Hirdetés
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Csak próbálom megérteni a hibát, a hiba okát.
-
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ott fent a jobb felső sarokban mi az az R betű? Ott 3G-nek, H-nak, 4G-nek, 4G+-nak kellene lennie.
Azon kívül az, hogy látsz "pálcikákat" még nem biztos, hogy van térerő. Lehúzva az értesítési képernyőt alul írja a két szolgáltatót? Illetve a menüben a sim kártya állapotánál kell még megnézni, hogy van e kapcsolat. Ott meg lehet nézni mindkét kártya állapotát. -
-
bmt50
senior tag
válasz
István89
üzenetére
Én az A50-et egy sim-mel használom és ilyen problémát soha nem tapasztaltam.
Voltak itt viszont többen is ez alatt a bő 1 év alatt az A50 fórumban, akiknél ez random előjött. Játszottak beállításokkal, el lett küldve 1-2 szervízbe is, de a vége általában A50 leváltás lett.
Most hogy ez hálózati hiba, kártya hiba vagy készülékhiba, azt nem tudom
-
István89
tag
A topikjában aki írta, hogy visszavitte garanciába SIM probléma miatt azoknak elvileg a javítás utána mind jó lett, bár számomra fura, hogy nem lehet kideríteni mitől van, mert van akinél egy simes használatnál is előjött, de ahogy többen írták valakinek semmi gondja nincs vele.
-
bmt50
senior tag
válasz
MadMancs
üzenetére
Utána néztem, és elvileg díjmentes.
Be fogom kapcsoltatni a lányommal az A40 miatt.rothfb: nem a kétkártyás használat, hanem a hívás értesítő.
Mostmár beugrott. 2008-ban kellett ilyen, és akkor úgy volt, hogy sms-enként kértek valamennyit és ezért nem akartam. De ma már úgy tűnik, hogy a Telenor se olyan skót. -
bmt50
senior tag
Telenornál vette egy ürge, és bontatlanul adta el nekem 2 év garanciával.
Madmancs: majd telenoréknál megnézem, hogy ez havidíjas-e vagy sem. 10 éve ha jól emlékszem még az volt.
Kicsit nonszensz lenne, ha azért fizetnék plussz díjat havonta, hogy kiküszöböljem egy telefon hibáját. -
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hol vetted a telefont? Németországban vagy itthon? Itthon hol?
-
bmt50
senior tag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Kétkártyás használatban többen panaszkodtak erre már.
A családban is volt rá példa:
A lányomnak A40 van. Egy telekomos kártya, 10giga csak internetre, és egy telenoros kártya a hívásokra. Nem 1x előfordul, hogy b*sznám le a kisasszonyt, hogy megint nem vette fel. Ő meg mutatja, hogy nincs nem fogadott hívása, és a hívásnaplóban sincs semmi nyoma hogy többször kerestem. -
pècsimunkás
addikt
Na, azt hiszem elbúcsúzom lassan a telefontól. Sorozatban nem érnek el sem a német számomon, sem a magyaron.
2-3 évig meg akartam tartani, de nem lesz meg addig.
Veszek egy OnePlus 8-at, vagy egy OnePlus nord- ot.
Az a baj, hogy Németországban hagytam a dobozt, és a számlát. Csak szeptemberben tudok neki állni garanciáztatni.
Ráadásul kénytelen vagyok venni egy másik telefont, mert nincs pót telefonom.
Majd megpróbálnám elintézni, hogy kapjam vissza a telefon árát. -
gjoco1
addikt
Szerintem jó kompromisszum......Én is próbálkoztam,V30 volt az A50 elődje,de Nekem az nem jött be,pedig LG fan voltam rendesen.A50 jó kis telcsi,de továbbmentem a Samu Note vonalra.
Hogy miért? Kanosszám az LG V10 utódját kerestem és Én a Note-ban találtam meg.Nem kis érvágás volt anyagilag,de egyenlőre úgy érzem megtaláltam méltó utódját a V10-nek.
Majd ha letérdel,akkor lesz sírás-rívás. 
-
bmt50
senior tag
Nekem ilyen 4.5-4.7 max 5.2 coll az ideális. Nem szeretem, ha a kijelző tetejéhez nyújtózkodnom kell.
Még az A50 is túl nagy, de fenti méretekben nem találok friss vagy elérhető árú mobilt. Hoztam egy kompromisszumot az A50-nel, de nem örülök neki.
A51 kameráknál nem vagyok benne biztos, hogy kapott volna akár a főkamera OIS-t. Még a flagshipekhez sem szokott minden szenzorhoz járni. A képalkotás papiron persze jobb lehet: 48 megapixelből könnyebb élesebb képeket redukálni 12-re. -
gjoco1
addikt
Szerintem meg nagyon jó a mérete.Egy kollegámnak van és Nekem nagyon bejön.Kamerában is jobb,ha jól emlékszem.Minden lencsének van képstabilizátora.
A zárolt képernyő meg szerintem a rendszer része és ha igaz infinity.De lehet tévedek.Keresgéltem Én is infinity képeket,de nemsok van és letöltve sem olyan,mit a gyári. Viszont kíváncsian várom a válaszoktat.Érdekelne..
-
bmt50
senior tag
Tegnap próbálgattam egy kicsit az A51-et. Még mindig nagyobbnak érzem és ezért nem jön be. Viszont ezek a puha színes figurák a zárképernyőn elég mutatósak.
Tudja esetleg valaki, hogy honnan lehetne letölteni?XDA-n, Galaxy Themes-ben néztem, de egyelőre nem találom

-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Igen csináltam egy próbavásárlást és igen, előre fizetés van csak. Hiába futárszolgálat.
És igen kiskereskedelmi tevékenységre nincs engedélye. -
szaboi6512
őstag
-
válasz
szaboi6512
üzenetére
Ez a végrehajtás van a cég ellen szöveg honnan van? Melyik oldal dobta ezt?
-
gjoco1
addikt
Hmmm,nem tudom....Itt létező cégként található: [link másold be a cég nevet
Nekem kidobta....
-
Van egy ilyen webshop: link
Ennyibe kerül egy A50: link
41000 Ft. Vannak egyéb érdekes árak is.
Van egy pesti cím megadva kapcsolatként. Illetve van egy 30-as szám is.
Valaki aki pesti, esetleg nem nézné meg személyesen, hogy ez milyen cím lehet? Úgy értem, ez talán egy magánlakás címe? Vagy esetleg nem is létezik a cím? Vagy a házat már lebontották???
Vagy ha bárki hallott már erről a "boltról", az megoszthatná mit tapasztalt... -
petarda92
csendes tag
Sziasztok,
Android 9 alatt a megosztási menüben volt olyan lehetőség, hogy aod-re ki lehetett tenni egy szöveget, emlékeztetőt. Viszont a verzióváltás óta nem látom ezt az opciót se a samsungos, se a külsős appokban. Kivették vagy esetleg a beállításokat kell bütykölni hozzá?
Köszönöm előre is. -
draco31
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Én 14 hónapja kikapcsoltam a Bixby-t, és azóta nem is láttam

-
bmt50
senior tag
Igazából ennek a szoftvernek a "bikszbi" teljes letiltásán túl nagyon sok előnye van. Emellett nem kell hozzá rootolni a készüléket.
Az első indítás egy kicsit szenvedős, de ezt már fentebb leírtam. -
szaboi6512
őstag

-
DrKapocs
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Az oldalsó gombok funkciója módosítható, de a legjobb megoldás tiltani. Törölni nem lehet. Bmt50 kolléga javaslata, a Package disable pro tökéletes, minden felesleges bloatware tiltható vele. Bixby is.
-
szaboi6512
őstag
A Bixby-t hogy lehet eltávolítani. Már a kikapcsolásra-újraindításra is az jön elő.
Qrvára idegesítő.... -
bmt50
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Nem muszáj minden csomagot kilőni.
Én nem használok semmit belőle. Magyarul nem tud, angolul meg nem állok neki düdörögni vele.Az android 10-re váltás után csinált olyat Bixby, hogy már a bekapcsolás gombra se kikapcs. menü jött elő, hanem a Bixby. Utólag rájöttem, hogy át lehet állítani a gomb viselkedését, de már nem számít. A telefont úgyis fogja a Bixby.
Fizetős az app, de én onnan szedtem le, ahol ingyé "adták"
Még kilőttem vele a Game Launchert is, mert nem használom, a RAM-ban így ne terpeszkedjen.
Amiért "megvettem", az egy fizetős téma volt, amire tud a progi egy jó megoldást.. Ez már kissé warez téma, így akit érdekel az privátban. -
DrKapocs
őstag
-
bmt50
senior tag
válasz
DrKapocs
üzenetére
Package Disabler letölt, telepít, majd lesz egy kis b**szakodás a Konx licensszel, melyen segít pár Retry a programban, míg végül hozzáadásra kerül a program tanúsítványa a Knox-hoz. Ja?! Mellesleg a Knox nem ugrik tőle.
Utána a bal felső menüsorban "All packages", nagyító ikonnal az összes k**rva Bixby csomag megkeres, majd pipa a jobb szélen. És lőn örö meg bódottá
-
gjoco1
addikt
Hmmmm,köszi a fejlesztőiben valóban van kb 4 felajánlott,de nem változik.
Köszi fiúk,nem nagy gond,hiszen hamarosan megy el a Launcher+ a Zooper.Illetve már telepítettem,csak olyan érdekes a gyári.
Soha nem használok gyárit,de ennél kifejezetten tetszik.Megy fel a régóta használt saját készítésem.....
[kép] -
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Még mindíg itt trollkodok. Megvan a Note 9 és ha jól emlékszem A50--nél volt olyan lehetőség,hogy a gyári ikonoknak a formáját lehetett állítani ( kerek-sarkos és még valami) Lehet,hogy telefon függő,mert nem találom.
Topikjában kérdeztem,de nem tudják a fiúk.Így vissza jöttem,mert 10-es droid...
Hátha,,,,,
A 50-nél tudja valaki merre keresgéljek? -
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Még android 9 alatt letiltottam néhány alkalmazást, pl. AR-emoji, Briefing, Dictionary, Duo, Bixby Voice. A lényeg inkább a Bixby Voice. Akkor próbálkoztam vele, de nem nyerte el túlzottan a tetszésem és letiltottam. Nem is volt Bixby ikonom sem az appok között. Gondoltam, hogy most újra engedélyezem és megpróbálkozok vele. Az alkalmazás számomra továbbra sem ad semmit az életemhez, nem érti a magyar neveket, stb., szóval újra letiltottam volna az alkalmazást. Itt jött a meglepetés, mert nem sikerült. Töröltem a bixby voice frissítést, mindenféle bixby frissítést, de akkor sem tudtam letiltani újra. Őszintén nem emlékszem rá, de véleményem szerint nem mókoltam különösebben (pl. adb-vel) a 9-es droid alatt a letiltással, hanem simán működött. Próbálkozott esetleg valaki vele vagy tud módot rá, hogy letiltsam újra?
-
bmt50
senior tag
válasz
satee76
üzenetére
Ha kötöttél rá biztosítást, akkor 2 év után is garantáltan cserélik az akkut, vagy az is lehet, hogy felajánlanak másikat, ha egyéb baja is van. Annyi, hogy van önrész, de még így is jobb, mint az utcai gsm-boltok többsége. Belerakják az aliról rendelt noname akksikat, aztán azok is elkérnek 13-at munkadíj plusz "alkatrész" gyanánt.
-
Ubul86
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
tudtommal max 1 évig, de javítsatok ki (eddig összes telefonommal ami akksi bajos volt, így jártam)
-
szaboi6512
őstag
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Köszi

-
pècsimunkás
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Szerintem az akkumulátorra is vonatkozik a garancia.
-
szaboi6512
őstag
Helló
Akksira érvényes a gari?
1 éves ,app nem használja.
Éjjel lement 75% -ra,úgy hogy nem használtam. -
zojjektum
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
-
szaboi6512
őstag
Hol tudom megnézni hogy melyik app merítheti?
A másik kérdésem hogy ezt hol lehet kikapcsolni?
Az első oldalon látom.. -
válasz
szaboi6512
üzenetére
Én le sem tudom meríteni 30%-ra. Ha akarom se. Pedig két kártya van benne, 4g-n. Wifi is megy, bluetooth az óra miatt be van kapcsolva. Gps is, szinkronizál is.
Ott valami app nagyon merítheti. Vagy az akksi haldoklik. -
MadMancs
veterán
válasz
szaboi6512
üzenetére
Egyetértek zojjektum al, nézd át mi fogyaszt lehet egy app. Nálam is 2 SIM van. Munkahelyemen egyiknek botrányos a térereje, mégis ~60% al érek haza, összesen ~6 óra SOT simán megvan. Ha nem dolgozok itthon vagyok, 7-9óra SOT lazán megvan.
-
zojjektum
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Meg kell nézni mi fogyaszt nálad. Azt tudom, hogy az én munkahelyemen igazán szar a térerő és még így is megvan a 6 óra sot 1 nap alatt és abban van youtube, böngészés, játék, minden is. Viszont így, hogy csak ennyit írsz, hogy kevés, meg csak egy keveset böngészel mégis lemerül, akkor nálad van a hiba. Lehet, hogy törölni kell a play áruház frissítéseit, de még egy csomó minden más is lehet.
Ha rossz a lefedettséged, akkor igen, okozhatja, sőt az irgalmatlan sokat tud leharapni az akkuból.
-
gjoco1
addikt
válasz
szaboi6512
üzenetére
Nyilván az akku idő mindnkinél más.Felhasználó föggő,de Nálam nagyon jó volt.Bár 3 hónapos telefonról beszélek.

-
zojjektum
őstag
válasz
szaboi6512
üzenetére
Akkor ott baj van.
-
szaboi6512
őstag
Az akkuidőt?
Nekem 1 napot se bír ki,pedig csak böngészek... -
gjoco1
addikt
válasz
perge666
üzenetére
Nekem az A50 (ami nagyon jó telefon),csak egy kis kitérő volt. Irígylem az akku időt.
Még Note 8-at használok,de cca Csüt.-Péntek,már a 9 lesz, Note 8-ra tetettem a hátlapra,ami a széleit és körbe a kávát ClearPlex ütésálló fólia védi.Kijelzőre pedig [ezt] .
Atombiztos védelem.
-
perge666
veterán
-
gjoco1
addikt
Sziasztok!
Mai nappal hivatalosan is elbúcsúzom a topiktól.Nagyon köszönöm a sok segítséget Mindenkinek!
Néha azért benézek trollkodni.
Kívánok búg és hibamentes sok sok napot ezzel a kedves telefonnal.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- BestBuy ruhás topik
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hogy miért? Kanosszám az LG V10 utódját kerestem és Én a Note-ban találtam meg.Nem kis érvágás volt anyagilag,de egyenlőre úgy érzem megtaláltam méltó utódját a V10-nek.