-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
válasz Meghivott #4597 üzenetére
5.7.2 Multi nalam hiabatlan, nem melegszik. Clean installal mivel vissza fele mesz valoszinuleg es gondjaid is vannak.
-
Meghivott
addikt
A korábbi lelkesedésem kezd letörni: 2 óra alatt, nem aktív használt, csak szolid böngészés mellett, kb 30 %os fényerővel is 22 %ot evett az akksi, kamera körül melegszik.
Linkelne vki egy korábbi, még problémamentes frissítést, ha nem gond, köszi -
Fejvadi
nagyúr
Nekem az a tapasztalatom, hogy a Nilkin széle hamar elkezd csipkésedni. Sok Mi3 tulaj járt így. Lehet csak rossz szériát fogtunk ki. Ráadásul megfizettetik a nevet rendesen, mert 8 dolcsi, ha az tényleg eredeti Nilkin. Ha olcsón adják az biztos hamisítvány. Semmivel nem jobb mint egy 2 dolcsis.
-
baal-amiga
senior tag
válasz Criminal017 #4575 üzenetére
Én ezeket vettem:
Prémium feeling, komolyan, nagyon vagány. Mondjuk a tok plusz súly, de szuperjól néz ki.Az egész nem volt 2e Ft...
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
-
sanyirigo
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki itt MiKey-t?
Én vettem egyet, de mikor bedugom hiába válaszom ki az eszközt, fülhalgató módba lép át a telefon, és telefonáláskor némaság van. A kis fülhalgató ikon is megjelenik felül.
A legfrissebb magyar MIUI van fent.
A Mikey app-ban is hiába állítom át.Pixel 7
-
blakey
titán
Valamiért a fólia híve vagyok, hibátlanul fel tudom tenni és alig látszik, 0 vastagság, megfelelő védelem.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Igen, most ez tűnik a légfőbb "gondomnak". Az LG (Spirit) most teszi a dolgát, meglátjuk mi lesz a vége.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Klara_
őstag
Nem illeszekdik jol, a Hongmin gyonyoruen allt a gyari TPU ezen viszont lotyog. En meg 5000-ert vettem, nem erte meg. Ha alul illeszkedik es oldalt is, akkor telefon felso reszen 1-2mm-et elall mar. Vagy fent es lent illeszledik es oldalt log.
Folia helyett inkabb Nillkin uveg, ennyibol kintrol az is itt van. -
blakey
titán
Oké, de annak OPO a rövidítése, tudtommal.
Nem tudom, hogy bevállaljam-e. Úgy tűnik, hogy kell nekem a "full" LTE, az sem tudja ha jól emlékszem.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Criminal017
őstag
A fólia ügyben közben rájöttem, hogy a Note meg a Note 4G ugyan az. Bocs.
A tokot meg megrendeltem, "hossza vívódás" után megér annyit. -
Klara_
őstag
-
blakey
titán
-
birooo
tag
Ebben tudnátok segíteni?
-
Klara_
őstag
-
blakey
titán
1: telefon esetében nem feltétlenül előny az 5GHz, sőt a gyengébb hatótáv miatt inkább hátrány
2. nem maradt ki.*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Hmm… Nem rossz, megnézem hol lehet ilyet kapni.
(#4564) Fejvadi
Egyre jobb, lehet, hogy érdekel, egyelőre ismeretlen számomra.
Bár tudom, hogy az én hülyeségem, de tok és fólia is kell hozzá, szóval úgy kell majd nézelődnöm.
De ha már van közelebbi infó akkor írj.[ Szerkesztve ]
-
Én most vettem Meizu M2 Note-ot, a jövő héten jön meg.
5,5 fHD kijelzö, MTK chipset, de erősebb, mint a Snapdragon 615. Kisebb mint a Note 4G, szerintem szebb is. 16GB rom és bővíthető (vagy bővítés helyett 2 simes). Eleve Lollippal jön.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
blakey
titán
válasz Fejvadi #4560 üzenetére
Minimum 16GB ROM de bővíthető, vagy bővítés nélkül de akkor legalább 32GB ROM. Szóval egyelőre olvasgatok, még nincs konkrét kiszemelt.
-
blakey
titán
-
sanyci
senior tag
válasz Fejvadi #4557 üzenetére
Én fullra kihasználom az okostelóimat...
G.szinkron; OneDrive+Office; Dropbox; netrádió; Feedly; FB+mesenger+pages; G.translate; G.googles (képkereső); Posta Web és netbank; SportsTracker van napi használatban...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Fejvadi
nagyúr
Akkor nem marad más mint fel Flash-elni az egészet.
(#4554) sanyci
Az az igazság, hogy nálam sem, amióta megvettem a telefont (október). Sőt, más nyavalyák sem amikről szoktam itt olvasni. Nem tudom mi lehet ennek az oka, hogy egyeseknél minden hiba előjön, mások meg csak olvasnak róla. Szerintem a felhasználói szokásokkal lehet kapcsolatban. -
Kinsiinoo
senior tag
Kicsit unalmas ,hogy belepofázol mindenbe, kérdezte az előttem szóló ,hogy melyik jó most, erre leírtam az én tapasztalatomat, ha neked nem jó akkor írd le azt, de ne engem b*sztass hanem másnak segíts. PONT
Nehogy már kioktass amikor nem is hozzád szóltam, hanem másnak próbáltam segíteni.Szia blakey
Dave a 11-es az magyar alverzió, a magyarban megjelenő bugokat javította, például böngésző, újraindító menü és ilyenek, remélem tudtam segíteni
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
blakey
titán
Tegnap meghírdetett Note 4G-m ma elkelt, uh. innen búcsúzom.
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Milyen az új 5.7.11-es Rom? Van benne valami, ami miatt megéri leszedni, vagy hanyagolható?
-
blakey
titán
válasz vegyszer #4543 üzenetére
Ha nem jelent meg a listában az "mdnsd" akkor más zabálta, pl. a navigáció app, azok ilyenek, hiába lövöd ki a GPS-t. Nálam a GPS mindig be van kapcsolva, az szinte semmit nem merít viszont ha a navigációt nem lövöm ki akkor bizony rendesen merül.
-
sanyci
senior tag
válasz Kinsiinoo #4544 üzenetére
...kicsit unalmas, hogy pl. az mdnsd-ről meg más problémákról mindig elmondod, hogy nálad nincs, és az aktuális rom jó...
...ez szép és jó - nálad/neked, de sok-sok embernél viszont előjön egy-egy (pl az mdnsd) probléma, és egyelőre semmi konkrétum nincs, mert azok a programok, amiket a kinti fórumok gyanúsítanak a processzek beragadásával, számomra ismeretlenek, sosem használtam/telepítettem őket, így tuti valami más a ludas... és valószínű, hogy valamelyik rom-frissítésben került elő, mert mióta megvan a teló nem nagyon telepítettem új mdnsd-használat gyanús progit, és csak az utóbbi két hónapban jelentkezett ez a dolog és a külföldi fórumokon is akkortájt kezdtek vele foglalkozni, amikor nálam is jelentkezett...Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Kinsiinoo
senior tag
Semmi gond a múlthetivel, a héten nyaraltam, 6 órát ment a GPS, merült a teló 21%-ot és még csak meleg sem volt a telefon.
Samsung S23 Ultra 12/512
-
vegyszer
addikt
Ma az aqua parkba voltunk. Reggel kb 15 perc navigáció után a teló le lett téve a szekrénybe, este 7 körül ki volt hunyva. Gondolom az MSDS vagy milyen nevezetű hiba ette meg az akkut (GPS ki lett lőve).
Melyik rom volt az, amely még nem tartalmazza eme bugot? Vissza tenném...
[ Szerkesztve ]
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
modzoltan
csendes tag
válasz bencevargaa #4537 üzenetére
Szia! Nekem a tárcsázó ugyanúgy ott van 5.7.9 multi-ban!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bencevargaa #4539 üzenetére
MIUIHU-t használok, azon ott van most is a tárcsázó.
-
Tidzsi1953
tag
válasz bencevargaa #4539 üzenetére
Úgy tűnik, hogy ennél már ez a rend, mert nálam is így van az 5.7.9-ben.
-
blakey
titán
válasz bencevargaa #4537 üzenetére
Már elég régóta ott van.
-
bencevargaa
csendes tag
5.7.9-ben csak nálam tűnt el a zárképernyőn jobbra húzással a tárcsázó? kamera megvan
-
Fejvadi
nagyúr
válasz baal-amiga #4534 üzenetére
Sok téma van és a világosak jók is, de sajnos a sötétek aminek sötét a háttere és fehérek a betűk nem nagyon akad. V5 alatt még volt bőven. Amit még észrevetettem, hogy sok téma van ami az egyik (MIUIHU) alatt elérhető a másik (Multi alatt elő sem jön keresésnél.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz baal-amiga #4532 üzenetére
Hát ez minden csak nem fekete téma.
Ennél, se a tárcsázó, se a kapcsolatok, se az SMS, se a beállítások, se semmi nem fekete.
Black Dream v6, az fekete. Most viszont érdekes dolgokat produkál. A háttérképek választásánál belekeveredik és ha beállítom témaként, a mixelésnél nem engedi, hogy a Default legyen a képernyőzár. -
baal-amiga
senior tag
válasz Fejvadi #4530 üzenetére
Az utóbbi frissítések a fekete témák címsorában (Alkalmazások-Hardver) eltűntették a szöveget. Itt oké, emiatt tettem be. Nekem ez volt a bajom, nem tudom, nálad mi nem klappolt.
[ Szerkesztve ]
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Kovax12
tag
válasz Tidzsi1953 #4520 üzenetére
Megvan a működő verzió és ha jól emlékszem, akkor a kompatibilis GAPPS is megvan hozzá. Csak annyi a bibi, hogy per-pill nyaralok, így a "gyengébbik" telóm van nálam egy Redmi 1S személyében, az emített rom pedig otthon a Note 4G-ben lévő microSD-n pihen. Egyébként hasonlít a a CM11 romokra kissé MOKEE-osítva. A nálam lévő verzió tartalmaz néhány (4-5) előre telepített kínai appot, amiket első blikkre Titanium Backup-al kisemmizek. Aztán szépen belakom a rendszert. Előre szólók, hohgy alapból a Google Fényképező van rajta. Ezt érdemes lecserélni valami más fényképező programra, mert néha random FC után leáll. Számomra ennyi a ROM negatívuma.
[ Szerkesztve ]
Nem írom alá!!! :D
-
Fejvadi
nagyúr
válasz baal-amiga #4529 üzenetére
Megnézem holnap, de mi ez a kép?
-
modzoltan
csendes tag
válasz Tidzsi1953 #4527 üzenetére
Nekem nem volt ilyen! Clean install volt, és utána egy wipe cache!
Maga a kinézet nem jött be, nekem a MIUI logikusabb felépítésű! -
modzoltan
csendes tag
-
modzoltan
csendes tag
-
MIUI ROM 5.7.9 Full Changelog
[System]
Fix - Some Redmi Note 3G devices could not enable vibration (07-03)[Contacts]
Optimization - When adding new contacts in Global version, IM default icon became Skype (07-08)
Fix - Birthday format displayed incorrectly for imported Exchange contacts (07-03)
Fix - Press repeatedly on a call log would cause to call this number repeatedly (07-03)[Lockscreen, Status Bar, Notification Bar]
Optimization - Display height of lockscreen notifications (07-08)
Fix - Sometimes, prevent misoperation panel appeared incorrectly (07-06)
Fix - Sometimes prevent misoperation mode did not work (07-06)
Fix - Sometimes, pressing lockscreen notification did not lead to the corresponding app (07-08)[Settings]
New - Added animation introduction for one-handed mode settings (07-06)[Market]
New - Added video preview feature (07-02)
Fix - Display error of some pages when using large font (07-02)[Calendar]
Fix - Calendar might FC when several reminders rang at the same time (07-07)[Data Usage]
New - Added the feature to recommend to optimize apps so that a large amount of data can be saved(07-03)
New - Data saver supports setting image compression ratio (07-03)
Optimization - Optimized RAM usage (07-03)
Optimization - Optimized daily data usage limit strategy for the last day of a month (07-03)[Clock / Calculator]
Optimization - Ascending volume interval was changed from 5 seconds to 2 seconds (07-08)
Optimization - Alarm clock max auto-silence time was changed to 10 minutes (07-08)
Fix - FC error of customized clocks in some situations (07-03)
Fix - Sometimes alarm clock could not be turned off (07-08)Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Arween
senior tag
Egy kis helyzetjelentés a szervizről.2 hete van bent a telefon a kamerán megjelenő kék foltok miatt küldtem be.Ma telefonáltam nekik mi a helyzet.A válasz: még bevizsgálás alatt.....szóval hozzá sem nyúltak...
-
-
Fejvadi
nagyúr
Multi [link]
-
_ocsisajt
őstag
válasz bencevargaa #4512 üzenetére
ha ott vettuk edesanyamnak a telefont es problemank van vele, akkor oda vigyem vissza gariztatni vagy hol lehet konkretan?
Azt vettuk eszre, hogy taskabol kiveve a telefon ujra akar indulgatni, eddig priman ment.,.. aztan akksit kiveve majd ujrainditva okes... egy picit (de tenyleg enyhen) megkocogtatod az aljat es kesz elszall... Probaltam "kibelelni" az akksit a hatlapot leveve, de sajna nem... valami nagyobb gebasz lehet... most ugy kell vele banni, mint a himes tojassal, ha telozni akarsz rajta
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Criminal017
őstag
válasz bencevargaa #4512 üzenetére
baal-amiga, bencevargaa: Köszi!
-
bencevargaa
csendes tag
válasz Criminal017 #4509 üzenetére
én innen: Aqua
lehet kicsit drágább mint máshol, de sokszor rendelek tőlük és eddig sose volt semmi problémám
[ Szerkesztve ]
-
baal-amiga
senior tag
-
Na, új bug a múltheti romban. Minden képet és videót portré módban ment a kamera, bárhogy is tartom a mobilt.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy én is hamarosan egy Note 4G telefon tulaja leszek. Viszont egy olyan kérdésem lenne, hogy aki Magyarországon vette, ő honnan rendelete meg?
Gondolok itt Office Depot, Xiaomi.hu stb.
(Rendeltem már kínából telefont, sőt sokféle elektronikai kütyüt, de most már jó lenne, ha lenne normális, magyarországi garanciám...)Köszi előre is!
-
Tidzsi1953
tag
Hónapokkal ezelőtt én is végigtúrtam a netet custom ROM után, ugyan erre a végeredményre jutottam. Nem található rá használható ROM. Még felleltem egy CM 12-es verziót is, de az még rosszabb, mint az előzők. Az alpha CM és a AOSP sem hibátlan nálam. Többször nekifutottam a telepítésnek, de egyszer sem jártam teljes sikerrel.
terra052 írt róla hosszabban itt a topikban, segített is plusz információkkal (köszönet neki érte) de nem lett hibátlan nálam így sem! Sajnos, úgy tűnik, a Note 4G-hez már nem lesz custom ROM!
[ Szerkesztve ]
-
Kerestem custom romokat a Note 4G-re, de egy alpha CM-en (ami mellesleg már nem is lesz továbbfejlesztve), meg egy ki tudja milyen AOSP-on kívül nem nagyon találtam semmit. Ennyire nem fejlesztenek erre a mobilra custom romokat, vagy én voltam a béna a kereséssel?
Új hozzászólás Aktív témák
- The Thing Remastered teszt
- EA Sports WRC '23
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest