Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
OneUI. Na egyetértek. Nekem 2.5, 3.0 és 3.1 közül 2.5 jött be legjobban. 3.x ben inkább visszaléptek. De végülis kinek mi, valószínűleg sok embernek meg az fog tetszeni jobban.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bmt50
senior tag
Az is Samsung? Csak azért, mert ez a program nemcsak Samsunggal kompatibilis.
Nem használtam a GoodLock-ot, csak kipróbáltam 1x.
Nekem valami olyan lett volna jó, ami a governor-okba és ram ütemezőkbe engedne beállítást. A governor-t kapásból feltenném ondemand-ra, az ütemezőt meg sio-ra. Akku időket nem kéne méregetni, de pörzsölne a rendszer rendesen![ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
gjoco1
addikt
Ti használtok ezen a telcsin GoodLock alkalmazásokat ?
Note 10 + -on régóta használom és most felpattintottam A50-re is. Szuprül ketyeg rajta.Ha nem ismeri esetleg valaki [itt] egy kis figyelem felkeltő.
Én imádom a LockStart belőle. A 50-re csak azt tettem fel ( elég )."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Köszönöm szépen ! Látom megjött.
Még meg is van a Note10+. Imádom és el nem adnám.
Bonyolult-hosszú történet.......Annyi röviden , hogy nem szeretek " tartalék " telefon nélkül maradni ( LG V10 még megvan ,de az már nem opcionális ) , így egy ismerős megkímélt A50 telcsijét megvettem Baráti áron. Ha esetleg letérdel a notesz , van egy stabil készülék , amihez nyúlhatok. Így aztán itt is " trollkodok " ezután néha , ha előveszem. Most még visszarázódok ebbe és pacsi .
Viszont látom , hogy Május környékén lesz UI 3.0 erre is. Ebben majd tudok belekotyogni. Mi már jó három hete azon vagyunk és ismerem nagyjából a " buktatóit " mert van.
Jó a 3.0 , de szerintem el lett kapkodva. Illetve sok dologban eltér 2.5- től."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
bmt50
senior tag
-
gjoco1
addikt
válasz c64fanhun #8279 üzenetére
Megtaláltam egy összefogó tiltható listát. Emlékeztem , hogy még Note8-as koromban találkoztam Kasya álltal letiltott alkazmazásainak képernyőmentésével.
Ő anno [ezeket] tiltotta le. Érdemes átnézni. Én is azt teszem."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
bmt50
senior tag
Jaaaa, már értem.
Bemész a mappába, nyomva tartod az ikonját, és kihúzod a mappából. Onnan már mutatni fogja az alkalmazás-képernyőt, és oda teszed le, ahová akarod.Újra engedélyezd az alkalmazáscsomagokat, gyorsítótárat törölve fagyaszthatod megint.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Bocs, kicsit nagyon sz@r lett a rajzolás.
[Innen] a Samsung Task-ból szeretném kivenni a sorába a fájlkezelőt. Kezdőképernyőre kimegy , de a alkalmazások sorába nem. Így kicsit érthetőbb ? Bocs értelmesebben nem megy.Amúgy a " fagyasztásnál " elcsesztem. Nem töröltem a gyorsítótárat.
[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
bmt50
senior tag
A C nálam egy 240-es SSD, ami igencsak jót tesz a Core2Quad procis rendszerem sebességének. Alapból minden telepítést a C-re szoktam tenni. Olvastam, de egy próbát megért
C64fanhun: volt korábban pár lista, amit kollegák összegyűjtöttek. Keress vissza.
[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
1. Letöltöd a gjoco1 kolléga által behivatkozott linkről a programot zip-ben, és kicsomagolod,felmásolod a PC-re, de ne a C:\ meghajtóra, mert az nem fogja engedni a programnak, hogy az elindulása után mindenféle log fájlokat létrehozzon. Én ezzel szívtam, de a D:\ meghajtón már nem volt semmi baja. A működéshez kell neki a Microsoft Net keretrendszer, ami ha nincs telepítve, akkor a hivatkozott weboldalon van egy link, amiről le lehet tölteni.
A magyar nyelvet a zip tartalmazza, nem kell külön letölteni.2. Belépsz a telefon Fejlesztői beállításaiba, ami ha nincs, akkor a telefon "Névjegy-Szoftver adatai" menüpontjából hozhatsz elő a "Build szám" párszori nyomkodásával. Szóval A Fejlesztői beállításokban engedélyezed az " USB hibakeresés" menüpontot.
3. Elindítod a PC-n az Adb Appcontrol-t, ahol kapsz néhány mp múlva egy tájékoztatót arról, hogy hogyan engedélyezd az USB hibakeresést, amit már leírtam. Illetve - és most ez a lényeg- hogy hogyan csatlakoztasd a telefont USB kábelen, vagy Wifi-n.
4. Az USB kábellel csatlakoztatva a telefon fel fog dobni egy IP-címet megjelenítő engedély-kérést, amit "emlékezz"-re állítasz és jóváhagysz. Ha ezután nem jönne létre a kapcsolat, akkor a bal felső "Csatlakoztatva" menüpontot helyén lévő opcióval újra megpróbálhatsz csatlakozni.
5. Ha létrejött a kapcsolat, akkor a szoftver fel fog ajánlani egy telepítést a telefonra, amit engedélyezel ( ez nem biztos, hogy elsőre megjelenik). Aztán vagy a jobb felső keresés mezőbe beírod amit tiltani akarsz (pl. Bixby) és a találatok megjelennek, amiben ez szerepel. Vagy az Összes programból szabadon választasz. Utána a kockákat kipipálod és a Válassz lehetőségnél Inaktív-ra állitasz, majd Alkalmaz.
Kapni fogsz egy figyelmeztetést arra, hogy szétb@szhatod vele a rendszert, amit csak egy factory reset hozhat helyre, de ez gondolom nyilvánvaló.A program nyelvét a bal felső zöld színű sávban tudod megváltoztatni mondjuk Eng-ről Hu-ra.
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Jaja, sejtettem , de gondoltam rákérdezek nehogy FR-t kelljen csinálni , amikor tegnap laktam be az " új " régi telefont.
Viszont még egy kérdés......Már elszoktam az A50 -től. Hogy lehet a Task-ból kivenni egy alkalmazást a többi közé sorjába . Nem zavar ,de.......
[ Szerkesztve ]
-
gjoco1
addikt
Ma volt egy kis időm és feltettem az [ADB AppContoll] - t . Eddig meg is van.
Már csak azt nem tudom ( pedig Magyarul írja ) , hogy mit kell nyomni neki a fagyasztáshoz."A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Korábban volt róla szó , hogy a Package Disable Pro már csak fizetős verziója érhető el.
Átnéztem a " szomszédba " és [ezt] " találtam " . Ismeritek ? Használja valaki ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Ismét visszatértem.
Hozzájutottam egy ismerős útján Baráti áron jó karban lévő 1 év és egy pici korú szép állapotú készülékhez. ( nem hagyhattam ki )
Hagy ne lapozgassak már vissza........Biztosan volt téma az értesítési " led".
Note 10+-on használom [ezt] .Próbáltátok Ti ? Vagy valami hasonló ajánlott ?"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
c64fanhun
tag
A50-et lehetséges dex-szel használni?
Legalább udb-c to hdmi működne? -
Igaz is meg nem is... mert ha hardveres nem bírja, akkor BSplayer PRO alatt is akadnia kellene, de ott meg hang nincs
Amúgy most csak ezért megnéztem iPadOS-en is.
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
_DiEGO_
őstag
válasz pècsimunkás #8261 üzenetére
-
veterán
válasz pècsimunkás #8258 üzenetére
Igen nálam is az egyéb kompatibitás a gond.
Bár szívem szerint 4K@60 al vennék fel, és (főleg családi) videókat szoktam azért erre arra küldeni, maradnom kell FHD@60 nál. Ez utóbbit gyakorlatilag mindenkié lejátsza ismeretségi körömben, előbbit nem nagyon. Többet számít (szerintem) a képkockasebesség mint a felbontás (mobilos verzióban).Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
pècsimunkás
addikt
válasz MadMancs #8257 üzenetére
Én kiegyeztem volna azzal is, hogy FHD 60fps- el vegyen fel a telefon.
Az OP3 tudott 4k 30fps-t, de FHD 60fps- el vettem fel videót vele. Nagyon jó videók voltak.
Bár azokat is 1-2 régebbi pc, vagy telefon sem játszotta leEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
veterán
Azért ez ebben a formában nem teljesen igaz.
4K@30 al még gond nélkül megbírkózik A50. Gond akkor van ha 60FPS, vagy HDR. De simán vehetne fel 30FPS el, amit le is tudja játszani.
Csináltam egy teszt 4K@30 videót, amit A50 tökéletesen lejátszik gyári lejátszóval is. Videó paraméterei: KÉP
4K@60 4K HDR már meg-megnyekken. Kettő együtt meg pláne. 8K@24 et meg se próbáltam.Szóval de, "gonoszság"ból és nem technikai akadályból maradt ki a 4K felvétel lehetősége .
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
bmt50
senior tag
válasz MadMancs #8250 üzenetére
Hiába, az Exynos 9610 már 2019-ben sem volt a legcombosabb középkategóriás Soc, és úgy tűnik, hogy nemcsak gonoszságból nincs benne a 4K felbontás a gyári videófelvevőben.
Hiszen minek vegyen fel 4K-ban az A50 júzer, ha valamelyik videóval nem bír el majd a hardware??Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
válasz GoodSpeed #8253 üzenetére
SAMSUNG video player - Szaggat
VLC for Android - szaggat#8254
zojjektum
Igen, nekem HW+-szal is Az egész úgy derült ki, hogy mondták csináljak androidos alkalmazás videókat, ahhoz szedtem le a teszt file-t. Magam is Youtube, HBO GO Streameket nézek, csak ez kicsit meglepett...[ Szerkesztve ]
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
zojjektum
senior tag
válasz GoodSpeed #8253 üzenetére
Nálam ennyire nem szaggatott, sőt, olyan volt, mint a kezdő képsorok, ameddig néztem csak a főcímnél volt talán akadás. Hw+-al ilyen? Mondjuk szerencsére eddig, amit leszedtem filmet, ami egyre ritkábban van, mert rászoktam a streaming szolgáltatókra, mindet gond nélkül játszotta a gyári lejátszó (nekem max. 1080p elég)
Most belenéztem az Archos-os videódba, na így jatszotta nekem az mx hw+-al.
[ Szerkesztve ]
-
válasz zojjektum #8251 üzenetére
-
veterán
-
Ezt a 4K-s HDR teszt videót: BSplayer PRO akadás nélkül viszi, cserébe nincs hang. MX Player PRO-nál van hang de akad, VLC-nél van hang d akad, és Archos Playernél is van hang de akad. Megnéznétek, hogy Nálatok is ez e a helyzet?
[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
válasz fdani0807 #8246 üzenetére
Azért az érdekes, hogy az eMAG nem a TMX-hez, vagy a Samsung-hoz küldte, mikor a gyártó 2 év önkéntes garanciát vállalt az összes Samsung készülékre
Erről az Oktogon Szervíz Kft-ről még sosem hallottam.
Úgy tűnik nagy szerencsém van a biztosítással, mert akkuhiba esetén azt is fix 13-ért cserélik, és a TMX csinálja.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
fdani0807
tag
Köszönöm, úgy legyen.
Sajnos mivel ilyen sokat kellett várni rá időközben be kellett ruháznom egy új telefonra. Végül egy Galaxy S20 FE lett a befutó, amit már egy hónapja használok .De a terveim között szerepel, hogy ha véletlenül visszakapom jól működően az eszközt, akkor marad a telefon a családban, ugyanis egy nagyon jól eltalált eszköznek tartom.
Fejleményekről ettől függetlenül természetesen majd beszámolok, reményeim szerint akkor már jó hírekkelEgyébként, akit esetleg érdekel ezeket kaptam vissza a szervíztől:
[ Szerkesztve ]
-
draco31
veterán
válasz fdani0807 #8239 üzenetére
Én régebben a vodával voltam így, amikor visszaadták a mobilt, ki sem jöttem vele az üzletből, adtam is vissza, hogy akkor még egy kör. Másodjára már sikerült nekik megcsinálni.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
fdani0807
tag
Sziasztok!
Tengap visszakerült végre hozzám a telefon kb. 1.5 hónap után, azonban az öröm nem tartott sokáig.Újraindulások ismételten előjöttek és hozzá még a mikrofont is tönkretették benne
Úgyhogy indul az újabb kör a szervizzel
-
-
draco31
veterán
Tud ez a telefon appot klónozni?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Szilikon tokot keresek a telcsire. Lényeg hogy amennyire lehet rugalmas legyen,ne kelljen már ketté törni a készüléket ha ki akarom venni a tokból. Illetve olyan kell ami kitámasztóval rendelkezik,az is jó ha a kitámasztó egyben mágneses tartóval kompatibilis. Tudom teli van a net millió választékkal. Azért kérdezek mert hátha van valakinek itt hasonló igényekkel.
Még egy,esetleg ha még valamennyire vékony is az meg hab a tortán -
Zssom
tag
Sziasztok Fórumtársak. A következőt tapasztalom: Amikor olyan számot hívok, ami nem elérhető és a hívásról SMS-ben tájékoztatják a hívott felet, 2g-3g esetében hallom a szöveget, VoLTE és VoWIFI hívások esetében viszont semmi nem hallattszik, csak egy idő után vége a hívásnak. Az SMS-t mindkét esetben megkapja a hívott. Telenor és DIGI esetében is igy tapasztalom. Más is tapasztalt ilyet, vagy csak nálam működik így, vagy esetleg készülék specifikus dologról van szó
Köszönöm a válaszokat előre is
Zs. -
gjoco1
addikt
válasz DrKapocs #8222 üzenetére
Azért ez is valami. Abban igazad van,hogy lenyúltak bennünket és ismét meg kell venni. De a világ már sajnos ilyen( nem csak e téren ). Viszont Nekem szopattyú,mert Szombat óta 11-en vagyok.( Note10+ ) És látom arra még mindíg nem jó.
-
DrKapocs
őstag
válasz DrKapocs #8137 üzenetére
Sziasztok! Csak nem tudtam elengedni ezt a Package Disable Pro dolgot, én továbbra is kicsit döcögősebbnek érzetem a rendszert nélküle. Olvasgattam kicsit és rátaláltam a fejlesztő oldalára, ami újra működik (https://www.packagedisabler.com/). Írtam a fejlesztőnek, hogy mégsem szép dolog, hogy törölte a Playről az alkalmazást, de a fő gond az, hogy a korábban megvásárolt licensz nem működik, nem fair, hogy újra meg kell venni a honlapról, stb, stb. Sokra nem jutottam, de legalább adott egy 30%-os kedvezményt az árból. Ez továbbra sem fair, hiszen már fizettem érte. Benyeltem a békát, de legalább újra tudom használni a Package Disable Pro-t. A fejlsztő honlapjáról letöltve újra működik az app. Tudom, az újbóli fizetés egy lehúzás, de szerintem gyorsabb a rendszer tőle.
-
benzol
aktív tag
válasz MadMancs #8217 üzenetére
Nálunk is hasonló a helyzet a DIGI-Voda kombóval, rendben van mindkét szolgáltatónál.
Valamit nem értek. A szolgáltató rendszere tudja szürni hogy csak bizonyos típusú készülékeken menjen a Voice over szolgáltatás?
Mert pl lányom Redmi 9-es telójánál a Digi féle Voce over szolgáltatások nem mennek, viszont egy T-Homes kártyával kipróbálva az ő hasonló szolgáltatásuk bizony működik.... . Feleségen Xiaomi A2-es Android One-s telójánál egyszer a semmiből jelent meg ezeknek a szolgáltatásoknak a ki/be kapcsolhatósága, nem igazán tudom kötni egy frissítéshez sem.
Az addig tiszta hogy a telefonoknál van arra lehetőség hogy ezeket a szolgáltatásokat ne is keresse a készülék, de maga a szolgáltató is tud bizonyos készülékekek korlátozni, még ha az alkalmas is rá?[ Szerkesztve ]
///\oo/\\\
-
tibi14
tag
Sziasztok!
Tegnap felment a januári frissités, azóta nem működik a 4g hang se a vowifi. Telekom ki és bekapcsolta a szolgáltatás a kérésemre, én is ki-be kapcsolgatom a telefonon, sok újraindítason is túl vagyok. Más nem tapasztal hasonló hibát? Vagy ötlet, mi okozhatja?[ Szerkesztve ]
-
z.z
csendes tag
válasz Luissimo #8213 üzenetére
Jónak tűnik. C1-en egyedül ez is tud 20V/3,25A-t, azaz 65W-ot, ráadásul több kimenete is van.
Azért a biztonság kedvéért keress rá a notid kezelési utasításában, hogy támogatja-e ez USB-C-n töltést. De ha viszonylag új, 1-2 éves, pláne üzleti kategóriás modell, akkor nagy valószínűséggel kell tudnia.
Bocs, befejezem, mert kiraknak minket offolásért.[ Szerkesztve ]
-
Luissimo
veterán
köszi,
Végre egy autentikus hozzámállásTehát akkor van logika abban portban a laptopon USB C és odavissza.
Azt már kisasoltam, hogy teljesen kikapcsolt állapotban is tölti a telomat egy C - C kábellel, de akkor ezekszerint ezen tölteni is lehet a laptopot.
(bekapcsolva lassabban, kikapcsolva gyorsabban megtelik, gondolom)
Szupi,Istenfizessemeg
ezekután akkor most én ilyennel kacérkodom,
[ Szerkesztve ]
-
z.z
csendes tag
válasz Luissimo #8202 üzenetére
Hali,
OFF
nekem egy Dell notim van, szintén USB-C csatlakozóval. Én gyakorlatilag csak azon keresztül töltöm. Azért egy combos, min. 65W-os töltő kell hozzá. Ja és nem a 3 kimeneten együtt kell tudni ennyit, hanem egy kimeneten kell tudni ennyit leadni.
Meg nézd meg pontosan a töltőfeszültséget is. Notiknak nem elég az 5V, azok olyan 20V-ról töltenek. Meg a kábel is legyen legalább 3A-es. Igaz, a Windows pampog a lassú töltés miatt, de így is feltölti 20%-ról 95-re ca. 1,5 óra alatt.
Amúgy erről van szó.
Töredéke helyet foglalja, mint a gyári, így a 14"-es laptop táskájában szinte eltűnik.
ON -
Luissimo
veterán
válasz MadMancs #8209 üzenetére
Árulnakpl. Blitzwolfék olyan töltö+gyorstöltö kombót, ami böven tud 60 watt feletti teljesitményt, direkt ugy promotálják, hogy laptop töltésre is alkalmas.
A kérdés hogyanjának a mikéntje arrol szolt volna inkább, hogy az a bizonyos "C"-laptop port alkalmas e arra, hogy befelémenetben rádugva egy töltöt, akkor ilyen funkcioban tudna e müködni, hátha valaki igy használja.
Csak ugy, bizonytalanná nem kivánom rádugni, hogy aztán beszarjon -
bmt50
senior tag
Itt egy részletes leírás arról, hogy a oneui 3.0 milyen "sok" újítást hoz: [link]
A cikk tegnap jelent meg a mobilarénás Bocha jóvoltából.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
veterán
Azért egy valamire való töltőbe van védelem (persze az utángyártott/noname töltőknél megeshet). Viszont a manapság használatos mobil gyorstöltők is csak 15-25W osak, de még az igen ritka 45W os is édeskevés egy noteboknak ahol azért alaphangon 65W szükségeltetik, de inkább 90W.
Úgyhogy de, elég elvetemült ötlet.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zojjektum
senior tag
Köszönöm a kábeles ötleteket, azt hiszem berendelek néhányat 
-
Luissimo
veterán
juteszembe egy kérdés, aki próbálta már, vagy ismeri jobban,
céges HP ProBook laptopomon van egy usb c csatlakozó aljzat.A kérdésem az, hogy ezen odavissza lehet tölteni?
tehát hogy a laptopot külső töltővel is tudnám rajta tölteni, ha nincs nálam az eredeti tápegysége?
Vagy csak kifelé tölt, azaz onnan lehetne a mobilt tölteni?
bár ezt nem tartanám logikusnak, ha csak azért van rajta... -
benzol
aktív tag
válasz zojjektum #8187 üzenetére
Tegnap érkezett meg a lányomnak ez Baseus a kábel és tökéletes. Már van egy USB-C - USB-C is hasonló márkából az is OK. Sőt van 2db delight márkájú, REÁL ABC-ben vásárolt kábelem is, azon is OK a gyortöltés. Ezek mindegyike 1m-es.
///\oo/\\\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
- Samsung Galaxy s23 ultra 8/256 gb 2026 szeptemberig garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest