- Íme az új Android Auto!
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
Hehe kitöröltem a válaszomat, erre most látom, hogy nem kellett volna.
Ebben nincs OIS.
Ja izé, papíron van benne.
De akkor sincs. Vagy gagyi van benne. Persze már akkor is ki tudják írni, hogy vanSzóval egy ZSÁK összehasonlító videót néztem ez, az S20 FE és a Pixel 4a között. Mindegyikben van OIS, de több videón is egymás mellé vannak téve a felvételek és az utóbbi kettőnél rendben is van a stabilizálás, de az A52s esetén mintha egy parkinsonos tartaná a telefont, annyira rázkódik pölö sétálás közben. Szóval csak erre gondoltam. Pedig majdnem ez lett a Pixel 4a helyett.
Orgi a fentiektől függetlenül rendkívül gyors éjszaka is az exponálás, tehát elmosás nem nagyon lesz. Gsmarena képeit érdemes megnézni, hogy sötétben mit tud. Szerintem kamerában az emberek 90%-ának ez már tökig elég SÖTÉTBEN IS. Nappal meg csodaszép képeket készít. Picit túlszaturált, picit túlélesít itt-ott, de mondjuk ennél lényegesen jobbat 250k környékén lehet találni.
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
csucsu21
aktív tag
-
Clubforum2
tag
Bocsánat az OFF-ért, de nagyon vacillálok pont a két telefon között amivel Neked tapasztalatod van. Mi volt az oka a váltásnak? Összességében is elégedettebb vagy a Samsunggal?? 6 G Ram-os verzió van? Köszi a válaszod előre is. A Xiaomi 11 Lite nem volt alternatíva?
[ Szerkesztve ]
Magyarosítás kell? szórd le pirospaprikával, kösd át nemzetiszín szalaggal, dobd be gulyáslevesbe és már kész is...
-
-
-
Schuler888
senior tag
Az elejen valszeg kivalasztottad mar azert nem kerdez ra tobbszor, egyebkent igen latom irtak mar, minden alkalmazasbol ami alapertelmezett lehet valamilyen kategoriaban, egy uj telepitese VAGY egy fenntlevo alapallapotba allitasa a rendszert ujra kerdezesre kenyezeriti
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest