- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
vapega
tag
válasz
FET-MEN #4398 üzenetére
Na de hát van EU raktárban készleten.
A feleségem Redmi2-je innen van. Szerdán rendeltem, péntek reggel a kezemben volt utánvéttel. -
Fejvadi
nagyúr
A Multi is rendben megy, feltettem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Norby007 #4382 üzenetére
Sajnálom, hogy ilyeneket tapasztalsz, de én is használom fél éve nagyon jó az aksi és a sebesség is. A fejlesztői verziók ilyenek, egyszer jobb, máskor elrontanak valamit.
Én most feltettem TISZTA telepítéssel ami szerintem a legjobb és nem is fogom frissíteni amíg nem dicsérnek valami újat nagyon. Jó akkuidő, jó a szabad RAM is, nagyon gyors. Tedd fel ezt, de tiszta telepítéssel.
MIUIHU v6 (5.5.22) -
Norby007
tag
Ez a telefon egy darab szar, fél éve van még és már belassul mint a fos. Nemrég itteni javaslatra romot frissítettem, bár ne tettem volna. Használhatatlan fél téglává kezd válni. Nevetséges hogy állandóan basztatnom kéne hogy működjön. Nem azért veszek telefont hogy állandóan buzeraljam hanem hogy tudjam használni. Nos úgy tűnik ezen az alapvető teszten ez a készülék megbukik. Az hogy már szinte le sem lehet venni a töltőről csak egy dolog, de hogy ha éppen e-mailt akarok nézni akkor az nem megy, ha nézet akarom használni akkor még az, hogy arról ne is beszéljünk hogy még egy rohadtul SMS-t se tudok vele néha megírni. Most tettem fel egy hete az 5.6.11-es romot és a helyzet csak romlott. El vagyok keseredve mert ezek alapján az androidos készülékek fabatkát sem érnek, de legalább a Samsung csak 3 év után produkálta ezt mindössze 1 GB rammal, ebben még 2 is van és mégis egy vacak ez kiábrándító. Valószínű nem lesz több kínai telefonom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Norby007 #4377 üzenetére
Nem tettem fel és nem is teszem fel az újakat amíg nem lesz rende sötét téma hozzá. Feltettem tiszta telepítéssel az 5.6.4-et, az utolsó amiben még használható. Azt hiszem a MIUHU fórumon olvastam, hogy most már jó a galéria. Ollie írja, hogy nem. Kérdezz esetleg rá ott is.
-
blakey
titán
Ezek már az újak, ez a téma alanya.
(#4373) birooo
Nem tudom, volt aki pár napon belül visszavitte. a téma alanyához képest nem feltétlenül előrelépés, de lehet, hogy nincs vele semmi gond. Más ROM kerül arra, tehát amit itt olvasol az nem feltétlenül igaz arra a készülékre is, elméletileg ua. a V6 csak más a készülék, ezáltal némileg más a ROM is. -
-
Kinsiinoo
senior tag
-
birooo
tag
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a telóval és gyakorlati tapasztalat és vélemény érdekelne a gps és a wifi működéséről. Valamint, hogy gyári rommal megfelelően működik vagy "kötelező" a rom csere.
köszi előre is. -
Fejvadi
nagyúr
-
Bargain
tag
válasz
Fejvadi #4349 üzenetére
Note 4 G- n nekem az nem ment jól sosem sajna, sok helyen nem láttam a szöveget pl. beállításoknál, pedig tetszett volna, gondolom azt XXhdpi felbontásra készítették.
De, itt van most ez az új BBlack V6:
[link]
Az előbb töltöttem le, eddig nem találtam benne hibát és eléggé kellemes téma szerintem, már annak aki szereti a feketét.
Próbáld ki azt, hátha megragad a telefonon. -
Na ma kiderült, hogy a Gmail process ragad be nálam, és maxra pörgeti a CPU-t. Miután kilőttem, minden visszaállt a normális kerékvágásba. Ez a múltheti frissítéssel jött elő, és a tegnapi sem szüntette meg, korábban sose volt gond ezzel.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
baal-amiga #4350 üzenetére
Régebbi verziót újabbra feltenni, általában nem megy és hibákat okoz. Tiszta telepítéssel ajánlott.
-
Klara_
őstag
válasz
Krissz1983 #4354 üzenetére
Ahonnan Blakey, a htcfanboys-os mirror-rol, ott nem piszkal captcha vackokkal csak szepen letolti, ha esetleg javitottak a ROM-ot az a datumbol latszik, md5 szinten szem elott.
-
Krissz1983
aktív tag
Köszi srácok!!!
-
blakey
titán
válasz
-
vapega
tag
válasz
-
vapega
tag
válasz
baal-amiga #4350 üzenetére
Leginkább igen
Viszont kint van az 5.6.18
most teszem fel éppen. -
Fejvadi
nagyúr
Kipróbálnád nekem majd valaki aki MIUIHU-t használ, hogy a Black Dream v6 téma megy e az új ROM.ban? Sajnos a múlthetiben már nem volt jó semmi sötét téma sem. Az 5.6.4-ben még nagyjából jó volt, a biztonság/Tisztítóban már nem, de az nem is zavarna.
-
toka96
tag
Nekem is nagyon melegszik hu-val
...töltőre dugva egy kis filmezés és foghatatlan lesz a telefon..
nem tudom miért van, de nagyon utálom ezt a hibáját. Szerintem sokan vagyunk akiknek melegszik a telefonja, ha lehet, meg kéne valahogy oldani.
MIUIHU 5.6.4 fejl. Köszönöm!
-
blakey
titán
Az "mdnsd" a "nagy" frissítéssel jött, ott olyan javítások történtek amik előhozhatják az mdnsd-t, de ez el fog tűnni, nekem is csak 1 napig volt jelen, valószínűleg a Google app-okkal van összefüggésben, mert pl. ezzel egyidőben megoldódott a Gmail-es bug is ("Minden beérkező levél" már működik). Múlt heti firssírést nem tettem fel, de a mostanit igen, remélem ez még jobbá teszi a telefont, egyelőre nagyon gyors és 1,3 GB szabad RAM-mal indul.
-
-
Kristof14
senior tag
lusta voltam mostanában frissíteni és azt hiszem én jártam jól...
megjönnek az értesítések, nem zabálj az akksit az ismeretlen app, stb.
még a 5.6.4 van fenn. -
Kristof14
senior tag
válasz
Krissz1983 #4321 üzenetére
kipróbáltad, hogy:
1. újratelepíted őket.
2. permissonokat nézd meg
3. recent apps(nem tudom hogy hívják magyarul) lelockolod? -
blakey
titán
-
Arween
senior tag
És ha szabad tudni a Plantronics-ból melyik megfizethető típust ajánljátok?
-
Buszos
aktív tag
Újrahúztam 11-es Multival, most jó.
-
Fejvadi
nagyúr
A heti frissítésben a fő kiemelés értelmetlen dolog. Ki az az emberke aki ha letiltja valaki sms-ét, akkor olvasgatni akarja, és még válaszolni is rá? Akkor mi értelme a letiltásnak?
-
blakey
titán
Valamilyen app-ot törölj majd telepítsd újra, hátha segít. Multin is csak egyszer volt, lehet, hogy a Play szolgltatásokat kéne frissíteni, ha van rá lehetőség. Attól, hogy 2GB RAM van még lassulhat a telefon, a MIUI szereti a sok RAM-ot.
A füles nem rossz, de maradok a jól bevált Plantronics fülesnél.
-
Buszos
aktív tag
Sziasztok!
Az mdnsd hiba a magyar és a multi romban is előjöhet? Magyar van fent, és úgy belassul a telefon, hogy másodpercekig nem reagál semmire! Melyik verziót javasolt felrakni?
-
Arween
senior tag
Láttátok az új kütyüt?
-
sanyirigo
senior tag
válasz
Krissz1983 #4321 üzenetére
Miui HU van fent, és nálam is ez a probléma van a frissítés óta.
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok. Nálatok is jelentkezik az a probléma hogy nem érkeznek meg a WhatsApp, Messenger illetve viber üzenetek? Csak mert nálam a legutóbbi frissítés óta semmi nem potyog be csak ha megnyitom az adott appot. Ahogy nézegettem a külföldi fórumokat többen jelezték ezt már.
-
Arween
senior tag
Nálam is előjött az mdnsd hiba
nagyon komoly aksi fogyasztással .Éjjel 2-kor 100% aksim reggel 6-ra 78%-ra zuhant. Jól olvastam erre nincs megoldás,csak remélhetem hogy valamelyik frissítés megoldja a problémát?
-
Kinsiinoo
senior tag
Mi a jelenlegi verziót a telefonon?
Ha már v6 van rajta akkor leszeded innen a MULTI-t! Utána a telefonod gyökerébe felmásolod gépről, NE legyen semmilyen mappában csak natúr a belső tárhelyen! Utána elindítod a Frissítő alkalmazást, jobb fent 3 pont, rákattintasz van olyan ,hogy frissítés tallózása, ott kiválasztod a zipet amit felmásoltál és már települ is.Ez a legegyszerűbb mód
-
need
addikt
Sziasztok..
Nem régen vettem egy ilyen készüléket..
szeretnénk váltani Verzió: 5.6.11 (V6)-re.. na most hogyan kell ennek neki kezdeni...?
mivel derengő fogalmam nincs ezekről a dolgokról.. -
Fejvadi
nagyúr
Nem írok sokat a telefonon, de egészen megbarátkoztam az Xpera-val.
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Ha nem szeretem az Xperia billentyűzetet, csak a Multi rom segíthet?
-
sanyci
senior tag
válasz
Kinsiinoo #4303 üzenetére
MULTI, és így bejőve a napfényről végül is majdnem fekete az a sötétszürke, és folyamatosan tűnik el a háttérben az alkalmazás, miközben húzom le...
Ja, és nálam továbbra is megy a Galériából, vagy épp a kamerából indított videólejátszás is, pedig volt WipeCache, mint mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
ma MediaTek helyett Qualcomm processzorral érkezik a Xiaomi „filléres” óriásmobiljának LTE modemmel felturbózott egykártyás változata.
- BMW topik
- Autós topik
- Forrmell.enn
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi haladó szinten
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest