- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tidzsi1953
tag
válasz
shifty! #6821 üzenetére
Huuuh!
Az Ubuntutól és a 8 GB RAM-tól is egy kicsit távol vagyok, úgy tűnik, nekem csak az marad, hogy meg, vagy kivárom míg valaki fejleszt valami újabb ROM-ot.
Mivel kísérletezgetős típus vagyok, minden bizonnyal kipróbálom az általad készített ROM-ot is.
Eddig sajnos még mindegyiknek volt valami olyan gyerekbetegsége, ami miatt visszatértem a MIUI-hoz.Hálás köszönet a munkádért és a válaszért is!
-
Tidzsi1953
tag
válasz
shifty! #6818 üzenetére
Írnál róla bővebben, hogy miként csináltad? Szívesen kipróbálnám magam én is ezen a téren.
Találtál hozzá irodalmat, vagy a segítség "kéznél" volt?
A közzétett ROM-ot nem próbáltam ki, de Neked gondolom van róla tapasztalatod?
Hogy fut, erények-hátrányok?Az már látszik, hogy a mi Redmi Note 4G telefonunk MIUI fejlesztése teljesen leállt, magunkra maradtunk jószerivel!
Itt-ott feltűnik egy-egy Cyanogenmod, de halottnak látszik a dolog.
-
Kristof14
senior tag
válasz
shifty! #6814 üzenetére
//OFF pff szép, tartsuk itt az embereket xd
nekem nem úgy tűnt mint, ha imádná a készüléket és a sárgulás zavarná//OFF
de igaza van a kollégának, sajnos az androidos telefonoknak kell a karbantartás, időnként egy nagytakarítás és pengén működnek tovább.
a sárgulás meg a ragasztó miatt van, típushiba -
Kristof14
senior tag
válasz
shifty! #6674 üzenetére
mert mindenki használja, nem mókolja
A biciklis tartó megérkezett hozzám is, jó cucc nagyon stabilnak tűnik, tetszik.
ami egy kicsit zavaró, hogy az elején lévő fólia kicsit fénylik mondjuk annyira, hogy nem lehet látni semmit a telóból, de ez orvosolható sztem, ha mással nem azzal, hogy kivágom onnan xd
de így még mindig jobban megérte mint itthon megvenni 16
k-ért xd -
Kinsiinoo
senior tag
válasz
shifty! #6611 üzenetére
Tuti akkor hogy ezzel megy?
Soha nem telepítettem még Xposedot MIUIra
Egyébként akkor Xposed Frameworkot kell először felrakni benne és utána mehetnek a modulok?
Resi kell neki?
És akkor csak a GB csinál bootloopot?
Bocsi de rég használtam és azoknál simán ment isÖrülök neki
-
Nestor16
senior tag
-
shifty!
senior tag
válasz
shifty! #6540 üzenetére
Na annyit kitapasztaltam még pluszban, hogy a 6.0 alapú ROM-ok (CM13, RR) egyik hiányossága, amiből a zenei hibák erednek, az a BusyBox hiánya. Ha felteszitek a BusyBox-keretrendszert utólag, akkor a beépített AudioFX hangszínszabályzó is működik. Mindazonáltal továbbra is ajánlom a Viper4Android-ot, mert az sokkal jobban testreszabható hangzásvilágot biztosít, aki viszont megelégszik az egyszerű beállításokkal, annak jó lesz az AudioFX is
-
Nestor16
senior tag
válasz
shifty! #6540 üzenetére
A ResurrectionRemix-re esett a választásom, de ezt már az elején tudtam, szükség van a zsebből feloldásra, mert a gombja már nehezen működik. (Tényleg, egyébként ezt meg lehet mókolni egy kis papírdarabkával vagy új hátlappal? )
A rom nagyon jó, viszont elsőre nem jött be neki a menüs rendszer, megvettem neki rá a Nova launchert, főleg amiatt mert akciós, csak 125 Ft aki még nem tudná. Így már neki is nagyon bejön, bár ez is menüs.(Meg az volt a sejtésem, hogy itt ezt lehet állítani, de még nem találta meg rajta.
)
Nagyon bejönnek az új fícsörök, pl a pines védelem a számokat már mindig random jeleníti meg, így kilesni már jóval nehezebb a feloldó kódot. Megkérdezte a telefon azt is, hogy minden értesítést jelezzen a záróképernyőn vagy csak a fontosakat vagy semmit sem. Az engedélyeket is mindig úgy és akkor kérdezi meg, mint a MIUI, ebben behozta magát végre a Google a mályvacukrával.Köszi még egyszer.
A infó nélkül nem jutott volna eszembe custom ROM-ra váltás, mert nem gondoltam volna, hogy túlfejlődte a MIUI-t.
-
Tidzsi1953
tag
válasz
shifty! #6442 üzenetére
Sajnos, már a gari 2 hónapja lejárt. De! Kívül belül szép, fóliás, tokban tartva az elejétől fogva.
Redmi 1S-t hirdetnek 30e-ért. Attól azért picit többet ér. Note 2-őt nem láttam 35 körül, inkább 40 környékén, az is 2/16-os verzió. Fel van adva a lecke, úgy tűnikNem szeretném elkótyavetyélni, de már meg van az utódja, a Redmi Note 2 Pro!
-
Kristof14
senior tag
válasz
shifty! #6418 üzenetére
várd csak ki a végét. nekem kb egy hónapja van fenn a cucc, minden bajom vele...
olyan bugok jöttek elő, hogy eszméletlen.
nem hajlandó elforogni a kép, a fényerő beakad és nem lehet állítani, a wifit eldobálja.
az újraindítás segít neki, de.. hát.
nekem is nagyon nagyon tetszett, fürge, de nem tudja nekem normálisan kezelni sem a MiBand-et sem pedig a Razer Nabu-t.kipróbálni minden képpen érdemes, azt nem mondom, hogy nem, de nekem így egy hónap távlatból bőven sok volt, ha időm engedi megy vissza a MIUI.
-
terra052
őstag
válasz
shifty! #6401 üzenetére
Értem én, de semmi nem tűnik fel abból. Se nem lett gyorsabb, se nem bírja tovább az akku, se új szolgáltatások, a ram is elég volt eddig is.... Ezért gondolom, hogy marketing bullshit a nagyja már a verzióváltásoknak. Azér' amikor frissíthettünk GB-ről JB-re, a könny kicsordult a szmünk sarkából örömünkben. Most meg...
-
Tidzsi1953
tag
válasz
shifty! #6377 üzenetére
Támadt egy ötletem, ami nem biztos, hogy kivitelelezhető, de talán. Jelenleg a mentéseim a telepített Philz Recoveryvel vannak, de az Online Nandroid Backup programmal készülnek a backupok.
Ha feltéve, és megengedve lecserélném a jelenlegi rendszeremen a PhilZ-t. TWRP-re, majd arról készülne a mentés a Nandroid Backuppal (nem tudom, hogy az alatt képes-e rá) akkor azt már talán tudnám cserélgetni.
A TWRP kompatibilis a v6 rendszerrel? Mert az ötletem csak abban az esetben lenne kivitelezhető talán.
Egyébként a telepítendő ROM-ok a külső kártyán vannak, és az elkészült backupok is.
Mi a különbség, ha van, a 2.8.6 ill. a 3.0 TWRP verzió között?
Zárásul még egy kérdés, a magyar ROM-ban található kikapcsoló menü beépíthető-e pl. a MIUI vagy sMIUI
verzióba? Ha igen, hogyan? -
Tidzsi1953
tag
válasz
shifty! #6370 üzenetére
Tavaly nyár óta használom az sMiui ROMjait, a xylon extrájával. Ad egy kis "ficsört" pluszban.
Nekem még a tavalyi v6 5.7.9 verzióm van, amit a PhilZ Recoverryvel tettem fel, azzal készültek a mentéseim is. Mivel az általad javasolt 6.3.24 már v7-es, ahhoz a TWRP telepítése szükséges.Létezik-e lehetőség a v6 - v7 közötti egyszerű oda-vissza váltásra?
Ezt azért kérdezem, mert kíváncsiságból feltettem az OTA által javasolt v7 6.4.7 MIUI verziót, amivel feltelepedett a TWRP is. Nem rossz az a ROM sem, de szerettem volna visszatérni az 5.7.9-re, de igen nehezen ment.
Csak Fastboottal tudtam a Philz Recoveryt visszatenni, lehet, hogy van rá egyszerűbb megoldás is!
Ha mégis TWRP. annak melyik verziója ajánlott, ami esetleg már magyarul is tud?
És egy link is jó lenne hozzá (ha nem az összefoglalóban levőről lenne szó) -
terra052
őstag
-
terra052
őstag
válasz
shifty! #6136 üzenetére
A hanghívás hiba mit takart? Most feltettem a 03/15 Mokee 6.0.1-et, eddig pöpec. Beszélek is sokat, eddig nem volt hiba.
A telepítés alatt simán egy sonkás omlettet meg lehetett volna sütni rajta, de nem is kíméltem
Most, normál üzemben nem tűnik úgy, hogy különösebben melegedne jobban, mint a MIUI (jelzem, az is jó volt, de szeretem szívatni magam új romokkal)
-
opoc
csendes tag
válasz
shifty! #5991 üzenetére
Tehát: a 32 gb kártyáról én már régebben csináltam teljes lementéseket és ezt szerettem volna az új sd kártyára felrakni, természetesen pc-kártyaolvasó segedelmével. De ekkor jelentkeztek azok a hibák, amiket leírtam. A fotókat én mindig az sd kártyára szoktam menteni, onnan tűnnek el mostanában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged