- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
terra052
őstag
válasz Dave920117 #6599 üzenetére
Én erre már beszereztem egy ilyen szettet, power gomb cserére, már csak a gombot kellene megrendeljem
werkmania.hu
-
Kristof14
senior tag
válasz Dave920117 #6597 üzenetére
csavarokat kiszeded, óvatosan szét kell pattintani aztán megkeresed a kamerát, (nem lesz nehéz) és kiszeded meg berakod, talán megoldja
-
-
Kristof14
senior tag
válasz Dave920117 #6595 üzenetére
szétszedted már?
lehet csak rosszul van összerakva, de a kamerának semmi baja.-
-
Dave920117
tag
-
Kristof14
senior tag
válasz Dave920117 #6593 üzenetére
aliexpress
e-bay
ezeknél olcsóbbat nem találsz.
szerintem megéri, ha te cseréled ki, nem bonyolult.
mi vele a baj?-
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem egy olyan oldalt ajánlani, ahol tudok venni a Redmi Note 4g-be egy előlapi kamerát? Vagy olcsóbb, ha szervizbe viszem?
-
shifty!
senior tag
válasz Nestor16 #6591 üzenetére
Na ez érdekes probléma, nekem nem jelentkezett ilyen probléma. A legnagyobb gond az volt, hogy nem működött a közelségérzékelő, de ez még ~ április magasságában folrult elő, akkor utoljára. Azóta semmi problémám nincs vele. Esetleg próbáld meg végignyálazni a beállításokat, hívás közbeni beállítások, gombok beállításai, hátha találsz ide vonatkozót.
Ha nem tudod beállítani akkor ajánlok egy teljesen tiszta telepítést, a héten jött ki frisítés, azt mindenképpen ajánlom telepíteni, mert nagyszabású kernel átalakítások voltak, és ez sok hibának lehet a megoldása.Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
Nestor16
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz shifty! #6540 üzenetére
Na annyit kitapasztaltam még pluszban, hogy a 6.0 alapú ROM-ok (CM13, RR) egyik hiányossága, amiből a zenei hibák erednek, az a BusyBox hiánya. Ha felteszitek a BusyBox-keretrendszert utólag, akkor a beépített AudioFX hangszínszabályzó is működik. Mindazonáltal továbbra is ajánlom a Viper4Android-ot, mert az sokkal jobban testreszabható hangzásvilágot biztosít, aki viszont megelégszik az egyszerű beállításokkal, annak jó lesz az AudioFX is
[ Szerkesztve ]
Powerty and hunger kills // Invisible, evil disease
-
need
addikt
Sziasztok...
Most raktam fel éppen az új m8-verszönt az utolsó aktuálist..6.6.30 miui7-ről váltva tiszta telepítéssel!
Na most 2 dolog ami foglalkoztat..
1. az előzőnél volt arra lehetőség hogy ha a képernyő kikapcsolt akkor az aksi profiloknál belehetett állítani hogy minden futó alkalmazást zárjon be! Na ezt nem találom sehol.. én nem látom az akkumulátor profiloknál.
2. én valamiért azt hittem hogy belekerül ebbe a m8-ba a koppintással való képernyő felébresztés!
ezek szerint ezt még mindig csak a kis appokkal lehet..?!D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
zohen
csendes tag
Sziasztok
Tudtok olyan rom-ot a telefonhoz ami tud az sd kártyára telepíteni?
Néztem az összefoglalóban felsoroltakat de nem találtam információt erről.Előre is köszönöm a segítséget.
-
Kristof14
senior tag
válasz bencevargaa #6582 üzenetére
azt bárhonnan vissza tudod.
az az alkalmazásokat és adatait illezve a rendszernek a beállításait menti.
szóval vissza tudod azt a mentést rakni miui8-ra teljes mértékben és nem lesz vele semmi baja.
így használom márrén is egy jó ideje, még nem reklamált semmin.-
-
bencevargaa
csendes tag
Üdv, csináltam 1 backupot a telefonról a beállítások, mentés és visszaállítás menüpont alatt. MIUI7-re ha rárakom a 6.6.23-at egy wipe cache kíséretében (tudom, jobb lenne tisztán) és bugos, akkor full wipe után a miui7-es mentést vissza tudom állítani a 6.6.23-ason vagy rakhatom vissza a mostani 7-es romot és csak azon? Előre is köszi!
-
shifty!
senior tag
válasz Dave920117 #6579 üzenetére
Inkább telepítés előtt ajánlatos. Ha rátelepítesz a meglévőre, nem biztos hogy jól jársz. Az ilyenből szoktak jönni a fals hibajelentések.
-
Kristof14
senior tag
válasz Dave920117 #6579 üzenetére
is-is
nem tudom pontosan, nem szoktam.
én amikor telepítek akkor recovey-be mindent ledarálok (system, data, cache, dalvik cache) és úgy teszem fel ROM-ot-
-
-Prometheus-
tag
válasz baal-amiga #6577 üzenetére
Nemet mondtam a recovery-nek, mikor kérdezte, hogy root-oljon-e, mert arra számítottam, hogy benne lesz, mint eddig. De ezt jó tudni, majd telepítem utólag.
-
baal-amiga
senior tag
válasz -Prometheus- #6574 üzenetére
V8-ban a root külön telepíthető; frissítés végén meg is kérdezi, hogy akarod-e, hogy a SuperSU-t telepítse, utólag MultiToollal tudod feltenni.
Frissítés alkalmazás nincs, mert problémás az OTA."God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Kristof14
senior tag
-
Dave920117
tag
Ezt a 6.6.23 miui 8-as romot ha rányomom a miui 7 mostani romjára nem lesz semmi gond?
-
-Prometheus-
tag
Nem kéne a magyar heti rom-ban lennie root jogosultságoknak? A Biztonság alkalmazásban nincs nyoma az engedélyeknél...
Ezen kívül Frissítés alkalmazás sincs, a telefonnévjegyen meg ha rámegyek a Rendszerfrissítésekre, akkor kidob a Beállítások főoldalára.
Másnál is így vannak ezek, vagy csak nálam?
(Telepítés előtt minden wipe-olva lett.)
[ Szerkesztve ]
-
need
addikt
Hölgyeim és Uraim......
Úgy látom hogy akkor [nekünk is] van már
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
Kinsiinoo
senior tag
Téma összefoglaló frissítve 2016.06.28.!
- Főzött romok
- shiftyhungar segítő[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
terra052
őstag
Közérdekű lehet:
Mostanában merült az akksi, mint a nyeletlen balta, nem hagyott nyugodni. MIUI7-nél, 8-nál, 7-es tavalyi buildnél is.
Wakelock detector kiszimatolta, hogy a Google lesz a ludas, 88-90% ébren tartással. Kicsit utánaolvastam, és kiderült, hogy visszatérő jelenség, a helymeghatározás folyamatos szinkronizálgatása miatt lehet. Letitltottam a helyadatok megosztásást a G programokkal, és töröltem az eszközkezelőt, így most nem fogom tudni, melyik csinálta, de azóta alszik, mint a kisangyal
Szóval ha merül, ne rohanj akksit veni, mert biztos sz*rakodik már, meg régi... Elemezz előbbwerkmania.hu
-
beks
csendes tag
Sziasztok.
Hol a túróban lehet beállítani a képernyő kikapcsolásának az idejét?? -
terra052
őstag
-
Kristof14
senior tag
válasz Nestor16 #6561 üzenetére
A gombokat meg lehet csinálni könnyen, most cseréltem az enyémet, viszont sem a papírdarabos sem az új hátlap nem jött be
Azt hiszem, hogy EZT rendeltem meg és építettem be a telefonba.
a beszerelés nagyon egyszerű, akksi, sim, sd ki, csavarok ki, le kell pattintani valamelyik saroktól kezdve a felső réteget, aztán kiszedni a régit, berakni az újat.
-
-
Nestor16
senior tag
válasz shifty! #6540 üzenetére
A ResurrectionRemix-re esett a választásom, de ezt már az elején tudtam, szükség van a zsebből feloldásra, mert a gombja már nehezen működik. (Tényleg, egyébként ezt meg lehet mókolni egy kis papírdarabkával vagy új hátlappal? )
A rom nagyon jó, viszont elsőre nem jött be neki a menüs rendszer, megvettem neki rá a Nova launchert, főleg amiatt mert akciós, csak 125 Ft aki még nem tudná. Így már neki is nagyon bejön, bár ez is menüs. (Meg az volt a sejtésem, hogy itt ezt lehet állítani, de még nem találta meg rajta. )
Nagyon bejönnek az új fícsörök, pl a pines védelem a számokat már mindig random jeleníti meg, így kilesni már jóval nehezebb a feloldó kódot. Megkérdezte a telefon azt is, hogy minden értesítést jelezzen a záróképernyőn vagy csak a fontosakat vagy semmit sem. Az engedélyeket is mindig úgy és akkor kérdezi meg, mint a MIUI, ebben behozta magát végre a Google a mályvacukrával.Köszi még egyszer. A infó nélkül nem jutott volna eszembe custom ROM-ra váltás, mert nem gondoltam volna, hogy túlfejlődte a MIUI-t.
Üdv, Dávid
-
Kinsiinoo
senior tag
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Kristof14 #6556 üzenetére
A magyar ami ugye a MIUIHU az már a magyarok által sokkal jobban módosítva van és van benne egyediség is a magyarok felől ugyebár
A MULTI pedig nagyjából az amit előbb linkeltél viszont az is a magyarok által sokkal jobban ki van kapálva és módosítva. Ezek ugye nincsenek minden telefonhoz külön csinálva és általában letölthetők hetenként.
És van az a MULTI ami néha napján véletlenül befrissítés és gyönyörködhetsz hogy miért kaptad meg a kínai verziótSamsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
Hát nem merek semmit kijelenteni, mert nem tudom lesz e MIUIHU ugyebár M8ból de reménykedjünk...
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
-
shifty!
senior tag
Szivesen, (tartalom)fogyasszátok egészséggel
-
shifty!
senior tag
Na hölgyek és úrvezetők, gondoltam összeszedem a szösszenetet amit meg akartam már tenni korábban,
mivel Kinsiinoo és a többi fórumlakó is vágyott már egy összefoglalóra a Custom ROM-okról a telefonra vonatkozóan, eljött hát az idő
A következőt érdemes alapjában véve tudni, és ezek a személyes (több éves android-felhasználó-építő-mókoló) tapasztalataim és véleményem alapján fogalmazódtak meg:
Jók a custom ROM-ok, érdemes - és néha kalandos - használni őket, de nem gyári, nem MIUI - ezt tessék tudomásul venni.
Saját szabadidejükből áldozó fejlesztők dolgoznak rajta, a fejlesztéseiket egy nyílt Google+ csoportban osztják meg a felhasználókkal, tehát itt nem várható el heti frissítés, azonnali bugfixek, satöbbi.
Mindazonáltal és továbbbá, ezek stabil és teljes funkcionalitású ROM-ok, lényegében jobban testreszabhatóbbak a MIUI-nál is, ugyanakkor kisebb bugok, hibák
előfordulhatnak.A MIUI-nál használt 4.4-es szoftververziót (hála az égnek...) ezeknél a Customoknál már régen elfelejtették, az aktív fejlesztés már a 6.0-ás főverzió alatt folyik,
ugyanakkor korábbról elérhetőek 5.1 alapú ROM-ok is, amik a hosszútávú használatban a tapasztalatok alapján stabilabbak, ugyanakkor a legfrissebb főverzió okosságai, lásd: Doze - nincsenek benne.Kedvencem a ResurrectionRemix, ebből a 6.0 alapúak állnak fejlesztés alatt, véleményem szerint stabilabb és jobban testreszabható a CyanogenMod-nál.
Pozitívum, hogy rengeteg beállítási lehetőséggel, testreszabási opcióval él, remek a memóriakezelése, jól bánik az aksival. A Kernel Auditor nevű (beépített)
alkalmazással kiválóan konfigurálható majdnem minden hardveres elem, a CPU finomhangolásoktól kezdve a kijelző színbeállításán keresztül a memóriakezelési opciókon át
szinte minden a felhasználó kénye-kedve szerint beállítható, persze a CPU és memóriakezelési beállítások nagyrésze a stabil működés érdekében tabu - ez általános szabály
minden kezdő és laikus számára. Ebben a build-ben, és a későbbiekben is, valószínűleg, van és jól működik a közelség-alapú feloldás. Magyarul, ha ez aktiválva van, és a felhasználó a közelségérzékelő-szenzor közelében valamit csinál - kiveszem a zsebemből, meglegyezem a kezem a kijelző fölött az asztalon, s egyéb életszagú telefonhasználati helyzetek - a telefon felébreszti a kijelzőt, és gyorsabban, gombnyomás nélkül felébreszthető a telefon, így megspóroljuk az amúgy elkopásra hajlamos bekapcsológomb használatát.
A negatívumok közé tartozik - a jelenlegi összes 6.0-s főverziójú custom romnál! - a mostani fejlesztési szakaszban, hogy a beépített kamera alkalmazás elég hektikusan működik,
HDR módban 2-3 kép után eldobja a fényerőt, és csak az alkalmazás újraindításával lehet fixálni a dolgot.
Megoldásképp viszont bármely harmadik féltől származó kameraalkalmazás tökéletes alternatíva, személyesen a Camera FV-5 appot ajánlom, ugyan fizetős, de a legjobban konfigurálható program a mezőnyben.
Másik negatívum, hogy az ugyancsak beépített AudioFX alkalmazás, mely a hangszínszabályzásért felel, hiába mutatja, hogy élnek a beállításai, azok nem alkalmazódnak
semelyik kimenetre (hangszóró, fülhallgató, Bluetooth), így ehelyett is alternatívát kell keresni: az XDA-s és androidos berkekben nagy sikernek és népszerűségnek örvendő Viper4Android - hangszínszabályzó
(BusyBox telepítés után) tökéletesen ellátja a feladatot, és még jobban testreszabható, mint a beépített alkalmazás. Személy szerint ezzel a 2 nagyobb hibával találkoztam eddigi használat során, mint nagymennyiségű zenét fogyasztó, és keveset fényképező felhasználó, ezekkel együtt tudok élni, és tökéletesen használható minden vele.Másik, említésre méltó custom ROM a CyanogenMod13, amelyre egyébként a ResurrectionRemix(RR) épül. Ez tulajdonképpen ugyanazokkal az erényekkel és gyengékkel rendelkezik, mint az RR, csak ez kevésbé testreszabható, innentől fogva kevesebb helyen lehet hazavágni, így a mezei custom romozónak tökéletesen megteszi.
Aki ragaszkodik a nagyobb stabilitáshoz és kevésbé kalandos kedvű a főverziók ostromlása során, az belevághat a CyanogenMod 12 hosszútávú beállításába a készülékén,
ez még az 5.1 alapú androidra épül, hasonlóan a nagytesó CM13-hoz a MIUI-nál több, de az RR-nél kevesebb konfig lehetőséggel él, a kamera és a hangszínszabályzó
alkalmazások beépítettjei tökéletesen teszik a dolgukat, nem tudok nagyon beléjük kötni.Természetesen rengeteg más Custom ROM készült a készülékre korábban, azonban a mostani időszakra az látszik, hogy kevés aktív fejlesztő maradt, általában az RR
és a CM13 legfrissebb kiadásaival foglalkoznak, korábban sok CM12 és AOSP 5.1 alapú ROM készült, amelyek kisebb-nagyobb bugokkal rendelkeznek, de összeségében jól használhatóak, és jó felhasználói élményt nyújtanak.Ha valaki ilyen ROM telepítésére adja a fejét, a telepítési lépések ugyanazok, mintha recovery-n keresztül egy újabb MIUI verziót telepítenénk .zip-ből, annyira
azonban mindíg és most is felhívnám a nagyérdemű figyelmét, hogy legyünk mindíg körültekintőek, az alkalmazásainkról és személyes adatainkról készítsünk minden esetben egy backup-ot,
és a telepítések előtt teljes wipe(cache, davik cache, system, data)-ot végezzünk recovery-ben, ha főverziót váltunk, vagy ha MIUI-ról / MIUI-ra térünk át!
Ha szokatlan, nem említett buggal találkoztok a felhasználás során, akkor érdemes újratelepíteni az adott ROM-ot egy teljes wipe-al a telepítés előtt.Minden custom rom-hoz telepíteni kell a főverziónak megfelelő Google Apps csomagot, hogy a Play Store és a Google Keretrendszer elérhető legyen! Ezen a kiváló oldalon minenki kiválaszthatja, milyen főverzióhoz és milyen felszereltségű csomagot keres. Az fontos, hogy általában - a telefon kevés tárolóhelye miatt korlátozott /system és /data partíciók méretéből adódóan - a legkisebb csomag telepítése ajánlott, hogy ne fusson bele a rendszer abba a bajba, hogy nincs elég helye telepíteni, vagy rendesen működni.
Azt gondolom, hogy összefoglalásként ennyit tudok elmondani, természetesen akinek kérdése vagy baja van, írjon ide és előbb-utóbb válaszolunk rá, meg persze a
Google a barátod, XDA-n is elég sok választ lehet találni a kérdésekre, de itt vagyunk és segítünk. Persze téglásított és papírnehezékké tett készülékekért az
égvilágon semmilyen felelősséget nem vállalok )[ Szerkesztve ]
-
Kristof14
senior tag
válasz himpulator #6538 üzenetére
vannak emberek akik ugye kicsit hangosabban beszélnek, a barátnőm maxon sem kiabál, valóban
-
-
Kristof14
senior tag
válasz himpulator #6536 üzenetére
viszont én találtam még egyet a régibe.
ugyebár, ha telefonálsz és le akarod halkítani vagy épp felhangosítani az emberkét akkor nyomkodod a hanggombot, nekem valamennyit ugyan vitt lefele, de még mindig kiabált a Zoli a fülembe 100-el.
ezt is megnéznéd kérlek?Köszi!
-
-
himpulator
tag
Sziasztok! Csak szólok, h az új rommal a rezgés bug megszünt. Kösz, h megnéztétek anno.
-
beks
csendes tag
válasz terra052 #6523 üzenetére
Nekem a sima Nova volt fent, de a miui 7-el nem tudtam telefonálni. Ahogy megnyomtam a tárcsázó gombot valamilyen (a hívás nem indítható, vagy a funkció letiltva ?) üzenetet adott fel. Nova törlése után minden ok. Pedig szerettem, jól testre szabható. Most KK-t használom,majdnem olyan jó mint a Nova.
-
terra052
őstag
válasz sanyirigo #6526 üzenetére
Csalóka, valójában rendes úton megyek végig, fele országút, kisebb forgalmú, fele kerékpárút. Én a Runtastic Road bike Pro-t használom, eddig hibátlanul vette az akadályokat, most többször bemondta, hogy GPS off, ez látszik is.
Nem is azért kell, mert nem találok haza enélkül, de jól látszik a fejlődés ugyanazon a távon, ez motiválwerkmania.hu
-
terra052
őstag
válasz sanyirigo #6524 üzenetére
Na idáig nem jutottam el, köszi az infót. Nekem ez a kettő (GPS, BT) fontos, így várok még. Isten lássa a lelkem, megpróbáltam
Ilyen nyomvonalat csak az MTK-s telefonom produkált eddig A bal a normál menet, a jobb ugyanaz tegnap, mintha repülővel mentem volna, nem bringával Meg elcsalt 17 km-t[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
sanyirigo
senior tag
-
terra052
őstag
Szolgálati közlemény: NOVA launcher prime most 125 HUF a Play-en!
werkmania.hu
-
terra052
őstag
válasz sanyirigo #6521 üzenetére
Nálam meg most van restore MIUI7-re Várok még. Bug lista, ami eszembe jut:
-GPS jel instabil
-BT hangminőség gyenge
-Autós töltőn indításkor kék halál, illetve ma egy folyamatos visító hang is közben, ijesztő volt
az oldalra lapozandó stastusbar nekem nem gyere be, jó lenne választható régi stílusú
Sok új dolog nem is volt benne, NEKEM inkább marad a 7-es, de egy próbát megér, nem tart semeddig egy backup, ha nem jött bewerkmania.hu
-
sanyirigo
senior tag
válasz Dave920117 #6520 üzenetére
Szia!
A telepítés ugyan az mint a heti frissítés esetén (wipe cache).
De stabil verzióra még várnod kell kicsit, visszább olvasva láthatsz is pár bugot. (én használom ezek ellenére, és maximálisan elégedett vagyok vele)Pixel 7
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Valaki leírja nekem hogyan kell pontosan, lépésről- lépésre feltenni a MIUI 8 romot? (Nem akarom elcseszni).
Úgy kell, mint a heti frissítéseket? Mert akkor meg tudom csinálni, illetve stabil már vagy még várjak vele pár hetet?Köszi szépen
-
sanyirigo
senior tag
válasz Kristof14 #6516 üzenetére
Megnéztem ott is: a medium beállításban a leggyengébb a rezgés . Ha strong-ra állítom, akkor szerintem nem rezegne, de leáll a "Beállítások alkalmazás" és visszaáll medium-ra.
Az állapotsáv tényleg érdekes. Most zöld, tegnap lila volt. Lehet ez összefüggésben az időjárással esetleg?[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
Kristof14
senior tag
válasz himpulator #6513 üzenetére
nekem ez a hangokba van
hangok és érintéskor rezegjen
de amúgy ugyan úgy rezeg tovább, igen-
-
sanyirigo
senior tag
-
sanyirigo
senior tag
-
Kristof14
senior tag
válasz sanyirigo #6506 üzenetére
feltettem, nekem egyből felment igaz a szokásos 1. telepítési hiba megvolt, de másodszor ráküldtem ment is fel, mint a kisangyal.
toltam Wipet, be is laktam egyből, tetszik nagyon, eddig szépen muzsikál, buggal még nem találkoztam.
én megtaláltam a képernyőzáras történetet Beállítások->rendszer->Shortcut menu itt tudod beállítani, nekem megy rendesen, ez volt az első a felébresztés hangerőgomb után, mert nem működik rendesen a power gomb
tetszik nagyon a design, a beállítás és a launcher szinte semmit nem változott m7 óta, csak a beállítás kibővült 1-2 elemmel.
az állapotsor viszont sokat változott, kísértetiesen hasonlít a lolipophoz, viszont megmaradt miui-snak
ami most kicsit izgi az az , hogy azt írja az akksimra, hogy 1390 mAh ez most vagy igaz és akkor a kütyü kezdi feladni vagy csak az app vacak-
-
sanyirigo
senior tag
válasz Kristof14 #6501 üzenetére
Nálam megy szépen minden, eddig nem tapasztaltam hibát. Jól néz ki, kellemesen letisztult. Az új funkciók közül van benne pár, bár a képernyőzárast nem találtam. Wipe Data nekem nem volt, így szerintem egy próbát megér másnak is.
(számológép kimaradt, de a Play-ről van 1000 féle)[ Szerkesztve ]
Pixel 7
-
shifty!
senior tag
Ha ragaszkodsz a MIUI-hoz, akkor a legfrissebb magyar kiadás szépen fog menni. Ha hajlasz a nem-gyári megoldásra, akkor nyugodtan ajánlom a CM13 alaú ResurrectionRemix-et, stabil, minden működik rajta, kicsit jobban testreszabható a MIUI-nál, akkukezelésben egy nagyon kicsit rosszabb, cserébe a teljesítménye jobb (értsd: memóriakezelés, általános rendszersebesség), ITT egy link hozzá, plusz fog kelleni hozzá egy Google Apps csomag, 6.0-hoz valót nagyon gyorsan találsz a gúglival Tudom, adós vagyok a leírással amit ígértem, a jövő hét végén megírom, amint túl vagyok az intézményesített szivatáson (értsd:vizsgaidőszak...)
-
beks
csendes tag
Sziasztok. Jelenleg melyik a legjobb rom a telóra ?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest