- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
Nem tudom, én is megnéztem pár napja, amikor itt írta valaki, hogy van valami frissítés, nem volt, azt írta, hogy naprakész a szoftver a tavalyi androiddal.
Megnéztem most is, hátha nekem is azt írja, hogy módosítottak a szoftveren, de nem, ugyanazt írja, hogy naprakész.
-
-
josefa
csendes tag
Szia csak akkor fogja jelezni ha a beállitásokon belül az értesitések beállitásnál az ellenörzött beállitásokba külön felveszed azokat az alkalmazásokat amikröl kapni akarsz értesitést . Am nekem meg olyan problémám van hogy a kamera nagyon lassan fényképez (fokuszál) ha csak a fényképezésre nyomok néha még 4-5 mp is eltelik mire elkészúl a kép föleg ha belsö térbe fényképezek .
-
ronda
aktív tag
64-es lett. Elég az.
-
thamasz
senior tag
Ez a tok nagyon jó, néhány hete használ ilyet a feleségem, nagyon tetszik neki, a fogása sem rossz, a keret műanyag ettől nem rosszabb a térerő. Méretpontos. Egy ismerősöm már rendelt szintén mert megtetszett neki is. Ha enyém lenne az A5 kipróbálnék egy ilyet: http://m.aliexpress.com/item/32400932533.html?spm=2114.01020208.3.127.RMunb5&ws_ab_test=201556_2%2C201527_1_48_71_72_73_74_75%2C0_0&productId=32400932533&productId=32400932533&s=p&productSubject=VERUS-Neo-Hybrid-Layered-Tough-Slim-Armor-Case-for-Samsung-Galaxy-A5-A5000-Luxury-Brand-Phone&productSubject=VERUS-Neo-Hybrid-Layered-Tough-Slim-Armor-Case-for-Samsung-Galaxy-A5-A5000-Luxury-Brand-Phone&tracelog=wwwdetail2mobilesitedetail bocs a hosszú linkert mobilon írok. Xprotector üveg fóliát viszont ne rendeljetek a magyar forgalmazótól, a széle nem tapadt rendesen, és nincs is jól lekerekitve a széle, zavarja az ujjam. Hamar is karcolódik.
-
gonger
senior tag
Na megérkezett a fekete iPAKY tokom. Térerő gond nincs vele, a keret nem fém.
A hátulja annyira nem gumi szerű, mint vártam, de kellemes. Brutál menniyre méretpontos, viszont kicsit bumszlibb a teló tőle, mint a 3mm-es vékony szilikontól. Jóformán nem is látszik, hogy plusz tok van rajta, teljesen takar és olyan mintha gyárilag így nézne ki a telefon. MEGÉRI!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged