Hirdetés
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
PA80
tag
Nem tudom, hogy van-e ott szerviz, de egy FR-t mindenképp érdemes csinálni, mielőtt elviszed javítattni! Előtte biztonsági mentés természetesen, ha eddig nem történt meg!
fdani0807: legközelebb nem kell megvárni, míg teljesen használhatatlan lesz a telefon! Tudom, hogy ez csak utólagos okoskodás de mást erre nem tudok mondani! Bízzunk benne, hogy még menthető a telód!
-
PA80
tag
Ennek örülök! Kívánom, hogy neked hosszabb távon is legyen szerencséd a márkával!
zojjektum: Valószínűleg én se fogok többet Xiaomi-t venni! Ez egyébként nem véletlen, hogy pont egy A-szériás Samsung-ot vettem, mert a családban van kettő is és szépen teszik a dolgukat a mai napig, pedig a régebbi már 3 éves! Gondoltam, akkor én is benevezek egyre, hátha beválik és egyelőre úgy néz ki, jól döntöttem! Örülnék neki, ha ez is elmenne 3 évet, bár megmondom őszintén, picit félek, hogy arra kevés lesz a 4 GB RAM! De ne legyen igazam
-
DrKapocs
őstag
Azért ezeket se hallgassuk el az MIUI/Xiaomi kapcsán: kiszámíthatatlan és instabil frissítések, folyamatos mókolási igény pl. gaps kapcsán, gyakorta sárguló kijelző az olcsó ragasztóanyag miatt, hivatalos szervíz és alkatrészek hiánya, stb. Nem csak szép oldala van a Xiaominak, mondom ezt kb. 8 éves Xiaomi használat után.
-
Azért mert az abban lévő belső tárhely gyorsabb. Sok múlik a belső tárhely sebességén. Laptopnál sem mindegy, hogy ahová letölti teszt esetében az adatot, az hdd vagy ssd. Az S7 edge csúcstelefon volt a maga idejében. Napi használatban nem veszed észre a különbséget, sőt az A50 gyorsabbnak is tűnik mert jobb az oprendszer, optimalizálás, stb. De játéknál és pl speedtestnél, hardver tesztnél kijön a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma És semmi, ami nem? Az A50 egy nagyon kiegyensúlyozott szolgáltatáskínálatú telefon, amelyben van egy csomó extra, hord magán három kamerát és általánosságban kifejezetten jól sikerült.
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest