- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Fotók, videók mobillal
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Kordában fogja tartani az S25 a Snapdragon 8 Elite őserejét
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Apple iPhone SE januárban? Lassan a testtel!
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovax12
tag
válasz modzoltan #4953 üzenetére
Augusztus 19-én jelenik meg a MIUI 7 globál "verziója", tehát mindenképp e dátum után várható a várt frissítés. A MIUI 7 is KitKat alapú, most nem kapunk nyalókát. Talán majd a MIUI7 heti frissítései közben egyszer csak csendben átállunk Lollipopra.
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!!! :D
-
blakey
titán
válasz modzoltan #4464 üzenetére
Wipe Cache volt esetleg?
Nem tudom mi okozza a problémát, ez egy "process" amit valami beindít.
Nekem tegnap éjjel volt aztán MIUI könyvtár törlés után majd wipe cache, nem jelent meg, de ez nem jelent semmit addig amíg nem tudjuk, hogy pontosan mi okozza, állítólag némelyik Gameloft játék, alkalmazás de mindenhol csak tippelgetnek.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
vegyszer
addikt
válasz modzoltan #3541 üzenetére
Nagyon bonyolult dolog a link. Mert s "telóról vagyok" opciók mellett az ember nem képes két szögletes zárójelet bírni. Az első közé kell egy "L" mint Lajos betű, utána egy kettőspont, majd az említett link, amit beillesztett. Ezt követi a szögletes zárójel bezárása. És a szöveg következik, amit akarsz írni, majd újra szögletes zárójelben egy jobbra dőlő per jel után az említett "L" mint Lajos, és a szögletes zárójel zárása.
Például igy
[L:m.prohardver.hu]m.prohardver.hu[/L]
röviden
[L:XXX]XXX[/L]És így jelenik meg:m.prohardver.hu
8 karakter, de sokkal igényesebb dolgot adsz ki a kezedből...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
blakey
titán
válasz modzoltan #1669 üzenetére
Frissítsd a webfelületen, vagy a telefonon, működni fog, nekem kirakja..
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
-
-
vegyszer
addikt
válasz modzoltan #1530 üzenetére
Egyébként legjobb tudomásom szerint két út van NTFS támogatásra. Az egyik, ha a kernel ezt megteszi magától. Ha ez nem áll fenn, akkor csak külső segedelmmel megy.
Eddigi pályafutásom alatt 3 eszközzel játszottam OTG-s mókát. Az egyik meg sem mukkant, a másik kettő meg szépen vette az akadályokat. (pendrive, Canon EOS elő kép kiadás, vezérlés, stb)
A FAT32, DVD lemez kép [USB boot eszköz] kezelés nem volt gond. De az NTFS nem adta meg magát.[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest