belül nem tudsz rootolni, így nagyon kevés ember fog emiatt mondjuk samsungot vásárolni. De erről régebben cikkeztek is. Aztán majd meglátjuk mi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest