- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
════════════◄Xiaomi Redmi Note 4G LTE►════════════
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bargain
tag
válasz
Tidzsi1953 #5339 üzenetére
Felraktuk a MIUI7 -et, testre szabtuk, témáztuk, belaktuk. Nálam amit használok minden fut hiba nélkül. Amire nekem kell, arra tökéletes a készülék. Nincs sok minden, amit beszélni tudnék róla. Ez így egy nagyon unalmas készülék lett.
Van itt nálam egy Redmi Note 2, amivel az többet tud az
a nagyobb felbontású kijelző,
Gyors töltés
Gyorsabb proci
TV infra távirányító.Nekem megfelel ennek kijelzője is, játszani nem játszok, nem kell gyorsabb proci.
Talán a gyorstöltés, (60 % 30 perc alatt) ami nagyon hasznos tud lenni, de csak amiatt nem cserélek.
Marad a régi teló egyelőre.Úgyhogy,
Megveszel nagyon jó áron egy nagyon jó készüléket és használod gond nélkül.
Brrrr. -
Bargain
tag
válasz
Fejvadi #5038 üzenetére
Két hónapig azt használtam a te inspirálásodra.
Azzal is meg voltam/vagyok elégedve, de most ezt is próbálom kicsit. Már van 2 jó black témánk. A bőség zavara.
Más: Van egy hibaüzenetem a témák betöltésénél: "A témák betöltése nem sikerült. Frissítés."
Hmmm... Hiba van a rendszerben valahol. Wipe-k, reboot megvoltak. -
Bargain
tag
Köszi a linket.
Egy jó ideje már nem frissítettem a telót, de erre most kíváncsi voltam letöltöttem, feltoltam és végre megy hibátlanul a kedvencem a Black Dream V6 téma is.
Ez így nagyon baba lett ez a telefon. Most már szinte minden benne van amire nekem szükségem van. Nem is adom el egy jó darabig. Bár a jövő héten érkezik hozzám a Redmi Note 2.
Lehet, hogy elcsábulok?
-
Bargain
tag
válasz
Fejvadi #4349 üzenetére
Note 4 G- n nekem az nem ment jól sosem sajna, sok helyen nem láttam a szöveget pl. beállításoknál, pedig tetszett volna, gondolom azt XXhdpi felbontásra készítették.
De, itt van most ez az új BBlack V6:
[link]
Az előbb töltöttem le, eddig nem találtam benne hibát és eléggé kellemes téma szerintem, már annak aki szereti a feketét.
Próbáld ki azt, hátha megragad a telefonon. -
Bargain
tag
válasz
#70516736 #2974 üzenetére
Köszi, de nem segített a router újraindítás sem.
Érdekes mert az FM rádió, Előadók, Ajánlott modul megy a zenelejátszóban, de az online keresésre:
"Nem sikerült kapcsolódni a hálózathoz" Újra " ablak ugrik mindig fel.
A global site fórumban is van néhány fazon aki ezzel bug-gal küzd, valami egyedi hiba lehet.
Kár volt lecserélni a 15.1.13. -at abban minden ment hibátlanul.
Teljes tiszta telepítést meg nem akaródzik most.... -
Bargain
tag
Légyszi nézze már meg valaki aki felrakta ezt az utolsó rom-ot , hogy a zene app online keresés működik-e rendben. Nekem sehogy se akarja, wifi kapcsolódás problémát jelez. Wipe cache volt már, mégse megy. :-(
-
Bargain
tag
Alakul.
Redmi note 4G CM12 (Android5.0 Lollipop)működő rom:
[link]
Bug: kamera nem működik. -
Bargain
tag
-
Bargain
tag
Nekem az 15.1.16. van fent. Azon lehúzod az értesítési panelt.
Balra csúsztatod a kijelzőt, ott a kapcsolók között van.
"Képernyők" elnevezéssel van ott egy kapcsoló.
Feljebb kell húzni a kapcsolókat mert nem mind látszik egyből.
Kis olló van látható rajta, arra nyomsz és csinál arról egyet ahol állsz éppen kijelzőn. Az legújabban változott volna az is? -
Bargain
tag
válasz
Tomi_Ohl #1326 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Olyan új funkció híján, amit mindennap használni tudnék ebből a rom-ból, előbbre lenne vele a telefon, továbbra sem nyúlok a 15.1.16 -hoz, azt belaktam szépen, semmi gondom vele.
Kicsit most már erőltetnek látom ezt a minden héten új rom-ot adunk ki hozzáállást. Szép és tényleg korrekt támogatás a Xiaomi részéről, de szerintem elegendő lenne havonta egy kiforrottabb, több hasznos funkciót tartalmazó, stabilabb új rom kiadása, azzal is elégedettek lennének a felhasználók. Mondjuk sok újra már nem is nagyon számíthatunk, hiszen mindennapi használatra szinte már így is tökéletes ez a telefon ezzel a a mostani ROM-mal is.
Pár kisebb elvárásom lenne még:
Zene widget a zárképernyőn
dupla koppos kijelző ébresztés
kamerán kicsit lehetne még reszelni és már nekem meg is lenne az végleges stabil verzió.
Ja és utána jöhetnének a sötétebb témák is majd, kicsit férfiasabb kinézetűre szeretném a felületet, ez a mostani nekem kicsit fakó így ezzel a sok fehér színnel. -
Bargain
tag
Éppen most olvastam bele a globál fórumon, egyáltalán nem ajánlják a frissítést. Sikerült megint egy bug halmazt alkotni.
Nagyon háborognak ott az emberek.
Én le sem töltöm, marad továbbra is az atomstabil 15.1.16.Ilyeneket írnak:
Worst update so far for me... Explorer FC, Google Plus dissappear, System launcher stops responding, Black screen appears needs restart.. nothing new.. except new bugs.. plz fix.. Also lagging a bit...
de, próbáljátok azért és jöhetnek a visszajelzések, Én okosan kivárok.
-
Bargain
tag
válasz
Fejvadi #1223 üzenetére
Legtöbbet ugye a tárcsázót és a névjegyzéket használjuk a telón. Rakd fel ezt:
[link]
nagyon profi, minden skinezhető háttér névjegyzék, tárcsázó háttér, szövegszín, számok színe stb... szinte korlátlanul, khakizöldre is akár, ízlésed szerint.
Sötét témára úgyse fog ráállni senki egyelőre, amíg nem lesz stabil V6 rom, mert minden héten pénteken frissítés után bughalmaz lenne belőle. -
Bargain
tag
Jól éreztem, hogy nem szabad ezzel kapkodni. Fejlesztői (teszt) romok ezek, ezért soha nem rakom fel egyből pénteken amikor megjelenik. Várok 1 napot elolvasom a globál fórumon, milyen bugokat sorolnak fel ott az emberek, itt is megvárom a tapasztalatokat. Ha stabil a rom csak akkor teszem fel.
Egyelőre marad a 5.01.16.
Az nekem rendben működik és kb. szinte mindent tud, amit használok. -
Bargain
tag
válasz
petipetya #948 üzenetére
Nekem ez a tok tetszett meg, nemrég érkezett.
[link]
Nagyon kellemes, selymes fogású, enyhén recézett, nem csúszik, inkább puha mint kemény tok. Fekete/kék színben valami nagyon elegáns külsőt ad a telefonnak.
5 dollárért pazar. :-) Plusz egy tempered glass kijelzővédő is került rá + 5 dollár. Így lett bepólyálva a gép 10 dollárárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged