- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sir Sparrow
tag
Új testvér a láthatáron!
Redmi Note 4G DUAL SIM!!!
...akinek érthetőbb és kézzel foghatóbb infó kell, akkor a Banggood.com-on elérhető.Tömören a lényeg:
DUAL SIM Dual Standby
CPU: Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 1.2Ghz Quad-core
GPU: Adreno 306
ROM: 16GB
RAM: 2GB -
törölt tag
Jelenleg V6.3.5.0 KHIMIBL verzió van a telefonomon. Nincs vele semmi gond, stabil, nincs lag. De csúnyák az ikonok és engem ez nagyon zavar. Ha feltennék egy xiaomi.eu-s romot akkor az csak annyiból áll, hogy updater app, kiválasztom a zip fájlt és kész? Persze wipe stb. Vagy ajánlatos előtte valamilyen más romot fastboottal flashelni aztán arra tenni a xiaomi.eu-s romot?
-
Kinsiinoo
senior tag
Mi a véleményetek a hetiről? Ezt már megéri feltenni, a múltkori után gyanús a dolog xd
Samsung S23 Ultra 12/512
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Dave920117 #2592 üzenetére
MIUI ROM 5.3.27 kiemelés
[E-mail]
Csatolt képek beágyazva lesznek a levélben
[Főképernyő]
A beépített keresőbe bekerült az internet keresés
[Adathasználat]
Hálózati diagnosztikai eszköz hozzáadva, hogy ellenőrizni tudd, hogy a hálózat megfelelően működik e[Zárképernyő, Állapotsor, Értesítési terület]
Fix - A dual-SIM eszközök jelsávja nem frissül, amikor SIM kártya állapota változott
Fix - Néha az állapotsoron a 'nincs internet' volt látható
Fix - A roaming jel nem látszott az állapotsoron egyes hálózat típusokon
Fix - Dual-Simes telefonoknál az adatforgalom jel nem látszódott, ha MMS-t küldtél/fogadtál net nélküli kártyával
Fix - Lollipop Screen Recorder-t nem lehetett használni[Főképernyő]
Új – A beépített keresőbe bekerült az internet keresés
Optimizálva - Jobb Legutóbbi oldal betöltésének sebessége
Fix – Néha a háttérkép előnézetének szélei feketék voltak
Fix - Nagy betűnél kijelző hiba (Mi Note)[Témák]
Új - Minden eszközön most már a Mi Note hátere az alapértelmezett[Galéria]
Optimizálva - 'Képek automatikus elforgatása' alapértelmezetten kikapcsolva
Optimizálva - Továbbfejlesztett első oldalon lévő képek elindításának sebessége
Optimizálva - Képek nem mozgathatóak döntött módban, nagyítás után
Fix - Néha váratlanul bezáródott, ha fekvő módban indult el
Fix - Néha az első oldali képeknek a helyszínei nem látszódtak
Fix - 'Meleg, Portré, Hideg' képszerkesztő szűrők hibásak[Zene]
Új - A helyi Előadók/Albumok, stb. oldalon mások ajánlották Dal/Előadó látható
Új - Hasonló dal javaslatok az éppen játszott dal oldalán
Új - Hozzáadott "Az összes letöltése" gomb az online lejátszási listákhoz
Optimizálva -Megváltozott a "Kedvenc" gomb az online zenei listán "Letöltés" gombra
Fix - Néha az SD kártyán szereplő számokat nem kereste meg
Fix - Néha az MP3 adatait nem lehetett szerkeszteni[E-mail]
Új - Csatolt képek beágyazva lesznek a levélben
Új - Húzd balra a csatolmányt a csatolmány kezelő oldalon, hogy a megfelelő levélbe illeszd
Optimizálva - Simább átmenet, ha a levelek listájáról belépsz egy levélbe[Adathasználat]
Új - Hálózati diagnosztikai eszköz hozzáadva, hogy ellenőrizni tudd, hogy a hálózat megfelelően működik e -
Braille
csendes tag
Szép jó estét! Meg kellemes hétvégét mindenkinek :-) Még csak most dobtam fel a 27-es frissítést és most szörnyűlködök. Brrrrr.... Kivették a "Skip Swipe Screen" opciót. Legnagyobb hiba. Olvastam a fórumon a magyarázatokat és hát semmi értelme nem volt kivenni. Elvégre ez egy lehetőség, ha akarod benyomod, ha akarod nem. Persze nehány esetben bezavarhat!, de akkor kinyomja a delikvens és lám probléma megoldva. Viszont Mi band-el tök jó volt. Most megint mehet az értelmetlen húzogatás.
Szóval, ha csak nem lesz időm petíciót gyűjteni XDDD, akkor szívesen fogadnék bármilyen megoldást eme problémára. Mivel valszeg nem fogják visszarakni és szeretném használni az új romokat egyenlőre, aztán lehet marad majd a 13-as. Akár programmal vagy valami rejtett beállítással mókolva, minden megoldás érdekel.
Előre is nagyon szépen köszönöm!"The Sea Always Seems To Put Me At Ease"
-
Dave920117
tag
Mit tartalmaz az új rom, érdemes leszedni?
-
blakey
titán
Jónak tűnik a heti feissités.
(#2589) ollie
Ahogy írod, jelentéktelen a különbség, de ahol nincs 3G viszont lenne 4G akkor ott jól jöhet. A fogyasztás meg általában attól függ, hogy mennyire jó a lefedettség, mert olyankor kevesebbet „küzd”.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
válasz Gadhead #2585 üzenetére
Megy 4G-n vidéken is, de nagyon gyenge a Telenor 4G-s lefedettsége itthon.
(#2586) blakey: kevesebbet fogyaszt a 4G-s használat, mint a 3G-s. Ez erős érv a 4G mellett. Bár tény, hogy a különbség itt kevésbé jön ki, mint Nexus 5-nél jött ki, mivel ott jóval kisebb az akku.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
blakey
titán
válasz Gadhead #2585 üzenetére
Már valaki kérdezte, nálam megy a 4G, de nem értem ezt a "mániát", ugyanis 3G-n is bőven elegendő a sebesség, legalábbis telefonon netezni, stb bőven elég, letöltés, stb már más kérdés.
(#2587) Gadhead
Bp-en működik.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
Gadhead
csendes tag
http://miuiandroid.hu/forum/viewtopic.php?f=5&t=1145
Egy olyan kérdésem volna hozzátok, hogy a telefon mennyire boldogul a Telenor 4G-vel.
Ma megyek kicseréltetni a régi simemet egy 4G képesre. Felhívtam őket, hogy milyen frekvencia tartományba sugároznak. Hát egy kedves hölgy akinek lehet még telefonja sincs 2 perc várakoztatás után közölte, hogy 20Mhz. Mondom ilyen nincs. De márpedig van. Megköszöntem és elbúcsúztunk egymástól.Ahogy utána néztem 1800 MHz -en 20 MHz nyi szeletük van. Gondolom erre gondolt a hölgy.
De azt is olvastam valahol, hogy 800 MHz sugároznak, de azt ugye a telefon nem kezeli csak a 850-es sávot.
Viszont valahol azt is írták a 800MHz mellé zárójelbe,hogy (810-830 MHz, 851-863 MHz) (vagy valami hasonló számok.Kérek szépen valakit világosítson fel. Köszönöm.
-
blakey
titán
-
FET-MEN
veterán
Mai multit majd valaki linkelke amint kinnt van, köszi
Iphone 7
-
Fejvadi
nagyúr
iPhone-t kell venni egy 13 évesnek, az a menő.
-
Klara_
őstag
Kijelozre ha hasznal valaki tempered glass-t, honnan rendelte es melyiket? Vagy valami normalis foliat mit lehet ra tenni? Xprotector.jp-s van rajta most, de mar a felrakas utani is csupa karc az egesz..
Thx. -
vegyszer
addikt
válasz v1kt0hr #2571 üzenetére
Amikor én voltam 13 (na jó, 16), akkor az volt a menő, hogy saját pénzből vettem saját telót (szülői segedelem nélkül). Még ha az egy Nokia 1611 volt is, és az volt benne az extra, hogy az már tudott SMS üzenetet küldeni.
Mikor ilyen "adjunk a gyerek kezébe játék gyanánt 3 havi szoc segély árát" kommenteket látok, mindig ez jut eszembe: „Add ide a telefonodat, mert szét lesz b…va a fejed, úgy megverlek, hogy becsinálsz.”
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
v1kt0hr
tag
Sziasztok!
Mennyire ajánljátok a "Xiaomi Redmi Note 4G"-t? Esetleg tapasztalatokat, gyakori hibákat tudtok róla írni?
Akksija mennyire bírja az 5,5colt? Játékok mennyire smoothak rajta? 13éves kislánynak ideális? (Galaxy S3 helyett)Lenovo y510p, OnePlus 6
-
blakey
titán
válasz davarisimi #2563 üzenetére
Here-t használok, azt sem dobja el.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz davarisimi #2563 üzenetére
-
hj79
csendes tag
válasz XIII Ramses #2567 üzenetére
Nekem megy. Mondom pl hogy "időjárás" és máris kiadja az adatokat.
-
XIII Ramses
aktív tag
Nektek megy a hang alapú keresés? Akármit mondok neki, nem ismeri fel...
-
válasz Dave920117 #2564 üzenetére
Érdemes, a tapasztalatom az, hogy 4G-n kevesebbet fogyasztanak a készülékek.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dave920117
tag
Ma kaptam ezt az sms-t: "Kedves Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a Telekom 4G hálózata mostantól már Dominós ügyfeleink számára is elérhető. A 4G hálózat eléréséhez, új 4G-s SIM kártya szükséges, melyet telefonszáma megtartásával megrendelhet weboldalunkon. A SIM kártya csere és annak kiszállítása díjmentes.
Érdemes megrendelni? Végülis ingyen van, csak igazodnom kell a futárhoz
-
Klara_
őstag
Mert csak a HM2014811 - CU verzio mukodik az itthoni LTE-n es 900MHz 3G-n, az pedig 1GB-os.
Kivancsi vagyok mit kuldenek ha megrendeled. Hajra! Ajanlom a topicjat. Enegem mar nem erint.
Rohej amit evvel a RAM dologgal muveltek, mivel pontosan tudtak az 1S okan, hogy ez igy keves lesz. Ha a Note 2-t is kiadjak 1GB RAM-al es evvel a 410es rendszerrel, ez ismet ontokonszuras lesz. Ezert is szavaztam a Note 4G-re. -
Arween
senior tag
válasz Dave920117 #2552 üzenetére
kapcsold ki az értesítést ,és akkor nem jön
Nekem az utóbbi 1 hétben nagyon sokszor leáll a miui ,feltettem pár alkalmazást + játékot így gondolom a ram elfogyása okozza a sokszori launcher újratöltést.Van esetleg valami beállítás ami kilövi mondjuk kijelző lezárásakor az alkalmazásokat?(tudom van erre alkalmazás sok a play-en de cc-cleaner és társai,de nélkülük szeretném megoldani ha lehet)
-
hj79
csendes tag
válasz Dave920117 #2552 üzenetére
Én mindig kinyomom csak a reggeli értesítést. Amúgy szerintem csak a napi kínai videóajánló
-
Dave920117
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Minden reggel kapok az értesítősávra egy üzenetet a Mivideotól, csak sajnos kínai szöveggel és fogalmam sincs mit kér tőlem, mindig figyelmen kívül hagyom. Esetleg valaki ezzel kapcsolatban tud valamit! Nyomjak rá az üzenetre és próbáljam követni az utasításokat vagy hagyjam mindig a fenébe!?
-
vapega
tag
Van egy rossz hírem..........vagyis kettő.
http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-redmi-note-snapdragon-410-quad-core-12ghz-1gb-ram-8gb-rom-55-inches-13mp-camera-dual-card-dual-lte-6655.htmlMI 10T
-
-
vapega
tag
Várható volt, hogy megkapja a miénk is a Redmi 2 belsejét............... én egyébként már hetekkel ezelőtt láttam http://www.devicespecifications.com/en/model/848e3256 és gondoltam hamar megjelenik bár itt csak az 1/8 van fent.
Egyébként:
http://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note2gb-16gb-64bits-1gb-8gbhttp://www.kimovil.com/en/where-to-buy-xiaomi-redmi-note-2gb-16gb-64bits
MI 10T
-
eckmester
tag
Én ezért szoktam várni a heti frissítéssel néhány napot. A vállalkozó kedvű, fiatal versenyzők tesztelik, én meg maradok az 5.3.13-nál.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz #70516736 #2537 üzenetére
Ahogy írtam is, nálam 5.3.13 került vissza, az jobb, szerintem és semmi FC.
-
blakey
titán
válasz #70516736 #2535 üzenetére
Nem csak a grafikon a gond, majd meglátod, a com.security.… miatt FC-zik sok minden, uh. jót tett a HR, megújul a teló.
-
blakey
titán
Full wipe segített, egyelőre maradok a 5.3.13-nál.
-
blakey
titán
Ez az új ROM nem a legjobb. Akku grafikonnál FC, folyamatosan, megy vissza az előző, azzal semmi gond nem volt.
-
Kowax
tag
Flash Player -t valaki felvarázsolta? Ha igen, hogy csináljam?
Böff!:))
-
terra052
őstag
Na f@sz@ kis bootloop volt reggelre. Be van allitva automata ki-be kapcs, meg jo hogy felebredtem, csak erolkodott. Ment vissza egy elozo, ami halisten' az sd-n volt... :s
werkmania.hu
-
Freiherr
őstag
Duplakoppos ébresztést fel lehet valahogy csiholni a telóra?
Back to the future
-
Klara_
őstag
válasz #70516736 #2521 üzenetére
Igy van. Nalam is ez a helyzet a bongeszovel. Mas megolast nem tudnak, vagy majd talan a jovo hetre?
Fejvadi, nem all data-t, csak datat irt a vissza allitasnal. Erdekes, hogy mintha most inditottam vola eloszor ugy indult, da a regi telepitesek pl.: total commander benne maradtak.
Ezert is kerdeztem a recovery cseret mar az elejen. -
Fejvadi
nagyúr
Most olvastam a heti frissítésben már nincs a bekapcsolás után a felvillanó kék fény.
-
blakey
titán
Olvastam az angol fórumon, hogy a beépített bögésző FC-zik, kipróbáltam, nálam semmi FC, rendesen működik, de azért sem használom. Állítólag jövő7en már Chrome lesz helyette, azt sem fogom használni.
-
Klara_
őstag
válasz Fejvadi #2514 üzenetére
Telefon menuben nyomtam a visszaallitasra. Kivagott recoverybe, wipe cache, majd wipe data utan ujraindult.
A telefon uj, igy nincs belakva nyugodtan ROMolhato meg. A bongeszo annyit javult, hogy most mar 2. inditasra nincs hibauzenet, hanem elindul. Nem vagyok boldog. Mit probaljak meg meg?[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Ennél nincs egyenlőre jobb ROM, de nálam semmi hiba.
Az lett volna a következő amit mondok, hogy töröld a WiFi kapcsolatokat és újraindítod a telefont. Aztán megint jelentkezz be. A Wipe Data minden beállítást töröl. Meg lehet urána azt is próbálni. Ha az sem segít ment el mindent a Pc-re ami fontos és Wipe All Data. Akkor olyan lesz mintha most hoztad volna boltból. Most kapcsolnád be először. -
Klara_
őstag
válasz Fejvadi #2512 üzenetére
Wipe cache-t mar csinaltam. Nem kellene fokozni egy data-val is? Az eredeti 4.xx v6 ROMjabol a WiFi jelszavak is benne maradtak, lehet a bongeszonel is maradt valami es az kever be. Esetleg egy gyar beallitasok vissza allitasa segithet?
Oreg hongmin TWRP alol wipe cache, data, davlik szokott menni ROM csere elott.Mi az a ROM ami stabilan bevallt es rateheto? Vegulis hasznalni kellene..
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
-
FET-MEN
veterán
Egész jó a mai Update, a multheti nekem már kedden nem volt az igazi tempóban.
Iphone 7
-
terra052
őstag
werkmania.hu
-
Fejvadi
nagyúr
Én nem cseréltem le a MiRecoveryt, mert amire nekem kell mindenre elég. A CWM sokkal többet td, de nincs rá szükségem. Igen lehet. Ha letöltöd a v6 Multit, ne felejsd el átnevezni "update.zip"-re. Mindenképp a gyökérkönyvtárba másold. Amikor elindítod a MiRecoveryt először Wipe Cacha, aztán telepíted és megint Wipe Cache és ReBoot.
(#2497) terra052
Akkor az nem is drága.
Néztem egy Jabra-t, nagyon tetszett, de az 30 ezer volt. Annyit azért nem adok érte.
Én is Kínából hozatom mindig a Xiaomi-kat
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Szállingóznak a képek az érkező új VGA-król
- Suzuki topik
- Interactive Brokers társalgó
- Tudományos Pandémia Klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Torrent meghívó kunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anime filmek és sorozatok