- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny500
tag
Sziasztok! Telefonos ismerős elmondása alapján sokat visznek vissza az 5g-s verziobol hálózat problémák miatt. Ő a sima a52-t ajanlja. Itt mik a tapasztalatok?
-
kutga
félisten
Milyen a rendszer sebessége általános használatra? Nem akad az UI? A sima A52 azért meg-megakadt nálam.
-
válasz
Cranberries #294 üzenetére
Ha ez tényleg így van , ennek mi értelme ?
-
Cranberries
aktív tag
Nos. Ma voltam a Pólus Media Markt-ba, ahol kipróbáltam az A 52s rádióját. Működött. Vezetékes fülhallgatóval simán használható volt az FM rádió. Átmentem a Samsung boltba, rákákérdezni, hogy hogy is van ez. (Az ott kiállított A 52s-seken is volt rádió.) Az eladó is csak nézett, hogy hát az A 52s készülékeken nincs rádió. Mondom de van. Megnézte és tényleg. Kérdezte a kollégát is, hogy most mi van. Végül arra jutottak, hogy szoftveresen van tiltva az FM rádió chip-je.
-
TTomax
félisten
Én meg szépen váltok S21 ultrára.... Jo,jo... de nem nekem.
-
goop
őstag
Hívás alatt HD vagy HD+ ikon van kint? (A HD+ lenne az EVS kodek VoLTE alatt)
-
kutga
félisten
Hölgyek/Urak!
Hogy alakul az üzemidő nálatok 120Hz mellett? Volt nálam S20 FE, az elment két napot is akár.
-
gerner1
nagyúr
válasz
undercover #276 üzenetére
Amennyiben mindenhol + minden időpontban, bármely irányba/ból ezt tapasztalod, akkor esélyesebb a készülékhiba.
Amennyiben: nem, akkor téged is a szolgáltatód hálózata 'kényeztet'.
-
törölt tag
válasz
undercover #276 üzenetére
Az gyönyörű lesz ha ennél is előjön majd a SIM hiba ami alaplap csere.
Időnként nem jönnek meg a hívások és az sms-ek
ami egyre gyakrabban fordul majd elő. -
psg5
veterán
Sziasztok!
Redmi note 9 pro extra gyors töltőjét használhatom ehhez? Illetve a gyorstöltés mit jelent? Redmi él tényleg baromi gyors volt, most saját toktőjére tettem de nem annyira gyors a töltés.
Illetve amit vettem átlátszó szilikon tokot, nos nagy csúnyán néz ki vele :). Létezik sötétített szilikon ehhez? -
undercover
őstag
Üdv! Másnak van néha térerő problémája? Tehát ha hívnak nem jut el hozzád vagy nem kapsz meg smst. Vagy tényleg a körzetemben csinál valamit a telekom.
Vagy a beállításokban érdemes valamit mókolni? Már mindent alapbeállításokra raktam.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
Schuler888 #262 üzenetére
Nálam telenoros kártyával most egy fél órája jelent meg mindenféle értesítés nélkül a VoLTE ikon és hívásnál már HD-t ír.
-
TTomax
félisten
S10+ ig csak S-es Samsungjaim voltak.Az S20 exynos és kameraproblémái illetve a konkurencia egyre jobb telefonjai miatt kissé elfordultam.Lehet ki kellene próbálnom egy almás telefont...Valahogy mostanában ezek a telefonok mintha nem jobbak,hanem egyre rosszabbak lennének... Persze tudom nem kell évente cserélni mert tök felesleges,csak valahogy nem találok olyan telefont ami nem tepsi,nem merül mint a titanic nem villog,és a kamera is képes arra,hogy zsebből előrántva jó képeket ,videókat csináljon...ja és nem kell érte több havi fizetést kiperkálni...Azért ez mégis csak egy telefon...
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #269 üzenetére
Nekem nem törték fel a spotifyt, lehet mert én az ingyenes veriot használom.
-
válasz
pusszycat #267 üzenetére
Pont te sopánkodsz, akkor mit szóljak én?
Témánál maradva , nem is tudom mikor hallgattam már rádiót telefonon. Már régóta netrádiót használok .
Vagy zene szolgáltatást , Spotifyal kezdtem , csak feltörték kétszer így hagytam a fenébe . Ugye anno volt belőle világszinten baj ebből . Igaz kaptam új fiókot , meg pár hónap prémiumot ingyen .. de mire újra kezdtem a zenék összegyűjtését , megint feltörték .... azóta nem hiszek benne.
Deezer nem volt rossz. Most pedig Apple music használom , ez sem rossz , bár itt a véletlen zene lejátszás nagyon butácska .
Tudom , örök elégedetlen leszek. De ez van. -
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #266 üzenetére
Köszi. Most bánom h nem Vader az avatarom meg a nickem. Vader nagyúr. Milyen jol hangzana.
A "pusszycat nagyúr" meg inkább vicces.
Végre tisztáztuk.
-
-
atosan
veterán
Péntek óta van meg a telefon. Azt kell mondjam elégedett vagyok. Volt A52 5g is, de kell ez a Snapi 778. Nagyon érezhető a külömbség, akksi idő is jobb.
-
Schuler888
senior tag
"Telekomos SiM -mel, illetve Telekom -os (TMH) aktív-CSC kóddal, nincsen VoLTE ikon."
True. Anno amikor bejott csak par samsung csucskeszulekre es talan par huaweire(?) Volt elerheto... Meg kulon jott tajekoztato uzenet is hogy bekapcsoltak.. de semmi egyeb nyom azota sem telekommal, mikozben 5G-nel anno egybol jelentkezett felul a preparalt 5g ikon. Par ev mulva a ceges samsungomon telenor kartyaval meg mar ikon is volt/van a cimsorban, fogalmam sincs miert, de valoban igy van.
-
gerner1
nagyúr
válasz
undercover #259 üzenetére
"Az mitől lehet, hogy aktiválva van a szolgáltatónál (Telekom) a Volte. A telefon beállításokban be van jelölve, hogy Volte hívások... de fent mégsem jelenik meg a Volte ikonja?"
- Telekomos SiM -mel, illetve Telekom -os (TMH) aktív-CSC kóddal, nincsen VoLTE ikon."Sőt van olyan, hogy hívnak.... és nem tudnak felhívni mert én nem kapok róla értesítést. Pedig van térerőm. Hibás lenne a sim kártya vagy mitől lehet ez?"
- Egyrészt, nem evidencia, hogy a VoLTE, mindig, mindenhol állandóan elérhető (sajnos, a 'köztudatban' helytelenül van jelen..). Azokban a szituációkban, amikor az aktuális torony éppen nem szolgál ki VoLTE -val, azokban 'CS-fallback' van. A fallback -kel sajnálatos módon, néha együtt jár az, hogy a hívás 'bent ragadhat', amelyről többnyire utólagosan értesít a rendszer (vagy azt sem...) .
Amióta az 5G kiépítése történik, azóta azokon a helyeken -ahol éppen a tornyot 'vértezik fel' az 5G -vel- ... ~4-6hétig ilyen anomáliák vannak. Ne felejtsük el, hogy ha 5G -n van a készülékünk, akkor híváskor (VoNR hiányában) eleve 'EPS-fallback' van első körben ⇒4G -re, és ha azon éppen nincsen VoLTE support, akkor onnan 'CS-fallback' van ⇒3G -re (ha ott nem került lekapcsolásra..), vagy annak hiányában tovább 2G -re. Ezekkel pedig, a hívás kifut(hat) a központban beállított speckó limitjéből, és a hívás nem épül fel.
A legtöbb topikban, a többségnek, az a javaslat szokott beválni, hogy egy időre kapcsoljuk ki a VoLTE -t & VoWiFi -t. De, ez mellett, ideiglenesen, a hívásokra használt SiM -en, a 'Fix 2G' -re állítás is eredményes szokott lenni. -
undercover
őstag
Az mitől lehet, hogy aktiválva van a szolgáltatónál (Telekom) a Volte. A telefon beállításokban be van jelölve, hogy Volte hívások... de fent mégsem jelenik meg a Volte ikonja?
Sőt van olyan, hogy hívnak.... és nem tudnak felhívni mert én nem kapok róla értesítést. Pedig van térerőm. Hibás lenne a sim kártya vagy mitől lehet ez? -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #256 üzenetére
Meguntam a samsung-ot, ki akartam próbálni más márkát is.
-
-
atosan
veterán
válasz
Schuler888 #251 üzenetére
Köszi
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #253 üzenetére
Én nem mondtam ilyet sehol!
Mi 11 Lite 5G amit rendszeresen napi szinten használok nagy megelégedésel.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Schuler888 #251 üzenetére
Megnyitás ezzel a programmal. Csak egyszer/Mindig Erre gondolsz?
-
Schuler888
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung Galaxy A52 már alapból egy jól sikerült konstrukció volt, a modellvariáns pedig csak fokozza az élvezeteket, lényegében ugyanazon az áron.
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest