- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Termi92
tag
Ez a legutolsó XEH (magyar független) hivatalos rom.
http://www.sammobile.com/firmwares/download/60738/A500FUXXU1BOJ6_A500FUOXX1BOK1_XEH/(Le vannak maradva, mert T-mobilos (TMH) már BOL1-nél jár, ez meg még csak BOJ6)
-
fonix232
aktív tag
Igen, ez így van - kapcsold ki az Ambient Display-t, és utána nem fogja csak úgy feloldogatni
A hiba oka nagyrészt az, hogy valamiért nem működik a standard touch panel és érintőgomb ki-be kapcsolás, és külön service intézi - ami viszont az Ambient Display miatt ki-be kapcsolgatja, és néha beragad/úgy marad/egy érintésre reagál.
-
zolikaDB
veterán
Bocsanat! Tenyleg az A5 volt, az kerul most 90k-ba. Ez volt az.
-
=HG=
addikt
Nálam nincs víszhang, viszont ami érdekes, hogy annyira hangos a beszéd hangszóró, hogy ha 2 m-en belül áll valaki mellettem, az is hallja, hogy mit telefonálok... Nem tudom lejjebb halkítani... Feleségemé viszont egy kicsit halk, akár hogy felhangosítja, nagy külső zajnál fülelni kell rendesen...
Úgy néz ki ez a hang dolog nem a leg jobban eltalált ennél a modellnél... -
atenza
senior tag
Én próbáltam, nekem nem jött be az ES file explorernek ez a része, nagyon lassú, 2-300 kb/s-el másol wifin, nehéz beállítani, (mindenképpen felhasználónevet és jelszót kér helyi hálózathoz, de nem a hálózatét, hanem a feljhasználóét, akkor is ha a felhasználónak nincs is jelszó beállítva).
Amit én ajánlok és gyorsak, az vagy a samsung sidesync (ennek nem mindig sikerül kapcsolódnia a telóhoz), vagy Airdoid (ez böngészőből is megy telepítés nélkül vagy van letölthető programja gépre).
Ha olyat szeretne a srác amivel telóról is el lehet érni a megosztott fájlokat, és gyors is az a bittorent sync, amit telóra is fel kell rakni meg gépre is az alkalmazást, viszont max sebességgel megy wifin és telóról is tudod böngészni a megosztott fájlokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Philips LCD és LED TV-k
- Haditechnika, harcászat
- Vicces képek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged