- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sordoran
addikt
válasz
ntglaci #9358 üzenetére
Nekem még utolsó 3 verseny hátra van, eddig nem kellett skippelni. Tier3 tuning van rajta (Tier1&3 R$-ért, Tier2 goldért). Volt jó pár húzós verseny azért, eddig 6. és 8. nap utolsó, és mai 9. nap 3. verseny volt hihetetlen rossz. Hong Kong pálya rémes, szűk, nem lehet trükközni vele, de szabályosan előzni se sok helyen lehet. Az autó még hagyján, persze nem a jobb fajtákhoz tartozik, de volt már rosszabb. Én a pályának rónám fel a nehézségét ennek az eventnek.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9313 üzenetére
Rövid pályákon sokszor van ilyen, még akkor is, ha jó a ghostod és nem egy régebbi gyengébb idő maradt bent. Szerinted hogy tudtam Daytonán top3-ban lenni majdnem mindenhol? Nagyon sokat mentem az ovál pályákon és egyszercsak a sok mínuszból tényleg mínusz lett, amúgy 95%-ban pluszos lesz...
-
Sordoran
addikt
válasz
ntglaci #9310 üzenetére
Mint írtam, nekem több frissítés óta működik a dolog (mióta a nyáron volt a kavarás), és ugyanazokat a plist fájlokat használom azóta. Igen, lehet lesz majd valami módosítás, de gondolom akkor majd hibát kidob/crashel a játék, és akkor újra csinálom. De aki biztosra akar menni, mindig leellenőrzi akkor, vagy újra csinálja, ahogy neki tetszik. Sajna a majmócák nem hiszem, hogy ezzel foglalkoznának már, elég a plusz tartalom, új autó, új pálya, maga a játék már nem fog szebbé válni. Esetleg egy jövőbeni RR4-el kapunk minőségbeli ugrást.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9246 üzenetére
Igen, én is sokat használtam a kilövős megoldást, ezért nem fogyott a gold és sok bónuszt adott. De már ezt is javították azóta, ahogy sok más bugot is. Na de azért került is bele jó sok, még mindig televan lyukakkal. Meg a sok idióta speed hacker, aki elrontja a csapatversenyeket, megint egy orosz hackercsapat lett az első...
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9244 üzenetére
Így van, de a 2.4-es alap verziója még a régi fame rendszer szerint ment, nem volt semmi update közben, de ha online indítottad a játékot, akkor később már mindig lehúzta a fame butító asseteket és onnantól nem volt olyan haladós a játék. A régi iOS-es telepítőkből akkoriban még volt eredeti, volt aki azt rakva fel és offline farmolt egy évig és így érte el a LVL 1000-es szintet.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9240 üzenetére
Nos, akkor most egyben válaszolnék pár posztra, mert kicsit lemaradtam. Jelenleg két profilom van, mert leporoltam a 20 hónapja polcra tett mentésemet és most egyszerre kettővel tolom két eszközön.
A "kis level" 358-as szinten van 946 óra és 122 ezer km után, a "nagy level" 445-ös szinten 1567 óra és 173 ezer km után. Egy hónap híján 3 éve kezdtem játszani vele. A "kicsin" teljesen tisztán, a "nagyon" széthekkelve lett ennyi, de csak a játék bugjait használtam ki. A kicsin alig van arany, a nagyon nem tudom elkölteni. A 20 hónap kihagyás miatt a kicsin hiányzik vagy 50 autó, a nagyon minden fullos.
De vannak ismerőseim akik 2500 óra felett járnak, egy fanatikus meg LVL 612 körül...
Lehet tisztán is fullozni mindent, csak rengeteg idő és sok wttt A-B eredmény kell hozzá duplán-triplán, reklámvideók nézegetése. Nekem az A szint nagyon messze van még, olyan B középre tenném magam.Elvileg most már ideje lenne egy új pályának, az utolsó a Daytona volt a Nascar frissítéssel. Na meg jöhetne a Bugatti Chiron is, biztos jó drága lesz...
Smith2007: LVL 310-ig könnyű volt, a régi 2.1-es verzióval mentem offline double fame-el Suzuka 5 körös versenyeket, sokat. Kb. 3 verseny volt egy level up. A frissítés után meg sok LeMans, de többnyire csak bónusz fame/R$ napokon.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9070 üzenetére
Sajnálom, ha 5"-os telefonon játszol, akkor megértelek, azt nekem is szoknom kell így féktelenül, de a tableten már javulok, egyre jobban veszem a kanyarokat. De ugye az 10"-os. Na és rájöttem, hogy ha verseny indítása után kikapcsolom a wifi-t, akkor már nem is laggol! A sok hülye háttéralkalmazás akarja használni az erőforrásokat, azért laggol be ennyire ez a készülék. Valszeg a Lenovo is azért lassult be ennyire.
Nincs mese, iPad-et vagy iPhone-t kell venni, de inkább iPad lesz a jó megoldás, mert az iPhone is túl kicsi, hozzászoktam a nagy kijelzőhöz. Éppen ezért az 50 ezres határ nagyon kicsinek tűnik nekem. Ennyiért max kínából vehetsz vmi droidos noname gagyit, amit 2 év után dobhatsz a kukába - ha a játékon kívült mást is akarsz rárakni, mert ha csak ez van rajta, akkor talán tovább is bírja.
Az utolsó nap viszont nem volt nehéz a fullos autóval, legalábbis a 10"-os tableten...
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9047 üzenetére
Hmm, ez érdekes. Én már a második LeMans (továbbiakban LM) 10 körösön elértem a 2:42-es időt a tableten valódi barát TSM-ek ellen, nem offline botok ellen...
Telefonon továbbra sem tudom még hozni ezt az időt, az 5" túl kicsi a pontos kormányzáshoz low kormány és 3-as érzékenység mellett. De a kormány assistot továbbra sem kapcsolom még ki, majd csak akkor, ha a brake off-al már tudom hozni stabilan a 2:40-2:42-es időket. Igaz, hogy ez a mostani idő az utolsó dupla sikán levágásával ment, de még így is van benne legalább 2mp, amit az első szektorban összeszedek, mert az első sikán féktávját mindig elrontom és vagy falhoz csapom az autót, vagy megcsúszok. Így csak 54-55 mp körüli az első szektor időm, volt ez már 52 is kicsi fékkel. De annyira nehéz jól eltalálni azt a féktávot, mert 410 felett nehéz elolvasni a pixeles táblákat, szerintem inkább épülethez kellene belőnöm ezt. Ha megvan, akkor a 2:40 is simán megvan, a többi féktávot teljesen jól tudom már venni. Ja és így is több, mint 2km-rel vertem a másodikat. Telefonon meg ki kell tapasztalnom az LM első szektorát, mert ha itt le tudom nyomni a botokat és maximum ötödikként tudok fordulni a Mulsanne-re, akkor legkésőbb a második sikánnál már első lehetek (jó féktávokkal).
Ezen túl pedig kipróbáltam az új "csúszkálós" McLarent Silverstone 7 körös kupán, és már az első körben első tudtam lenni kikapcsolt fék assisttal. Csak akkor csúszik meg ez a kocsi is, ha túl későn fékezel, amúgy egész jó kis verda. A 4. körben pedig már köröztem is le a botokat. Kezdem élvezni a fék segítség nélküli vezetést, így sokkal élvezetesebb nyerni, mintha helyetted fékez vmi automatika, mellesleg ott is néha bele kellett szólni nagyobb féktávoknál.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9037 üzenetére
Én ugyan nem vagyok gyakorlott brake off-os (csak egy hete kapcsoltam ki teljesen), de LM-en 2:45-2:46-os időket megyek most így, de már az első körben lenyomom a botokat, ha offline játszom. Online egyelőre még durvák (túl sok a profi barát, hozzájuk igazítja az AI-t), de majd kipróbálom hamarosan azt is, csak most nem nagyon érek rá, legközelebb talán ma este megyek egy kört (holnapi fame bónusz miatt), utána meg akkor, ha legközelebb fame bónusz nap lesz.
Ez az idő még mindig elmarad a low brake-es legjobb időmtől, de érzek benne javulási lehetőséget, és egyelőre nem szenvedős. Ha tudod, hogy melyik táblánál kell fékezni, akkor elég laza. Az utolsó dupla sikánt meg egy az egyben le lehet vágni, ott is sokat lehet nyerni.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9026 üzenetére
Egészen a múlt hétig én is láblógatva mentem low fékkel 2:42-es időket LeMans-ban, most kikapcsoltam, mert különben lenyomnak a botok féktávokon meg kanyarokban. Egész jól megyek azóta a többi pályán is, nagyjából megvan, hogy hol kell fékezni. Bár tegnap az Audival az Exclusive szériában eléggé elmértem, néha sokkal hamarabb fékeztem, mert nem tudtam, hogy ilyen jó fék az autón! Azóta kevésbé is csúszkálok velük, nem tudom mit mókoltak a fizikával, de assistokkal sokkal nyúlósabb lett minden, anélkül meg tök jól megyek.
Kíváncsi leszek majd a wttt-re, hogy ott is tudok-e esetleg javulni így...Apropó, az Audi Exclusive TT-k között van egy Indianapolis Speedway, itt elvileg végig lehet menni fékezés nélkül, nekem még nem sikerült hibátlanul, mert a 3. kanyarban mindig megcsúsztam, de ha megtalálod az ideális ívet, akkor az is menne. Csak ugye itt is sokat ad hozzá a végén random. De ez nem Daytona, ahol nem csúszik az autó, itt kanyarodni is kell, ti mennyit mentek itt?
-
Sordoran
addikt
válasz
ntglaci #9010 üzenetére
Ahogy előttem írták, ez sokaknak okozott problémát, akik eddig bármilyen assistot használtak, akár low-on is. Én szerencsére jó ideje átálltam assist nélküli vezetésre, így nekem fel se tűnt a dolog, ha nem írják mások, nem is tudnék róla. Javaslom te is próbálj assist nélkül gyakorolni, sokkal jobb szerintem így vezetni, csak meg kell szokni.
Amúgy a most indult McLarenes event az első szerintem amit már vártam, de még várok pár órát, este kezdem el, így lesz majdnem +1 napom rá. Valóban iszonyat drága a tuning hozzá, de ez várható volt. Szerencsére R$ az van rá, 12 millión állok most, és arany is van 2200 kb., erre rááldozok amennyit kell, mert jól néz ki, és nagyon gyors.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #9010 üzenetére
Na akkor most elmesélem, hogy mi a baj a játékkal! A frissítés óta ugye elcseszték az assistokat! Ezért éreztem úgy, hogy az új McLaren még low assisttal is csúszkál, mintha taknyon csúszna. De mivel ennyire gáz lett a fék assist, kikapcsoltam, high-ról low-ra tettem a kormányt, 2-es érzékenységgel, és azóta így nyomok minden versenyt, ha oda kell figyelni!
LeMans-on látom, hogy van még hova fejlődni, mert most még csak 2:46-2:47 időket tudok menni kikapcsolt fékkel, low assisttal megvolt a 2:40 is, de ez is nagy haladás, mert kezdem érezni a féktávokat, ha végre rendesen be tudom lőni, akkor tudni fogom hozni a régi időmet is.
Viszont a McLaren széria végét is assist nélkül fejeztem be, és azt kell, hogy mondjam, hogy így sokkal élvezetesebb vezetni az autót, kevésbe csúszkál, mint assisttal! Ha már 2 éve játszol vele, akkor nagyjából tudnod kell már a féktávokat, hogy hol fékez a low assist, na ezeket kell kipróbálni, egy kicsit kitolni és máris ott vagy, ahol régen, sőt hamarasan még előrébb is.
Összességében most már örülök, hogy elcseszték az
irányítástassistokat, mert rákényszerített, hogy kapcsoljam ki őket és menjek végre érzésből. Annyi a hátránya, hogy ha most assist nélkül játszom, akkor nem lehet közben tv-t nézni, legalábbis nem olyan műsort, amire oda kell figyelni, mert hallani kell az autót, a motorhangot, a fékcsikorgást, szóval több odafigyelést igényel már egy LeMans is... -
DigitXT
félisten
válasz
ntglaci #9010 üzenetére
Mi a baj a fizikával?
Semmi lényegeset nem veszek észre.
Nem lehet, hogy az irányítás bug a ludas mindenben? Nekem
az imént pl. kiakadtak a szenzorok, újra kellett indítanom.
Viszont azóta is tökéletes. Nekem nem változott semmit: fexik
az autó az ívenken, ahogy kell... TT időt is sikerült megfutnom
amit pl. Petya25 az előző verzióban futott: nem lehet nagy baj. -
Sordoran
addikt
válasz
ntglaci #9006 üzenetére
Nekem nem volt nagy gondom vele, a wiki oldalról tudni lehetett mennyi PR kell a befejezéséhez, sőt, kommentek között az is meg volt miket kell rátolni, hogy legolcsóbban kijöjjön (egész pontosan második legolcsóbb és legolcsóbb aranyat tekintve, mivel előbbi bár több gold, de kevesebb R$ és rövidebb idő). Ahogy meglett a PR 66, akár totál károsan is végig lehetett tolni, amennyiben az ember sose nyert nagy előnnyel, illetve butított, amikor szükség volt rá. Nekem így nem okozott gondot ez a széria, de akik nem figyelnek, vagy alkalmaznak ilyen trükköket, azok tényleg eléggé szenvednek most, sok verseny és alig van idő adva.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8816 üzenetére
Na-na! A Ferrari nem volt olyan rossz, elég használható, még ha egy kicsit csúszkál is. Nekem a Jaguarok nem tetszettek, mindegyik egy csúszkálós takonyautó. Szenvedtem is az Exclusive-ban a Jaguaros eventekkel. volt amit csak manuál gáz-fékkel tudtam megcsinálni, mert autogázzal csúszkáltam, mintha jégen mennék. Ellenben a Ferrari igy fullozva egész kellemes élmény, de az FXX-K még mindig 1000x jobb...
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8808 üzenetére
Attól függ, hogy hol. Hunter-en, Speed Snap-en, Speed Record-on és Endurance-on a nagy értékek szerintem nagyon is valósak. A facebook csoportban rendszeresen egymást "szivatjuk" a minél magasabb eredményekkel. Néha direkt, néha meg csak azért, mert nekünk is ilyen TSM-eket dob be. Van amit meg tudunk dönteni, van amit csak offline. Én is kaptam Petyától olyan 1012m-es Hunter-t, hogy nem tudtam megcsinálni csak offline. Úgy összejött tisztán 715m körül, de sehogy se tudtam úgy nekimenni a pirosnak, hogy kiforduljon, ezért nem jött össze a táv. De minél többet vagy első, annál nehezebb eredményeket dob be TSM-nek online. Nem vagyok híve a butításnak, de vannak olyan feladatok, amik néha kifognak rajtam, ilyenkor muszáj valahogy trükközni...
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8783 üzenetére
Hehe, ez fura! Nekem is szokott még bedobálni TSM-eket, ha offline vagyok. Játék újraindítás megvolt a kilépés után? Ha nem, akkor próbáld meg egyszer-kétszer.. Vagy ugyanígy még offline veszítsd el párszor, mondjuk el se indulj a rajtnál, csak várd meg, míg letelik a 60 másodperc, majd ugyanezt csináld meg párszor, amíg ki nem szedi az elejéről a durva TSM-eket.
Amikor egész nap autopilottal mentem az Indy Speedway-en és utolsó helyen értem be (mert csak a távolság volt a cél), akkor utána az új Endurance versenyekre mindig 5.8 km-eket rakott be, amíg a barátok nem futottak rajta jobb távot.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8766 üzenetére
A Welcome Bónuszon kívül rengeteg egyéb hiba és trükk volt és van is még, amivel aranyat lehet csinálni. Csak néhány ilyen említésképpen: reklámok vs VPN (most éppen szünetel), heti TT duplázása-triplázása, dupla napi bónusz (már múlt idő, mert ezt is javították), csapatversenyekből rengeteg aranyat lehet kivenni, ha okosan csináljátok. De ha már minden autód fullos, akkor elérsz arra a szintre, mint én, hogy már nem kell több arany, mert annyi jön napi-heti szinten, hogy simán kijönnek belőle a tuningok, az autók pedig ugye ingyen vannak, mert minden újat meg lehet már nyerni valahogyan.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8764 üzenetére
Arra nem volt szükségem. Ezt a profilt teljesen legálisan hekkelve (2.1 Welcome Bonus) töltöttem fel arannyal! LP-re nem volt szükségem még, és már nem is lesz. Max ha előszedem a régi profilomat és beletolok pár ezret, hogy megvegyek néhány új autót, mert abban csak 107 kocsi van. Kemény 2-3 hónapomba telt összehekkelni a kb 160ezer aranyat, mert akkor még nem tudtam az LP-ről semmit se. De szerintem akadjunk le erről a témáról, mert törölve lesznek a posztjaink!
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8733 üzenetére
Bocsika, nem akarlak szivatni az eredményeimmel, ez csak egy mellékhatása a küldetéseknek: néha nekem is megdönthetetlen TSM-eket rak be a játék, ilyenkor kénytelen vagyok kinyomni a belét is az autónak. Ja és mindenhol full tuningos autókkal megyek. De még így is vannak olyan ismerőseim, akiket ha meglátok TSM-ként akkor görcsbe rándul a gyomrom, hogy na akkor ezt most hogyan fogom megugrani?
Jónéhány Endurance-on ezért megyek 20-30 km-eket vagy többet, mert ezeket kell megdöntenem. Ha nem megy, akkor persze én is offline csinálom meg. De pl. a hírhedt McLaren Indianapolis Endurance-on csak 71 km körül sikerült mennem, pedig mentek ott már több százat is. Na itt 30 km fölött már nem lehet hibázni, megcsúszni, mert akkor elmennek a botok. Úgy látszik viszont, hogy az offline elért eredményeket is elmenti a játék és felhő mentés alkalmával elküldi ezeket is a szerverre.
Már csak azt nem vágom, hogy ha nem vagyunk ismerősök fb-on, akkor hogyan dobál be engem neked TSM-ként? Te is a HUNP csapatban voltál/vagy? Mert akkor lehetséges, hogy ez az oka, én már rég nem itt nyomom.
Update: így utólag, újrafutva az összes TT-t rengeteg helyen tudtam javítani a régi időmön (a szellem szerencsére maradt), de van olyan autó/pálya, ahol nem tudom a saját régi időmet sem menni. Mert időközben változtattak a pályák beállításain, és már nem lehet olyan szinten "elhagyni" a pályát, mint régen, mert jobban lelassít a füvön autózás. Ez igaz a normál versenyekre meg a TT-re is.
-
DigitXT
félisten
válasz
ntglaci #8729 üzenetére
Micsoda szemétség, hogy kilökéssel csinálta meg és neked beadta ellenfélnek...
Skandallum! (Én mondtam, hogy dominó. Itt sírni rajta tényleg teljesen életszerű.)Ui: betelt a tárhely a tableten, szóval pár napja törölnöm kellett a screenshotokat,
pedig szívesen visszanéztem volna, hogy nekem ki volt az ellenfél, hány méterrel,
mert nekem is felrémlik, hogy nem volt egyszerű feladvány, azaz, többször kellett
nekifutni. Nem beszélve a MF-ről (mázli-faktor!), hogy pont úgy lökd ki, hogy elég
durván elszálljon. Más dolog, ha túl jól sikerül, és tényleg NAGY fölénnyel nyersz
azt megverni egy hasonlóan mázlis futam kell... Ja és persze nem mindegy, hogy
mennyi idő alatt éred utol a kicsi pirosat, azaz pont hol következik be az ütközés.
Bizonyos tekintetben ez is taktika, ahogy az Endurance-ok "kimaxolása" is az.Amúgy a játék dolga lenne, hogy ne adjon be "extrém" ellenfeleket, tehát nehogy
elakasszon a továbbhaladásban. "Earn gold trophy to race theese Elite friends."
Vagy valami ilyesmivel szokott jönni. Szóval, amíg nincs meg goldra, addig jó pár
ellenfelet egyszerűen NEM hajlandó beadni: egy Autocrossnál néztem, hogy oké
nem adta be Petya25-öt, megvan a gold, fussunk neki újra, mit ment? És valóban
másfél másodperc előnye volt a korábban beadott botokhoz képest! Igaz, "simán"
dönthető idő volt (2-3 tizeddel), de lehet, ha azzal kezd elsőre az pici meglepetés.
Jöhettem volna reklamálni, hogy mi a faxért kell akkora fölénnyel nyerni. -
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8729 üzenetére
Na látod, itt a bug! Azt a pályát már rég 60RR-ként csináltam meg! De nem is voltam online, amikor meglett, mert én se tudtam megdönteni a 1012 métert még úgy se, ha kilöktem a pirosat és én is kijelentkeztem facebookból és offline csináltam meg. Úgy már sima volt, de ezek szerint fellőtte a hülye utána a felhőbe az eredményem.
-
-
Sordoran
addikt
válasz
ntglaci #8667 üzenetére
Ezt a feladatot már 20. környékén beadta nekem. Először azt hittem totál hülye, hogyan mennék végig fékezés nélkül, majd rájöttem, hogy manual gázzal akár sikerülhet is, de nem akartam szórakozni vele. Én már rég feladtam, hogy szenvedjek a feladatokkal Gauntlet-ben, amint gázosakat kapok, megy a end run, és kezdem elsőtől. Lassabb, de nem idegel ki, és tegnap meg is lett már az autó így 5x nekifutással.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8589 üzenetére
Szerintem is egy rakás fos ez a Jaguár. Full tuninggal is úgy csúszkál, mintha taknyon menne. De nekem kb. most lett elegem a majmokból. Mentem egy top10-es időt a bugos Daytona Speedway-en, tegnap már 3. voltam, de visszacsúsztam 4. helyre, erre bannolnak 10045-tel (Time Trial Cheat). Pedig semmit sem hekkeltem, csak az óccsó gagyi Lenovo telefonommal mentem egy 45 másodperc alatti időt. A tablettel nem tudtam, de a telefon adta. Több 45.050 alatti időt is mentem, bármikor reprodukálom bárkinek. A bugos pályájuk meg játékuk miatt meg kivágnak egy hétre? Inkorrekt.
-
oz82
senior tag
válasz
ntglaci #8561 üzenetére
Thx, ezt a részét vágom. De ezek után kezd el fagyogatni. Illetve az apk/eds mappa tartalmát megpiszkálja mindíg! A total comm ban látom a dátumok alapján hogy ott lemódosítja a többi plist et és az 5 android plist közül 4 et (az eredeti pl. low ot hagyja, de a módosítottakat visszateszi eredeti állapotukba)
-
oz82
senior tag
válasz
ntglaci #8558 üzenetére
Újraraktam az rr3 at. egyenlőre nem piszkálom a filéket, így szaggat az SP-n.. (A files/ apk ban van egy res.zip is. itt is megvannak a .plist-ek, lehet innen állítja mindíg vissza?). Majd holnap megpróbálom még egyszer, de lehet hogy az AndroidMed.el. Nem tdom mennyit számít. Ha akkor is kifagyogat akkor valami más lesz a hiba.
-
SoldierL
senior tag
válasz
ntglaci #8506 üzenetére
Ipad mini 2-sen, most ennél a verziónál van kis akadás. Amúgy nem szokott megy nagyon szépen, de volt pár verzió amit eddig elcsesztek mint pl. ezt is. Amúgy nagyon szépen fut.
Androidon még most sem működik a rr gfx.
Tudtok erre megoldást? Mali gpu van droidon, de a 1,5 ram kevés neki ezért szoktam levenni mediumra. -
DigitXT
félisten
válasz
ntglaci #8506 üzenetére
Előfordul, de nem a vezethetetlenségig. (Lásd a Top100-as idők garmadáját.)
Amúgy ezért akartam trükközni a grafikával, mert gyönyörű, de néha 30 fps...
Persze a miheztartás végett ugyanott a tökig lebutított One Max hozott 11-et:
nincs is már fent droidon régóta (minden frissítéssel jobban szaggatott rajta).Szerk: amúgy az "ios" sem általánosan kimondható gyűjtőfogalom, ha fps-ről
van szó... Pl. egy iPhone töredék felbontást kell megjelenítsen, mint egy iPad.
Persze a SoC is más modellenként, de a felbontás is. Mindenesetre Pompival
összevetettük egyszer az iPad Mini és az Air 2 grafikáját. Tök ugyanaz. Pedig
a Mini egy gyengébb vas papíron, szóval lehet szoftveres korlát a 30 fps-nél...
Pl. nagyritkán olyat csinál, hogy megszalad mintha begyorsulna a szimuláció:
ez inkább arra utal, hogy vissza van fojtva. Láttam már ilyet PC-n is... Máskor
viszont vajsima, és tényleg fix 60 fps-t présel ki magából: versenyfüggő. -
cuebler
senior tag
válasz
ntglaci #8502 üzenetére
4.5.2 a verziószám, a play áruházban is ez az aktuális. valószínűleg a pokolmacskás malőr után átnézték a többi sorozatot és finomítottak itt-ott. ki tudja, talán DigitXT kolléga problémáját is orvosolták. ezt egyébként én is tapasztaltam a ktm és a 918spyder esetében, kigyorsításokkor a motorhang ki-kihagyott, mintha valami baja lenne a motornak
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8454 üzenetére
De ha egyszer upgrade van, akkor miért nem távolítja el azokat a könyvtárakat, file-okat, amik már nem kellenek? Ez így nagyon gáz. Tegnap este töltöttem csak le a tabletre is, ott egyelőre még nem akadt, pedig ott szokott jobban, majd megyek este valami éjszakai pályán, mert ott jobban szokott laggolni.
Lassan érik az az iPad...
-
Aladdin
aktív tag
válasz
ntglaci #8424 üzenetére
Mukodnek jol, a nyeremeny is megjott, egyedul a mult heten indult catalunyai palya idejeben van egy kis anomalia, mert ha az idombol levonom a kulonbseget, nem az elso idejet kapom meg, hanem kb fel mp-cel gyengebbet. Es azok a nagyon jo idot futott ghostok is hianyoznak.
-
cuebler
senior tag
válasz
ntglaci #8417 üzenetére
őszintén? lerántottam kickass-ről (r.i.p) és kipróbáltam. mivel a multi funkciók eleve nem működtek és sajnos elég lassúnak találtattam a pár nap alatt, delete és én sem vettem meg. nagy köcsögség a mai játékiparban, hogy a demo fogalma gyakorlatilag nem létezik, max a steam free weekend-jei adnak lehetőséget az ingyenes próbára. a crew-val például megsz*pattam magam én is, megvettem fullos (mitt'om én mi volt a neve már, extreme, enhanced, maximum?) kiadásban aztán kezdődtek a szerver problémák, a laggok meg a többi. na, azóta én sem vettem játékot (csak a witcher 3-at és a dying light-ot, de ezeket már előtte kipróbáltam kalózban)
-
cuebler
senior tag
válasz
ntglaci #8412 üzenetére
törésfizika basic azért van, mert az autó észrevehetően lassabb pár koccanás után is. főleg le mans-ban lehet észrevenni, hogy egy-két rajtkocc után a mulsanne-ban csökken a legmagasabb sebesség
amúgy egyetérthetünk, ez a játék nem szimulátor. az assetto-val próbálkoztam, az rr3-as vezetési stílussal ott kb az első enyhébb ívnél véget a versenyzés.
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8248 üzenetére
Nemtom, nekem 1.8 mp kellett volna még a B-hez, ami lehet, hogy összejött volna, ha több időt szánok rá, de most valahogy nem volt kedvem feszegetni a határokat. Meglátjuk, hogy hétvégére csökken-e a szintidő, elvileg ha többen játszanak, akkor könnyebb bekerülni, mert nem mindenkinek vannak full tuningos autói.
Viszont ma reggel újabb akció várt: pénzért megvehető a Sesto Elemento customization! Elég durva ára van, csak a festésre elköltöttem 17 milliót!!! És még ott vannak a matricák meg a felnik. Az utolsó vinyl pack 1.5 millió, de a legdrágább felni is 1 milla! Azt hiszem ezeket most nem veszem meg, mert nem maradna pénzem a következő 3 autó tuningjaira sem...
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8181 üzenetére
Most viccen kívül, ez már tényleg kritikán aluli, amit a TT-vel művelnek. Vagy csinálják meg normálisan, vagy töröljék az egészet a játékból. Egyszer nem adja meg, egyszer duplán adja, ha nem lenne még egy kütyüm, nem is tudnék próbálkozni második lehetőséggel. Így teljesen felesleges az időt tölteni vele, szerencsére sok energiát nem fektettem bele, csak hétfőn-kedden fél órát. Mégis mit csináltak másfél hétig, amíg szünetelt az egész? Mikor javítják meg normálisan? Nem hiszem el, hogy nem tudják tesztelni, meg azt, hogy több eszközre ne adja meg...
-
DigitXT
félisten
válasz
ntglaci #8164 üzenetére
Ez nem nyelvészeti kérdés, hanem logikai.
Anélkül, hogy ütköznél, vagy elhagynád a pályát=
ha ütközöl, vagy elhagyod a pályát, az nem jó!Lehetne kifejteni, hogy anélkül, hogy ütköznél és
anélkül, hogy elhagynád a pályát, de így rövidebb.A matematikai logikában + különböző programozási
nyelvekben valahogy így írják röviden: !(A||B)=!A&&!B
!: tagadás
||: vagy
&&: ésLátható, hogy a két kifejezés igazságtáblája egyezik.
(Csak akkor igaz a végeredmény, ha A és B is hamis.) -
rumos14
nagyúr
válasz
ntglaci #8164 üzenetére
egyiket sem szabad. hozhatod Grétsy Lászlót is, akkor is ez a feltétel
első két feladattal megvagyok, hát volt egy pár retry-restore... illetve elgondolkodtam, hogy ha a feladatokra töltött időt farmolással töltöm el, lehet h több aranyhoz jutok mint amennyi a skip-re ment volna...
Ford-dal mennyire teljesíthetők ezek a feladatok? mert ha elhúznak a hosszú egyenesekben az alacsony végsebesség miatt a többiek, akkor ciki van!
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8143 üzenetére
Nálam is ezt csinálta, csak egy kicsit "másképp"... 23.69 km-t mentem, 214 körül volt a vége, majd megállt az autó az egyik kanyarban. Illetve leparkoltam a pálya szélén, az egyik fele még a rázókövön volt, a másik már a füvön és nem dobta fel, hogy nyertem, hanem állt és közben persze csökkent is az átlagsebesség. Készítettem róla screenshotot is. Addig állt ott, amíg a határ alá ment és amikor percek múlva bedobta, hogy első lettem, már failed lett a küldetés. Na itt kicsit kiakadtam, hogy tölthetem vissza a mentést, mert biztos ripityára amortizáltam a kocsit ilyen távon, de nem, csak 2/3-ra sérült le, így a második próbálkozásra már a falnak csaptam a kocsit, amikor letelt az idő. Megadta.
Ezt amúgy a mai LeMans versenyeknél is tapasztaltam, hogy többet lehet menni a Forddal (biztos a Ferrarival is), mint a többi kocsival, mert 2 kör LeMans után sem kell még szervízelni.
-
Pompi
nagyúr
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8087 üzenetére
Nekem is sokadjára lett érvényes mért köröm a Venommal, állandóan kicsúsztam valamelyik kanyarban. Aztán mentem egy alibi kört, jó 7-8 mp-re a top időtől, D-E csoportos eredmény lett. Aztán próbáltam javítani, de állandóan csúszkáltam, nehezen ment. Végül váltottam a Regerára és már az első kanyarban fél másodpercet adtam magamnak, az első kör hiba nélkül 1 mp-el jobb lett. Utána sikerült még javítanom ezen az időn, így már simán B csoportos, de még mindig javítható, mert sokkal jobban gyorsul a Regera és jobban is tapad kanyarokban. Nem tudom a Venommal hogy tudott valaki hasonló időt menni...
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8071 üzenetére
Én kb 500-at előztem a limited szériában és utána a saját szériájában. Sajnos nem reggel indult a challange, hanem később, valamikor napközben, én meg szombat reggel már elkezdtem a limitest. Így összejött az a kb 7-8 arany, ez nem túl sok, jobb napokon reklámokból is több jön össze 10-15 perc alatt. Ezért is mondtam már korábban is, hogy ez nem túl kifizetődő. Összehasonlításképpen: 6 LeMans után kapok 50 aranyat, és az "csak" 3 óra.
-
Ianbond
csendes tag
válasz
ntglaci #8044 üzenetére
ha nettel tolod a limited szériát (másképp nem is tudod csinálni) akkor automatikusan hozzá adja a pontokat a csapatnak így sokan a limited szériában fogják majd farmolni a pontokat mivel attól még ugyan úgy nincs meg a kocsid, és a GTE-Pro: Chevrolet and Porsche szériába továbbra se fogsz tudni menni (mert ugye a limited szériába csak bérled a kocsit).
ezért általában ilyen csapatversenyeken valamivel könnyebb jobb helyezést elérnie azoknak akiknek már megvan a kocsi -
l4ci
tag
válasz
ntglaci #8044 üzenetére
Holnap megkapod "kölcsönbe" az autót, elkezded tolni a time limited szériát és gyűjtöd a pontokat a csapatnak az előzésekkel. Szoktak ilyet csinálni, hogy a Gauntlet alatt vagy más éppen futó event alatt a még lockolt kocsival tolhatsz csapatversenyt is. Az, hogy a Corvette megvásárolható, az csak a véletlen műve...
-
-
l4ci
tag
válasz
ntglaci #7931 üzenetére
Persze, hogy létezik. Nem lesz könnyebb, minél előrébb vagy, annál nehezebb. Újrakezdésnél visszagyengül, de ahogy haladsz előre, újra és újra nehezebb lesz. Ez a lényeg a Gauntletnél, hogy nem lehet butítani, Magnus már közel se annyira fakezű, mint régen volt, jól tolja, legalábbis nálam...
-
rumos14
nagyúr
-
Ianbond
csendes tag
válasz
ntglaci #7890 üzenetére
a két nagy visszafordítóba a fal lassít le és arról kell lepattani nem kell annyit fékezni mintha normálisan akarod bevenni és jobban is gyorsítasz ki és abba van vagy 2 mp szóval azzal neked is simán meglenne topB de szerencsésnek is kell lenni hogy ne menj ki a pályáról sokszori nekifutásra sikerült nekem is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Huawei Mate 20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged