Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
-
Mcleod
tag
Sziasztok!
Járt már valaki úgy az A50-esével, hogy gyári visszaállítás után nem lehetett szoftvert frissíteni?
Kétszer is megcsináltam a visszaállítást, net van, azt írja, hogy a szoftver aktuális (Android 9, 2019-es). Samsung Smart Switch alkalmazás szerint is naprakész a szoftver...
Van ötletetek, hogy lehetne frissíteni?
Köszönöm a segítségeteket!Csak egy maradhat!!
-
bmt50
senior tag
válasz Redneck #9696 üzenetére
Az A50 Soc-ja sose volt valami húde gyors, inkább csak átlagos. Rendesen belakott rendszerrel meg akadós.
A maga idején hozta a kötelező élményt, és Samsung papának meg az elvárt bevételt.
Ne érts félre, nem volt ez olyan rossz, de kontrollerrel játszani rajta...hmmm.
Én a helyedben felraknék rá valami Lineage OS-t, ami nem fogja annyira az Exyfost, mint a Bixby-vel terhelt OneUI.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Redneck
nagyúr
Van egy majdnem 3 éves A50-em, a legutolsó gyári Android 9 fut rajta, és kevés program van telepítve. Alapvetően nem rossz a sebessége, és 6-8 órás képernyőidőket simán tud még. Vettem egy alap kis kontrollert hozzá, néhány régebbi emulátorhoz, és relatíve alacsony gépigényű játékhoz. A 3D teljesítmény nem valami jó, az fps droppokat sokszor indokolatlannak érzem.
Milyen rendszert érdemes rá rakni, hogy gyorsabb legyen? A Samsung UI-ját szeretem, jó lenne azt, vagy hasonlót használni.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Nagyulmi
újonc
Leszedtem a G Playről, köszönöm neked is!
-
Nagyulmi
újonc
Szia!
Most néztem meg, a pároméban nincs benne. OK, letöltök valamit.
Köszönöm neked is! -
Nagyulmi
újonc
Köszönöm szépen mindkettőknek!
-
draco31
veterán
válasz Nagyulmi #9688 üzenetére
Alapból talán nem volt rajta, én a Power AMP-vel használtam, egyszer egy akcióban megvettem 150Ft-ért.
Egyébként meg zenelejátszóra keresve az áruházban a legtöbbet letöltött.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Nagyulmi
újonc
Kedves uraim!
Hol rejtőzik ebben az A50-ben a zenelejátszó?
Előre is köszi, ha valaki még nézi ezt a topicot! -
_DiEGO_
őstag
Megszünteti egy rakás Galaxy telefonja frissítését a Samsung [link]
Az érintett modellek között ott vannak a Galaxy S10 "sima", Galaxy S10+, valamint Galaxy S10e változatai is, amik tulajdonosai nem számíthatnak frissítésekre a jövőben, de kikerült a "pixisből" a Galaxy A30 és Galaxy A50 amik szintén nem fognak már javításokat kapni.
-
Luissimo
veterán
Samsung Pass nem hajlando jelszoval és/vagy mintával belépni, csak ujjlenyomattal.
Kéri hogy állitsam be, de a folia miatt képtelenség.
Hogyan.tudok anélkül belépni, a jelszó és a minta után kéri a beállitást, nem tudom kihagyni.
Mi a teendő ilyenkor? -
gerner1
nagyúr
+1 👍
Kivéve, ha az Ő napi rutinja során bejárt lokációkon is gyengébb lett a mindenkori térerő (2020 eleje óta az 5G kiépítés + 3G lekapcsolás + a szolgáltaók új frekvencia koncessziói miatt..), és/vagy azokon -a korábbiakhoz képest- magasabb frekvenciákon történik a szolgáltatás. + Nem lehet figyelmen kívül hagyni az akku degradációt sem.
-
pècsimunkás
addikt
Szerintem Android 10- nèl volt a legjobb.
Android 9- el laggolt. OnePlus 3- ról váltottam, a laggolás mindjárt feltűnt.De ezt leszámítva, majd Android 10- el megszűntetve a laggolás, egy tökéletes telefon volt!
Kijelző, üzemidő, sebesség,OneUi nagyon rendben volt!
Nekem a kamerával sem volt gondom. Rengeteg kèpet lőttem a telefonnal, nem kellett szègyenkezni vele!Mai napig használom másod telefonnak!
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
draco31
veterán
Én kb akkor vettem amikor megjelent, most nem keresem itt vissza, és 3 évig nyúztam, 2 évesen kapott másik akkut, jelenleg is szinte napiban megy játékra. Még meglátom kap-e még akkut újra. Eladni úgy sem tudom, van két repedés az üvegén, amitől ugyan úgy megy, de így már senki nem ad érte pénzt.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
draco31
veterán
Nem lesz több frissítés már.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
gerner1
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy milyen(?) eredményt fog adni....
Mivel újra-belakás nélkül is vissza lehet térni több (több= amennyiben jelenleg a legutolsó release van a telódon), korábbi firmware relase -re is, így a legrosszabb esetben csupán időt + némi villamos energiát veszthetsz az ODIN -ozással.👍
-
Klon
aktív tag
Hát akkor ez cumi
Nem akarok másikat venni, küzdök tovább az a50-nel.
Köszi szépen a válaszokat! -
Klon
aktív tag
helló!
Nektek nem tűnt fel, hogy az utolsó frissítés óta rosszabb lett az A50?
nem mindíg veszi a gyorstöltést, magától kilép programokból, jobban is merül...
kettő van a családba és mind a kettő rosszabb lett... -
DrKapocs
őstag
Nem volt P9-em.
A52s váltotta, bár az is tény, hogy másodlagos telefonnak egy A52s túlzás, luxus. De jó lehetőség volt a vételre, így kihasználtam.
Xiaomin próbáltam custom romokat, mókolást. Kinőttem már belőle, nincs időm, kedvem játszani vele. Oldja meg a gyártó, én már így vagyok vele. Az sem elhanyagolható, hogy a pénzügyi dolgaim is telefonról intézem. Egy custom romnál, amit nem tudom ki készített, mi van benne, ez elég kockázatos lenne. -
bmt50
senior tag
válasz DrKapocs #9664 üzenetére
Hát ezt nem nyúztad addig, mint a P9-et
Jó kis telefon az A50, de sajnos nekem nem jött annyira be.
Viszont míg megvolt, olvastam jó kis romokról az XDA-n, meg olyan kernelről, ami 60-ról 75Hz-re fel tudja nyomni a képfrissítést. Szóval ha bejött volna a teló, akkor inkább romoltam volna egy megbízható, gyári rom tweakelt változatával.
Egyébként mi lett az utód?[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
draco31
veterán
válasz DrKapocs #9664 üzenetére
Igen, valóban jól összerakták, én is szerettem.
És sajnos ugyan az, én is a chipset miatt voltam rá néha mérges.
Tesóm egy A9 2018-at használ 4 éve lassan, és ott nincs lassulás érzet. De lassan az is cserés lesz már.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
DrKapocs
őstag
A mai napon megváltam szeretett A50-es készülékemtől. 3,5 évet volt velem, ebből az utolsó fél évet másodtelefonként. Összességében nagyon elégedett vagyok, voltam vele, akku, hívás, térerő gondjaim sohasem voltak vele, de tulajdonképpen más sem igazán. Jó kis telefon volt ez. Szoftveresen és stabilitásban messze verte az előző Xiaomi készülékeimet. Két gyengesége: 1. Talán az Exynos nem olyan időtálló, mint a Snapdragon. 2. Én azután vettem észre jelentősebb lassulást, amikor megkapta az Android 11-es frissítést. Nem kellett volna feltenni. A Samsung pedig ugyebár Knox vesztés nélkül nem engedi a downgrade-et. Jó kis telefon volt ez.
-
draco31
veterán
válasz pècsimunkás #9662 üzenetére
Igen, pár éve azért már nem fejlődik akkorát a technika, mint pl 4.4 környékén. Ott már azért szinte 1 év alatt romlottak annyit mint most 2-2.5 év alatt.
-
pècsimunkás
addikt
Amikor megvettem tavasszal a GT 2 pro - t, nem is igazán láttam- nem is nagyon volt különbség a 2 telefon között.
Nyáron már látszott a különbség. Hatalmas volt.A Realmet eleinte gyűlöltem. Nem látta az autómat bluetooth- al Aztán 1-2 frissítés, meg gyári visszaállítás után minden ok vele.
Most már megmarad pár èvig.A Samsungot 2,5 èvig használtam, majd április óta másodtelefonkènt.
Szóval látszanak az akadozások, be van lassulva nèha, de, nem annyira, hogy ne lehetne vele együtt èlni.
Teljesen ok lenne, mèg napi használatban is.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
benzol
aktív tag
válasz pècsimunkás #9660 üzenetére
Én még napi szinten használom, már több mint 3 éve. Nagyjából egy éve látványosan lelassult, még gyári visszaállítással is néha-néha döccen egyet-egyet, az akksija is gyengülget, illetve a telefon elfordulás érzékelője finoman szólva sem tökéletes de még így is élhető telefon.
///\oo/\\\
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Mèg megvan az A50- em. Darts számolónak, ès médialejátszónak használom. Valamelyik nap leesett, aztán elrepedt a kamerája. Mivel úgysem használom már másra, kipróbáltam, hogy csap alá rakom, a telefont.
Ez 2 napja volt.
Ma bekapcsoltam, de teljesen jól működik, semmi gond vele.
Elèg masszív, jól összerakott telefon. A vizet is bírja kicsit.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Kosahunor
friss újonc
Szia köszönöm a gyors választ de mint mondtam egyáltalán nem ad képet 😕 és elfelejtettem mondani egyáltalán nem rezzen be tolteskor hangok vannak értesitések de semmi egyébb.
[ Szerkesztve ]
-
Undoroid
őstag
válasz Kosahunor #9657 üzenetére
Üdvözöllek!
Elsőre Nekem az ugrott be, hogy az akkud elkezdett felpüffedni és belülről megsérülhetett a kijelződ...ezt legegyszerűbben úgy tudod ellenőrizni, hogy készítesz egy képernyőfotót. Ha azon nincs rajta a csík, akkor biztosan nem szoftveres hiba...de várd még meg a gyakorlottabb felhasználók válaszait is!
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Kosahunor
friss újonc
Sziasztok a minap rá dugtam a telefonom tölteni és hirtelen a bal oldalán lett egy csik barna és sárga,azóta a kijelzo nem kapcsol be esetleg valaki tapasztalt még ilyen problémát? Samsung galaxy a50 az eszköz.
-
zorzy4
addikt
Plusz lehet ellenőrizni imei alapján, hogy körözik e. De az a szomorú, hogy egy szakmai oldalon egyáltalán ez felmerül, hogy ha valaki ilyen kérdést tesz fel, az lopott készülék is lehet. De szerinte túl van tárgyalva a dolog.
A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
-
bmt50
senior tag
válasz gerner1 #9650 üzenetére
Teljesen jogos az érvelésed. Ezért írtam, hogy aki tud ÉS szeretne segíteni.
Egyébként lopott készülék esetén kérésre a Rendőrség megkeresi a készüléket. Ez nekem utoljára 2009-ben 3 hónapig tartott, de megtalálták. 8 nap után ugyanis szabálysértésnek minősül akár az utcán talált telefon birtoklása. Tehát nem lenne elég kiütni a biztonsági kódot, mert az IMEI alapján így is megtalálják ha lopott.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
zorzy4
addikt
De ha itt tilos akkor akkor hozzászólásaim törölhetőek.
-
zorzy4
addikt
-
bmt50
senior tag
válasz gerner1 #9648 üzenetére
Ok, azért privátban leírhatja a megoldás menetét az, aki tud és szeretne segíteni.
Mert mondjuk vásárolhatta használtan is, adásvételi nélkül. Én pl. 5x vettem úgy telefonokat az elmúlt 5 évben, hogy nem írtunk adásvételit. Kérdéses, hogy el lehet-e érni ilyen esetekben az eladót, és mennyire lesz kooperatív.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! Vagy egy samsung galaxy a50 telefon. Pin kódot kér, amire a hard reset után is emlékszik. Mit lehet tenni vele?
-
DrKapocs
őstag
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Egy újabb kérdéssel fordulnátok hozzátok, A50-szakikhoz: Hogyan lehet azt elérni, hogy ha kikapcsoltam a készülék frissítését, akkor azt ne kezdje már el kéretlenül megcsinálni, ha csak arra a pár percre engedem fel a NET-re, amíg szinkronizálom a ZEPP-et? Ráadásul, ha már meg is jelent a frissítési jelzés a kijelzőn, akkor azt hogyan lehetne eltüntetni onnan! (teljes újraindítás után is ott marad)
Nem, nem szeretném frissíteni! Azon a véleményen vagyok, hogy azt nem javítjuk, ami jól működik...
https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
veterán
válasz draco31 #9637 üzenetére
Nekem is van olyan alkalmazásom amit még Android Market-ben vettem meg 2011-ben első okostelefonomon (ZTE Blade 3).
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
draco31
veterán
válasz Undoroid #9636 üzenetére
Nekem kicsit nyúzósabb volt, ha úgy vesszük 2 aksit elfogyasztottam vele, most már csak a fiókban pihen tartalékként. Nálam napi 5 óra meg volt átlagban
Fizetős appok meg nem a telefonhoz vannak kötve, hanem az email címhez, amivel vásárolva lett, a PowerAMP-t kb 6 éve vettem úgy 3 telefonnal ezelőtt.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Undoroid
őstag
válasz draco31 #9635 üzenetére
Köszönöm, majd megnézem, hogy miként működik ez?!
" ( egyébként nekem 3 éves elmúlt az A50, újként telepítettem rá, és most adtam engedélyt neki, hogy átnézze mi van a mobilon, szóval sokat használtam ) " Lassan Nekem is 3éves lesz a készülék, de eddig összesen 5óránál többet nem nyomkodtam! Mindhatni', nem vagyok nagyon mobilfüggő... Másik appot -főleg fizetőset- pont ezért nem akarok vásárolni!
A készülék a táskám alján szokott lenni valahol és használni egy névtelen BT-fülessel vagy egy BT-Skullcandy-vel szoktam.https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
draco31
veterán
válasz Undoroid #9634 üzenetére
Úgy látom hogy igen. Berakja ömlesztve az összes zenét amit csak talál, aztán ott az egyiken ha hosszan van nyomva, és utána kattingatva többre, akkor lehet csinálni lejátszási listát.
( egyébként nekem 3 éves elmúlt az A50, újként telepítettem rá, és most adtam engedélyt neki, hogy átnézze mi van a mobilon, szóval sokat használtam ) Videókban mindent vitt az alap gyári cucc, zene ügyben meg PowerAMP ment, egyszer akciós volt, talán 200Ft, és annyit nagyon megért.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Undoroid
őstag
válasz draco31 #9633 üzenetére
A kérdésem annyi lenne, hogy létrehozható-e valami lejátszási lista, amivel csak azokat a muzsikákat játszanám le, amiket épp kiválasztottam?! Több előadó, több alkönyvtárban, mert teljes albumokról lenne szó...nem nagyon, vagyis nagyon nem szoktam nyomkodni a mobilom, ezért lövésem sincs, hogy ez a mobilos változat tudja-e az asztali VLC lehetőségeit?!
Remélem, hogy érthető a kérdés?!https://logout.hu/bejegyzes/ngabor2/nyugodj_bekeben_bordoi.html _ https://robo-venture.com -> Az ökotudatos, digitális közösségi alkotóműhely <-
-
Undoroid
őstag
Sziasztok!
Használ-e valaki közületek VLC-player-t (belső tárhelyre) a készülékbe bemásolt zenéinek lejátszására? Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
-
Magnat
veterán
Üdv,
ismerősömnek van ilyen telefonja, azt mondja, ha wifin van akkor minden ok, mobilneten viszont a levelek csak akkor potyognak be ha megnyitja a Gmailt, anélkül nem ... találkozott már ilyennel valaki?
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
gerner1
nagyúr
válasz DrKapocs #9628 üzenetére
Biztosan nem app "mókolkta' el, hanem valamilyen ODIN -os 'esemény', mert ahhoz a részhez, root nélkül, nem fér hozzá más.
'Full XEH' pedig, biztosan nem lett ez sem, mert a már szóba került helyen, a kódsor utolsó tagja, firmware cserével sem változik (az pedig mivel nem YEH volt, ezért arra következtetek, hogy előtte sem volt: XEH...) . Tehát, nálad, a kódsor első 3db tagja az, ami XEH lehet.
Az újabb típusoknál pedig (így, az A52s -nél is..), már egészen más protokoll szerint történik a : 'CSC-Select', így, egy bizonyos firmware relese verziótól (a nagyon újak, eleve ilyennel kerülnek már piacra..), már nem állíthatók át, az eddig ismert (SiM- kártya) módon. "Más" van/~lesz helyette...
Én, továbbra is tartom, hogy ~egy 'lassulás' hátterében, az esetek döntő többségében, nem a gyari OS áll, hanem valamilyen 3rd-party app, és az ilyen-olyan 'felhasználói-szokások', és/vagy feltáratlan hardware hiba áll...
[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
válasz gerner1 #9620 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a segítséged. Újraflasheltem Odinnal az A50-et. Nem ugyanazt a romot tettem fel, hanem ezt, remélve, hogy egy régebbi talán jobb lesz. Az biztos, hogy a flashelés után minden XEH lett, vagyis eltűnt a korábbi YEH. Érzetre sokkal gödülékenyebb minden. Facebookot, Messengert, Instát, online navigációt nem használok, így ezek nem terhelték korábban sem a rendszert. Helyette Telegram és iGO.Azon gondolkoztam, hogy vajon mitől lett a XEH-ből YEH... 2 dolog jutott eszembe, de talán a második ki is zárható:
1. A felesleges appokat korábban Package Disable Pro-val tiltottam. Ezzel nem is volt gondom, látszólag. Viszont, az app tud olyat, hogy letiltja az OTA frissítéseket. Ezt nem tudom hogyan csinálja, de az tény, hogy egyetlen üzenet sem jön, hogy frissítés állna rendelkezésre. Sőt, a frissítés rész is szürke, nem választható. Arra gondolok, hogy talán ez az app mókol valamit és így lesz a XEH-ből YEH. Talán a Play áruházból sem véletlenül dobták ki. Mit gondolsz erről?
2. Hasolnó az előzőhöz... Miután a Package Disable Pro-t nem tudtam visszarakni (mert szerettem volna átköltöztetni az A52s-emre, de ott nem sikerült belépni; újból kérte az app megvételét és az A50-re sem engedte újra feltenni csak fizetés után), áttértem az ADB AppContol-ra. Ennek a segítségével tiltottam le a felesleges appokat. Azt gondolom, hogy talán nem ez lehet a ludas, mert az A52s-en nem mókolódott el a TMH. Azon semmilyen lassulást sem veszek észre, de a biztonság kedvéért minden appot engedélyeztem a készüléken és töröltem róla az ADB Bridge appot is, amit felpakol rá az ADB AppControl. Mit gondolsz, esetleg talán ez lehet a ludas? Illetve még egy kérdés; szerinted az A52s-et is érdemes lenne újraflashelni? Bár ezen tényleg nem érzek semmiféle lassulást. -
bmt50
senior tag
válasz pècsimunkás #9624 üzenetére
Az A50-emet S9-re váltottam, most is azt használom. Kis méret/erős hardware igényeim miatt nekem már csak S széria kellene Samsungból, vagy Iphone.
A52s-t dícsérik, most épp az új A33 káráraDudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
DrKapocs
őstag
válasz pècsimunkás #9624 üzenetére
Én beneveztem egy A52s-re. Telekomnál 120 volt, amiből lejött 20 a készülékbeszámítás (10 éves xiaomi mi2s-től búcsúztam) miatt.
Jelentős különbség van az a50 és a52s között. -
pècsimunkás
addikt
Èn az A52-al szemezek.
Vagy kinlódok pár hónapot, aztán majd az A54 esetleg.
A páros A szèria mintha mindig kicsit jobban sikerülne.
Fene tudja.Szerk.: Vagy egy jó akcióban, egy S22 Ultra...
[ Szerkesztve ]
-
bmt50
senior tag
válasz pècsimunkás #9621 üzenetére
Asszonnyal variáltunk, hogy ezt a Realme GT2 Pro-t, vagy az A32-t vegyük meg. Aztán végülis A32-t vettünk, mert a Telenor-ban az eladó mondta, hogy már a 2. darabot hozták vissza garanciában valami nyűg miatt. Ezek szerint nem döntöttünk rosszul (mondjuk jól sem..).
undoroid: nem nagy betűvel írtam, csak arra utaltam finoman, hogy szerintem mekkora hányadék fos a Google alap android felülete. Minden esztétikai igényt nélkülöz. Persze megvan az az előnye a felületnek, hogy nincs nagy vas igénye.
[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
pècsimunkás
addikt
Látom, van még èlet az A50 topikban !
Most kezdtem el azon gondolkodni, hogy visszarakom a SIM kártyákat az A50- be.
Komolyan... A Realme Gt2 pro számomra használhatatlan !
Az autómhoz nem csatlakozik a Bluetooth, ha NFC- vel akarok fizetni, 1x lehet, 1x nem, 1x meg a kód mintát kèri !
Ráadásul a vonalakat el sem lehet tüntetni !Üzemidő, kamera jó, de amúgy kb egy foshalmaz!
Az A50- ről, a majd 3 èv alatt csak jókat írtam, de erről a kínai csodáról... sok jót nem lehet
-
gerner1
nagyúr
válasz DrKapocs #9619 üzenetére
" Akkor talán ebből is adódhat a lassulás."
- Szerintem nem. Hacsak, ez miatt pörget olyasmiket az OS, amiket nem kéne folyamatosan. Itt van pl az, hogy azon kódok egyikével sem tudja lekérdezni az OTA szervereket (mert nincsenek olyanok), mert hiba a válasz (ezt persze mi nem látjuk, mert nincs rá dialógus-üzi, de attól még borítékolható...) .Próbálj meg egy ismételt firmware flash -t, a következő képpen:
- Kiveszed a SiM-tálcát.
- Recovery -be teszed a készüléket.
- Indítasz egy " wipe data partition " -t. Ez = FR.
- Indítasz egy " wipe cache partition " -t.
- Ezek (⇑) után, a " Reboot to bootloader " -t választod, amellyel ODIN MODE -lépsz instant.
- Csatlakoztatod a PC -hez.
- Elindítod a firmware -hez megfelelő verziós ODIN -t.
- Visszarakod a SiM-tálcát úgy, hogy csak a SiM1 -be legyen kártya.
- ODIN -ba mindent betallózól a megfelelő helyre úgy, hogy a CSC -hez, az 'alap CSC' file -t (tehát nem a "HOME" -mal kezdődőt !) tallózod be (ahogy korábban is csináltad..), azaz, ismét lesz egy FR, de most majd ODIN -nal.
- Amennyiben, a flash után, az első boot végén, a nyelv-választás eleve Magyar -on áll, akkor biztosan XEH az 'aktív-CSC'.Tegyük fel, hogy ez a része "rendbe jön". Utána, én egy bő ~hétig nem raknék fel rá semmi 3rd party app -ot, és az amúgy is erőforrás-gyilok appok aktíválását + használatát is kerülném addig (pofakönyv, pofa-messenger, pistragramm, online-navi, rendszer-diag progik...).
Persze, nem kötelező...👍 -
DrKapocs
őstag
válasz gerner1 #9614 üzenetére
Odinnal csináltam és - legjobb emlékeim szerint - ezt a videót követtem.
-
gerner1
nagyúr
válasz DrKapocs #9613 üzenetére
"Valamit rosszul csinálhattam?"
- Nem tudom. Az eddigiekből nem derül ki, hogy az FR, miként történt meg ( OS alól / Recovery alól / ODIN -nal ?? ) ...Bár a #9606 -os posztodban a : " YCH/YEH YEH/YCH " kódsort sem értem jelenleg, mert ennél a készülék típusnál, nem igazán vannak ilyen kódok az OXM firmware -ben...
Szóval, az vagy elírás, vagy valami olyasmi, ami egyetlen firmware info oldalon se szerepel: "még" ... -
DrKapocs
őstag
válasz gerner1 #9609 üzenetére
Igen, volt. Ráadásul semmi rendszer backup-ot nem raktam vissza, újra belaktam a 0-ról az egészet. Ahogyan bmt50 fórumtárs is írja, "belassult". Nekem is az az érzésem, hogy kevés a kraft ehhez az új OneUI-hoz. Teljesen tiszta rendszerhez éppen elegendő, de utána, ahogy használom a rendszert, úgy kevéssé válik hozzá.
Tényleg semmi mód nincs a visszatérésre?
-
bmt50
senior tag
válasz DrKapocs #9608 üzenetére
Bocs, hogy bele beszélek, de -amennyire én emlékszem az A50-emre- nekem is lassabb lett egy idő után 11-en, mint 10-esen volt.
Egy stock android (nekem undoroid)-ot elbír ez a vas, de a One UI eyecandy felülete és megoldásai igénylik az erőt.
A fiamnak az A21s is belassult a 11-re frissítés után, igaz ő nem csinált FR-t. Szerencsére már lecseréltük, szégyen az a "telefon" is.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
DrKapocs
őstag
válasz gerner1 #9605 üzenetére
Ezt BL értéket hol tudom megnézni?
Jelenleg ez van rajta:
Alapsáv verziója
A505FXXS9CUK3
Kernelverzió
4.14.113-21578199
# 1 Tue Jan 18 15:21:22 +07 2022
Knox verziója
Knox 3.7
Knox API level 33
TIMA 4.1.0
Szolgáltatói szoftververzió
SAOMC_SM-A505FN_OXM_XEH_RR_0003
YCH/YEH YEH/YCH[ Szerkesztve ]
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Ugye jól gondolom, hogy a 11-es droidról már nincs visszaút a 10-re Odinnal sem?
-
djkt76
csendes újonc
Sziasztok, abban tudnátok segíteni hogy a Galaxy A50-es telom miért nem tud médiát lejátszani? Bet365 alkalmazáson belül van egy olyan hogy virtuális sportok és ott 3 percenként játszanak le különféle meccseket minden kategóriában. viszont pár napja sötét a képernyő frissités után se lett jobb a helyzet.. Köszönöm a segítségeteket!
-
gerner1
nagyúr
A Samu telók (nem csak az A50 !) SAR értéke, egészen más, mint az említett típusoké. Fogadjunk, hogy ugyan azzal a SiM -mel + ugyanott + ugyanakkor azokon magasabb kijelzett térerő van. Ennek azért van/lehet jelentősége, mert a hívásfelépülési idő, részben a mindenkori térerőtől is függ.
Többszörösen összetett ez. De, ha Te úgy látod, akkor nyilván likvidálni fogod a leltáradból, függetlenül attól, hogy 'ki-mit-ír' ...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Milyen routert?
- Gumi és felni topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest