- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
Igen most, hogy írtad kipróbáltam újra az Apple Tv távja bekapcsolja a Tv-m de hangerőt már nem engedi vezérelni csak az infra opcióval a HDMI beállítást nem tudtam működésre bírni.
Ha viszont kikapcsolom az Apple Tv távirányítójával, akkor a Tv-m bekapcsolva marad a fene se érti ezt már ezért marad az LG távja azzal megy minden. -
csaba1203
addikt
Megnéztem de nekem nincs a bal oldalon a CEC.....
Ha megkérlek egy fotót tudnál róla küldeni.
A TV-k és vevőkészülékek vezérlése menüben csak ki-be funkciót tudok kapcsolni.
A fényképen, amit felraktam ez jól látszik.
A hangerő menüben sem tudom átállítani HDMI-re csak a TV infrája opciót engedi. -
csaba1203
addikt
Félre érted....
Pont az a problémám, hogy nem tudom bekapcsolni vele és hangerőt sem tudok rajta állítani, mert nem engedi valamiért.
Az LG tv-m távirányítójával viszont tegnap óta működik minden funkció tehát a tv bekapcsolásakor indítja az Apple TV-t is és minden Apple TV-s funkciót tudok vele vezérelni.Amúgy ezt a CEC funkciót hol tudom aktiválni, amiről írsz? -
csaba1203
addikt
Tegnap addig zsonglőrködtem, hogy a Tv beállítás menüben engedélyeztem a Simplink funkciót....
Innét fogva az Apple TV távirányítója feleslegessé válik.
Minden funkciót tudok kezelni az LG távirányítóval.
A lényeg ugye ez lett volna csak fordítva de az Apple elcseszte és nem javította ebben a frissítésben sem. A képet nézted fentebb lefotóztam az Apple TV beállításaimat, amivel régebben ment minden frankón. -
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
Nálam is használhatatlanná vált az utolsó frissítés óta....
Mindent kipróbáltam újraindítás ki-be kapcsolgatás semmi ezt elcseszték.
Pedig praktikus az Apple tv távirányítójáról vezérelni a hangot is és a kikapcsolás is jó, hogy nem kellett az Lg távirányítója után matatni.
Reméljük a következő frissítésnél javítják majd. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Sajnos költöznöm kellett és úgy néz ki sikerült elhagynom a tápkábelemet...
Szeretném kérdezni hol tudok ilyet venni?
Válaszokat előre is köszönöm!
Majd elfelejtettem írni a tavalyi modellről lenne szó. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Infuse-ról Mac-ről szeretnék videót küldeni Apple Tv-re de csak a hang megy ki képem nincs hozzá....
Mit kell beállítanom, hogy kép is legyen?
Sajnos az Atv app valamiért állandóan hibát ír ki nem tudom egyszerűen összehozni, hogy lássa a Mac-en lévő médiatartalmakat. -
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Ma én is felraktam kíváncsiságból az Infuse-t. Rögtön az elején el is akadtam. Az megvan, hogy látja a MacBook Air-em de kéri a felhasználónév jelszó párost.
Ide mit üssek be tulajdonképpen?
Bocsi a láma kérdésért.
Próbáltam Apple jelszó párost azzal nem ment. -
csaba1203
addikt
Elméletileg járna hozzá 3 hónap ingyen Apple tv is, amit nem látok....
Lehet bebuktam, mert most az 1 hónap Apple One van beélesítve vagy utána fel fogja ajánlani
ha ennek lejár a próbaideje? -
csaba1203
addikt
-
csaba1203
addikt
Tegnap megjött a picike és azt kaptam, amit vártam....
Szokásos minőség baromi gyors minden és a kép is rendben van a 10 éves LG okos tévémen aminek a saját rendszersebessége a 0-hoz konvergált már.
Szoftver frissítés is volt hozzá.
Jó pár évig nem lesz gondom az biztos. -
-
csaba1203
addikt
Sziasztok!
Lehet láma kérdés lesz de ez a kütyü működik úgy is ha nincs Apple tv előfizetésem csak Netflix, HBO Max, és YouTube prémium?...
Fentebb olvasva képes külső forrásból is videó tartalmak lejátszására vagy csak AirPlay -el megy minden?
Mivel szinte mindenem Apple szeretnék egy ilyenre is beruházni és eddig csupa jót olvastam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Sapphire RX 470 Platinum Edition videókártya
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest