Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Roxkex

    senior tag

    Sziasztok !
    Android 10, xiaomi.eu MIUI 12 (stabil/béta) felhasználók felé szolnék.
    Két kisebb és egy picit nagyobb kellemetlenséget tapasztaltam a MIUI 12.0.1 stabil, by Xiaomi.eu romban.

    1. Kisebb probléma de jó lenne ha lenne rá megoldás az, hogy játszok egy játékkal aminek hangja, majd azt instant szeretném levenni de amikor a hangerő gombot nyomkodom akkor a csengőhangerejét állítja automatikusan. Ezzel szemben a MIUI 10 stabil, by Xiaomi.eu (Android 9) verzió mindig azt állította automatikusan amelyik éppen használtaban volt. Ha nem volt használva a média (játék, videó vagy zene által) akkor állította a csengőhangot. Ezt nem lehetne valahogy megoldani ?

    2. Szintén egy kisebb probléma. Ha a telefont 180fokkal elforgatva használnám, akkor is beáll álló módba. Tudom le lehet rögzítani az automatikus forg. tiltással DE a feljebb említett MIUI 11ben nem volt arra szükség, azaz a 180fokos forgatásnál is fekve maradt. Van megoldás rá, MIUI 12 alatt ?

    3. A nagyobb probléma a kamera appot(appokat) illeti.
    Ha jobb minőségű képet, videót akarok használni akkor a GCam 7.3.20 V6 Parrot-ot használom, viszont nincsen képstabilizátor, se ebben se a gyári appban, hiába kapcsolom be ! Ezzel szemben a MIUI 11nél nem csak a gyári de a GCam is tudta, már a preview (felvételkori) nézetben. Megoldási ötlet ? (Azt leszámítva, hogy menjek vissza MIUI 11re)

    Köszi !

    Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"

Új hozzászólás Aktív témák