- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
válasz
_ocsisajt #6886 üzenetére
ez otthon elvégezhető.
ami kell hozzá:
digitizer kb 8-9k körül
2 féle lötyi 300+300Ft
hajszárító (ez gondolom van, nem írok árat)ha elviszed valami dokihoz akkor nem csak a digitizert hanem az egész kijelzőt cseréli itthon olyan 25-30 körül van.
szerk.:
azta, nem is annyira.
szóval egy lyen kell hozzá, egész olcsóba van, ezt már ténylleg nagyon egyzserű otthon cserélniha nézelődsz még egy kicsit akkor még olcsóbban is van, figitizert nem találok hozzá szóval lehet, hogy az kapufa, bocsi
-
Kristof14
senior tag
válasz
_ocsisajt #6424 üzenetére
már nem tudom, hogy melyik posztra válaszoljak
1. ha nem jön be, csak pörög az kellemetlen, bootloop. Csak valamilyen wipe teszi helyre. én systemet szoktam darálni azzal kijön, DE! utána nem bootol mert nincs rajta rendszer, akkor újra kell rakni a ROM-ot is.
2. amikor egy rakat ilyen üzenet fogad az azért van, mert minden féle eipe nélkül egyik romra rátetted a másikat, azt nagyon nem szereti, akkor elő tudnak jönni olyan bugok is, hogy húha xd
3. figyelni kell a kombinációkra, igen, de ezt a kolléga megfejtette már. -
_ocsisajt
őstag
válasz
_ocsisajt #6420 üzenetére
Na kiderült, hogy nem a saját fejével volt töltve folyamatosan és 1 óra után is csak 27%-on áll, ezt onnan tudom, hogy csak USB kábellel az én gépemhez kötve kiírta a töltés %-át!
Közben bekapcsoltam (szintén még kábelen csatizik a gépen) és bepörög a hetes logó és semmi...
Lehet az akksival van a gond?
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz
_ocsisajt #2664 üzenetére
Nem lett volna egyszerűbb azt csinálni amit Arweennal mutattunk?
Nehezíted a saját dolgod a "stabil" rommal!http://miuiandroid.hu/index.php?page=xiaomi-redmi-note
innen a multi a legalsó kellaz mindig magyar és mindig leszedheted a frisset és nem kell vacakolni a "stabil"al
-
blakey
titán
válasz
_ocsisajt #2656 üzenetére
1. Olvass vissza, vagy csak egyszerűem olvasd el a topikot, mindenről szó esett/esik.
2. Megtalálod, hogy honnan és mit kell frissíteni
3. Frissíts, minden pénteken jön új frissítés, tehát ma is, de az 5.3.27-es frissítés ajánlott, eddig nagyon jól teljesít, esetleg várd meg a mai frissítést, hátha jobb és akkor azt tedd fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest