- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
need
addikt
válasz
Nestor16 #6915 üzenetére
Üdv..
Kicsit beleástam magamat a OTP Smartbank dologba.. és azt írja a szakirodalom na meg a hsz.ek hogy
Rootolt telefon: xposed + rootcloak kell rá valakinek ez mond valamit..? na most megtaláltam mint a 2 programot és fel is raktam de semmi..nem igazán tudom mit lehet ezekkel kezdeni..! ill. hogy mit kell beállítani rajtuk.. -
Kristof14
senior tag
válasz
Nestor16 #6911 üzenetére
nos.
4 része van a telónak ha a kijelzőt nézzük.
1. alaplap, semmi oöze a kijelzőhös, csak vezérli.
2. lcd panel. ez felelős a megjelenítésér, amit látsz a kijelzőn azt ez csinálja.
3. digitizer vagy érintőpanel. ez érzékeli az érintéseidet.
4. a keret amiben helyet foglal az lcd és a digitizer.a digitizert úgy kell leszedni róla, hogy meghajszárítózod(felhevíted) majd szépen az egyik sarkon elkezded és el lehet választani az lcd-től.
majd az lcd-t le kell mosni egy speckó folyadékkal ami leszedi a ragasztót teljesen.visszarakásnál pedig rátolod az uv-s ragacsot és rásimogatod a digitizert.
lcd panelt vagy nem lehet vagy nem érdemes külön venni.
nem éri meg es nagyon nagy macera.
tény, hogy drágább, de biztosabb.kérdés?
-
terra052
őstag
válasz
Nestor16 #6911 üzenetére
Hát ez is bontottnak tűnik a képen, ahogy kinéz
Igen, ez két részből áll, lehet megkérdezheted a Wayteq szervizt, mennyi a csere.
Szerk: Ennyi.
Xiaomi Redmi Note 4G
Kijelző (keretes) LCD+TP 17 000 Ft
Hátlapi (fő) kamera modul 7 000 Ft
USB alsó panel 6 000 Ft
Akkumulátor (BM42) utángyártott 5 000 FtÉn a kamerát 10$, az usb panelt 2-3$ vettem, meg volt 2$ a szerszámkészlet hozzá. Munkadíjat nem számoltam magamnak
-
shifty!
senior tag
válasz
Nestor16 #6591 üzenetére
Na ez érdekes probléma, nekem nem jelentkezett ilyen probléma. A legnagyobb gond az volt, hogy nem működött a közelségérzékelő, de ez még ~ április magasságában folrult elő, akkor utoljára. Azóta semmi problémám nincs vele. Esetleg próbáld meg végignyálazni a beállításokat, hívás közbeni beállítások, gombok beállításai, hátha találsz ide vonatkozót.
Ha nem tudod beállítani akkor ajánlok egy teljesen tiszta telepítést, a héten jött ki frisítés, azt mindenképpen ajánlom telepíteni, mert nagyszabású kernel átalakítások voltak, és ez sok hibának lehet a megoldása. -
Kristof14
senior tag
válasz
Nestor16 #6561 üzenetére
A gombokat meg lehet csinálni könnyen, most cseréltem az enyémet, viszont sem a papírdarabos sem az új hátlap nem jött be
Azt hiszem, hogy EZT rendeltem meg és építettem be a telefonba.
a beszerelés nagyon egyszerű, akksi, sim, sd ki, csavarok ki, le kell pattintani valamelyik saroktól kezdve a felső réteget, aztán kiszedni a régit, berakni az újat.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest