- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszó
tag
Sziasztok! Volt egy olyan lehetőség fényképezésnél, az első kamera használata közben a tenyerem a kamera felé mutattam és exponált a telefon. Ez a funkció eltűnt és nem tudom elővarázsolni. Lehet, hogy a frissítéssel eltűnt? Vagy csak én nem találom?
-
nyuszó
tag
Az enyém pont úgy néz ki, mint a fotón. Elől GALAXY A5, hátul samsung felirat van benne. Bőr, vagy bőr hatású. Nagyon szép, fehér. Bár kicsit kényes, ahogy naponta többször ki-be teszem a fekete táskám szűk zsebébe, kicsit megfogta és nem jön le róla. Legközelebb más színben veszek, bár ez a legszebb és a telefonom is fehér. A rögzítése öntapadós. Nem túl tartós, hamar elengedte. Van itthon nekem nagyon vékony kétoldalas ragasztó szalagom, abból vágtam két keskeny csíkot, tökéletesen tartja azóta.
-
nyuszó
tag
válasz
pauliboy23 #421 üzenetére
Szia! Én ezt vettem meg:
http://www.ebay.com/itm/Luxury-Smart-S-VIEW-Window-FLIP-LEATHER-Case-Cover-for-SAMSUNG-GALAXY-A5-A5000-/361194996061
Tökéletesen működik. Kb. 3 hét alatt érkezett meg. -
nyuszó
tag
válasz
cintula187 #316 üzenetére
Látszik rajta. A szeme se áll jól!!
-
nyuszó
tag
De mikor lesz ebből valami?
Várom is meg nem is. Annyi rosszat hallani róla, hogy nem tudom kell-e ez nekünk? Olyan tökéletes ez a csoda telefon, nem tudom lehet-e még fokozni? Nincs mit irkálni róla, mert teszi a dolgát, úgy ahogy kell.
Én 2 év iPhone kitérő után jöttem vissza, de nem bánom!! Azok a régi fagyások, újraindulások már a mesében sincsenek. -
nyuszó
tag
Sziasztok!
Ma vettem át az E Digitől rendelt A5 telefonom. Szerdán rendeltem, ma (péntek) reggel Pick Pack Ponton átvettem. 110 ezer ft volt. Samsung garija van, beregisztráltam, megkapta a +1 évet.
Fehér, a hátlapja gyöngyházfényű, nem csúszik. Nagyon szép, nagyon gyors, nem találtam hibát eddig. Volt már iPhonom is, de ez sokkal jobban tetszik.
Egyedül az értesítő led hiánya miatt gondolkodtam, hogy megvegyem-e. Nekem az fontos. Fórumtárs említette a NoLed alkalmazást, tökéletesen helyettesíti a ledet. Sőt, megkockáztatom, hogy jobb is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- RAM topik
- nVidia tulajok OFF topikja
- War Thunder - MMO Combat Game
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest