Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Egy ideje zavaróan halk lett a beszélgetés közbeni hangszóró. Van erre tapasztalat, hogy ezt cserélik -e gond nélkül?
-
cintula187
addikt
Az alábbi furcsaságot csinálta kétszer a héten a teló. A 4G jel nem tűnik el a felső állapotsorból még akkor sem ha repülő üzemmóbda kapcsolom a telót. Csak restart tünteni el.
Ill más. Ez inkább szolgáltatói anomália de ide is tartozhat. telekom. Szilveszterkor kaptam MMS-t. Még akkor sem használtam, amikor még divat volt.Válaszoltam rá havernak és azóta minden este magamtól kapok 19:21- kor amikor az eredeti választ küldtem 31-én egy üres üzenetet.
Contacts+ -ot használom. -
cintula187
addikt
Én azt vettem észre,hogy töltés közben sokkal bénábban reagál az érintésre a kijelző.
-
cintula187
addikt
Apropó azt láttátok, hogy a képernyő lezárás "animáció" megváltozott? Középre függőlegesen sötétedik el mint a színházi függöny effekt.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #3133 üzenetére
Neb@sszameg már, hogy csak nálam vannak ezek a dolgok a frissítés után.
-
cintula187
addikt
Úgy látom megvan a töltési lassúság oka. Ez a kis huncut mályvacukor USB töltésnek veszi ha rádugom a hálózati töltőt. Otthon: blitzwolf hálózati usb adapter + Samsung gyári usb kábel. És Samsung USB kábel + blitzwolf usb kábelnél is ezek szerint sima nem hálózati töltést észlel? Háezthogy?
-
cintula187
addikt
Illetve azt minek tudhatom be, hogy ugyanavval a töltővel az update óta lassabban tölt a telefon? Az akksi hőmérséklet se megy fel az egekbe (41fok szokott lenni) tehát tényleg kevesebb kraftot vesz fel. Nem értem.
-
cintula187
addikt
Megkaptam én is a 6.0 frissítést. Ez a képernyőfedvény kezd viszont agyf@szt okozni.
KM Playernek nem tudok adni tárhely engedélyt, hiába kapcsolom nála a képernyőfedvény beállítást.
Ez nagynehezen sikerült. -
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #3038 üzenetére
Az se megy fel. You need to reinstall windows media feature pack.
-
cintula187
addikt
válasz
infectedmann #3037 üzenetére
Ismerősen hangzik.
Lecsekkolom avval. -
cintula187
addikt
Sziasztok!
Windows 10-re feleröltettem már egyszer a KIes3 at a telóhoz, de most megint nem megy. Windows media feature pack fent van.
köszi
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #2857 üzenetére
Közben kiderült, hogy csak a készülékre van kiterjesztett garancia érvényben.
-
cintula187
addikt
Nem tudjátok a telekomos készülékhez kapott füles ha 1 év után beszart arra van -e még garancia?
Egyik oldal kontakt hiba miatt nem szól. -
cintula187
addikt
Hi!
A telóra két google fióka van téve. De a naptárakba nem a felsőt (elsődlegest) rakja, hanem a második fiókot.
Látszik mindkettő teendői, de a a sorrendet nem tudom állítani. -
cintula187
addikt
válasz
infectedmann #2725 üzenetére
Azt mondja rakjam fel vagy reinstalláljam a windows media feature pack -ot de azt már felraktam standalone update ként pont amitt mert nincs media center.
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Win 10 rendszeren hogy lehet kijavítani az MTP kapcsolódási hibát? USB-n egyszerűen nem tudom összekapcsolni a géppel. Ezt már felpakoltam.
-
cintula187
addikt
Ha flip tokot rakok a telefonra, honna tudja, hogy hol mekkora ablak van a tok előlapján?
A HALL szenzor ennyire érzékeny/részletes vagy kell még rá app is? -
cintula187
addikt
-
-
cintula187
addikt
válasz
Csokissüti #2613 üzenetére
Akkor valami retket vettél.
Nem kell Nillkin szintig elmenni, hogy száraz, nedves törlőkendő, meg szöszleszedő ragacs legyen benne. De ilyet hogy adhatnak, hogy csak a fólia van a szettben, gáz. -
cintula187
addikt
válasz
anderzeeen #2552 üzenetére
Ezt inkább töröld meg megba**nak a forumon hirdetésért.
-
cintula187
addikt
Akinek fent van még az Időkép alkalmazás (és Wear is) nem jelez folyton az intelligens kezelő, hogy lassú az eszköz miatta?
-
cintula187
addikt
válasz
chris-v #2534 üzenetére
Be is rakhatja háttérképnek az antutu eredményt.
Rohadtul nem akarom elkiabálni de ezek a fránya emberek a Samsungnál úgy néz ki a hátsó kamera külső üvegére is valami gorilla glass szerű jóságot raktak, mert semmi karcolás nincs rajta még mindíg. Mint írtam korábban xperián homályosra kopott zsebben hordva (cordon szerint a portól!)a kamera.
-
cintula187
addikt
válasz
makkker007 #2530 üzenetére
Ne etessük a sz@ros trollt.
-
cintula187
addikt
Tapasztalatom osztanám meg Blitzwolf double sided USB kábellel kapcsolatban. Töltésre kiváló, de adatkapcsolatra eléggé makacsul működik. Értsd hol kapcsolódik vele a rohadalom PC-hez hol hibás az usb kapcsolat és USB driver újratelepítés sem segít. Több gépen is kipróbáltam, ahogy samsung kábelt használom megjavul a dolog.
-
cintula187
addikt
Mi a haszna az alkalmazás optimalizálás kikapcsolásának ha így is ugat miatta?
-
cintula187
addikt
Pár napja a gyári samsung töltővel csinálja néha azt a telefon, hogy 60% nál azt írja a gsam, 3 óra alatt tölti fel a telót. Ajjaj az nagyon sok. És valóban alig pörög a % felfele. Kétszer, háromszor újra töltöre dugva a valós, reálisabb 30 percre változik ez.
Volt már ilyen, hogy nagyon lemerült akksinál túl hosszú időt írt ki de magától átállt és rendes idő alatt feltöltötte.
-
cintula187
addikt
válasz
honda 1993 #2419 üzenetére
Hi!
Nálad nincs valami rendben. A keresőben rákerestem a fejlesztőire és ott van az USB hibakeresés.
-
cintula187
addikt
válasz
AngeloDivina #2231 üzenetére
Én nézegettem anno az Alphát de külsőre verte az A5. Hotspot megosztással nincs tapasztalatom. Egész napos nyúzás folyamatos wifi és kb. 90 perces HD film nézés BKV-n, estére még marad benne 40-50%
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #2081 üzenetére
Erre tipp? Köszi.
-
cintula187
addikt
A Yenkee USB kábelekkel van valakinek tapasztalata? Vagy itthon véve milyen mást ajánlanátok? Nincs kedvem várni, még a kínai rendelés megjön.
-
cintula187
addikt
-
cintula187
addikt
válasz
infectedmann #1736 üzenetére
Fura. Én leszedtem, Témák - témák telepítése és még .zip ből kicsomagolni se kellett, megy. Trükk még hogy a szineket állítani kell mert az ikonok az értesítési pixelek színét kapják meg alapból.
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #1678 üzenetére
megvan már.
-
cintula187
addikt
A samsungnál milyen programmal lehet wifin fájlokat pakolni a telóra? Akár 1gb körüli filmekre gondolok. Nem akar megjavulni az usb csatlakozás
-
cintula187
addikt
Tegnap óta nem akarja felismerni a windows usb kábelen a telót. MTP driver lehet a ludas. Honnan tudom rendesen azt leszedni és újra rakni? köszi
-
cintula187
addikt
Most meg zárt térben asztalról fél perc alatt talált műholdakat.
Fura. -
cintula187
addikt
Van arra mód, hogy a google fiókoknál beállítani azt hogy a kettő fiók sorrendet cseréljen egymással valahogy? Nem szeretném törölni, csak azt szeretném ha lehetne cserélni a másodlagost az elsődlegesre?
-
cintula187
addikt
válasz
cintula187 #1144 üzenetére
Chrome osra megvan a válasz.
-
cintula187
addikt
válasz
Stauffenberg #1045 üzenetére
Kérlek alásan. Alkalmazások között váltogatva (most épp: IGO(legális szülinapp) - IMDB - Quickpic - K9mail ) között váltva egyből átváltok. Nem kell várakoznom.
-
cintula187
addikt
válasz
Stauffenberg #1043 üzenetére
Készítsek screenshotot arról, hogy az aktív alkalmazások mennyit esznek?
-
cintula187
addikt
válasz
Stauffenberg #1039 üzenetére
Telepakoltam már mindennek és csak megszokásból zárom be a futó appokat. Akadást nem észeltem április óta.
Én is kérdeznék: a Home gombnak másnál kezd egy kis leheletnyi holtjátéka lenni lenyomáskor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest