- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Van egy A500FU telefonom. Rootolva lett korábban, már nem garis. Ha gyári adatok visszaállítást csinálok eltűnik a root? -
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Milyen hívásrögzítő működik ezen a telefonon? Az ACR-t telepítettem, de csak utána derült ki, hogy nem működik ezen a készüléken!
-
eax1650
aktív tag
Hogyan tudnám a kezdő képernyőre a fényképező mellé a lámpát is kitenni?
-
eax1650
aktív tag
Nekem is csak 5.0.2 lett!
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan csináljam: ha a SIM-en van a névjegyzék, akkor csak 13 karaktert enged a névnek; tehát Mohácsi Csilla "a" betűje lemarad. Ha importálom a telo memóriájába, akkor több karaktert is írhatok, ám a névjegyek egy része megmarad a SIM-en is, nem helyeződik át mind! Hogyan kell csinálni, hogy pl.csak a memóriában, vagy csak SIM-en legyenek? Van megoldás arra, hogy legyenek csak a SIM kártyán mind, de több karaktert is lehessen írni? Én bénázok? -
eax1650
aktív tag
válasz
golya32 #2833 üzenetére
Köszi!
A szolgáltató tudta csak módosítani! Az első ügyintéző szerint csengetés-számot lehet beállítani, 30-at kértem, mondta beállította, de nem lett változás! Pár perc múlva egy másik ügyintézőt értem el, Ő azt mondta konzultál a kollégákkal, Ő 30 másodpercet állított, ez jó lett! Két csengetés között 3 mp van kb. Az első azt is mondta, ha nem lesz jó, akkor szervizbe kell vinni a készüléket! Egyébként T mobil. -
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Korábban nem volt, néhány napja vettem észre, hogy csak hármat cseng, ha engem hívnak! Szóltam is az engem hívóknak a türelmetlenségükért. Azt mondja sokat csenget - én csak hármat hallok - és üzenetrögzítőre kapcsolja Őt! Kipróbáltam saját másik telefonommal és valóban ez történik! Én állítottam el valamit? Hol lehet ezt kikapcsolni? Vagy hosszabbra állítani a hangpostára irányítást? Mondjuk ez lenne a jobb! -
eax1650
aktív tag
válasz
eax1650 #2717 üzenetére
Megjegyzem: a XX kerületben lakom és ekkora a jel! Két osztás. Délelőtt mértem a Duna parton, a Nemzeti Színház környékén, ott 3 osztásra ugrott!
A lefedettségről nagyon szép térképet tud rajzolni a trékom! (mer azos vagyok!)Hogyan lehet a reklámokat, meg a nélkülözhető appokat eltüntetni root nélkül?
Lehet egyáltalán? Az Avance GT-I9070 még gari alatt rootolva volt, nem tudom, hogy ezt merjem e! -
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy A5-t. A "régit". A kártya behelyezése után látom csak, hogy nagyon kicsi térerőt jelez! A két legkisebb pálcika világít csak! A mellette lévő másik két telo teljes jelszintet mutat. Egyelőre csak magamat hívtam, rendben, azonnal kapcsolódott, majd délelőtt felhívok még ismerőst a teszt miatt. Mi a teendő? -
eax1650
aktív tag
Az S Voice ezen a készüléken tud magyarul? Milyen parancsot ért? Például ha azt mondom Edit tudja tárcsázni?
-
eax1650
aktív tag
Hali!
SGS I 7090 van jelenleg. Lehet e a telefonbeszélgetést rögzíteni vele is? Milyen a GPS stabilitása? Ismerősömnek panaszkodnak, hogy sokszor visszhangzik a hívott félnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Linux kezdőknek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest