- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Netfone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Én beletoltam sok tuningot előtte. Teljesen együtt ment a mezőny eleje:
butítással soha nem foglalkoztam, szóval magától dobta ezt a gép.Eric olyan fakezű volt, hogy szinte tolatott, vele kb. semmit sem kellett
csinálni: tapadtam az előttem menőre, és amint lehetett megelőztem...
És akkor ezt még kétszer, a vén rókáig. Azzal volt némi nehézség. De
ha nem koccoltam volna le 2 kanyarral korábban, nem lett volna gáz.*
Teszem hozzá, majdnem fullos kocsival (utolsó motortuning hiányzik):
értelmetlen pénztemető. Hacsak nem ezzel akartok majd TT-zni, LOL.
(Nekem annyira nem jött be. Közel sem olyan stabil, mint azt kellene.)*: kigyorson elég erősek voltak a botok, szokás szerint. Féktávon vicc.
-
DigitXT
félisten
Meg annak több értelme is van.
Elvégre ez egy játék. Ráadásul versenyzős:
most abban versenyezni, hogy kinek van 60 fps, nincs értelme, ellenben, hogy
ki megy körbe gyorsabban a szabályokat maximálisan betartva, már van. Az a
Top100-ba egymást felheccelős múltkor bejött: a világon elég sokan játszanak,
mégis kiszorítottunk közülük jó párat, csak PH-sok, ami azért nem volt semmi.Szerk: egyetlen "kikötésem" lenne: ne Le Mans! Ill. ne a méregdrága Toyotával.
Csak azért tolok bele jelenleg is valami 200K R$-t, hátha 1 tuninggal már megy
a Hunter aranyra, ami az alap autóval nem jött össze: 750 méter alá nem butul. -
Aladdin
aktív tag
Vegso elkeseredes
Gallardoval mentem, full tuninggal. Megtanultam minden mozdulatot az elejen, annyiszor nekifutottam. Ha a domb aljan az egyenesre nem a hetediknek jottem ki, mar nem is probalkoztam.
Ma az 50-es etappal szoptam. Hockenheimring, harom kor, Magnus az elso. Asszem csak 2 goldos tuning van az alap penzesen felul, de alig lehetett utolerni. Ennek is rengetegszer nekifutottam.
Es tegyuk hozza, en messze nem tudok itt olyan idoket futni, mint nehanyan... -
cuebler
senior tag
böngészőből szoktam én is beütni: "play.google.com/store/apps/details?id=com.naturalmotion.customstreetracer2" és megnyitja a játék play store oldalát. azóta találtam itthon még egy nexus7 2013-t 32 gb-tal, 5.1 androiddal (hmm, ezt sem mostanában kapcsoltam be), na azon sem települt. most letöltöttem w**** forrásból, megpróbálom ráerőszakolni a nexus 5x-re
elindult -
törölt tag
Márpedig az, valószínűleg megint túl nagy előnyökkel nyertem a megelőző versenyeket, és rá akar szorítani a játék a fejlesztésekre (19 upgrade került rá). Marhanagy előnnyel nyer a másik, nem is látom még a célt, amikor ő már befut. Nyilván 3-4 upgrade-del meglenne az a gyorsulás, ami ezen a pályán a siker kulcsa (a Viper azért kanyarokban nem túl acélos). Azzal is próbálkoztam, hogy ütközök vele, de attól se lett jobb, annyi, hogy a Corvette orra rommá tört és lassúbb lett.
-
DigitXT
félisten
Én a pálya közepén fél másodperccel is vezettem már magamhoz képest.
Aztán sajnos ez a hatalmas előny stresszelt is picit, elfékeztem -> kuka.
De mindenképpen jó jel, hogy lazán megy, és tudom, hol vannak a tizedek:
jahát kérem, be kéne fejezni a kört. Sajnos ott ritkán járok, könnyű hibázni. -
DigitXT
félisten
Az a vicc, hogy még mindig van benne, és még mindig automata gáz:
nem mondom, hogy nem próbálkoztam ezért sokat, de igazából csak
az volt a kérdés, mikor áll össze. Az nem volt kérdés, hogy menni fog.
A rekord után tudtam menni már "tét nélkül" 1 tizeden belül, ami még
mindig 2 tizeddel jobb a korábbi rekordnál, szóval nem extrém az idő. -
DigitXT
félisten
-
DigitXT
félisten
Gratulálok a szép időkhöz! Nekem az 1:15.9 még könnyed volt, jól szórakoztam!
Viszont megsokkolt, hogy kaptam fél másodpercet válaszul. "Rágörcsöltem", és
többet nem tudtam 1:16 alá bemenni... Nem tudtam menni a saját ghostommal!Sem a Tiéddel: kínomban néztem a Ferraris srácot, kb. ő az első nem cheater.
A 14.3-as gyerek az csaló, eleve nagyobb kezdősebességgel indul: meghekkelte.
Az elején ha "bemákoltam", volt, hogy 1-1 tizeddel jobban fordultam, de semmi...
Elvesztettem a kocsi "érzését", egyáltalán nem állt össze. Manuális gázzal talán,
ha profi lennék vele, és megint ráéreznék... Ha. Szóval talán menne 1:15 eleje.
De ma este többszáz próbálkozásból (rengeteg aranyat b*sztam el, de a restore
segített, szóval Lirionnak jövök egy sörrel a tippért) 15 vége se jött össze: evvan.Saját ghostomat néha vertem 2-3 tizeddel... az utolsó komolyabb kanyarig, LOL!
Szóval annak ellenére, hogy kevés próbálkozásból zsigerből összejött egy jó idő
(mert a 73. hely nem rossz), utána se megismételni, se megjavítani nem sikerült.
Sokat elmond, hogy 75. vagyok. Csak Ti ketten vertetek meg. (Mégjobb időkkel.)Sajnos a rágörcsölés szó szerint is értendő: megfájdult mindkét csuklóm, szóval
ha a közeljövőben újabb TT versenyt rendeztek, ki kell hagynom... Legalább nem
kapok ki.Ha nem trükközök a restore-ral, akkor persze nincs gond, 5-10 próba
után kuka a kocsi, ahogy eddig mindig, nincs végtelenített, értelmetlen karikázás. -
DigitXT
félisten
Húzzunk bele! Azóta javítottál, azt Top150-en belül láttam: az is szép idő!
A fenti jelenleg a 73. a globális ranglistán. Megint szervizben van a kocsi:
instant szervizre nem költök. Drive-ot egyszer töltöttem, mert többször is
Retire kellett, amikor vagy lecsúsztam a pályáról, vagy csak már nem érte
volna meg tovább "rongálni" a kocsit az összeszedett lemaradásom után.
Ezért nem kaptam meg a 2 friend bonust. (Sordoran is 17-en belül van.)
Szerk: utólag látom, hogy arról kaptam "mailt" is: ezt akkor csinálja, mikor
vki a ghostomat nyomta le? Általában jobb szeretek magam ellen indulni,
bár annak idején akcir ghostjával volt pár jó karikám Melbourne-ben. -
Lirion
addikt
Még annyi, hogy friss idők kellenek, régen futottak nem érvényesek és a tuning szintet fel kell tüntetni.
Akkor kezdem én, mégpedig a Pro/Am - v8 muscle hustle - ford shelby gt500 (indy road course) TT-vel.Full tuning
Amúgy lehet "kölcsönözni" az ilyen versenyekhez tuningot, úgy, hogy előtte csinálsz egy biztonsági mentést (akár cloudba is), tuningolsz, futod a versenyeket és ha kész vagy, visszaállítást nyomsz. Érdemes 2 különféle SN-be is menteni (pl. fb és g+ vagy fb és gc), hogy biztos meg legyen az eredeti. Ilyen formában pedig nyugodtan lehet a drive-ra is "pazarolni" az aranyakat.
-
DigitXT
félisten
Az a baj, hogy nem tudsz szabadon pályát/autót választani,
s a drágább kocsik eleve keveseknek vannak fullra felhúzva.Persze, előfordult már a történelemben, hogy alap autóval a
tuningos is kapott másodperceket, de azért nem általános.*
Pl. muscle szériában kis tuninggal esélyem sincs a korábbi
fullos idők megfutására, noha azóta jobb vagyok.(Máshol
közepes tuninggal is megvertem a régi bannolt énemet...)
*: jellemzően lassabb sofőr, vagy pont lesz*rta az időt, csak
a feladatot akarta letudni 1 drive-val, így sétatempót ment...Zedco: köszi, de azt azért tudjátok, hogy a "nagymenőktől"
én is másodpercekre vagyok, ugye? Múltkor meg is kaptam
hogy valakinek van távoli ismerőse, aki mindenhol megver.
Szerk: szép dolog a Top100, de nehéz, és onnan még 2-3 s
van a csúcsig, amit a énsohanem fogok megtalálni...Nekem annyi elég, hogy a barátlistán első vagyok. -
Lirion
addikt
Olyan verseny sajnos nincs. TT versenyben gondolkodsz vagy sima versenyben? A szabályok miatt nem mindegy, persze ki lehet kötni a normál versenyekre is, hogy no off track, csak nehéz betartatni.
Ötlet: pro - supercar master series - Audi r8 v10 coupe time trial (spa) vagy Porsche 911 gt3 rs TT (Melbourne)
Pro/Am - v8 muscle hustle - ford shelby gt500 TT (indy road course) -
kgymac
őstag
Néhányszor igen. De ugyanaz a futam több, mint 600x már nem igazán OK, ha nem vagy első. Főleg managerekkel nem.
És nem is nagyon izgalmas. Nekem is sokszor volt, hogy csak az utolsó kör legvégén, az utolsó 1km-en értem utol "auraipod"-ot, néha meg sem tudtam előzni. Ha farmol az ember, nem igazán jó így, még ha izgalmas is... Nagy előnnyel (elbambulva, le mans f40/50 esetén 6-13km, lmp1 esetén 10-26km) nyerve minden egyből izgalmas lesz -
Kronok
tag
- a szisztémát nem tudom, de random módon ahogy meg van egy futam kapok pontot, de van amikor nem
- Endurance dolgot 4x teljesítettem, 3x adott pontot (és nem mindig más színűt)
- 25% 50% 75% 100%-ra adja rendesen a megfelelő aranyat, pénzt a pontoktól függetlenül
- 50 aranyat akkor ad ha megvan az összes pont -
Gyurma_13
aktív tag
Persze, nekem 3 helyen van a játék, két iphone, egy ipad.
Most ha én odaadnám másik két embernek a két telefont és megbeszélnénk, hogy aki játszik az mindig mentsen felhőbe akkor semmi akadája nincs. Főleg ha azt is össze tudjuk hangolni, hogy ne egy időben játszunk.
Például én játszok 0-8:00-ig, mentek, a következő 8:00- kor letölti a mentést és játszik 16:00 óráig, ment, a harmadik 16:00- kor letölti a mentést és játszik 24:00-ig és ment. Majd én is letöltöm a mentést és kezdődik előrröl.Ha kijön az RR4 csinálhatunk egy ilyen profilt a forumozok közül, feladnánk a leckét a következő önjelölt hiperaktív őrültnek
-
Gyurma_13
aktív tag
Nem hinném hogy lehetséges! Ez 3,5-szer több mint az az őrült aki tényleg megcsinálta.
2013 márciusban indult a játék, az kb. 900 nap.
5642/900 az 6,26 óra/nap akkor, ha egy napot sem hagyott ki és az első nap óta játszik.Szóval aut mondom 99,9%, hogy kamu, de hagytam neki egy pici esélyt
Lehet hogy börtönben van és a cellában tolják egy név alatt, kb más esetet nem nagyon tudok elképzelni...
-
Petya25
őstag
Én mondjuk nem ezt a szériát szoktam tolni, hanem az F40/F50-et, az is jól hoz az extrákkal. A millió RS futam amúgy értelmetlen ha már addig eljutottál.
Viszont az új rendszer szerinti gold gyűjtés könnyebb lett.
Én a GTS challenge alatt lenulláztam a számlálót és most kb 11 nappal később 310 goldom van, pedig alig játszottam azóta. És a 31-i 30 arany még külön ott figyel majd.Kronok: droidra is jöhete valami soványítás, már 2,7 GB a foglalt méret.
-
-
kgymac
őstag
Ezzel azért vitatkoznék egy kicsit: egy itt-ott postolt ötlet nem csak egy eventen használható fel.
Pl. az AI butítással elég sok gold-ot megtakaríthattam volna a "korcsolyás" lambóknál. Majdnem maxra fejlesztve sem tudtam megnyerni a miura kupáit (low fék: vagy kicsúsztam vagy mindenki otthagyott az élesebb kanyarokban), de 10-14 utolsó helyes futam után leharcolt kocsival, high fékkel simán nyerhető volt (kb. 1 órát vett igénybe a két futam megnyerése).
A 362-es ill. 402-es sebesség átlépése is olyan autókkal sikerült, amik normál körülmények között sokkal (kb. 10-20 km/ó) lassabbak voltak, de a kanyarokban elszállva már hozták a limitet (de az 500-as és lmp-s event speed snap-jeit is ugyanígy sikerült hozni) -
szmar
csendes tag
Egy jó ideje már megbízhatóan hat hetente jönnek az új veziók, megjelenés előtt egy-két nappal mindig kikerül a Facebook oldalukra valamk előzetes, már legalább fél éve így megy legalábbis. Ezek alapján talán június 1 ha jól számolom (április 20 volt talán a mostani verzió) ?
-
Pompi
nagyúr
De kimondott cheat nélkül is értelmetlen szerintem az előzés számolgatás. Az elején vagyok a DeZires szériának, de már ott van egy 3 rövid körös dubai futam 22 indulóval. Nem nagyon mentem még rá, hogy mi a legjobb taktika, de egy 60 előzés összehozható a 3 perc alatt lazán. Egy fél óra alatt tehát 600. Egy óra alatt 1200 és így tovább. De ennek így mi az értelme?
-
Pompi
nagyúr
Párszor vesztessz és már meg is van (elméletben).
Eddig én is mindig tuningoltam vadul a verdát a challengek alatt, de van abban igazság, hogy a gép hozzád igazítja a kihívást, szóval ha maxra tolod a verdát, akkor nőnek az elvárások is.
Szóval nem tudom mi a jó irány, de jó lenne tudni, mert nem szeretném az utolsó 2 napon belülre halasztani a fejlesztést ha mégis szükséges lenne.
-
DigitXT
félisten
Egyszer ráfeküdtem, de nem, sajnos.
Btw. egyelőre 145. helyre elég az időm,
de ez nem mérvadó, mert most kezdődött az egész: 47 simán benne van most,
automata gázzal is. Csak megint elfogyott a drive (több aranyat nem költök rá).
Akik 46 közepét mennek, vagy manuális gáz + nagy tudás, vagy gyorsítósok. -
SkyLaci
őstag
nekem is csak pénzes fejlesztésekkel sikerült, ráadásul úgy hogy már jócskán szervizelésre szorult volna az autó
amivel sokat küzdöttem (és végül arannyal is fejlesztettem) az a 4 napon az a verseny aminél a rajtnál 10 másodpercet állni kell az indulásnálnekem most jön a 6. nap, szerda késő este kezdtem
-
DigitXT
félisten
Emlékszem, valamelyik NFS-ben szakaszonként(!) lehetett rajta versenyezni.
Ilyen sprint futam, ami önmagában jó pár km, csak ugye még sehol nincs a kör.
Amúgy szvsz bárki, aki (akárhol) találkozott már a pályával, felismerte melyikről
van szó, olyan jellegzetes részei vannak, hogy nem lehet összetéveszteni. -
l4ci
tag
Na akkor ma este megpróbálom újra, de nekem úgy rémlik, hogy azért több volt az a késleltetés, mint pár tized másodperc. Csak valamiért legutóbb az istennek se akarta megtalálni a TV-t a tablet, pedig már össze lettek szinkronizálva egyszer (mindkettő Sony pedig), újra be kell majd állítani a képernyőtükrözést...
De amúgy nálam max élményautózásra lehetne használni így, mert a tab csak wifis verzió, 3G/LTE nincs benne, így buknám az online versenyzést. -
l4ci
tag
A lag-ot én is így értettem, hogy van késleltetés a tablet+TV képernyő között, de ez a fullHD stream miatt szerintem érthető is valahol. De emiatt, hogy nem realtime a kép a TV-n, az irányítás nincs szinkronban a látottakkal, így hát ember legyen a talpán, aki versenyt tud így nyerni...
-
l4ci
tag
Úgy látszik minden széria végére kell tenni egy olyan feladatot, amihez extra tuning kell, különben nem tudod megcsinálni. Lehet, hogy itt éppen ez lesz az a pont, ahol muszáj lesz fejleszteni?
Nekem amúgy nem gond, a full upgrade-re is megvan már az aranyam, de még várok vele...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest