- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
a szekrényedbe többet ér.
add valami családtagnak, havernak vagy valami, jön a karácsony.
sokat nem kapsz érte szerintem.#5795 ez mit jelenthet? nem vagyok nagy angolos, de lefordítva sem igazán értem.
[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Fix - Boot up sound played in silent mode (11-18)[ Szerkesztve ]
-
-
sanyirigo
senior tag
#MIUI 7 China Developer ROM 5.11.19 Full Changelog
See more: http://en.miui.com/thread-185375-1-1.html
[System]
Fix - DND toggle did not work (11-17)
Fix - Media volume did not restore with turning off Silent mode after rebooting (11-19)[Contacts]
New - Support adding filters for Showtime videos (11-12)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Fix - Boot up sound played in silent mode (11-18)[Music]
Fix - Pressing music notifications could not launch Music app (11-16)[Settings]
Fix - Silent mode automatically turned off after rebooting for devices on Android 5.0 system (11-19)[File Explorer]
New - Support moving files in private folder (11-18)
New - Private folder supports file name encryption (11-18)
New - Added space clearing prompt for phone management (11-18)
New - Support setting default video player (11-18)
New - Support adding File Explorer shortcut to home screen (11-18)[Downloads]
New - Support adding home screen shortcut for searching online resources feature (11-19)
Optimization - Optimized account mechanism (11-19)[Mi Account]
Fix - Unbind SNS accounts in Info page sometimes caused FC error (11-17)[Security]
Optimization - Optimized the prompt text when power on and off time are set as the same (11-17)Pixel 7
-
sanyci
senior tag
Üdv,
vajon mennyit érhet egy 11 hónapos hibátlan, karcmentes Note 4G?
Holnap Note 2 Prime-ra váltok...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Egy régebbi esetem a következő volt: ha képet szerettem volna megnyitni, vagy kamerát indítottam volna, " médiaalkalmazás leállt" hibaüzenetet kaptam. Csak a rendszervisszaállítás oldotta meg a problémát.
Jelenleg, ugyanez a helyzet a Google play alkalmazással.
Ha frissíteni akarok, vagy valamit letölteni, leáll...
Már most ott tartok, hogy el sem indul, sőt be sem tudok lépni, az évek óta használt fiókommal, mert nem fogadja el.
(Android verzio: 4.4.4)
Mit tudtok javasolni??
Illetve hogyan tudok úgy rendszervisszaállítást csinálni, hogy pl egy játékban amit elértem szintet, az ujratelepítés után folytathassam??Előre is köszönöm a segítségeket!
-
opoc
csendes tag
válasz Tidzsi1953 #5783 üzenetére
Nem ismerem, de megpróbálom és nagyon kösz!
-
Kristof14
senior tag
-
Kristof14
senior tag
válasz bencevargaa #5761 üzenetére
ez az alkalmazás nálam se viselkedik rendesen, nekem pl le kellett tiltanom a jelzéseit, mert hiába kapcsoltam ki azt, hogy az üzenetekről ne küldjön értesítést, azért is küldte....
-
-
opoc
csendes tag
válasz baal-amiga #5777 üzenetére
Bocs, miaz SW hiba?
-
baal-amiga
senior tag
Ez valamilyen sw hiba lesz. Nem tapasztaltam ilyet anno.
Én szimplán formáztam az sd-t recoból, mert nem figyeltem eléggé. De szintén pipa voltam, fontos képek, zenék mentek a levesbe."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
opoc
csendes tag
válasz baal-amiga #5773 üzenetére
Üdv, nekem most 5.11.5 van fent és a múlt vasárnap voltam Brit Floyd koncerten, csináltam fotókat, videót.
Hétfőn délután már leállt a képkezelő (gyári Galéria) nem akarta behozni a képeket többszöri próbálkozás után sem. Gondoltam hogy este majd letöltöm a számítógépre a felvételeket és akkor szembesültem a végzettel:
november 1-ig visszamenőleg eltűntek a fotóim, videóim az sd kártyáról. Ez nagyon rosszul érintett, mivel elég sok családi fotó volt köztük. Mi az oka mindennek? Valakinek volt már hasonló? Elég rég megvan a 32GB kártya, eddig nem volt ilyen. -
Fejvadi
nagyúr
válasz baal-amiga #5773 üzenetére
-
terra052
őstag
-
-
terra052
őstag
Nem tudom, van-e miuihu belőle. Igazából nem látom át, miben jobb, vagy miben más a miuihu rom, mint a multi. Ez multi, hibátlan.
werkmania.hu
-
terra052
őstag
-
baal-amiga
senior tag
válasz terra052 #5763 üzenetére
Én meg pont visszatettem egy augusztusi v6-ot, mert 4 óra kijelzőidőket sikerült produkálnia mérsékelt használattal, 40%-ról 3 óra alatt töltött 100-ra. Anomáliák serege.
A töltés legalább ismét normális, a többi majd kiderül."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
terra052
őstag
Nna egy kis CM12.1 5.1 Lollipop tapasztalat.
Kb egy hétig volt fennt, úgyis kellett egy clean installt csinálnom a v7 8.27-re visszatéréshez, én asszem' már ezzel a rom-mal megyek nyugdíjba, egyszerűen hibátlan nálam.
Így viszont lehetőségem (és indíttatásom is) volt egy kis szédelgésre a romok között, olyan ez, mint japán (német/olasz/koreai kinek milyen) autóval járni. Megnyugtató, hogy nincsen vele gond, de egy idő után megunod, hogy nincsen vele gond, és így nincs okod a cserére
Fel is tettem gyorsan a romot, vagyis dehogy gyorsan. Bár a fejlesztő felhívta a figyelmet a TWRP legfrissebb verziójának szükségére, én okosabb voltam, és nekiálltam Phil'z CWM-mel feltenni.
Jelentem, tényleg nem lehet...
Csekély fél óra alatt sikerült feltornásznom a legfrissebb TWRP-t, még azért bepróbáltam az előzőt, hátha hülye hozzá a fejlesztő, és nincs is szükség arra, amit ő írt. Nyilván de, szükség van, nem is a rom miatt, hanem a Gapps flashelésekor, ne kérdezzétek, miért, így van.
Végre fenn a rom, szokásos CM, szeretem a felületet, mindent beállítok, a Google fiókot majd első indítás után, mert kétlépcsős azonosítást nem lehet addig, nem jön meg az sms ugye.
Hát indítás után sem jött meg, csak villan egyet az üzenet ablak, majd gyönyörűen FC-zik az app, és ott állok sms nélkül, amire pedig a parkolás miatt is szükségem van sokszor.
Mindent beállítottam persze addigra, így egy napot használtam, xda-n fórumoztam, ott persze én voltam ez egyetlen ezzel a problémával.
Végül lejjebb mentem egy verzióval a stabil(abb)ra, és ott már minden OK volt, ment az sms is szépen.
Xposed, kis csinosítás és használtam pár napig, de végül tegnap visszatettem a v7-et, mert kb olyan volt a CM, mint a MIUI v6 tavaly nyári kiadásai, és ez nem dicséret
Melegszik, lassul, akad néha. Néha meg nem. Ha a GPS-t használom, olyan módon belassul, hogy híváskor pl fél perc múlva írja ki a hívó nevét, azért ez már nem elfogadható 2015 végén. A másik, amivel már rég találkoztam, hogy autóban navi+gps+BT sok telefonálással azt eredményezte, hogy töltés közben is merült a készülék
Majd jött a kegyelemdöfés, a kijelző jobb oldalán néha csak többszöri nyomásra vette, hogy mit akarok, ez most a MIUI-t visszatéve megszűnt, vagyis rom hiba volt.
Mindent összeadva szeretem a CM-et, de ez még nagyon messze van nekem a használhatótól, egyébként az LTE és a fényképező elöl-hátul már ment benne, bár ez utóbbi HDR-ben ki-ki fagyott
Így mindenki megnyugodhat, aki MIUI v7-et használ, jelenleg ez a legjobb messze erre a készülékre.werkmania.hu
-
Mr X
veterán
válasz bencevargaa #5761 üzenetére
Biztonság app-ban az automatikus indulást engedélyezted neki?
-
bencevargaa
csendes tag
Használja valaki a Facebook Liteot? Engedélykezelőben és appon belül is bekapcsoltam a Push notificationst de csak nem jelez semmit... Ötlet?
-
Nestor16
senior tag
Hali.
Az mitől lehet, hogy töltés közben nehezen használható, hogy sokszor tök mást csinál, mint nyomok rajta?Megnyomok egy appot és másik indul el, stb...
Még van egy olyan hibája is, hogy a hotshop nem működik rajta, bekapcsolom és magától ki-be kapcsol folyamatosan...
Gyári rajta minden, edigitalba lett véve, érdemes visszavinni gariba? Gondolom szoftveres gond lehet, de ha van rá gari akkor már nem kockáztatok.Üdv, Dávid
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Dave920117 #5753 üzenetére
Amennyiben nem zavar ,hogy a kamerák, 4G és az FM Rádió nem működik csak akkor tegyél fel custom lolit jelenleg
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Dave920117
tag
Hú ezek szerint ez nem olyan egyszerű, mint a rom telepítés, majd meglátom mire megyek vele Köszi a segítséget!
Nem tudom, van másféle Lolli is? Mert én még ezt sem tudom
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Dave920117 #5750 üzenetére
Iván féle Lolli?
-
terra052
őstag
válasz Dave920117 #5750 üzenetére
Először lementesz minden adatot a telefonod belső SD-jéről, szinkronizálod a telefonszámaidat Google-be.
Majd felteszed a legújabb TWRP-t (fontos a legújabb, engem az előző szívatott), mindent törölsz (user data, cache,dalvik, én a user media-t is törlöm, plusz előtte manuálisan is a belső sd-t).
Ezután a külső SD-re előzőleg felmásolt ROM-ot (ez pl CM 12.1) flash-eled, majd egy vágtában rögtön a szükséges Gapps csomagot (itt fontos, hogy az 5.1-es legyen).
Reboot system, és örömwerkmania.hu
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Hogyan kell telepíteni a Lollipopot? ugyanúgy ráfrissítem, ahogy a heti romokat? (nem merek nekifogni,mert félek valamit elrontok) Jelenleg az 5.10.8-as MIUIHU verzió van fenn a telefonomon.
-
terra052
őstag
Az itt linkelt CM 12.1-et tettem fel, ez 5.1.1 Lollipop.
Szuper, egyedül az sms app fc-zik, és néha a kamera lefagy, de kilép-visszalép és megy tovább.
Akku időben nem tud annyit, mint a MIUI 7, de amúgy pöpec, most kicsit ezt nyúzom[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
Fejvadi
nagyúr
Várom a Stabil MIUIHU-t. Tesztelik már.
-
terra052
őstag
Én Lollipop-ra frissítettem mérgemben
Az is OK, ha nem szoktál sms-ezni, mert az nekem FC-zik.
Mondjuk Hangouts-ra állítottam az üzeneteket, de úgyis csak a parkolóórákkal sms-ezem márwerkmania.hu
-
opoc
csendes tag
Mit tudni az új frissítésről? Érdemes frissíteni?
-
Fejvadi
nagyúr
Xiaomi új Tv-je, hamar elkapkodták.[link]
-
Kristof14
senior tag
válasz terra052 #5734 üzenetére
én nem tudom, hogy te mit művelsz ezekkel a MIUI-kal, de nagyonn durva amit csinálsz
olyan hibákat hozol ki a telóból amik más magyar embernek nem mennek
mindig teszem fel a friss romokat, de eddig egy olyan buggal sem találkoztam, mint amivel te szoktál szembesülni.ügyes
[ Szerkesztve ]
-
-
Fejvadi
nagyúr
"51-es körzet"
Ez tetszett -
terra052
őstag
válasz Fejvadi #5733 üzenetére
Hát én sem... Eddig a 8.27 volt fennt, de csak nem bírtam magammal, feltettem a hetit, valami bajom volt vele, vissza a 8,27.
Először elment a sim kártya, adatot töröltem, erre kezdődött a processek leállása.
OK, "Clean to install new rom", feltettem újra, mindent beállítottam, visszatettem (TiBivel), amjd újraindítottam, és ez fogadott...
Tiszta 51-es körzetJa, és ez a zárképernyő helyett jön, meg lehet kerülni szerencsére, de ez ok nálam az azonnali rom cserére, ki nem állhatom, ha olyan történik, mit nem akarok
Közben ezt találtam: [link]
[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
Nataniel
senior tag
válasz Kinsiinoo #5713 üzenetére
Jólvannnnaaa.... én voltam láma, most jó?
#5720-hoz: Ha a fülest használja,mint "Mi-key" akkor is elvben kezeli... persze macera, de nekem müködött anno, azóta nem szórakoztam vele.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Azt nem tudom, hogy miért jó, de van hivatalos TWRP recovery menünk.[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Dave920117 #5719 üzenetére
A MiFit nagyon jó, de csak akkor tudod használni ha van egy MiBand karkötőd vagy mérleged. A MiBand nem drága és jó kis kütyü.
-
shifty!
senior tag
válasz Dave920117 #5719 üzenetére
Kifejezetten céljai vannak azoknak az appoknak - MiFit-et sem használsz csak úgy, csak ha van MiBand-ed, úgy logikus.
MiKey-t is csak akkor programozod be, ha van. Így nem igazán látom értelmét a kérdésnek.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a MIUIHUAPPS-ok közül ti használtok valamit? Mert én ma nézegettem őket és ez a MiFit érdekelne megéri feltenni vagy hülyeség az összes alkalmazás amit tartalmaz ez a program?
-
shifty!
senior tag
válasz terra052 #5716 üzenetére
Amióta kijött, használom
Van pár érdekes bug, a 4G még nem működik, videót már lehet felvenni vele, HDR fotót nem lehet vele lőni még, telefonáláskor a közelség-érzékelő ugyan a kikapcsolja a kijelzőt, de lezárni már nem zárja, ezért egész érdekes helyekre juthat el az ember a fülével
Viszont, ennyiben ki is merült a hibák listája nálam, és minden másban tökéletes
Gyors, jó a RAM kezelés, MIUI után egy kis változatosságPowerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
terra052
őstag
CM tapasztalatok vannak már a mostanában linkeltekről valakinek?
Olyan unalmas a hibamentes ROM, viszket már az ujjam...[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
vegyszer
addikt
Az az érdekes, hogy a boot megakadályozása a WSM_XPOSED_5.9.25FIX.zip felrakása miatt jött elő. (enélkül az xposed framework már nem megy. Érdekes módon más teló működik utána jól, ez még fel se áll)
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Nataniel #5712 üzenetére
Nataniel figyelj már ide és ne ugyan azt hajtogasd csezd+
Azt mondta nem volt akkor neki induló képes állapotban a recovery és ezért írtam egy más módot a megoldáshoz, az első alkalommal is mikor leírtad már akkor is tudta mindenki ,hogy lehet telepíteni simán is.Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kristof14
senior tag
valaki valami?
nem tudom szinkronizálni az sms-eket a miclouddal, mert közli, hogy aktiváló sms küldése és nem hajlandó rá.
nagyon nagyon sokat gondolkozik aztán közli, hogy nem sikerült.
alkalmazás adatokat töröltem, megpróbáltam másik nap, stb...
még semmi siker. valakinek valami ötlet?-
-
-
vegyszer
addikt
válasz Fejvadi #5702 üzenetére
Nem zip.zip volt. Ez biztos. És a külső sd kártyára tettem. Mivel a már nem bootolható teló belső sd kártyáját nem tudom, hogy miként lehetett volna elérni.
Ugyanakkor ugyanaz a zip a PhilZ Touch recovery alól simán ment.
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok! Feltettem tegnap a CM romot. Teljesen jól megy rajta minden, csak a névjegyzékemet nem akarja leszinkronizálni a google fiókomból. Más google dolgokkal nincs gond (keep, chrome, naptár stb...)
Nincs valami ötlete valakinek. Wipe dolgok már megvoltak és újra is raktam a rendszert.Pixel 7
-
vegyszer
addikt
válasz vegyszer #5699 üzenetére
Megleltem ezt a linket.
Ezen az ADB-n keresztüli akár ideiglenes philz_touch_6.55.0_dior_img.zip feltevését fejtegetik ki.Tehát álljon itt örök tanubizonyságul az én hülyeségem elmékére:
1 teló kikapcs
2 hangerő le + power gobbal a fastboot menübe jutunk
3 a zippben lévő img fájlt másoljuk az ADB telepítő futtatása után a C:\adb mappába, ahol a fastboot.exe is van
4 Win+R gomb, és too beírva a CMD paranccsal hozzuk be a parancssort, és menjünk a C:\adb mappába
cd\
cd adbmajd jöhet az ideiglenes recovery telepítés, mely során a teló újraindul, és a PhilZ touch recovery jön be.
fastboot boot philz_touch_6.55.0_dior.img
Bevallom, elsőre meglepett, hogy az ezutáni reboot után nem maradt fent a moddolt recovery, de a lényegen nem változtatott:
Ki lehetett tallózni a romot,Maradandóan így lehet feltenni (az előző helyett):
Csak egy sort kellett volna tovább olvasnom, de kissé ideges voltam
fastboot flash recovery philz_touch_6.55.0_dior.img[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A hivatalos árnál jóval többe kerülhetnek az új GeForce-ok
- Reklámblokkolók topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Samsung Galaxy A55 256/8GB Awesome Navy 2év garancia!
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest