- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zzola
titán
válasz
Rambovits #511 üzenetére
Értem! Akkor további sok sikert az agyaláshoz, hogy hova tűnnek a megabyte-ok....
El nem tűnik semmi, csak használatban van! Ahhoz előbb meg kellene ismerned az android működését..
Ha nem tetszik, add el, vegyél drága Samsungot, ott van akár 3GB RAM is és ott is lehet számolgatni a 100 MB-okat... -
-
terra052
őstag
válasz
Rambovits #503 üzenetére
RAM kezelésről: az Android rendszer (pl a Windows oprendszerekkel ellentétben) normális működésének a része, hogy a futó folyamatokból kilépve nem zárja be azokat, csak "háttérbe helyezi", és csak akkor zár be programot, ha másnak szüksége van memóriára. Ez gyorsítja a rendszert, semmi szükség a különböző memória tisztító progikra, ha mindenképp le akarod állítani, használd a MIUI beépített appgyilkolóját (home gomb hosszan..stb). Mi eszik 1G ram-ot, holott más készülékeken ez az összes? Ki tudja? De nem is lényeges.
Appok törlése: roolt rendszernél törölhetőek a gyári appok, ehhez nekem a leginkább bevált app a következő:
SD Maid , de ez a rendszer alkalmazásokat csak a PRO változatban törli:
SD Maid pro unlocker 543.-HUF, ennyit nagyon ér ez a program, mindent tud, amire csak szükség lehet.
FONTOS: csak olyan alkalmazást törölj/fagyassz, amiről biztosan tudod, hogy nem kell a rendszer működéséhez, előtte mindenképpen ments, és elsőre inkább fagyaszd a nemkívánt alkamazást, ha reboot után minden OK, akkor törölheted.
Óvatosan! -
dani89rk
csendes tag
válasz
Rambovits #500 üzenetére
Nálam nem fut annyi a Ram-ból, igaz már V6 fut rajta. Azt olvastam több helyen, mivel nem kell hekkelni, hanem a gyári menüből elérhető a frissítés opció, így nem jár garancia vesztéssel, de erről a vásárlási helyet érdemes megkérdezni ha fontos!
Appok eltüntetése, van amit enged törölni van amit nem, én egy mappába bedugtam az összes számomra hasztalant aztán jó van az úgy
Így egy ikont kell csak eltűrni amit nem használ az ember, de később lehet még jó lehet valamire!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 14 PRO 128GB Space Black
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged