Hirdetés
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Nagyobb panelek, nagyobb készülékház
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmt50
senior tag
Az is Samsung? Csak azért, mert ez a program nemcsak Samsunggal kompatibilis.
Nem használtam a GoodLock-ot, csak kipróbáltam 1x.
Nekem valami olyan lett volna jó, ami a governor-okba és ram ütemezőkbe engedne beállítást. A governor-t kapásból feltenném ondemand-ra, az ütemezőt meg sio-ra. Akku időket nem kéne méregetni, de pörzsölne a rendszer rendesen! -
gjoco1
addikt
Ti használtok ezen a telcsin GoodLock alkalmazásokat ?
Note 10 + -on régóta használom és most felpattintottam A50-re is. Szuprül ketyeg rajta.Ha nem ismeri esetleg valaki [itt] egy kis figyelem felkeltő.
Én imádom a LockStart belőle. A 50-re csak azt tettem fel ( elég ). -
gjoco1
addikt
Köszönöm szépen ! Látom megjött.
Még meg is van a Note10+. Imádom és el nem adnám.
Bonyolult-hosszú történet.......Annyi röviden , hogy nem szeretek " tartalék " telefon nélkül maradni ( LG V10 még megvan ,de az már nem opcionális ) , így egy ismerős megkímélt A50 telcsijét megvettem Baráti áron. Ha esetleg letérdel a notesz , van egy stabil készülék , amihez nyúlhatok. Így aztán itt is " trollkodok " ezután néha , ha előveszem. Most még visszarázódok ebbe és pacsi .
Viszont látom , hogy Május környékén lesz UI 3.0 erre is. Ebben majd tudok belekotyogni. Mi már jó három hete azon vagyunk és ismerem nagyjából a " buktatóit " mert van.
Jó a 3.0 , de szerintem el lett kapkodva. Illetve sok dologban eltér 2.5- től. -
-
gjoco1
addikt
Bocs, kicsit nagyon sz@r lett a rajzolás.
[Innen] a Samsung Task-ból szeretném kivenni a sorába a fájlkezelőt. Kezdőképernyőre kimegy , de a alkalmazások sorába nem. Így kicsit érthetőbb ?Bocs értelmesebben nem megy.
Amúgy a " fagyasztásnál " elcsesztem. Nem töröltem a gyorsítótárat.
-
-
bmt50
senior tag
1. Letöltöd a gjoco1 kolléga által behivatkozott linkről a programot zip-ben, és kicsomagolod,felmásolod a PC-re, de ne a C:\ meghajtóra, mert az nem fogja engedni a programnak, hogy az elindulása után mindenféle log fájlokat létrehozzon. Én ezzel szívtam, de a D:\ meghajtón már nem volt semmi baja. A működéshez kell neki a Microsoft Net keretrendszer, ami ha nincs telepítve, akkor a hivatkozott weboldalon van egy link, amiről le lehet tölteni.
A magyar nyelvet a zip tartalmazza, nem kell külön letölteni.2. Belépsz a telefon Fejlesztői beállításaiba, ami ha nincs, akkor a telefon "Névjegy-Szoftver adatai" menüpontjából hozhatsz elő a "Build szám" párszori nyomkodásával. Szóval A Fejlesztői beállításokban engedélyezed az " USB hibakeresés" menüpontot.
3. Elindítod a PC-n az Adb Appcontrol-t, ahol kapsz néhány mp múlva egy tájékoztatót arról, hogy hogyan engedélyezd az USB hibakeresést, amit már leírtam. Illetve - és most ez a lényeg- hogy hogyan csatlakoztasd a telefont USB kábelen, vagy Wifi-n.
4. Az USB kábellel csatlakoztatva a telefon fel fog dobni egy IP-címet megjelenítő engedély-kérést, amit "emlékezz"-re állítasz és jóváhagysz. Ha ezután nem jönne létre a kapcsolat, akkor a bal felső "Csatlakoztatva" menüpontot helyén lévő opcióval újra megpróbálhatsz csatlakozni.
5. Ha létrejött a kapcsolat, akkor a szoftver fel fog ajánlani egy telepítést a telefonra, amit engedélyezel ( ez nem biztos, hogy elsőre megjelenik). Aztán vagy a jobb felső keresés mezőbe beírod amit tiltani akarsz (pl. Bixby) és a találatok megjelennek, amiben ez szerepel. Vagy az Összes programból szabadon választasz. Utána a kockákat kipipálod és a Válassz lehetőségnél Inaktív-ra állitasz, majd Alkalmaz.
Kapni fogsz egy figyelmeztetést arra, hogy szétb@szhatod vele a rendszert, amit csak egy factory reset hozhat helyre, de ez gondolom nyilvánvaló.A program nyelvét a bal felső zöld színű sávban tudod megváltoztatni mondjuk Eng-ről Hu-ra.
-
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
Ma volt egy kis időm és feltettem az [ADB AppContoll] - t . Eddig meg is van.
Már csak azt nem tudom ( pedig Magyarul írja ) , hogy mit kell nyomni neki a fagyasztáshoz. -
gjoco1
addikt
Korábban volt róla szó , hogy a Package Disable Pro már csak fizetős verziója érhető el.
Átnéztem a " szomszédba " és [ezt] " találtam " . Ismeritek ? Használja valaki ? -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Ismét visszatértem.
Hozzájutottam egy ismerős útján Baráti áron jó karban lévő 1 év és egy pici korú szép állapotú készülékhez. ( nem hagyhattam ki )
Hagy ne lapozgassak már vissza........Biztosan volt téma az értesítési " led".
Note 10+-on használom [ezt] .Próbáltátok Ti ? Vagy valami hasonló ajánlott ? -
c64fanhun
tag
A50-et lehetséges dex-szel használni?
Legalább udb-c to hdmi működne? -
Igaz is meg nem is... mert ha hardveres nem bírja, akkor BSplayer PRO alatt is akadnia kellene, de ott meg hang nincs
Amúgy most csak ezért megnéztem iPadOS-en is.
-
_DiEGO_
őstag
válasz
pècsimunkás #8261 üzenetére
-
MadMancs
veterán
válasz
pècsimunkás #8258 üzenetére
Igen nálam is az egyéb kompatibitás a gond.
Bár szívem szerint 4K@60 al vennék fel, és (főleg családi) videókat szoktam azért erre arra küldeni, maradnom kell FHD@60 nál. Ez utóbbit gyakorlatilag mindenkié lejátsza ismeretségi körömben, előbbit nem nagyon. Többet számít (szerintem) a képkockasebesség mint a felbontás (mobilos verzióban). -
MadMancs
veterán
Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz.
4K@30 al még gond nélkül megbírkózik A50. Gond akkor van ha 60FPS, vagy HDR. De simán vehetne fel 30FPS el, amit le is tudja játszani.
Csináltam egy teszt 4K@30 videót, amit A50 tökéletesen lejátszik gyári lejátszóval is. Videó paraméterei: KÉP
4K@60 4K HDR már meg-megnyekken. Kettő együtt meg pláne. 8K@24 et meg se próbáltam.Szóval de, "gonoszság"ból és nem technikai akadályból maradt ki a 4K felvétel lehetősége .
-
bmt50
senior tag
-
válasz
GoodSpeed #8253 üzenetére
SAMSUNG video player - Szaggat
VLC for Android - szaggat#8254
zojjektum
Igen, nekem HW+-szal isAz egész úgy derült ki, hogy mondták csináljak androidos alkalmazás videókat, ahhoz szedtem le a teszt file-t. Magam is Youtube, HBO GO Streameket nézek, csak ez kicsit meglepett...
-
zojjektum
senior tag
válasz
GoodSpeed #8253 üzenetére
Nálam ennyire nem szaggatott, sőt, olyan volt, mint a kezdő képsorok, ameddig néztem csak a főcímnél volt talán akadás. Hw+-al ilyen? Mondjuk szerencsére eddig, amit leszedtem filmet, ami egyre ritkábban van, mert rászoktam a streaming szolgáltatókra, mindet gond nélkül játszotta a gyári lejátszó (nekem max. 1080p elég)
Most belenéztem az Archos-os videódba, na így jatszotta nekem az mx hw+-al.
-
Ezt a 4K-s HDR teszt videót: BSplayer PRO akadás nélkül viszi, cserébe nincs hang. MX Player PRO-nál van hang de akad, VLC-nél van hang d akad, és Archos Playernél is van hang de akad. Megnéznétek, hogy Nálatok is ez e a helyzet?
-
bmt50
senior tag
válasz
fdani0807 #8246 üzenetére
Azért az érdekes, hogy az eMAG nem a TMX-hez, vagy a Samsung-hoz küldte, mikor a gyártó 2 év önkéntes garanciát vállalt az összes Samsung készülékre
Erről az Oktogon Szervíz Kft-ről még sosem hallottam.
Úgy tűnik nagy szerencsém van a biztosítással, mert akkuhiba esetén azt is fix 13-ért cserélik, és a TMX csinálja. -
fdani0807
tag
Köszönöm, úgy legyen.
Sajnos mivel ilyen sokat kellett várni rá időközben be kellett ruháznom egy új telefonra. Végül egy Galaxy S20 FE lett a befutó, amit már egy hónapja használok.
De a terveim között szerepel, hogy ha véletlenül visszakapom jól működően az eszközt, akkor marad a telefon a családban, ugyanis egy nagyon jól eltalált eszköznek tartom.
Fejleményekről ettől függetlenül természetesen majd beszámolok, reményeim szerint akkor már jó hírekkelEgyébként, akit esetleg érdekel ezeket kaptam vissza a szervíztől:
-
fdani0807
tag
Sziasztok!
Tengap visszakerült végre hozzám a telefon kb. 1.5 hónap után, azonban az öröm nem tartott sokáig.Újraindulások ismételten előjöttek és hozzá még a mikrofont is tönkretették benne
Úgyhogy indul az újabb kör a szervizzel
-
draco31
veterán
Tud ez a telefon appot klónozni?
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Szilikon tokot keresek a telcsire. Lényeg hogy amennyire lehet rugalmas legyen,ne kelljen már ketté törni a készüléket ha ki akarom venni a tokból. Illetve olyan kell ami kitámasztóval rendelkezik,az is jó ha a kitámasztó egyben mágneses tartóval kompatibilis. Tudom teli van a net millió választékkal. Azért kérdezek mert hátha van valakinek itt hasonló igényekkel.
Még egy,esetleg ha még valamennyire vékony is az meg hab a tortán -
Zssom
tag
Sziasztok Fórumtársak. A következőt tapasztalom: Amikor olyan számot hívok, ami nem elérhető és a hívásról SMS-ben tájékoztatják a hívott felet, 2g-3g esetében hallom a szöveget, VoLTE és VoWIFI hívások esetében viszont semmi nem hallattszik, csak egy idő után vége a hívásnak. Az SMS-t mindkét esetben megkapja a hívott. Telenor és DIGI esetében is igy tapasztalom. Más is tapasztalt ilyet, vagy csak nálam működik így, vagy esetleg készülék specifikus dologról van szó
Köszönöm a válaszokat előre is
Zs. -
DrKapocs
őstag
válasz
DrKapocs #8137 üzenetére
Sziasztok! Csak nem tudtam elengedni ezt a Package Disable Pro dolgot, én továbbra is kicsit döcögősebbnek érzetem a rendszert nélküle. Olvasgattam kicsit és rátaláltam a fejlesztő oldalára, ami újra működik (https://www.packagedisabler.com/). Írtam a fejlesztőnek, hogy mégsem szép dolog, hogy törölte a Playről az alkalmazást, de a fő gond az, hogy a korábban megvásárolt licensz nem működik, nem fair, hogy újra meg kell venni a honlapról, stb, stb. Sokra nem jutottam, de legalább adott egy 30%-os kedvezményt az árból. Ez továbbra sem fair, hiszen már fizettem érte. Benyeltem a békát, de legalább újra tudom használni a Package Disable Pro-t. A fejlsztő honlapjáról letöltve újra működik az app. Tudom, az újbóli fizetés egy lehúzás, de szerintem gyorsabb a rendszer tőle.
-
benzol
aktív tag
válasz
MadMancs #8217 üzenetére
Nálunk is hasonló a helyzet a DIGI-Voda kombóval, rendben van mindkét szolgáltatónál.
Valamit nem értek. A szolgáltató rendszere tudja szürni hogy csak bizonyos típusú készülékeken menjen a Voice over szolgáltatás?
Mert pl lányom Redmi 9-es telójánál a Digi féle Voce over szolgáltatások nem mennek, viszont egy T-Homes kártyával kipróbálva az ő hasonló szolgáltatásuk bizony működik.... . Feleségen Xiaomi A2-es Android One-s telójánál egyszer a semmiből jelent meg ezeknek a szolgáltatásoknak a ki/be kapcsolhatósága, nem igazán tudom kötni egy frissítéshez sem.
Az addig tiszta hogy a telefonoknál van arra lehetőség hogy ezeket a szolgáltatásokat ne is keresse a készülék, de maga a szolgáltató is tud bizonyos készülékekek korlátozni, még ha az alkalmas is rá? -
tibi14
tag
Sziasztok!
Tegnap felment a januári frissités, azóta nem működik a 4g hang se a vowifi. Telekom ki és bekapcsolta a szolgáltatás a kérésemre, én is ki-be kapcsolgatom a telefonon, sok újraindítason is túl vagyok. Más nem tapasztal hasonló hibát? Vagy ötlet, mi okozhatja? -
z.z
csendes tag
válasz
Luissimo #8213 üzenetére
Jónak tűnik. C1-en egyedül ez is tud 20V/3,25A-t, azaz 65W-ot, ráadásul több kimenete is van.
Azért a biztonság kedvéért keress rá a notid kezelési utasításában, hogy támogatja-e ez USB-C-n töltést. De ha viszonylag új, 1-2 éves, pláne üzleti kategóriás modell, akkor nagy valószínűséggel kell tudnia.
Bocs, befejezem, mert kiraknak minket offolásért. -
Luissimo
veterán
köszi,
Végre egy autentikus hozzámállásTehát akkor van logika abban portban a laptopon USB C és odavissza.
Azt már kisasoltam, hogy teljesen kikapcsolt állapotban is tölti a telomat egy C - C kábellel, de akkor ezekszerint ezen tölteni is lehet a laptopot.
(bekapcsolva lassabban, kikapcsolva gyorsabban megtelik, gondolom)
Szupi,Istenfizessemeg
ezekután akkor most én ilyennel kacérkodom,
-
z.z
csendes tag
válasz
Luissimo #8202 üzenetére
Hali,
OFF
nekem egy Dell notim van, szintén USB-C csatlakozóval. Én gyakorlatilag csak azon keresztül töltöm. Azért egy combos, min. 65W-os töltő kell hozzá. Ja és nem a 3 kimeneten együtt kell tudni ennyit, hanem egy kimeneten kell tudni ennyit leadni.
Meg nézd meg pontosan a töltőfeszültséget is. Notiknak nem elég az 5V, azok olyan 20V-ról töltenek. Meg a kábel is legyen legalább 3A-es. Igaz, a Windows pampog a lassú töltés miatt, de így is feltölti 20%-ról 95-re ca. 1,5 óra alatt.
Amúgy erről van szó.
Töredéke helyet foglalja, mint a gyári, így a 14"-es laptop táskájában szinte eltűnik.
ON -
Luissimo
veterán
válasz
MadMancs #8209 üzenetére
Árulnakpl. Blitzwolfék olyan töltö+gyorstöltö kombót, ami böven tud 60 watt feletti teljesitményt, direkt ugy promotálják, hogy laptop töltésre is alkalmas.
A kérdés hogyanjának a mikéntje arrol szolt volna inkább, hogy az a bizonyos "C"-laptop port alkalmas e arra, hogy befelémenetben rádugva egy töltöt, akkor ilyen funkcioban tudna e müködni, hátha valaki igy használja.
Csak ugy, bizonytalanná nem kivánom rádugni, hogy aztán beszarjon -
bmt50
senior tag
Itt egy részletes leírás arról, hogy a oneui 3.0 milyen "sok" újítást hoz: [link]
A cikk tegnap jelent meg a mobilarénás Bocha jóvoltából. -
MadMancs
veterán
Azért egy valamire való töltőbe van védelem (persze az utángyártott/noname töltőknél megeshet). Viszont a manapság használatos mobil gyorstöltők is csak 15-25W osak, de még az igen ritka 45W os is édeskevés egy noteboknak ahol azért alaphangon 65W szükségeltetik, de inkább 90W.
Úgyhogy de, elég elvetemült ötlet. -
zojjektum
senior tag
Köszönöm a kábeles ötleteket, azt hiszem berendelek néhányat 
-
Luissimo
veterán
juteszembe egy kérdés, aki próbálta már, vagy ismeri jobban,
céges HP ProBook laptopomon van egy usb c csatlakozó aljzat.A kérdésem az, hogy ezen odavissza lehet tölteni?
tehát hogy a laptopot külső töltővel is tudnám rajta tölteni, ha nincs nálam az eredeti tápegysége?
Vagy csak kifelé tölt, azaz onnan lehetne a mobilt tölteni?
bár ezt nem tartanám logikusnak, ha csak azért van rajta... -
benzol
aktív tag
válasz
zojjektum #8187 üzenetére
Tegnap érkezett meg a lányomnak ez Baseus a kábel és tökéletes. Már van egy USB-C - USB-C is hasonló márkából az is OK. Sőt van 2db delight márkájú, REÁL ABC-ben
vásárolt kábelem is, azon is OK a gyortöltés. Ezek mindegyike 1m-es.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen NAS-t vegyek?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest