-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
natron
csendes tag
Gps-t most kilőttem, a wifi az folyamatosan be van kapcsolva. Nem nyüstölöm éppen ezért furcsállom.
-
natron
csendes tag
Az aksi nektek meddig bírja? Úgy gondoltam normál használat mellett kibír minimum 2 napot, de nekem mintha feltünően gyorsan merülne. Tegnap délután vettem le a töltőről, és ma már 38%on van. Ez normális?
-
Klara_
őstag
válasz nintendojet #5495 üzenetére
Varj, jovo hetre igerte a Wayteq a Redmi Note 2 beerkezeset! En inkabb azt vennem.
[ Szerkesztve ]
-
nintendojet
tag
Sziasztok!
A 4G PRO-ról mi a véleményetek? Nem találtam külön topikot neki, van esetleg valakinek itt? Ha jól látom a xiamishop honlapja alapján, akkor csak annyi a különbség a 4G-hez, hogy több a RAM és a háttértár. Elvileg, ha csak ennyi akkor szoftverben sem kéne túl nagy különbségnek lennie - mármint frissíthetőségben.
Egyelőre máshol nem láttam rendelhetőnek. Igyekeztem visszaolvasni, de nagyon infót nem találtam a boltról, érdemes lenne onnan ilyet rendelnem?
Illetve még azt szeretném tőletek kérdezni, hogy van-e itt valami amire figyeljek vásárlásnál? (Olyanra gondolok, mint pl. régi telefonomnál a márkaboltban vett készülék gyári független volt (és így nyitható volt a bootloadere + rootolható volt), míg a szolgáltatóknál vett készülékeseknek nem volt bootloader unlock lehetőségük)Nagyon ilyen telefonban gondolkozok, rövidesen meg is venném. Köszönöm, ha írtok!
Sony Xperia P [CM] > Motorola Moto G 2014 [CM12.1] > Oneplus 3 [stock], Sony VAIO VPCCA2S1E [Arch Linux]
-
Klara_
őstag
-
Kinsiinoo
senior tag
visszafele nem megy ám simán!
ott ám baromi nagy bugok jöhetnek elő!Samsung S23 Ultra 12/512
-
konzi
aktív tag
5.9.10 van fent, de a video lejatszassal gondjaim vannak.
visszatennem a stabil v6-ot.
Siman lehet visszafele is feltenni a regebbi rendszert ?,egy valaszt megerdemlek ??,
-
bencevargaa
csendes tag
válasz baal-amiga #5473 üzenetére
Köszi, ez megnyugtató. 98,7 körüli értékelése van.
Kristof neked is köszönöm, atnézem majd gépről.
-
baal-amiga
senior tag
válasz bencevargaa #5471 üzenetére
Hasonló esetben -más terméknél- elég volt csak írnom és fotót csatolnom, küldtek másikat. Komoly eladó nem akar dispute-ot, sem semmi konfliktust az e-bayjel.
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Kristof14
senior tag
válasz bencevargaa #5471 üzenetére
van egy olyan topic ami szerintem tud neked segíteni.
Itt nézz körül és érdeklődj[ Szerkesztve ]
-
-
bencevargaa
csendes tag
Üdv,
Rendeltem eBayről tokot, ami sajnos repedten érkezett. Van esélyem szerintetek cserére? Üzenetet írtam a sellernek, csak érdekelnek a vélemények
Innen rendeltemA fotó túl nagy, úgyhogy LINKELEM
-
terra052
őstag
5.8.27 multiban nincsen ez a hiba, sem semmilyen...
Dobjatok fel azt.werkmania.hu
-
Kinsiinoo
senior tag
Semmi baj vele!
MIUIHUban javították ezt a bugot, tegyétek fel az 5.9.10-es MIUIHU-t!
MULTIbannem vagyok biztos, de úgy emlékszek a múltkori kiadásuk után este felraktak rajenék abból is egy javítottat.
Szóval nektek még az az előtti van.
HA esetleg még úgy sem lenne jó ,hogy frissítetek a MIUIHU 5.9.10-re akkor nálatok lesz a probléma.Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kristof14
senior tag
hol vetted?
ez nem stabil tehát nem értem, hogy miért ezzel árusítják.
egy lehet még, belekeveredtem a számozásba, de az enyémen is az van xD
plusz igen, a kamera nálam is egyből bezár.... xDD
eddig nem kellett, nem néztem.
érdekes....
ma még lesz egy ROM-telepítésem??
másnak nem ilyen?clean installal tettem fel, alkalmazás adatokat töröltem, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
-
natron
csendes tag
válasz Kristof14 #5450 üzenetére
Nem tudom, tényleg ennyire nem értek ezekhez
De ma már megint leáll a kamera alkalmazása, így muszáj leszek frissíteni Ha valaki majd nagyon ráér, tudna nekem segíteni (mit, honnan hogyan), mert nagyon félek ám hogy elrontom.
Ja, és észrevettem, hogy az értesítési ledem nem akar működni üzeneteknél, töltésnél megy, de messenger üzeneteknél vagy értesítéseknél már semmi. -
blakey
titán
Az autódba sem tölthetsz más márkájú üzemanyagot különben elvész a garancia? .) Hülyeséget mondtak, gyári frissítéssel nem vész el a garancia.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Dave920117 #5444 üzenetére
Ott magadra kell vetned, clean install előtt vCardba menthetted volna a telószámokat és csak frissítés után betölteni őket!
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Dave920117
tag
Nekem annyira nem jönnek be, kicsit már túlzóan nagyok az ikonok, de sok mindent nem lehet ellene tenni..
Viszont a clean install után és a frissítést követően eltűnt egy csomó telefonszámom. -
natron
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni. Most érkezett a telefonom pár órája, még csak ismerkedek vele. Olyan problémám lenne, hogy amikor átváltok előlapi kamerára egyből kiírja, hogy az alkalmazás leállt. A hátlapi rendesen működik, de ez nem akar valamiért. Mi lehet a probléma?
-
válasz bencevargaa #5434 üzenetére
Csak a nagyvárosokban, mert vidéken LTE 800-at használnak a szolgáltatók. Vodafone-nál meg lehet, hogy csak nincs engedélyezve az előfizetésedre.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Nataniel
senior tag
Mégpontosabban, mindhárom szolgáltatónak van 4G-LTE szolgáltatása, csak be kell kapcsolni. És/vagy a kártyád (pl. Mert régebbi) nem tudja.
De kérdezd meg a neked egyező ügyfélszolgálaton.Gondolatmenet+ : Kollégám Vodás, és neki pl megy. (Budapest)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 11 Lite 5G NE 6/128 | Xbox One S 1TB | Playstation 5 1TB Üdv: Sunny
-
Mr X
veterán
Pontosan.
-
bencevargaa
csendes tag
Visszatérve a 3G 4G témára... ha jól értelmezem a listát, ha nem vodás lennék akkor lenne 4G-m?
[ Szerkesztve ]
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz baal-amiga #5432 üzenetére
De van a cég aki gyártja őket, ők az úgymond hivatalosak, Alie.-en majdnem mind eredeti hál isten
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz baal-amiga #5430 üzenetére
Honnan rendelted? Mert van jó sok hamis is
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Mr X
veterán
Megérkezett a fém hátlap. Nagyon más fíling, megint meg kell állapítanom.
-
baal-amiga
senior tag
Köszi mindenkinek
"God is dead" - Nietzsche, 1882 - "Nietzsche is dead" - God, 25 August 1900 ------ > Eladó óráim HA-n: https://shorturl.at/zHJW8
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz baal-amiga #5418 üzenetére
baal-amiga nem necces, probléma mentes a váltás, ha valami előjönne az pedig orvosolható wipe cachel
a multi és a hu között nyugodtan tudsz váltogatni csak a verzió ne legyen régebbiSamsung S23 Ultra 12/512
-
opoc
csendes tag
válasz bencevargaa #5423 üzenetére
-
bencevargaa
csendes tag
Ha HU-ra gondolsz akkor rakd nyugodtan. Szebb a design, nem akad - na nem mintha eddig bármelyik szaggatott volna. Folyamatos internettel, videózással játékkal valamivel több mint 5óra kijelzőidő 26óra akkuidővel, nekem nem is melegszik.
RAM használat nem tudom mennyire számít jónak, átlag 6-7-800 mega szabad úgy, hogy messenger, widgetek, fb, zene, eredmények megy.
-
sanyirigo
senior tag
Nálam nem volt clean install, de telepítés után recovery-ben csináltam wipe cache-t. Semmi hibám nincs.
Pixel 7
-
opoc
csendes tag
Mennyire érdemes az új 9.10 et felrakni?
-
terra052
őstag
Nálam semennyire nem volt, legalábbis HU-multi irányba. De előtte TB javallott.
werkmania.hu
-
Kristof14
senior tag
-
baal-amiga
senior tag
Multi-HU közötti átjárás nem clean installal mennyire necces?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Dave920117 #5413 üzenetére
Csak várni kell vele sokat, ez a nyitja mivel ez olyan mintha az eredeti gyárból kijött állapot állna vissza.
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Dave920117
tag
válasz Dave920117 #5412 üzenetére
Jó lett!!
-
Dave920117
tag
Megcsináltam a tiszta telepítést újra be akarom kapcsolni a telefont, de a MIUI6 Magyarorszég logónál megállt a telefon.. Mit tudok ilyenkor tenni?
-
Kristof14
senior tag
válasz Dave920117 #5408 üzenetére
összefoglalóban ═══◄"Tiszta" telepítés►═══ néven fut.
#5409 Köszi!
az a baj, hogy nincs kedvem megint szórakozni vele egy órát minimum szóval most marad egy darabig az a multi[ Szerkesztve ]
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Dave920117 #5408 üzenetére
Összefoglalót kell olvasni először Dave!!
MIUIHU elérhető, 5.9.10!
Link
Használjátok egészséggel!
A tesztünkön átment tehát szépen használható,gyors és akku kíméletes rom![ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
sanyci
senior tag
válasz bencevargaa #5401 üzenetére
800MHz-es 4G-t nem tud egyetlen egy Xiaomi sem (még a legújabbak sem)
[ Szerkesztve ]
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
Nem lesz 4G, ill. talán csak a nagyvárosokban (pl. Telenornál), mert a telefon nem tudja az LTE 800-as frekvenciát (mint általában a kínai telefonok). Többnyire ezt a frekvenciát használja a Telenor meg a Vodafone nálunk. Talán célszerű is fixen 3G-re állítani, hogy ne keressen 4G-t feleslegesen, mert úgy jobban merül.
Illetve most egy kicsit megkavarodtam. A Telenor biztos, hogy 800-as frekit használ, úgy emlékszem a Telekom is, a Vodafone-t nem tudom. Az előfizetésedtől is függ a 4G megléte.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Doky1988
senior tag
Tenyleg hasznalja vki ezt vodafonenal?? Mert most keszulok vodahoz, es ilyen telot szeretnek venni edigitaltol.
DokY | www.zsolti.hu
-
sanyirigo
senior tag
Nekem még nem volt soha, de úgy tudom, hogy a voda hálózatát nem ismeri a telefon.
(ha valaki tud pontosabb infót, az kérem ossza meg velünk)Pixel 7
-
bencevargaa
csendes tag
Vodafoneosok közül volt már bárkinek, bárhol 4G internete? Nekem eddig H+ volt a max, de ha jól tudom az csak amolyan 3,5G.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest