Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a OnePlus 13T
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
köszi,
Végre egy autentikus hozzámállásTehát akkor van logika abban portban a laptopon USB C és odavissza.
Azt már kisasoltam, hogy teljesen kikapcsolt állapotban is tölti a telomat egy C - C kábellel, de akkor ezekszerint ezen tölteni is lehet a laptopot.
(bekapcsolva lassabban, kikapcsolva gyorsabban megtelik, gondolom)
Szupi,Istenfizessemeg
ezekután akkor most én ilyennel kacérkodom,
-
MadMancs
veterán
Én nem tudom hozzáadni. Odáig ok hogy megadom email és tel, de mikor paypal al meg kell adnom jelszót azt írja hogy nem sikerült bejelentkeztetni. Jelszó tuti ok mert rendszeresen használom paypalt fizetésre, ill telepítettem paypal app hogy melyik számom is van megadva ott.
-
kalanchoe
senior tag
Durva. :D Én altalaban ugy toltom, hogy kb 7kor kap enni, aztan meg hasznalom, meritem kb. 70-ig. Reggel toltom egy kicsit, es ugy indulok a napnal. Telefonalok (napi kb 30-60 percet), bongeszek, chatelek, neha jegyzetelek. Kozben megy radio vagy zene a Samsung musiccal. Igy estere 40% kornyeken maradok. Es kezdodik elolrol. :) igaz, ez a40, az 50-el lehet mar 2 napot is kibirnek. De a mai okostelefonok intenzivebb hasznalat mellett max 2-2,5 napig birjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux haladóknak
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest