- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Latza
aktív tag
válasz
Szabolcs2 #3066 üzenetére
+1 a resetelésre, nekem is megoldotta a problémákat.
Én a telefon saját 'biztonsági mentés' menüjéből csináltam egy backupot, amit kimásoltam a PC-re (érdemes előtte frissíteni az appokat), a reset után visszamásoltam és visszaállítottam. Egy-két kivételtől eltekintve minden beállítás és játék szint/pontszám visszaállt. De az egyes appoknak is lehetnek külön fájlba menthető beállításai, amit szintén érdemes megcsinálni.
Viszont ez főleg a külsős programokra vonatkozik, a telefon beállításain úgyis végig kell újra menni, hiszen sok mindennek máshol lesz a helye.
Ja, és voltak olyan appok, amik nem működtek az új rendszer alatt, ezekre kellet más alternatívát keresni. -
MATEO6600
őstag
válasz
Szabolcs2 #3066 üzenetére
Igen ezt jelenti.
Van backup és akkor nem kell visszatelepíteni, de én kételkedtem ennek tisztaságában, ezért nem használtam a backupot, csak az elmentett jelszavakra.
Reset előtt screenshotot csináltam a telepített appokról, majd PC böngészőn felmentem a Play Store oldalára, az egyes appok telepítését onnét indítottam el, klikkelgetve. Szerintem max 20 percet tölthettem vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Asztrofotózás
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Lexus, Toyota topik
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Arc Raiders
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest