- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
l4ci
tag
Érdekes dolgokat írtok. Nekem két profilom van, egyikről se loptak el egy autót se. Lehet azért nem, mert én Pajzsot használok?
Viccen kívül, érdekes ez az autó eltűnés, nem először olvasok róla, facebook-on is írták néhányan, hogy fullos szériából eltűnt az autó, amivel végignyomták. Én mondjuk szoktam figyelni az autók számát a főoldalon, így azonnal feltűnne, ha hiányozna valami. Meg mindkét profil legalább két eszközön rajta van, max egy felhő mentés-visszatöltés megoldaná a problémát... -
l4ci
tag
Ezeken a csatornákon nem is fognak válaszolni, csak a hivatalos support oldalon, ami a firemonkey oldaláról érhető el. Ott van a játékban is a link, de weben is rátalálsz, ha jól keresel. A facebook nem support, ott nem fognak a hibákra válaszolni, erre van a weboldal, ahol ki kell töltened egy formot, playerID-val, hiba leírásával és képet is tudsz feltölteni. Ha ez megvan, akkor csak hetek kérdése és visszakapod.
-
-
Gyurma_13
aktív tag
Na futottam egyet én is, és azt kell mondjam, hogy a 4:58 az egy jó idő amit futottál. Nálam a bot nem 4:56-ot ment ,csak 5:09-et.
Túl erős ellenfelet kaptál. Bár én ennek örülnék mert azokat a futamokat szeretem, ahol jó sokat kell próbálkozni
Hogy butítod? Indítsd el a futamot, elindítod a kilépést és ne a retry-re nyomj, hanem continueval fejeztesd be, és ezt játszd el vagy tízszer.
-
Sordoran
addikt
Ellenfél gyengítést próbáltad már? Menj végig, legyél utolsó, és az se baj ha totál káros autó ismételd meg 2-3x, majd javítás után már új ellenfelek ellen sokkal könnyebb. Az ilyen futamoknál ez mindig beválik, mivel ha nem vagy dobogós, akkor az ellenfelek következőre gyengébbek lesznek (nem sima restart, hanem lépj ki verseny után menübe, és úgy indítsd újra, mert csak akkor ad új ellenfeleket).
-
PepeDon
tag
Ezt letöltöd és telepíted, majd be tudod állítani a kívánt minőséget. Nekem még medium-2 épp játszható volt és meg is adta. ZTE v5 snapi 400.
http://hitex.lt/pages/projects/graphics-for-real-racing-3root kell hozzá.
-
DigitXT
félisten
De, ennyire szar: low grafon az istennek se.
Talán azért, mert az
okos majmócák úgy definiálták, hogy ha a "42. vertex" eltávolodott
x egységre a "29-től", akkor jó a megoldás, de mivel különböző graf
különböző modelleket használ, talán azon nincs is 42. vertex - LOL.SkyLaci: köszi a tippet, pár perc volt GFX csereberével a megoldás.
-
SkyLaci
őstag
olvastam olyat hogy a grafikai beállításokon múlik, erősebb gépeken magasabb grafikával megy a játék és működik a dolog, gyengébb androidokon alacsony grafikával előjön a hiba, én meguntam próbálkozni és várni a bugfixet, inkább 20 aranyért skipeltem, GFX-el nem volt kedvem szórakozni, de az is megoldás lehet.
-
Lirion
addikt
Ha teljesítettél egy achievementet, akkor alul a kupára kattintva a listaelemek jobb oldalán kellene, hogy legyen olyan, hogy "collect", sárga gomb, fehér felirattal. Ha ez nincs, annak 1 oka lehet, mégpedig az, hogy korábban már begyűjtötted az achi-ért járó jutalmat.
A rendszer amúgy elég bugos, általában az történik, hogy ha online belépsz valamilyen SN-be, akkor az összes achit megadja és be lehet zsebelni pár száz goldot, aztán később a versenyek során "elfelejti", hogy már megadta őket, kiírja, hogy teljesítettél valamit, de belépve a megfelelő menübe már nem ad jutalmat, mivel már korábban megkaptad.
-
-
Gyurma_13
aktív tag
Jobb sarokban fent a free gold feliratnál kell rábökni.
De azt várd meg míg az RR3 teljesen betölt, ezt úgy tudod biztosra ellenőrizni, ha ugyan innen indulsz mint a képen. ( a time Trial versenynek sem szabad homokórázni, meg kell várni hogy az is betölt )Ha ráböktél elvileg elindít egy 15-30 sec reklámot, lent a sarokban számlálja mennyi ideje megy a reklám, végigvárod, vége a Mini bejátszásnak, vársz egy picit és ad egy goldot.
Ha szerencsés vagy megint el tudsz indítani egy újabbat, ha nem akkor egyelőre ennyi, pár óra múlva újra próbálod. Angol, Francia, Német, Olasz, Svájc, néha többet is ad egyszerre. -
Gyurma_13
aktív tag
Pár napja még nekem is az volt. iOS-t vagy Android-ot használsz?
Töltsd le a Tunnelbear appot. Indítsd el,(regisztrálj) majd a térképén kiválasztasz egy országot, megvárod míg átvált arra az országra, ( 3 másodperc ) és kész. Ekkor olyan mintha az adott országba lenne a készüléked. Ilyenkor VPN kapcsolatban vagy az adott országgal, olyan mintha onnan neteznél.Elindítod a RR3-at, és megvárod míg betölt. Megynyitod az ingyen goldot adó reklámot. Egészen addig míg adja őket. Ha már nincs több, akkor kilépsz. Kilövöd a Tunnelbeart, és visszanézel pár óra múlva.
Ua kezdődik előrről bekapcsolod a Tunnelbeart csak most egy másik országot állítasz be és utána megint belépsz RR3-ba és megint megnézed van e goldos reklám.Pofon egyszerű. De nézd meg a linket a 4091 hozzászólásnál, mert Szmar jobban leírta.
Egy próbát megér... -
l4ci
tag
A kanyarban beakadást (nem kanyarodik, hanem megy tovább egyenesen) már én is tapasztaltam, de azt még a 3.0.1-el is, főleg LeMans-ban idegesítő, amikor ezért rontom el a 4. körben az egyik kanyart és leelőznek miatta és lőhetem ki a játékot, hogy ne vesszenek el a managereim...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged