- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Valóban meg lehet csinálni 83.3-mal az utolsó napot. Egyedül a benzinbeosztós nem jött össze elsőre, ott sokszor próbálkoztam, mert vagy kicsúsztam, vagy kilöktek, mert nagyon feltartottam őket, de csak így lehetett végignyomni, a végén maradt is még 1 teljes kanna... A többi feladat könnyű, nem kell hozzá 85, de még 84 se...
-
Sordoran
addikt
Gauntlet-nél kicsit trükkös, nem azonnal kell visszatölteni felhőből. Belépsz játékba, és ott van, hogy vége. Ezután rá kell bökni a kezdésre, hogy első futam jöjjön, és ekkor kell a felhőből visszatölteni. Remélem érthető. Amúgy én is SP-n tolom, és pont emiatt ilyen 6-7 futam után újra indítom játékot mindig. Illetve minden verseny után gyors mentek felhőbe. Szerencsére végig tudtam tolni kidobás nélkül most. (a Sony SP ram kezelése botrányos)
-
Petya25
őstag
Detto
A töknek adják most oda ingyen, kb csak be akarják fogni a juzerek száját az aszisztok miatt. nem lesz ott már hátraarc szerintem. A 75% off-ot a fejlesztésekre amit buktunk menet közeben, most már csak a maradék fejlesztés lesz olcsóbb ha már 70-es a széria PR-je. Addig ott fel kell tolni ha be akarja valaki fejezni. Nekem most ez jól jön a maradék 5 futamra. -
Sordoran
addikt
Miért jössz mindig az apk/eds-el? Azt a mappát hagyd a fenébe, nem kell, ne törődj vele! Csak a Android/data/com.ea.games.r3_row/files/.depot/eds mappába kell bemásolni a low fájlokat átnevezve. Ha nincs ott mappa, létrehozod. Fogod az AndroidLow.plist fájlt, lemásolod többször, és átnevezed a többire. Én biztos ami biztos az összes fájlt megcsinálom, még ha hozzá se nyúl az iphone meg ipad-esekhez se. Innentől működnie kell, belépsz, és menüből leszedeted vele all assetet, vagy hagyod hogy verseny előtt leszedje ha kell.
Ha így csinálod (és csak ezt), ahogy leírtam, és fagy, akkor ott valami nem jó. -
ntglaci
csendes tag
Csinálj a depotban egy eds könyvtárat. A res könyvtárból válaszd ki a kivánt felbontású fájlt, pl:AndroidMed. Ezt másold 5ször a létrehozott eds-be. (pl:total commanderrel). Ott lesz: AndroidMed.plist, AndroidMed(1).plist, AndroidMed(2).plist, AndroidMed(3).plist és AndroidMed(4).plist. A számokat tartalmazó fájlnevűeket átnevezed AndroidLow, AndroidMed2, AndroidHigh, AndroidXtraHigh.plist-re. (Másoláskor ne a felülír-t válaszd hanem az átnevez). Nem értem én se hogy miért kutyultak bele a fejlesztők, és miért nem képesek a program menűjében csinálni egy grafikai beállítást, kb úgy mint ahogy a hangot lehet állítani egyszerű csúszkával.
-
ntglaci
csendes tag
-
Sordoran
addikt
Semmi trükköt nem alkalmaztam, megcsináltam ahogy meg kell, és működik a dolog. SD kártya is sima fat32 azt hiszem, nem formáztam újra, nem partícionáltam. Esetleg ments le mindent SD kártyáról, teljes formázás, majd rakd vissza dolgokat, és telepítsd újra Folder mountot, hátha megoldja, más ötletem nincs.
-
l4ci
tag
Nekem nem sikerült nagyon kiütnöm az ellenfeleket, igaz, hogy az még talán a régebbi verziónál volt, az új Nascar event óta nem nagyon játszottam a régebbi szériákkal. Ellenben ők simán ledobnak a pályáról, 330-nál belémjön hátulról én meg beleállok a falba, mert kifordul a feneke. Persze restart, mert lehetetlen behozni a lemaradást. Volt most egy 5 körös verseny, amit kb 15x kezdtem újra emiatt, mert mindig kiütött valamelyik ügyeske.
Amúgy meg az az érdekes, ha Daytonában lemegyek a sárga vonal alá, akkor simán lelassulok és visszaesek, de ha az ellenfelet szorítom le oda, akkor ő simán jön mellettem 320-al tovább. Ugyanez mondjuk LeMans-ban is igaz, simán jön mellettem a füvön 350-el, érdekes a fizikája időnként...
A második autóhoz már csak a Stage 7 hiányzik, így lehet azért haladni vele, hogy nincs napi limit...
-
Sordoran
addikt
Én is csak butítással tudtam legyűrni, bár én 18/30 tuninggal már 9 percnél nekimentem, így utolsó kör utolsó negyedében köröztem le, 6:36-os összidővel nyerve. Utána Endurance 10.1 km röhögve meglett totál káros autóval is. De sikerült az új évet azzal kezdenie játéknak, hogy jól felhúzott ezzel a szívatós kihívással.
-
kolos15
csendes tag
-
DigitXT
félisten
Gyanítom, hogy semennyit. Ha elég jó vagy, akkor azért, ha meg nem,
akkor úgyis lebutítja az AI-t... Max. akkor játszik a kötelező fejlesztés,
ha valami "fix csúcsot" kell megdönteni, amire az autó úgy nem képes.
De olyankor olcsóbb azt az egyet skippelni goldért, mint beleölni.
(Én persze inkább beleöltem, később úgyis fog kelleni felkiáltással.)
-
SkyLaci
őstag
-
DigitXT
félisten
Nekem ott ment a gold a szervizesre (nem értelmetlenül, hiszen nyerni mindig
sikerült, csak az a fránya lekörözés), és több próbálkozás után lett meg.
Pedig rendesen fel volt húzva az autó, de pont azért erősebb ellenfeleket adott,
retry-ra meg nem gyengített rajtuk sokat*, elvégre nyertem simán, miért tenné?PR45,4: elsőre csak 5/6 lekörözés jött össze
(3:54.668, legjobb kör 37.161)
A másodikra szinte "koppintás" futam, dettó 5/6, 3:54.822, legjobb kör 36.953
Aztán harmadikra simán meglett, valami 8/6 volt, 3:50.795, legjobb kör 36.388*: nem néztem az utolsó befutók milyen időket mentek, az elsők ~ugyanolyat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest