Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bmt50

senior tag

válasz kugli #8278 üzenetére

1. Letöltöd a gjoco1 kolléga által behivatkozott linkről a programot zip-ben, és kicsomagolod,felmásolod a PC-re, de ne a C:\ meghajtóra, mert az nem fogja engedni a programnak, hogy az elindulása után mindenféle log fájlokat létrehozzon. Én ezzel szívtam, de a D:\ meghajtón már nem volt semmi baja. A működéshez kell neki a Microsoft Net keretrendszer, ami ha nincs telepítve, akkor a hivatkozott weboldalon van egy link, amiről le lehet tölteni.
    A magyar nyelvet a zip tartalmazza, nem kell külön letölteni.

2. Belépsz a telefon Fejlesztői beállításaiba, ami ha nincs, akkor a telefon "Névjegy-Szoftver adatai" menüpontjából hozhatsz elő a "Build szám" párszori nyomkodásával. Szóval A Fejlesztői beállításokban engedélyezed az " USB hibakeresés" menüpontot.

3. Elindítod a PC-n az Adb Appcontrol-t, ahol kapsz néhány mp múlva egy tájékoztatót arról, hogy hogyan engedélyezd az USB hibakeresést, amit már leírtam. Illetve - és most ez a lényeg- hogy hogyan csatlakoztasd a telefont USB kábelen, vagy Wifi-n.

4. Az USB kábellel csatlakoztatva a telefon fel fog dobni egy IP-címet megjelenítő engedély-kérést, amit "emlékezz"-re állítasz és jóváhagysz. Ha ezután nem jönne létre a kapcsolat, akkor a bal felső "Csatlakoztatva" menüpontot helyén lévő opcióval újra megpróbálhatsz csatlakozni.

5. Ha létrejött a kapcsolat, akkor a szoftver fel fog ajánlani egy telepítést a telefonra, amit engedélyezel ( ez nem biztos, hogy elsőre megjelenik). Aztán vagy a jobb felső keresés mezőbe beírod amit tiltani akarsz (pl. Bixby) és a találatok megjelennek, amiben ez szerepel. Vagy az Összes programból szabadon választasz. Utána a kockákat kipipálod és a Válassz lehetőségnél Inaktív-ra állitasz, majd Alkalmaz.
    Kapni fogsz egy figyelmeztetést arra, hogy szétb@szhatod vele a rendszert, amit csak egy factory reset hozhat helyre, de ez gondolom nyilvánvaló.

A program nyelvét a bal felső zöld színű sávban tudod megváltoztatni mondjuk Eng-ről Hu-ra.

[ Szerkesztve ]

Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!

Új hozzászólás Aktív témák