- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kugli
aktív tag
válasz
pècsimunkás #9565 üzenetére
Ébresztő állításakor a jelző hang választásnál legalul van a hangerő csúszka. Legalábbis A52s készüléknél így van.
-
kugli
aktív tag
válasz
DrKapocs #9473 üzenetére
Kb osztom a véleményedet erről. Valószínű én nem vagyok érzékeny erre a PWM vibrálásos jelenségre,bár nem is nézem a kijelzőt folyamatosan,munkámtól függ van hogy csak gsm hívás, viber, watsapp esetleg,ha meg fuvarba vagyok ezek mellet még navi ami fut. Nyilván felhasználás függő is,én nem vagyok az a "nonstopp telefon nyomkodó tipus" Jelenleg A52 készüléket használok (megvan még az A50 is),kijelző minőségben nem igen van számottevő különbség,leszámítva persze ezt a vibrálást,illetve nem vagyunk egyformák
Csak fura hogy 2019 ben megjelent az A50 és ezidáig nem volt erre panasz. -
kugli
aktív tag
válasz
pècsimunkás #9359 üzenetére
A hiba az ön készülékében van. Nálam még mindig működik a külső adattárolóra való adat másolgatás.
-
kugli
aktív tag
válasz
Franky74 #9266 üzenetére
Szia!
Nekem elég lenne csak a futáshoz a pulzust szinkronizálná illetve nem tudom a kalória számolásban milyen adatra van még szüksége az órától.
gerner1
Köszi az infót! Kipróbálom csak a Health appot,szeretném minél kevesebb alkalmazással megoldani ezt. Ha nem megy akkor marad a saját app.
-
kugli
aktív tag
válasz
gerner1 #9264 üzenetére
Köszi!
Jól hangzik! Amazfit Band 5 karkötővel szeretném használni futás közben. Az órának van saját appja,de pl abban nincs lehetőség napi étrendet feljegyezni,illetve átláthatóbb,jobban tetszik számomra az S Health felülete. Korábban próbáltam párosítani őket sikertelenül,de akkor megpróbálom újra. -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Használja valaki a S Healt appot? Lehet használni nem samsung okosórával? -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Az A50 átkerült a negyedéves biztonsági update ütemezésbe? Vagy csak nekem ragadt márciusin a szoftver… -
kugli
aktív tag
válasz
pècsimunkás #8862 üzenetére
Erste banknál-alkalmazásnál magának az alkalmazásnak nem kel futnia,nem kell belépni de a telefonnak ébren kell lennie és érintésre működik egyből. Van hogy csak közel teszem a terminálhoz már érzékel is.
-
kugli
aktív tag
Az az igazság hogy még a mai napig bőven elég lenne az A5 2017 telóm,sőt. Ha meg abból indulnék ki hogy akik a leg leg leg csúcskategóriát veszik meg és a facebook fut rajta esetleg pluszba (mert nincs face regisztrációm és nem is tervezem) akkor még a 2015 ös A5 teló is elég lenne. Ez az A50 egy JÓ készülék akárki akármit mond. Feláras igen,de ezt bekapcsolom a dobozból kivéve és azt csinálja amit szeretnék a mai napig mindenféle mókolás meg fórumozás nélkül,még nem hagyott cserben már második éve. Nekem sokkal fontosabb a megbízhatóság attól hogy pl a xiaomi ilyen olyan csúcs hardvert ad ennyi meg annyiért,és a "fele meg vagy működik vagy nem"…
Iphon meg más kategória,annak nem szeretem az oprendszerét.
Lényeg az hogy most magamról beszélve engem is elfog a kiváncsiság,tetszik az A52 nagyon,és igen szeretnék is váltani rá pedig semmi bajom az A50-el. Abba ne menjünk bele ki milyen életet él,mit engedhet meg magának és mit nem. Úgy gondolom hogy nem szórom el a pénzem. Nekem is egy életem van,most vagyok még "fiatal",most akarom ezt kipróbálni,úgy hogy nem az aktuális csúcs készülékről beszélünk. Szóval JÓ nagyon az A50 de várom nagyon hogy cserélhessem A52-re. -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Aki nem állítgatta el a betűméretet meg tudná mondani hogy gyárilag milyenre van állítva? Kijelző-betűméret és stílus menüpontban van. Köszi! -
kugli
aktív tag
Android autoval kapcsolatban: google play frissítés után nem tudtam működésre bírni,tárhely törlése,app törlés újra telepítés után sem jó.
[Letöltöttem] egy korábbi verziót (februári,itt még működött) ezzel megy újra rendesen hiba nélkül. -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Aki használja a facebook messengert... melyiket érdemes feltenni? Sima messenger vagy a lite verzió? Facebook fiókom nincs nem is akarok,csak nyaggat több ismerősöm hogy legalább a messengert tegyem fel, napi feladatok miatt könnyebb lenne nekik. -
kugli
aktív tag
Sziasztok.
Az normális hogy a gyári fájlkezelő szerint az android-data mappában nincs megjeleníthető elem? -
kugli
aktív tag
válasz
Luissimo #8668 üzenetére
Én egy peugeot partner típusú autóban eddig rendszeresen megelégedéssel használtam. Frissítettem android 11-re plusz frissült az android auto alkalmazás is a playról, azóta nem működik. Szóval a jelenlegi verziótól egyel korábbi működött de csak saját gyári samsung adat kábelével.
-
kugli
aktív tag
Update után az android autó nem müködik,nem hajlandó csatlakozni,előtte nem volt gond. Nálatok mi a szitu? FR még nem volt…
-
kugli
aktív tag
Nekem tetszik az új rendszer,de rá kell szánni az fr-t.
-
kugli
aktív tag
Nekem bejön az A52. Snapdragon 750G chipsetet, 6GB RAM 4500mAh akksi,ip védelem,OIS kamerában és 120Hz kijelző. Illetve teljes Oneui 3.1,ami tudom megkapja az A50 is,de kíváncsi vagyok hogy mennyire lesz megnyirbálva. Szerintem bőven jobb az A50 készüléknél,év vége felé váltok valószínű.
-
kugli
aktív tag
válasz
Mr. Nimbus #8522 üzenetére
Jah,már nekem sem ajánlja fel...
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Ezt látta valaki? [katt]
Részletek infóban semmi nincs,illetve a telefon jelenleg csak a biztonsábi javítást töltötte le ami 125.33MB.
Érdemes akkor a smart switch által letölthető frissítéssel foglalkozni? -
kugli
aktív tag
válasz
pècsimunkás #8391 üzenetére
A5 2017 készüléken alkalmaztam először eme ficsőrt,azóta ezzel kezdek egy HR után vagy új telefon belakásakor. Nem tudom csúcs szériánál van e ennek jelentősége vagy ott eleve pörgősebb a szoftver
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Szilikon tokot keresek a telcsire. Lényeg hogy amennyire lehet rugalmas legyen,ne kelljen már ketté törni a készüléket ha ki akarom venni a tokból. Illetve olyan kell ami kitámasztóval rendelkezik,az is jó ha a kitámasztó egyben mágneses tartóval kompatibilis. Tudom teli van a net millió választékkal. Azért kérdezek mert hátha van valakinek itt hasonló igényekkel.
Még egy,esetleg ha még valamennyire vékony is az meg hab a tortán -
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Az adguard -ot használja valaki? Pc-n nem volt lehetőségem a routert az AdGuard dns-ét beállítani,így azt a gépen külön konfiguráltam. Telefonon hogy lehet ezt beállítani? Elegendő a reklámblokkolás illetve ha a sütiket le tudnám tiltani,ne kövessenek semmilyen oldalon. Hogy tudom ezt mobilon beállítani? Elegendő ha a kapcsolat menüben az egyéb kapcsolatbeállításoknál a privát DNS résznél beállítom az AdGuard adatait? Ez vonatkozik a mobiladattal történő netezésre is?
Az aplikációs megoldásnál csak az nem tetszik,hogy virtuális szervert kell futtatni ugye a saját készülékemen. Illetve az aplikációban nem teljesen egyértelmű a megoldás,mert VPN-t kér hogy telepítsem,de az AdGuard DNS -e biztonságosabbnak van mondva. -
kugli
aktív tag
Van valami érdemi különbség az új és régi szoftver között? Egyáltalán bármi újdonság eltérés a számozáson kívül
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
A kameracsepp melletti részt korábban el lehetett tüntetni szoftveresen. Kivették ezt a lehetőséget? Hol találom ha aktiválható? -
kugli
aktív tag
Nem nagyon értem ezt a frissítési terveket. Elvileg jövő májusban kap android 11-et az A50 is,akkor mi értelme van januárban 2.5 one ui -t fejleszteni rá...
-
kugli
aktív tag
Srácok!
Mobil adat ellenőrzésre aránylag pontos alkalmazást tudtok ajánlani? Fix adat keretem van,szeretnék egy ideig nyomon követni napi szinten néhány alkalmazást.Fontos lenne hogy roaming alatt is működjön. -
kugli
aktív tag
Nah,én meg azt hittem hogy kaptunk valami komolyabb frissítést a security patchen kívül,hogy így hirtelen lett ennyi komment
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Alkalmazás tiltásra ez az app ? Próbálta valaki? -
kugli
aktív tag
Én [ezt tettem fel] magamnak,a hátlapra is,sokszor használom tok nélkül. Kb a média marktban is forgalmazott fóliával egyenértékű. Tökéletesen érzékel mindenhol,biometrikus szenzor is működik vele. Van egy segéd eszköz amivel pontosan fel lehet aplikálni a fóliát.
-
kugli
aktív tag
Egyébként én is hasonlóan várom az újításokat. Igen megkapja az one ui 3-at,de mikor?! Pont kezdem megunni a telefont,kellene már valami újdonság,és mire jön az android 11 lehet már nem lesz meg az A50. Szóval jó meg szép de pl én is egy idő után megunom a készüléket és csere...
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Gondoltam megveszem a package disabler pro alkalmazást,erre nem elérhető playen. Tud valaki róla infót? Esetleg alternatívát ami hasonlóan jó? -
kugli
aktív tag
Ez tetszik,eleve szellőzőrácsos verzió jobb mert több autóban lesz használva. A videón elég stabilnak tűnik.
Óhh,hát azok az armor tokok nekem sose tetszettek,biztosan jól védi a telefont,de annyira nagy lesz tőle. Eleve nagyon vékony szilikon tokot kerestem,ami éppen csak a karcoktól véd. Sokszor csak egy bedugós tokban van,szeretem "csupaszon" használni otthon. Autóban munkában teszem szilikonba vagy a flip tokba.
-
kugli
aktív tag
Autós tartót keresek igen,van egy gyári fliptok,egy sima anonymous szilikon tok és egy sima beledugós tok,ezeket variálom ahogy kedvem tartja. Típust pont azért kérdezem mert millió féle választék van,kínából nem rendelek mert most sok a 3 hónap,hazai boltokban meg elég borsos árak vannak. Ezért is kérdezem hogy van e tapasztalat olyan tartóval ami stabilan megtartja a készüléket.
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy mágneses telefon tartó beszerzésén,van valami negatív hatása a mágnesnek hosszú távon a készülékre nézve? Illetve van tapasztalat ilyen tartóval valakinek? Milyet érdemes venni ami stabil megbízható?
-
kugli
aktív tag
válasz
gerner1 #7480 üzenetére
Ezzel nem teljesen értek egyet! Nem értek a hálózatokhoz nem tudom a működési dolgokat,mi milyen hibát okozhat,de ez így baromira nem korrekt! Van a mobilszolgáltató aki szerint 4G hálózatuk nagyon király,vegyél tőlük szolgáltatást. Vannak a hardver gyártók akik meg megelőzik ezt,most már vegyél 5G-s telefont,mert az a tuti. És még a retkes 4G sem működik rendesen. Nekem is telekomos kártyám van,próbálkoztam a VoLTE funkcióval,mert űber király,mert mekkora fasza meg szuper. Aztán a hívásaim 3/4 katasztrófa volt. Bogarásztam a netet,fórumot mi a gáz,aztán el kell fogadni hogy a szolgáltató a ludas ebben,VoLTE off és mindenki boldog lenne de.... a szervíz is azt javasolja hogy kapcsoljál ki olyan dolgokat amikért fizettél,ne használd mert szar a rendszer. Bakker... nem kellene addig valamit erőltetni amíg a meglévő dolog sem megy. És fizet mindenki a szarért. Nem vitázni akarok csak a véleményemet mondtam el.
-
kugli
aktív tag
Az "új" M széria azért nem semmi. Alsó közép kategóriának mondják pedig simán jobb az A50 től az M51.
-
kugli
aktív tag
válasz
MadMancs #7205 üzenetére
Én meg azt hittem hogy ha hálózaton kapcsolódik telefon pc-hez akkor a laptopon is látom majd a teló könyvtárait. Mondom hogy nem érteni hálózat
Kíváncsiságból ki fogom próbálni,csak fura,hogy ugyan azok az adatokkal a droidos tc nem megy nálam amíg a teló belső fájlkezelője meg simán kapcsolódik. -
kugli
aktív tag
válasz
DrKapocs #7201 üzenetére
Tisztelettel kérdezem hogy mi miatt nem jó! Átlag felhasználó vagyok,nem igazán értek a szoftverezéshez,a hálózatokhoz szintén nem. Nem rég próbálkoztam otthoni hálózaton total commander-el kapcsolatot létrehozni a teló és laptop között.Első körben google a barátommal próbálkoztam mit hogyan kell állítani,de nem sikerült. MadMancs fórumtárs próbált segíteni privátban szájbarágós útmutatót adott,de így sem tudtam létrehozni a kapcsolatot. User error tudom. Frissült a saját fájlkezelője a telónak,bekerült a hálózati megosztás,és SMB -vel elsőre be tudtam állítani. Minden ugyan az,a total commander nem hajlandó csatlakozni a saját fájlkezelő pedig de
Mondjuk nem teljesen ezt akartam,mert a laptopról nem látom a telefont,ez még mindig vagy az én hozzá nem értésem,vagy az SMB szerver ezt tudja és kész. -
-
kugli
aktív tag
válasz
MadMancs #7147 üzenetére
Nálam ez nem ennyire egyértelmű
A posztod alapján azt hittem simán valami alap droidos új megosztási lehetőség.Nekem meg sem jelenik az a megosztási ikon amit linkeltél. A gyári fájkezelő van csak mert még mindig kábelezek ha pl pc vel akarok adatcserét. Napokban nézegettem az otthoni hálózat megosztást,jó lenne már fejlődni,de nem értek hozzá,a hálózat nekem nagyon nem megy.
-
kugli
aktív tag
Nekem is egy éves kb a készülék. Télen amikor kint szinte semmi dolgom,több szabadidő jut pl filmezésre netezésre. Akkor nekem is 8h körüli kijelző időt mutatott. Nyílván,kb 4-5x többet nyomkodtam. Ha dolgozok úton vagyok akkor kb másfél nap alatt merül 100-ról 20%-ra és ezt 1 max 2h kijelző idővel. Miért? Mert pl 3 országon keresztül megyek,németbe a fekete erdő környékén nem túl jó a roaming. Folyamatos bluetooth kapcsolat híváshoz online rádióhoz,átlag 1-2 óra navi,viber,watsapp és gsm hívások,kevés kamera használat és Internet szinte semmi. (Navit is úgy használom ha folyamatosan lehet egyenesen haladni kikapcsolom a kijelzőt)
-
kugli
aktív tag
Sziasztok!
A vanced alkalmazás párszor jelezte hogy frissítsem. Kb ugyan úgy mint a youtube app. Kell frissíteni vagy ne engedjem?
Köszi! -
kugli
aktív tag
válasz
DrKapocs #6981 üzenetére
Nem vitaindítás,és nem kötekedés!!! Illetve több felhasználó is hasonlóan panaszkodott már a xiamomi készülékekre. De az azért érdekes hogy itt az oldal tesztelői soha nem mondják,szinte sose olvasni olyan tesztet,hogy említenék bármelyik nyűgjét is a márkának.
Hozzá teszem hogy pont a felhasználói vélemények miatt nem mertem soha megvenni bármelyik xiaomi telót. Kérdés,hogy a csúcs széria is ilyen?... -
kugli
aktív tag
Telekomos (1db) simkártyával használom hiba nélkül. Pár hete bepróbálkoztam én is a VoLTE funkcióval,és vegyes tapasztalataim vannak,de inkább negatív irányba. Működik ugyan,nem vált le 4G-ről,és hamarabb is létrejön a kapcsolat,de ez hálózaton belül működik csak jól,pl vodafone irányba katasztrófa a hangminőség,telenor felé kb fele hívásaim értetlenkedés volt a hangminőség miatt. Szóval inkább VoLTE off és minden rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest