- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBZZ
újonc
válasz gerner1 #9599 üzenetére
Az a gáz, hogy van itt még három vodás telefon, céges, családtagos vegyesen. Történetesen mindegyik iPhone. Egyikkel sincs hasonló probléma. Van egy régi Huawei androidos az is jobb ennél. A baj vele az, hogy a régi 5.xx Androidon egy halom alkalmazás már nem telepíthető.
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
Hogy mit?... - megpróbálni "elviselni"...
Gyakran, nem is a saját hálózatban (neked az a Voda), van az 'ok'. De, hálózaton belül is lehet. Mivel a kiépítés nem egyszerre történik mindenhol, ezért van ez a "szórás".
Szerintem, örvendjünk, hogy legalább felépül a hívás. Régebben (amikor a 4G -t építették), igen gyakori volt, hogy érkeztek az SMS -ek a "nem fogadott hívásokról"...
Általában, ezek zöme ektűnik ~4-6 hét alatt.
[ Szerkesztve ]
-
BBZZ
újonc
Sziasztok,
Két éves az A50-em, és vannak problémáim vele:
Nem igazán van térerő, de ha mutat is két-három pálcányit az sem garancia semmire. Kimenő híváskor a kapcsolat nagyon lassan épül fel, gyakran el is dobja. Vagy kiír valami olyasmit, hogy nem vagyok regisztrálva a hálózaton. Ilyenkor egy restart segít.
Az is előfordul, hogy a Wifi státusza 'Csatlakoztatva', ennek ellenére nem műxik. Ilyenkor Wifi ki-bekapcs után megjavul. Néha csak a második próbálkozásra.
Telefonálás után a telefon még a kezemben, van két pálcányi térerő és nem jön be rajta a visszahívás, hanem egy perc múlva kapok a szolgáltatótól 5 SMSt, hogy volt öt nem fogadott hívásom.
Egy factory resetet és mentésből visszatöltést már csináltam, nem segített.Akkucsere még nem volt, két-három naponta szoktam tölteni.
Szolgáltató: Vodafon.
Keresztpróba megvolt: próbáltam másik SIMmel, és ezt a SIMet is másik telefonban.Szerintetek mi lehet a baja? Nem szívesen cserélném ki. A tudása nekem még elég.
Köszi!
-
minas
aktív tag
A50 telefonban szeretnék aksit cseréltetni. Tud valaki ajánlani tapasztalatból Budapesten megbízható helyet, ahol gyári akkuval, gyorsan, kedvező áron minőségi munkát végeznek? Privátban is jöhet javaslat. Kösz.
-
Zototh64
őstag
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket, hogy kollégám feleségének a telefonján (Samu A50) behalt a kijelző. Le kellene menteni róla a fotókat, mielőtt szervizbe vinnék. Nagyon régen mókoltam már samut, és nem ugrik be, hogy miként lehetne ezt megoldani.
Előre is köszönöm!
IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
gabe_
őstag
-
bmt50
senior tag
Én se fogom az S9-et lecserélni, hiába szűnt meg a támogatása a napokban..
Olvastam az S22 MA tesztet: nem vagyok elájulva sem a töltési sebességtől, sem az optimalizálatlan Exyfos Soc okozta megdöccenésektől. 279-ért ne döccenjen meg egy idei flagship.[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
gabe_
őstag
Na, kiderül, hogy nem is olyan rossz telefon még az A50...
Én már annyira megszoktam a kis hátrányait is, hogy nincs ingerenciám sok pénzért lecserélni valami frissebb, tudásban alig több telefonra...
Egy pár napja raktam fel a márciusi biztonsági fissítést, minden rendben.Sovány szakácsban sose bízz!
-
pècsimunkás
addikt
A rezgés, és a vaku is gyengébb mint az A50-ben. Jó, alapból a vaku nem, de én zseblámpaként maxra toltam a fényt, úgy meg erősebb jóval a Samsung.
Na mindegy. Ez van. 4 évre vettem, meglátjuk mi lesz.
A Samsung is 2-3 hónap híján 3 éves, szóval hosszú ideig használok egy telefont.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
bmt50
senior tag
válasz pècsimunkás #9584 üzenetére
Háát hallod nem jók a visszajelzések a Realme GT Master-ről sem.. Feleségemnek akartunk másik telefont venni, és én kinéztem neki, ár/érték arányban. Kérdezgetjük az eladót a Yettelnél, és mondja, hogy sorra hozzák vissza: ehangszóró, kijelző problémák....
Úgyhogy inkább A32-t vettünk.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
pècsimunkás
addikt
Jó reggelt mindenkinek!
Elég nagy csalódás eddig a Realme gt2 pro !
A legnagyobb baj, hogy nem akar csatlakozni az autóhoz sehogy sem. Este csináltam egy gyári visszaállítást, de így sincs semmi.
Amúgy nem veszem észre azt a húdenagy sebesség különbséget sem az A50 hez képest.
Akkor ilyen, hogy hang fel+ power gombal lehet kikapcsolni, vagy újraindítani...A gyorstöltés tetszik, a kamera is jó, de kb ennyi.
Óriási csalódás ez a telefon .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
draco31
veterán
válasz pècsimunkás #9582 üzenetére
Nekem is csak a fiókban pihen már kb, gondolkozom még egy akku cserén, és akkor 1-2 évig még tartaléknak jó lesz, de majd meglátom.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
pècsimunkás
addikt
Uraim!
Lassan búcsút intek a topiknak .
Meg akartam még egy darabig tartani a telefont első telefonnak, de a Realme gt2 pro + tablet kombónak nem tudtam ellenálni !Egy élmény volt !
-
gabe_
őstag
válasz pècsimunkás #9578 üzenetére
Újabban nekem is dob be reklámot belépéskor...
Sovány szakácsban sose bízz!
-
Luissimo
veterán
válasz pècsimunkás #9569 üzenetére
Nem az kell.
Toltsd le a newpipe appot a githubrol, abban nem lesz reklàm. -
nyitom
aktív tag
A havi frissítés megjött
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
DrKapocs
őstag
Ezt is ajánlom figyelmedbe Youtube Vanced helyett: NewPipe. Olyan régi Xiaomin is gond nélkül megy, amelyiken semmilyen más módosított kliens nem. Nem kell hozzá Youtube account sem, de persze az onnan exportált felíratkozásokat be tudja importálni. Jó cucc, itt találod: www.newpipe.net
-
gabe_
őstag
-
gabe_
őstag
-
kugli
aktív tag
válasz pècsimunkás #9565 üzenetére
Ébresztő állításakor a jelző hang választásnál legalul van a hangerő csúszka. Legalábbis A52s készüléknél így van.
-
bmt50
senior tag
Passz, nem látok találatot arról, hogy a Vanced ne működne Németországban.
Szerintem töröld le, és töltsd le újra a Vancedapp-ot, nézd át a MicroG-t, telepítsd.
De az is lehet, hogy csak frissíteni kell őket a Vanced Manager-ben.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
draco31
veterán
Ha nyomsz hangerőgombot, akkor beugrik oldalt a kis sáv, a 3 pöttyre katt.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Lehet láma kérdés, de nem találom, hol lehet állítani az ébresztés hangerejét.
Tudna valaki segíteni?A másik, kicsit off kérésem...: A Youtube Vanced egy ideje nem működik Németországban. Van esetleg ötlete valakinek másik, háttérben is futó, reklámmentes Youtube-hoz?
-
veterán
Valaki tudja, hogy a legutóbbi februári 1.-i frissítés mitől közel 1 Gb? Egészen pontosan 957 Mb.
A leírásában semmi nem utal arra, hogy miért ekkora. -
Nozy82
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy megbízható oldalt, ahonnan kijelzőt tudok rendelni? Rendeltem egyet de sajnos nagyon rossz az érintés 🙁 úgyhogy küldöm is vissza. -
draco31
veterán
válasz Mbazsika #9551 üzenetére
Rákérdez, hogy mit akarsz ha be vad dugva a telefon.
Utángyártott kijelzőt pl. semmi képen nem szabad. Ismerős vett rá olyat a sajátjára, összerakta, de nem működött. A gyári amoled meg hát igen, abból új telefon ára majdnem meg van.
Esetleg közeli szervizbe bemenni megkérdezni, nincs-e esetleg nekik egy kijelző pont ott, és hátha így lementenék a cuccokat róla.Nekem az üveg repedt csak el, ki is tudnám magamnak cserélni a kijelzőt, de 3 éves, akku is haldoklik, nem éri meg rákölteni 50 ezret.
Így meg aztán eladni sem tudom, szóval lesz belőle fiók lelet, majd ha jön az utód, csak találjam ki mi lesz az.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bmt50
senior tag
válasz Mbazsika #9549 üzenetére
Ennél a telefonnál a kijelző repedés gazdasági totálkár. Felesleges a javíttatásba 50-60e Forintot beleölni. A Samsung ugyanis megkéri az árát az amoled panelnak, és ez még ujjlenyomat olvasós is.
Fele ennyiből használható állapotút kapsz doboz+tartozékokkal pl. a Facebook-on.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Mbazsika
tag
Sziasztok!
Ismerős leejtette az A50-jét, kijelző game over. Komplett kijelző cserére van ötletetek, hogy merre érdemes nézelődni (leginkább Bp és környéke)?
Köszi!
-
Bounti
aktív tag
válasz Undoroid #9546 üzenetére
Igen, lehet, de ez az összes hívás háttere lesz, ha minden igaz. Megnyitod a Telefont (mármint a tárcsázót)-> három pöttyös menü -> Beállítások -> Hívásháttér (kiválasztod a Simet, amelyikhez hátteret akarsz rendelni) ->Jobbra lent: Háttér
Ha egyes hívószámokhoz akarsz rendelni képet nagyban, azt sajnos fogalmam sincs hogyan lehet, ha lehet egyáltalán...
[ Szerkesztve ]
Ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól... Mert én vagyok a völgyben a legesleggonoszabb!
-
Undoroid
őstag
válasz Undoroid #9480 üzenetére
Sziasztok!
Egy másik készüléknél láttam azt, hogy a bejövő hívást teljes kijelző méretű képpel is meg lehet jeleníteni. Ezt sajnos nem tudtam megoldani, mindössze a kicsi, kerek területen tudtam megjeleníteni...
Lehetséges teljes kijelzőn is és csak Én nem találtam meg ennek a lehetőségét?https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
pècsimunkás
addikt
válasz DrKapocs #9544 üzenetére
"Korábban azt mondtátok, hogy nálatok nem igazán gyorsult a rendszer. "
Az én telefonomnak nem volt hova gyorsulni
Egyébként én valóban nem vettem észre semmi extrát.
A FR előtt is elégedett voltam, és azóta is.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Újratelepítettem a telefonom. Nem a gyári visszaállítás lehetőségével éltem, hanem letöltöttem a sammobile-ről a firmware-t, majd Odinnal flasheltem. A korábbi backupot nem tettem vissza, tisztán beállítgattam/beállítgatom a telefont. Korábban azt mondtátok, hogy nálatok nem igazán gyorsult a rendszer. Én úgy érzem, hogy az enyém jobb lett. Több mint 2 éve nyúzom, sok szemét gyűlt már össze a renszerben, illetve ugyebár 9-es, majd 10, most pedig 11-es főverzió váltás is volt. Sima ügy volt a flashelés, semmi gond nem volt vele.
A TWRP-t nem tettem fel, nem rootoltam a készüléket, lemondtam róla. Több gondot hozott volna, mint amennyit nyerek vele.
-
bmt50
senior tag
válasz draco31 #9540 üzenetére
Hát jól mondod: a hátsó ujjlenyomat olvasót nem lehet megkeverni ilyen könnyen. Ilyen -közepesen drága, de kevéssé hatékony- megoldások helyett költhettek volna másra, vagy adták volna olcsóbban a telefont. Na mindegy, ez már lejárt lemez.
Csak nekem tanulópénz volt, hogy a büdös életben többet ne vegyek ilyeneket, inkább 2-3 éves csúcsmodellek között keressek használható állapotút.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
draco31
veterán
Én már annyira nem aggódom rajta, így lassan 3 év alatt megszoktam, hogy ez az olcsó megoldás, ilyen. Vagyis olcsóbb lett volna egy hátlapi, ez a közepesen drága megoldás.
-
bmt50
senior tag
válasz Franky74 #9538 üzenetére
Nyugi, ez sajnos nem fog változni. Főleg addig nem, amíg a járvány miatt ennyiszer kell fertőtlenítő szereket használni meg kezet mosni. A bőr kiszárad, gyorsabban hámlik. Ezért jobb a kijelzőbe épitett ultrahangos.
A50-em már nincs meg, a szenvedésre és az igérgetésekre még emlékszem. Most cégesnek A32 van, ahol ugye már volt 2 éve a Samsungnak arra, hogy az ujjlenyomat olvasó hatékonyságán javítson. Hát az a rossz hírem, hogy 2 hét után -bármennyire is volt praktikus, mikor felismerte- inkább visszatértem a feloldó kódra[ Szerkesztve ]
-
Franky74
tag
Az ujjlenyomat beolvasása továbbra is rémálom...
Bár talán féléve még jónak mondható volt.
Más: tegnap új frissítést telepítettem, az új biztonsági javítás volt. -
draco31
veterán
-
Klon
aktív tag
-
draco31
veterán
Nekem semmi ilyet nem csinál. Értesítési sávra teszi csak ki, és ha hamarabb ébredek mint ahogy elkezdene ébreszteni, akkor ott van lehetőség azt választani, hogy kikapcsolás mára.
-
Klon
aktív tag
Sziasztok!
eddig az volt hogy az ébresztőm a beállított idő előtt 5 perccel jelezte, hogy hamarosan riasztás lesz... Ez is idegesített, de pár napja már fél órával korábban jelzi hogy riasztás lesz.
A kérdésem az lenne, hogy hol lehet ezt állítani?
Köszi előre is -
DrKapocs
őstag
Néztem pár videót a youtube-on a twrp installról. Nem tűnik bonyolultnak. Mondjuk minden "jó ötletnek tűnt" videó ebből indul ki.
Garancia nincs, az már nem gond. A Xiaomin a Magisk felrakása során csináltam el, ott majdnem téglásított telefon lett a vége. Egyelőre még nem fogok bele.
Azt viszont nem tudom, hogy a root-tal milyen appoknak van gondja. Ezek mindenképpen kellenek: George, iCsekk, Simple, Google pay, Webkincstár.
Xiaomin nem tudom ezeket ellenőrízni, mert azon csak 5-ös android van. -
bmt50
senior tag
válasz DrKapocs #9523 üzenetére
Ahhoz, hogy TRWP-t felrakj, rootolnod kell, ami viszont azzal jár, hogy ugrik egyet Knoc chip számlálója. De hogyha nem garanciális, akkor ez úgy sem releváns, hogy mennyit ugrik a Knox. Viszont érdemes akkor már Magisk-et fel kell tenned, mert a Play Áruház és a banki appok nem szeretik a root-ot.
-
pècsimunkás
addikt
válasz DrKapocs #9523 üzenetére
Recovery- ből csináltam a visszaállítást.
A képeket lementettem, aztán hajrá...
Utána minden egyes alkalmazast szépen letöltögettem, tehát nem mentésből telepítettem vissza semmit.
Így láttam értelmét a gyári visszaállításnak.
Igazán nem nagyon vettem észre semmi extrát, hogy jobb lenne a telefonon valami, talán amit írtam fentebb. Ennyi.Viszont a víz levert párszor, mire belépkedtem mindenhova, ahol előtte voltam regisztrálva
(Ali,ebay, paypal, e-mailek, stb, stb )Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
DrKapocs
őstag
válasz pècsimunkás #9522 üzenetére
Le vannak tiltva az animációk. Gondolkozok, gondolkozok egy factory reseten, de mindig arra jutok, hogy túl sok idő mindent újra beállítani. Mindenem ezen van, ráadásul hárklis vagyok a beállításokra. Talán úgy lenne érdemes, hogy egy backupból visszaállítom a beállításokat, illetve az appokat. Viszont azt nem tudom, így mennyi értelme lenne egy factory resetnek; vajon visszarakja a felesleges "rendszerszemetet" is? Te egyébként a Visszaállítás - Összes beállítás visszaállítása pontból csináltad a factory resetet vagy Samfirm/Odinnal? Bár azt sem tudom, hogy utóbbikkal lehet-e...
Nézegettem videókat TWRP felrakásához is, onnan lehetne egy full backupot csinálni. Ezt próbálta már valaki itt? Mármint a TWRP-t A50-en. Vannak fórumok, amelyek szerint nem nehéz összehozni, mások szerint igen kockázatos (Knox).
A Xiaomihoz jobban értek ilyen téren, ott mókoltam eleget. A MiFlash közeli jóbarátom. Néhány napja támadt egy jó ötletem, miszerint az ezer éves mi2s-emen letiltom a közelség érzékelőt, mivel a kijelzőt kissé elengedte a ragasztó, így belóg a promximity szenzor elé. Ehhez semmi más nem kell, csak egy Sensor Disable, ami ugye része az Xposed frameworknak. Ahhoz semmi sem kell, csak ugye TWRP, ami persze nincs fenn, soha nem is volt. Ennek a felrakásához végülis csak driverek kellenek és persze egy olyan kábel, ami adatot is visz át, nem csak töltésre alkalmas. Ez nem olyan egyértelmű, mert pl. egy Energizer kábel ezt ígéri, de nem tudja. Mígy egy 800 Ft-os noname simán tudja. Csak mire erre rájössz... és persze egy közel 10 éves készülékhez win10-es drivereket találni... nem működik a MiFlash, stb, stb, stb. Számtalanszor újraflasheltem már, de azt hittem, hogy most végleg tégát csináltam az mi2s-emből, mire egy fórumon találtam megoldást. TRWP, mount és zip-ből flashel...
-
pècsimunkás
addikt
válasz DrKapocs #9521 üzenetére
Nem lett tőle gyorsabb a telefon. Nálam Android 9- nél még eléggé laggolt a telefon, Android 10, majd 11 után, és mióta az animációkat letiltottam, nagyon gyors, lag mentes a telefon.
Ami szerintem jobb lett, az az arcfelismerés, és az ujjlenyomat olvasó hatékonysága. Mindkettő jobb lett.
Esetleg próbáld meg az animációkat letiltani, hátha segít.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
DrKapocs
őstag
válasz pècsimunkás #9484 üzenetére
Említetted, hogy csináltál egy gyári visszaállítást. Érzed a pozitív hatását, gyorsabb lett tőle a telefon? Én, mióta frissítettem az android 11-re, azóta úgy érzem, hogy pár mikrolag megjelent. Nem vészes, de 10 alatt nem volt ilyen. Ezzel együtt sem bánom a frissítést, csak érdekelne, hogy megszűnik-e ez a factory resettel?
-
draco31
veterán
válasz pècsimunkás #9519 üzenetére
Az a poén, hogy én sem ejtettem el. Ősz eleje volt, már hosszú nadrágos idő. Na most én az olyanokat szeretem ami jó bő, véletlenül se reccsenjen el ha le kell hajolni. Kb semmi különöset nem csináltam, hívtak, felvettem, aztán a végén nézem hogy 2 nagy repedés az üvegen. Ami addig karcmentes volt, utána raktam rá egy üvegfóliát már. Tok viszont első perctől van rajta mindig, izzadós a kezem, aztán ne szaladgáljon mindig elfelé
De csak szilikon tok, nem az a nyitogatós akármi, azokat nem szeressem.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
pècsimunkás
addikt
válasz draco31 #9518 üzenetére
Én tok nélkül használom az A50- et. Talán fél évig volt tokban, 2 éve tok nélkül.
Előtte az OP 3- is egy idő után tok nélkül használtam.
Jobb tok és fólia nélkül.
Persze, azért nem árt, ha nem ejti lesz ember a telefontEgyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
draco31
veterán
válasz pècsimunkás #9516 üzenetére
Hátlapot sosem látom, mert általában hamarabb meg van a tok, mint a telefon hozzá
gabe_
Még március végéig nekem is marad.
Ja meg van két nagy repedés is az üvegen is, ami miatt még el sem tudnám adni emberi áron.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gabe_
őstag
Én is kitartok még a jó "öreg" A50 mellett, amíg hibálanul üzemel.
Sovány szakácsban sose bízz!
-
pècsimunkás
addikt
Én még kitartok !
Minden a legnagyobb rendben !
Üzemidő, sebesség, minden okés!
Ha cserélnék, akkor A52s- re, vagy S21fe- re.
Viszont ezeknek nem tetszik a hátlapjuk. Mi 11, vagy az utóbbi 2 év Redmi szériájának sokkal szebb, igényesebb a hátlapja.
Sőt... Az A50 hátlapja is sokkal jobban tetszik mint az A52, vagy az S21fe- nek.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
draco31
veterán
válasz doongoo #9514 üzenetére
Nekem is lassan csere lesz, március végén lesz 3 éves. Második akkut nyúzom már, de ez sem bírja már nagyon, bár nem is sokat pihen.
De ma is reggel 6-kor indult a nap, egyszer már feltöltöttem, és úgy van most 60% on.
Rendszerrel egyébként nincs bajom. Viszont én is visszatérek Xiaomira, valószínűleg Redmi Note 10 pro lesz az utód. Ha csak az S20FE ára nem esik be nagyon, most hogy kijött az utódja.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
doongoo
addikt
asszony telefonját lassan nyugdíjazzuk (már csak egy nem áttehető játékállás van rajta, ami miatt még nem lett belőle gyerektelefon) és lesz helyette egy újabb Xiaomi a családban. Így 2,5 év használat után már sajnos ideje váltani. Már csak szenvedett vele amúgyis a sok hülyeség (merülés, lassú telefon app, lassú böngészés, stb.)/Samsung féle tervezett avultatás miatt így hűségakcióban ingyen leváltottuk. Full gyári rendszer volt amúgy nem extrém használattal, rendszeresen általam takarítva/rendezve.
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Miután frissítettem a OneUI 3.1-re, átnéztem az újabb, lehetséges bloatware appok listáját. Mindösszesen 94 appom tiltott a Package Disable Pro segítségével. Természetesen nem mindet a OneUI 3 hozta be. A teljes listát megtaláljátok ITT. Az itt felsorolt appok biztonsággal tilthatók, azonban vegyétek figyelembe azt, hogy néhányra szükség lehet; pl. én nem használom a Samsung billentyűzetet, helyette egy másik keyboard appot használok. Én ebből következően tilthattam, de ha valaki azt használja és nincs telepítve másik helyette, akkor nyilván nem lenne célszerű tiltani. A listán lévő appok számomra feleslegesek, nincs okosórám, nem használok Maps-et, FB-ot, Messengert, Chrome-ot, de helyette használok mást, pl. Telegram, Brave, stb.
-
Zssom
tag
válasz hattrickuser #9510 üzenetére
Szia
Most találtam valami hasonló beállítási lehetőséget, a digitalis jóllét funkciói között van olyan, hogy "alvásidő mód". Annak is van időzítési lehetősége, mondjuk arra azt írja, hogy szürke árnyalatot állít be, de lehet, hogy sötétít is, nem próbáltam, de az leveszi a hangot is némára. Érdemes megnézni, nincs-e véletlenül beállítva.
Üdv Zs -
Franky74
tag
válasz hattrickuser #9510 üzenetére
Szia!
A sötét mód ütemezést kell kikapcsolni. Esetleg átállítani a kívánt időpontra.
A némítást a hangüzemmódoknál keresd...[ Szerkesztve ]
-
hattrickuser
aktív tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. A válaszokat előre is köszönöm!
Valamiért minden nap este 7 után valamikor bekapcsol a sötét mód, néma üzemmódba vált a telefon. Semmi ilyen beállítás nem lett bekapcsolva. Ha használják a telefont, akkor is.
Hol lehet ezt kikapcsolni? Már az őrület határán van a munkatársnőm ez miatt...Ezzel próbálkoztam, de így is (nem vár éjfélig a sötét móddal) [kép]
Elvileg utolsó szoftver [kép]
-
DrKapocs
őstag
Köszönöm szépen.
Időközben frissítettem én is, feltettem az Android 11-re épülő OneUI 3.1-et. Jobb későn, mint soha... Én úgy érzem, hogy néhol kicsit lassabban reagál a rendszer, mint a korábbi 2.5-ön. De a különbség egyáltalán nem számottevő. Néhol pedig érzetre kicsit gyorsabban is nyílnak meg dolgok. Szóval olyan forma-forma, mint a 2.5-ös. A GoodLock is sokkal több dolgot tud a 11-es droid alatt, így már tényleg van értelme. A Telegramos anomáliám is megszűnt, miszerint nem volt hajlandó kicsörögni hívás esetén. A tárcsázó viszont tényleg borzalmas lett dual simmel, ebben igazatok volt. -
bmt50
senior tag
válasz DrKapocs #9507 üzenetére
A Wonderland-hez van pár preset fenn a Reddit-en wlf formátumban, illetve egy know how is egy drive linken, ahol le van írva hogy is lehet például a repülő űrhajósokat beállítani.
Szuper a telefon mozgatására reagáló háttér ugyanitt a Wonderland-ben.
A Quickstar-hoz is van néhány preset, de azt úgy szemre lehet lemásolni, nincs import fájl.
Ami az android 10 bosszúja, az a Thermal Guardian és a Memory Guardian modulok inkompatibilitása. Fel lehet ugyan tenni őket, de indítás után kilépnek
A Thermal Guardian-nek volna értelme, mert azért van pár Samsung(többek közt az S9-em is), ami nyáron szeret melegedni a használattól, és akkor elkezd throttling-olni, ami látványos lassulást okoz.[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Megtaláltam a Nice Lock Pro-t is, ami már újabb modulokat is tud kezelni a korábbi posztomban jelölthöz képest. Itt találjátok:
https://userupload.net/686nlo7ax90qVisszatettem én is, ha már ilyen sokan használjátok. Ti milyen modulokat használtok benne és mire? Én leszedtem az akku ikont a Quickstarral, illetve a Notification Popup Button-t bekapcsoltam. Home Upban a Folder screeent áttettem 5x5-re, a share managerben kiválasztottam a legfőbb appokat, amivel meg szoktam osztani. Illetve a Direct share-t töröltem. A MultiStarban bekapcsoltam a Pop-up view action-t, bár nem tudom, hogy használni fogom-e valaha is. A Routines+ -ban sajnálom, hogy csak egy darab rutint lehet menteni. Ez kicsit csalódás. Illetve, nálam ugye a 10-es droid van fenn, így a ClockFace-ben csak a Lockscreen óráját tudom módostani. Szívesen fogadnék pár tippet, ötletet, hogy mire jó még ez...
-
gjoco1
addikt
válasz zojjektum #9501 üzenetére
Bocsi , hogy beleszólok . . . .
Melyik verziószámút próbáltad ?
Én tavaly Októberétől használom kb és a Good_Lock-1.0.00.48 számút . Tökéletesen működik azóta . Modulokat a [SamMobile] - ről cserélgettem , ahogy a verziószámunk változott .
Amit DrKapocs linkelt igaz még nem néztem , de valahol már láttam ugyanezt a megosztást .
Próbáld ki , szerintem mennie kell Nálad is . Van [YT video] is róla több , amiről szépen betudod lakni.[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 Pro 256GB gyári független, hibátlan, full doboz
- Apple iPhone 15 mobiltelefon, Gyönyörű, Garis, pár hetes
- iPhone 14 Pro Max 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 6 (512GB) - BONTATLAN, garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest