- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
beks
csendes tag
Sziasztok. Nekem MIUI .4.12.26 . van fent. Hogyan tudom ezt az ota frissítést megcsinálni?? Légyszi lassan érthetően, nagyon amatőr (és öreg ) vagyok.
-
blakey
titán
-
Meghivott
addikt
Lehet van egyszerűbb mód is, amúgy. Nem gondoltam végig.
A megfelelő tárhelyet a V5-nél kaptam meg, ez a lényeg. Aztán pedig bármit tehettem rá, helyesen jelezte a kapacitást. -
Kinsiinoo
senior tag
Végül meg lett akkor a megoldás a hiper ritka bugra
Samsung S23 Ultra 12/512
-
blakey
titán
válasz Meghivott #2881 üzenetére
Az lett volna a következő kérdésem, hogy mlyen ROM-mal vetted ls hol, mert akkor azt vissza kellett volna tenni és úgy frissíteni a legújabbra, de akkor sikerült.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Klara_
őstag
5.4.3-as ROM-al elegge jol elvagyok, de irrital, hogy amint WiFi-t kap az updater egyfolytaban visit. hogy frissitsem. Ha torlom az updater appot, az barmi problemat jelenthet? Eddig is recoverybol tettem fel a frissiteseket.
-
Meghivott
addikt
Fent a legújabb V6 is és minden rendben, értékek megfelelőek.
Köszi a segítséget, nxferenc! -
Meghivott
addikt
V5 fent, 6,10 GB-ot mutat.
-
Meghivott
addikt
Ezt még meg akarom csinálni:
" had the same problem with 2 redmi note 4g phones.
Heres my solution:
You need to flash your device to earlier version of miui, the one that worked for me is: KHICNBH21.0
than your storage will be 6.1gb (this is a miui v5 i think)
than i reflashed it again to developer rom 5.2.13 (MIUI6)"Le is töltöttem a miui magyarországról a v5-öt, de azt a miflash nem tudja betallózni....
Akkor hogyan tegyem fel? -
blakey
titán
-
sanyci
senior tag
Nekem most jött meg OTA a 15.4.17
Lenovo IdeaPad 5G; Samsung A52S 5G; Garmin Instinct Solar 2x
-
törölt tag
válasz Meghivott #2871 üzenetére
Bár soha nem próbáltam, (nincs is windowsom ) de elvileg ez is megcsinálja ugyanazt, csak itt nem kell parancssorban pötyögni:
Letöltöd és telepíted a MiPhone flash toolt
Telefon ki, majd hangle+power, ekkor ezt kell látni:Letöltöd és kicsomagolod a full romot.
A MiPhone flash toolba betallózod a kicsomagolt romot, kiválasztod a Flash all opciót, és Flash-eled.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Meghivott #2866 üzenetére
Ha windowst használsz akkor telepíts fastbootot pl. ezen leírás alapján: [link] vagy itt egy bonyolultabb lehetőség (ebből csak a fastboot rész kell): [link]
Ubuntun: sudo apt-get install android-tools-fastbootTöltsd le ezt a full romot: [link]
Windows:
Csomagold ki, pl. a c:\redminote\ mappába. Nyiss egy parancssort és írd be: c:\redminote\dior_global_images_V6.3.2.0.KHIMIBL_4.4_global
Ubuntun:
Csomagold ki, pl. a ~/redminote mappába. Nyiss egy terminált és írd be: cd ~/redminote/dior_global_images_V6.3.2.0.KHIMIBL_4.4_globalNyomj egy full wipe-ot a telefonon.
Kapcsold ki a telefont, majd kapcsold be a hangerő le+power gomb megnyomásával. USB kábel segítségével kösd össze a telefont a pc-vel, és a parancssorba írd be: ./flash_all.bat (ubuntun sudo ./flash_all.sh)
Ekkor a telefon minden partíciója újraírásra kerül, ergo teljesen gyári állapotban lesz.
Várj, várj, várj. Ha végzett a telefon újraindul. Egyszer megtörtént velem, hogy hibás volt az usb kábel, és hiba történt flashelés közben. A telefon újraindult, de nem bootolt be. Ha ez történne, akkor használj másik usb kábelt és előről ismét full wipe és ./flash_all.bat. -
Meghivott
addikt
Valaki tudna linkelni egy korábbi frissítést, hátha azzal ismét rendben lesz. Köszi
-
Meghivott
addikt
válasz Kinsiinoo #2862 üzenetére
Feldobtam a mai frissítést és mivel nem változott a téves belső tárhely, wipe all data, aztán gyári állapot..., de mikor elindult a teló - ami mindent törölt - a frissítés-ellenőrzésnél a mai dátumosat írja + hogy nincs új frissítés, így nyilván az van már rajta. De a téves méretű belső tárhely még mindig gond. Mi a teendő?
-
Meghivott
addikt
Volt wipe all, 4.1GB maradt.
Ilyenkor automatikusan felrakja a legújabb frissítést? Mert azt írja ki, hogy nincs frissítés...
Lehet vmit nem jól csináltam...[ Szerkesztve ]
-
szvarog
tag
válasz Dave920117 #2852 üzenetére
Én eddig valahogy mindig hétfőn frissítettem. Most nem is találja nekem..
-
Kinsiinoo
senior tag
MIUI ROM 5.4.17 Teljes lista
[Üzenetek]
Fix - Kapcsolat info SMS-ben hibásan jelenik meg nyelv váltás után
Fix - Hangüzenet törlése után váratlanul leállt
Fix - A beszélgetés oldal bal felső sarkában a kapcsolat info eltakarta
Fix - El nem küldött MMS-t nem lehetett újraküldeni[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Fix - Beállítások a zárképernyő kiválasztása után váratlanul leállt
Fix - Hangerő gombra nem működött a felébresztés, miután bekapcsoltuk
Fix - A telefon lefagyott ha nyelvet váltottál[Kezdőképernyő]
Fix - Games centerből letöltött játék ikonja nem látszott
Fix - Mi Spaceben megnyitott mappában eltűnnek az ikonok
Fix - Néhány folyamat leáll újraindítás után
Fix - OTA frissítés után a háttérkép kinyúlt[Zene]
Új - Zenéid rendezheted név, dátum és nyelv szerint a "Minden dal", "Helyi dalok", "Kedvencek" listában
Optimizálva - Zene listához album neve hozzáadva
Optimizálva - Album borító a lejátszó oldalon alapértelmezetten kicsi
Fix - A hangerő csökkent, ha új zenét adtál az aktuális lejátszási listához
Fix - Dalszöveg lejátszás állapot helytelen volt, ha kihagytál egy számot
Fix - Helyi dalok lejátszásakor választható a dal minősége
Fix - A lejátszó oldal háttere részben áttetsző volt
Fix - Kijelzési hiba, ha belépsz a lejátszó oldalra[Fájlkezelő]
Fix - WiFi routeren lévő fájlokat nem nyitotta meg
Fix - Akadozás miniatűrök betöltésekor[Mi Credit]
Új - Mi Credit központ új kezdőoldala
Új - FAQ oldal hozzáadva
Új - Küldés Asztalra funkcióSamsung S23 Ultra 12/512
-
terra052
őstag
Nalam is 6.1 Gb a tarhely, de ha osszeadom ami rajta van zene, video stb, akkor 13 Gb jon ki...
Para.
Normalis??werkmania.hu
-
Meghivott
addikt
http://en.miui.com/thread-64032-1-1.html
A stabil V5 multi romot is ugyanúgy tudom feltenni, mint a heti frissítéseket?[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
-
Meghivott
addikt
Enyém is eredeti.
-
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Meghivott #2830 üzenetére
Most ennyivel tudok segíteni csak :/
Ez a hivatalos: https://jd.mi.com/
Kell az app is amit írGyorstalpaló:
Az alkalmazás csak a honlappal együtt működik.
Keresd fel a https://jd.mi.com/ honlapot.
Indíts el a telefonon az alkalmazást.
Válaszd ki a maximális teljesítményű módot.
Kattints az Ellenőrzés gombra.
Olvasd be a honlapon található QR-kódot.
Várd meg, amig a honlapon meg nem jelenik az azonosítás végeredménye.Az ellenőrzés végeztével manuálisan kell a teljesítményt normál módra visszaállítani.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
-
Kinsiinoo
senior tag
-
Fejvadi
nagyúr
Kiszivárogott a Xiaomi Mi4i, a gyártó első nemzetközi mobilja
[link] -
Fooler89
őstag
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy hol lenne érdemes megvásárolni ezt a készüléket?
xiaomishop ajánlott?[ Szerkesztve ]
-
-
Fejvadi
nagyúr
Már biztosítással is vehetünk kínai mobilt hazánkban
[link][ Szerkesztve ]
-
Kinsiinoo
senior tag
válasz Meghivott #2811 üzenetére
Barátom neked valami fenomenális gubanc van a telefonoddal, nincs az az Isten ami miatt csak 400Mb-od lehetne annyi programmal!
Valamint az össz tárhely sem lehet csak 4,12GB ,mert 6,10 GBnak KELL lennie!
Valamint ha ez a belső tárhely(márpedig azt írtad) akkor sehogy nem lehet rajta több mint 23GB adat
Valamit nagyon tönkre csesztél!
Jó lenne egy screenshot nekünk , hogy tudjunk rá valamit mondani is és nem csak azt h oltári nagy marhaság[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Meghivott
addikt
Na, lett 2GB szabad hely
"belső tárhely:
össz 4,12GB elérhető: 2,17GB
alk 2,25GB
kép, vid 12,19GB
hang 5,09GB
gyorsító 7,09MB"érdekes....
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz Meghivott #2806 üzenetére
10 átlagos app nem foglal akkora helyet, lehet, hogy nem csak appokkal van tele a memória.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Meghivott
addikt
Valaki segítene ebben:
a teló esetében a "nincs elegendő szabad hely" már odáig fajult, hogy a play frissítések sem mennek,
a gond csak az, hogy alig van fent valami és elvileg van 400MB szabad hely is....
Köszi -
Oldman2
veterán
Jól gondolom, hogy ez a készülék nem megy a Vodafone 900MHz-es 3G sávján?
-
szvarog
tag
Mondjuk én is Operát használok.
Szóval nem hiányozna csak meglepett meg a plusz új dolgok.Kék hátlappal imádom a telefont
És itt a reklám helye. Ha valaki biciklizik és ilyen készülékhez keres egy tokot ami a kormányra erősíthető vízhatlan és van rajta alatta egy rekesz is ennek annak az jelezze. Van egy eladó..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest