-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
vapega
tag
válasz FET-MEN #4398 üzenetére
Na de hát van EU raktárban készleten.
A feleségem Redmi2-je innen van. Szerdán rendeltem, péntek reggel a kezemben volt utánvéttel.MI 10T
-
Fejvadi
nagyúr
A Multi is rendben megy, feltettem.
-
blakey
titán
Nekem a mostani van fent, előzőt nem tudom. Minden gond nélkül működik.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Norby007 #4382 üzenetére
Sajnálom, hogy ilyeneket tapasztalsz, de én is használom fél éve nagyon jó az aksi és a sebesség is. A fejlesztői verziók ilyenek, egyszer jobb, máskor elrontanak valamit.
Én most feltettem TISZTA telepítéssel ami szerintem a legjobb és nem is fogom frissíteni amíg nem dicsérnek valami újat nagyon. Jó akkuidő, jó a szabad RAM is, nagyon gyors. Tedd fel ezt, de tiszta telepítéssel.
MIUIHU v6 (5.5.22) -
blakey
titán
Vidd olyan emberhez akinek esetleg ilyenje van vagy szervíz, mert lassulni nem lassul be, ott valami gond van a készülékkkel, hátha tudnak segíteni. Így fórumon keresztül nem biztos, hogy összejön a segítség.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Tesztromokat használsz, ne az alapján ítéld meg. Tedd fel a v5-ös romot, abból van stabil. Egyébként milliószor jobb ez a telefon, mint bármelyik 1GB ramos Samsung, van tapasztalatom benne.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Norby007
tag
Ez a telefon egy darab szar, fél éve van még és már belassul mint a fos. Nemrég itteni javaslatra romot frissítettem, bár ne tettem volna. Használhatatlan fél téglává kezd válni. Nevetséges hogy állandóan basztatnom kéne hogy működjön. Nem azért veszek telefont hogy állandóan buzeraljam hanem hogy tudjam használni. Nos úgy tűnik ezen az alapvető teszten ez a készülék megbukik. Az hogy már szinte le sem lehet venni a töltőről csak egy dolog, de hogy ha éppen e-mailt akarok nézni akkor az nem megy, ha nézet akarom használni akkor még az, hogy arról ne is beszéljünk hogy még egy rohadtul SMS-t se tudok vele néha megírni. Most tettem fel egy hete az 5.6.11-es romot és a helyzet csak romlott. El vagyok keseredve mert ezek alapján az androidos készülékek fabatkát sem érnek, de legalább a Samsung csak 3 év után produkálta ezt mindössze 1 GB rammal, ebben még 2 is van és mégis egy vacak ez kiábrándító. Valószínű nem lesz több kínai telefonom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Norby007 #4377 üzenetére
Nem tettem fel és nem is teszem fel az újakat amíg nem lesz rende sötét téma hozzá. Feltettem tiszta telepítéssel az 5.6.4-et, az utolsó amiben még használható. Azt hiszem a MIUHU fórumon olvastam, hogy most már jó a galéria. Ollie írja, hogy nem. Kérdezz esetleg rá ott is.
-
-
blakey
titán
Ezek már az újak, ez a téma alanya.
(#4373) birooo
Nem tudom, volt aki pár napon belül visszavitte. a téma alanyához képest nem feltétlenül előrelépés, de lehet, hogy nincs vele semmi gond. Más ROM kerül arra, tehát amit itt olvasol az nem feltétlenül igaz arra a készülékre is, elméletileg ua. a V6 csak más a készülék, ezáltal némileg más a ROM is.[ Szerkesztve ]
-
-
Kinsiinoo
senior tag
A gps gyorsan talál jelet, glonass műhold is támogatott szóval ez nem meglepő Wifi pöpec, nagy távról kiszúrja az itthoni routert és tartja a jelet Ha már v6-os rendszer van rajta akkor nem baj ah nem frissíted de erősen ajánlott mert sok mindent szoktak javítani
Samsung S23 Ultra 12/512
-
birooo
tag
Sziasztok!
Szemezgetek ezzel a telóval és gyakorlati tapasztalat és vélemény érdekelne a gps és a wifi működéséről. Valamint, hogy gyári rommal megfelelően működik vagy "kötelező" a rom csere.
köszi előre is. -
Fejvadi
nagyúr
-
Bargain
tag
válasz Fejvadi #4349 üzenetére
Note 4 G- n nekem az nem ment jól sosem sajna, sok helyen nem láttam a szöveget pl. beállításoknál, pedig tetszett volna, gondolom azt XXhdpi felbontásra készítették.
De, itt van most ez az új BBlack V6:
[link]
Az előbb töltöttem le, eddig nem találtam benne hibát és eléggé kellemes téma szerintem, már annak aki szereti a feketét.
Próbáld ki azt, hátha megragad a telefonon.Cukor az élet, csak tudni kell szopogatni!
-
Na ma kiderült, hogy a Gmail process ragad be nálam, és maxra pörgeti a CPU-t. Miután kilőttem, minden visszaállt a normális kerékvágásba. Ez a múltheti frissítéssel jött elő, és a tegnapi sem szüntette meg, korábban sose volt gond ezzel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Fejvadi
nagyúr
válasz baal-amiga #4350 üzenetére
Régebbi verziót újabbra feltenni, általában nem megy és hibákat okoz. Tiszta telepítéssel ajánlott.
-
Klara_
őstag
válasz Krissz1983 #4354 üzenetére
Ahonnan Blakey, a htcfanboys-os mirror-rol, ott nem piszkal captcha vackokkal csak szepen letolti, ha esetleg javitottak a ROM-ot az a datumbol latszik, md5 szinten szem elott.
-
Krissz1983
aktív tag
Köszi srácok!!!
Give them nothing but take from them everything
-
blakey
titán
válasz Krissz1983 #4354 üzenetére
-
vapega
tag
-
blakey
titán
Ennyi idő alatt még semmi, eddig jó, múlthéten megfogadtam, hogy 2 hetente frissítek, 2 héttel ezelőtti volt fent uh. most egyből rátoltam, most is voltak javítások és jónak tűnik.
-
vapega
tag
válasz baal-amiga #4350 üzenetére
Leginkább igen
Viszont kint van az 5.6.18
most teszem fel éppen.MI 10T
-
baal-amiga
senior tag
válasz Fejvadi #4349 üzenetére
Próbáltam downgrade-elni korábbi romra (most 11-i van) csak wipe cache-sel. FC-vel indult, alig tudtam újraindítani. Lefelé csak full wipe-pal megy?
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Fejvadi
nagyúr
Kipróbálnád nekem majd valaki aki MIUIHU-t használ, hogy a Black Dream v6 téma megy e az új ROM.ban? Sajnos a múlthetiben már nem volt jó semmi sötét téma sem. Az 5.6.4-ben még nagyjából jó volt, a biztonság/Tisztítóban már nem, de az nem is zavarna.
[ Szerkesztve ]
-
toka96
tag
Nekem is nagyon melegszik hu-val ...töltőre dugva egy kis filmezés és foghatatlan lesz a telefon.. nem tudom miért van, de nagyon utálom ezt a hibáját. Szerintem sokan vagyunk akiknek melegszik a telefonja, ha lehet, meg kéne valahogy oldani. MIUIHU 5.6.4 fejl. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-- Dani --
-
blakey
titán
Az "mdnsd" a "nagy" frissítéssel jött, ott olyan javítások történtek amik előhozhatják az mdnsd-t, de ez el fog tűnni, nekem is csak 1 napig volt jelen, valószínűleg a Google app-okkal van összefüggésben, mert pl. ezzel egyidőben megoldódott a Gmail-es bug is ("Minden beérkező levél" már működik). Múlt heti firssírést nem tettem fel, de a mostanit igen, remélem ez még jobbá teszi a telefont, egyelőre nagyon gyors és 1,3 GB szabad RAM-mal indul.
-
-
Kristof14
senior tag
lusta voltam mostanában frissíteni és azt hiszem én jártam jól...
megjönnek az értesítések, nem zabálj az akksit az ismeretlen app, stb.
még a 5.6.4 van fenn.-
-
Kristof14
senior tag
válasz Krissz1983 #4321 üzenetére
kipróbáltad, hogy:
1. újratelepíted őket.
2. permissonokat nézd meg
3. recent apps(nem tudom hogy hívják magyarul) lelockolod?-
-
blakey
titán
Nekem ilyenem van. Nekem kényelmes, semmi gond nincs vele, töltőtséget is kezeli a telefon, tehát látod az infósávban, hogy hol tart de minden bekapcsolásnál bemondja ill. a beszélgetéseken kívül a médiahangok is átmennek, tehát zene, navigáció, stb. is működik.
-
Arween
senior tag
És ha szabad tudni a Plantronics-ból melyik megfizethető típust ajánljátok?
-
Buszos
aktív tag
Újrahúztam 11-es Multival, most jó.
Sokadik átbaszatásom okán elhatároztam, hogy nem utalok előre!
-
Fejvadi
nagyúr
A heti frissítésben a fő kiemelés értelmetlen dolog. Ki az az emberke aki ha letiltja valaki sms-ét, akkor olvasgatni akarja, és még válaszolni is rá? Akkor mi értelme a letiltásnak?
-
blakey
titán
Valamilyen app-ot törölj majd telepítsd újra, hátha segít. Multin is csak egyszer volt, lehet, hogy a Play szolgltatásokat kéne frissíteni, ha van rá lehetőség. Attól, hogy 2GB RAM van még lassulhat a telefon, a MIUI szereti a sok RAM-ot.
A füles nem rossz, de maradok a jól bevált Plantronics fülesnél.
[ Szerkesztve ]
-
Buszos
aktív tag
Sziasztok!
Az mdnsd hiba a magyar és a multi romban is előjöhet? Magyar van fent, és úgy belassul a telefon, hogy másodpercekig nem reagál semmire! Melyik verziót javasolt felrakni?
-
Arween
senior tag
Láttátok az új kütyüt?
-
sanyirigo
senior tag
válasz Krissz1983 #4321 üzenetére
Miui HU van fent, és nálam is ez a probléma van a frissítés óta.
Pixel 7
-
Krissz1983
aktív tag
Srácok. Nálatok is jelentkezik az a probléma hogy nem érkeznek meg a WhatsApp, Messenger illetve viber üzenetek? Csak mert nálam a legutóbbi frissítés óta semmi nem potyog be csak ha megnyitom az adott appot. Ahogy nézegettem a külföldi fórumokat többen jelezték ezt már.
[ Szerkesztve ]
Give them nothing but take from them everything
-
Arween
senior tag
Nálam is előjött az mdnsd hiba nagyon komoly aksi fogyasztással .Éjjel 2-kor 100% aksim reggel 6-ra 78%-ra zuhant. Jól olvastam erre nincs megoldás,csak remélhetem hogy valamelyik frissítés megoldja a problémát?
-
blakey
titán
válasz Kinsiinoo #4312 üzenetére
NE legyen semmilyen mappában - mindig a Download mappába van és teljesen normálisan települ.
-
Kinsiinoo
senior tag
Mi a jelenlegi verziót a telefonon?
Ha már v6 van rajta akkor leszeded innen a MULTI-t! Utána a telefonod gyökerébe felmásolod gépről, NE legyen semmilyen mappában csak natúr a belső tárhelyen! Utána elindítod a Frissítő alkalmazást, jobb fent 3 pont, rákattintasz van olyan ,hogy frissítés tallózása, ott kiválasztod a zipet amit felmásoltál és már települ is.Ez a legegyszerűbb mód
Samsung S23 Ultra 12/512
-
need
addikt
Sziasztok..
Nem régen vettem egy ilyen készüléket..
szeretnénk váltani Verzió: 5.6.11 (V6)-re.. na most hogyan kell ennek neki kezdeni...?
mivel derengő fogalmam nincs ezekről a dolgokról..D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Fejvadi
nagyúr
Nem írok sokat a telefonon, de egészen megbarátkoztam az Xpera-val.
-
Buszos
aktív tag
Szervusztok!
Ha nem szeretem az Xperia billentyűzetet, csak a Multi rom segíthet?
-
sanyci
senior tag
válasz Kinsiinoo #4303 üzenetére
MULTI, és így bejőve a napfényről végül is majdnem fekete az a sötétszürke, és folyamatosan tűnik el a háttérben az alkalmazás, miközben húzom le...
Ja, és nálam továbbra is megy a Galériából, vagy épp a kamerából indított videólejátszás is, pedig volt WipeCache, mint mindig...[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- Wise (ex-TransferWise)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest