Hirdetés
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Csütörtökön mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cuebler
üzenetére
És ma reggel meg is jelent a verseny. Bár holnapra vártuk, mától már lehet tolni, fejleszteni, jó sokat rákölteni, majd garázsba tenni

A special eventnél (911 rsr 2019) nem csak a szélárnyék volt újítás a nem napokra osztott versenyzés mellett, hanem a min PR megkötés is. Eddig ajánlott PR-ek voltak, most kötelező.
(Lehet, hogy a legutóbbi Chiron Sport megnyerése 1 kör tuninggal nem tetszett a fejlesztőknek, nem volt elég lehúzós. Na persze nem én csináltam végig így
) -
zweif911
csendes tag
válasz
cuebler
üzenetére
Köszi az infókat!
A felhős nem játszik, mivel csak az sd mentésem van. Megprószálóm, bár tettem már rá kísérleteket, de nem mondhatnám, hogy sikerrel jártam. A játék letölt, indít, majd még hozzá tölt vagy 400 megát, elindul a Porschés tanítás, leállít, fájlok bemásol, játék újra indít, és ugyan ott vagyok. Nem az fut, ahol tartottam. Eddig csak a character2.dat-ot cseréltem, vagy a teljes games.g3.row mappát. De akkor most megpróbálom csak a doc mappát! -
SoldierL
senior tag
-
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Ja hogy csak 3.x-en nyomtad? Azt hittem, hogy ez vmi friss 5.x-es móka, azt hittem már, hogy még mindig benne van ez a "bug", csodálkoztam is, mikor láttam. Mostanában már akkor új asseteket tölt le, ha átállítod a grafikát droidon low-ra. Azért elég sok mindent kihasználtam a közel 4 év alatt, nem véletlen van két profilom, egyszer már újrakezdtem nulláról és még manapság is vannak kihasználható kiskapuk a rendszerben...
-
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Ezt nem hiszem el! Lassan 4 éve játszok ezzel a játékkal, sok trükköt és hacket ismertem, de ezt speciel még nem! Egészen egyszerűen zseniális, az pedig hogy teljesen véletlenül jöttél rá csak hab a tortán!

Na majd hétvégén kipróbálom én is a droidos tableten, mert iOS alatt nem igazán férek hozzá a könyvtárstruktúrához...
-
Sordoran
addikt
válasz
cuebler
üzenetére
Nekem szerencsére nem okozott gondot a frissítés. Retro rivals-t tegnap fejeztem be, elkezdtem a másik rövidet és azzal nincs gond. (az meglepne és felidegesítene, ha ezután látnám, hogy a Retro rivals nullás)
Amúgy most, hogy megint 50% sale van Formula-E tuningra, melyiket lenne érdemes feltolni? Melyik a legjobb HK TT-re (vicces, hogy mindegyik neve ugyanaz, de azért még ha minimális különbségek, de vannak)? Nem mintha sok aranyat remélnék tőle, de végül is van két saját szériája autóknak, lehet megengedem magamnak egyikre a full tuningot. -
DigitXT
félisten
válasz
cuebler
üzenetére
Nekem 5.3.0 van. Appstore-ban nem mutat frissítést.
Lehet, hogy valami anti-kőműves cucc lesz benne?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
nem szeretném újrázni
Akkor szerintem egyelőre ne frissíts. Tuti ami fix.
l4ci: ha ez a Radu következetesen "nagy spíler", talán
épp azért nem bántják... A csalásdetektálás alapesete,
hogy valami szokatlant észlelsz. (Fakezűbb játékosnál
ilyen a "semmiből jött" WR: kb. az önfeljelentés esete.)Szóval, ahogy a mondás tartja, lopni is csak "nagyban"
érdemes, azt nem bántják. (Téged tuti tökönvernek, ha
nem fizetsz adót pl. lakás után, más meg stadiont épít.) -
törölt tag
válasz
cuebler
üzenetére
Oké köszi, tehát akkor ez teljesen normális dolog. Akkor hagyom békén, köszi a segítséget
.tudom amatőrkérdés volt de én android 4x-ról ugrottam 6.0-ra és az más rendszer volt ugye nem volt ennyire szem előtt a file rész, és ezért nem értettem,hogy mi benne ez rengeteg cucc.
-
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Ott van egy video a játékban is (főképernyő jobb alul), meg a RR3 facebook oldalán is kint van, hogy sajnálják, hogy elrontották, de jövő héten, vagy azután frissítik, de előbb meg akarnak győződni, hogy tényleg ugyanolyan lett a javított verzió, mint a 4.6-os verzióban volt.
Amúgy meg most számoltam ki, hogy még 777 aranyat tudok szerezni a hátralévő szériák teljesítésével. Ebben benne van a két Limited Ferrari széria (160G+90G), a Gauntlet 10 (55G), McLaren MP4-X Exclusive (200G), Cutting Edge (82G), plusz a hátralévő szériák 100%-ra maxolása.
És ezen felül még a heti 100/200 gold a wttt-ért, plusz a reklámvideók. Tök jó ez az update is, megint pluszban fogok zárni, hiába volt 1500 arany az MP4-X upgrade-je...

-
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Nézőpont kérdése... Valami kompenzációt jogosan várhattunk ezért a "bakiért". Aki tudott váltani, és kikapcsolva a segítségeket tudott nyerni az is nyert vele és aki nem tudta megszerezni az autót emiatt, az is. Hamarosan visszaállítják a "régi" rendszert, de én már nem fogok visszaállni, tehát én csak nyertem ezzel a hibával, saját magam javára tudtam fordítani, ezért én inkább megköszönném nekik!

-
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Közben már azt írták a Firemonkey oldalára, hogy tudnak a hibáról és amint lehetséges javítják egy frissítéssel... LOL ez a csapat, nem is ők lennének, ha egy új verzióba ne kerülbe vmi hiba...

DigitXT:
Sokáig low kormány assisttal mentem, mert nekem az off túl durva, sokat kell tornázni meg tekergetni, nem jött be, pedig próbáltam, mert azt írtátok, hogy minden assist lassít. Pedig a kormány nem is, sok helyen nagyobb kormánnyal jobbat lehet menni. Most kicsit vissza kell szokni, de ahogy fentebb írtam, javítják ez is hamarosan.Vannak olyan autók, amivel nem tudok mit kezdeni, mert nekem csúszik, nem találom a féktávokat és másodperceket kapok. Mivel megelégedtem a B-vel, ezért ha már bent vagyok, akkor általában nem is nagyon megyek többet, max vasárnap, ha már látom, hogy éppen kicsúsznék már a 100 aranyból. Ezért aztán nem is nagyon forszírozom a határokat, pedig biztos, hogy tudnék jobbat menni, többször volt már, hogy vasárnap este javultam 0.5 másodperceket 1-1 pályán, amikor muszáj volt.
Az eheti pályán telefonnal mentem egy időt, amit utána a tablettel se tudtam megdönteni, pedig azzal mindig jobb voltam. Én sem értem, pedig még a frissítés előtt próbáltam, nem is az assistok elrontása előtt.
Senki se mondta, hogy csak belső nézetből lehet nyomni! Vannak jobb kilátási lehetőségek is, pl motorháztető, stb!

-
Petya25
őstag
válasz
cuebler
üzenetére
detto, én is így játszom
(megosztva más tevékenységekkel)
Akartam is már írni, de reggel rohanás volt.
A féket és a kormányt is elkúrták, lehet direkt.
A fék az konkrétan annyira szar mintha nem is fékezne csak lámpázna segge, megy tovább a kanyarban. Remélem sok embernél kiveri a biztosítékot és visszacsinálják.A qrva 20% off a Nissanra, tegnap este pont beletoltam 63-ig ami kellett.

A Mclaren 4 nap is megint szivatni fogja a népet.
Korábban volt pl 7 nap és abban kb 30 verseny, szépen végig lehetett tolni, persze néha többet is elbírt volna egy napra az ember, most meg 4 nap alatt durva szeriz idővel 50+ versenyt dob, meg persze a szkip lehetőségét. Tényleg találékonyak... -
rumos14
nagyúr
válasz
cuebler
üzenetére
a fékezés nekem is feltűnt, de más autóval nem próbáltam. amúgy 0 tuninggal eléggé szoszó ez az autó, semmi extra, sőt, mintha nehézkesen kanyarodna.
és azért kicsit húzós 4 nap alatt lenyomni a széráiát, főleg a 4ó25p szervizzel meg a soksok órás első körös tuninggal. talán ara mennek rá, hogy unlock-olják az emberek az idő lejárta előtt? egy újabb aranyköltési lehetőség :/megint olyan érzésem van, hogy gondolom kell kb 200 arany a PR szinthez, és kapunk egy lényegében tök felesleges autót...
aminek örülök, hogy lesz LaFerrari meg 599 GTO time limited, nekem egyik sincs meg.
-
Allien
veterán
válasz
cuebler
üzenetére
Ha másodszorra is beelőznek, vége. Vagy 20x próbálkoztam, mert az első kanyarnál már bajban voltam. A lényeg, hogy erősen fékeztem, aránylag a végén csapódtam a tömegbe, mert a közepén lévők is gyorsabbak voltak egyenesben, ezért beelőztek. Aztán sorra előztem a bandát, egészen a 7. helyig. Ott TILOS volt ugye előzni, kilökni sem szabadott már senkit se, mert akkor előre kellett volna engedni valakit, de az előzés...
Az maradt a taktikám, hogy az előttem lévőt toltam kanyarban. A második körben meg csak mentem, és max kilöktem az előttem lévőt. 
-
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Én is nyomtam a második körben egy exit-et, mert először meg akartam nyerni, mielőtt elveszítem és nekem is beadta a zöld completed képernyőt a DNF ellenére. Full bugos volt ez a feladat, mert nem is kellett beérni a célba, az exit-retry-ra már megadta. Más is írta facebookon, hogy neki is bugos volt. Ez ilyen...
-
rumos14
nagyúr
válasz
cuebler
üzenetére
komolyan mondom már azon voltam h videóra veszem. meg arra is gondoltam h "reach a top speed of" az azt jelenti, hogy valahonnan mért csúcsebesség, tehát a gyorsul-lassul-gyorsul az nem számít külön "top speed"-nek. de úgy látszik, mégis. vagy mégsem.. nincs logika. csak simán, mert csak [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zedco
csendes tag
válasz
cuebler
üzenetére
A skip-ek helyett én inkább bevállaltam egy gumi-upgrade-et (talán 36 arany) + az utána következő pénzes upgrade-et és így csak a Speed snap-et kellett skippelni!
Mellesleg le a kalappal, ha a többit arany nélkül megcsináltad! Nekem kb. 8km/h hiányzott az SS-nél (3.) a gumi UG-ket követően!!! Az itt rengeteg, főleg ha azt már tökéletesnek éreztem (magamtól legalábbis).
Fő ok az UG mellett: 10 próbálkozásból csak 1x adta meg a 337 km/h-t (az 1.-n), bár én mindannyiszor látni véltem a kijelzőn a 337-et..., akkor meg épp a csattanás nem volt szerencsés és kezdhettem elölről. Belefáradtam, és az upgrade mellett döntöttem, aminek hála gyorsabb lett a ráfordulóm a hosszú egyenesre és a többinél is nyilván segített.
Meglepő, hogy az Endurance-t meg skippelted! Ott egész jól be lehetett vágódni féktávokon a +10 mp-ekért!

Sváb-os mondás zseni volt, még most is hörgök rajta!

-
rumos14
nagyúr
válasz
cuebler
üzenetére
53e gold? akkor minek spórolsz a fejlesztésekkel?
az autocross-nál elsőre 1mp hátrányom volt az első helyhez (44,083s), nem éreztem magamban a potenciált, hogy meglegyen.
a speeddnap-nél 296 helyett 281 körül mentem, na mondom...
a két körön át ne ronts el semmit mókához pedig semmi kedvem nem volt.
az endurance 10,4km bőven teljesíthetőnek tűnt és meg is lett 11,4km. -
-
Gyurma_13
aktív tag
válasz
cuebler
üzenetére
Ezt már kitárgyaltuk, hogy nagyon hülyén van ez kitalálva. Nincs jutalmazva, hogy egyhuzamban csinálod meg.
Sőt, az arany kupákból többet tudsz gyűjteni, ha minnél többször újrakezded.
Elég hülyén adja ki magát, hogy a leaderbordon beelőzi a gyengébb a profit, ha mondjuk mindketten 100%-ra megcsinálják a játékot, mármint az eventeket és az alap feladatokat, mert a gauntletbe a jobbik kevesebb versenyből éri el a 300e pontot, és kevesebb kupát kap!
A firemonkeysnál ezért egy sallert kiosztanék a felelősnek az tuti
Persze egy-két "hülyén" kívül szerintem kevesen nézik ezt, de akkor is...

-
Ianbond
csendes tag
válasz
cuebler
üzenetére
Hat en pont ezert butittotam le asszem a 6.3-as speed snappel mivel a kocsim torott volt ezert sikerult levinnem mind a 8 bot idejet azonosra xd es innen minden verseny torott kocsival is siman ment most is csak a fejlesztesre varok hogy folytathassam (21 orara lesz kesz)
ez volt az a bizonyos speed snap -
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Na ja, én is már ott tartok, hogy Endurance és 4 körös verseny van egy tier-ben. Én itt úgy szoktam letolni, hogy az Endurance-on csak a minimális távot nyomom le (8-10km), majd kiállok az út szélére, amíg le nem telik az idő. Így megvan az arany is és még az autót sem amortizálom le, és még egy versenyt kibír. Vagy már eleve a leamortizált kocsival nyomom le az Endurance-ot, nem mindig kell hozzá ép autó.
-
l4ci
tag
válasz
cuebler
üzenetére
Hehe, jól nyomod, én még csak 41%-nál járok, de én csak tegnap este kezdtem el. Az a legbosszantóbb, hogy csak hármassával lehet haladni, előbb nem oldja fel a versenyeket, így nem is lehet trükközni, hogy a rövideket lenyomom előbb és a végére hagyom a kupákat. Egész végig kitart ez a feloldási mód?
-
DigitXT
félisten
válasz
cuebler
üzenetére
Figyu, az a zöld bigyó, ami feljön alul, az más mint az ezüst kupa
k.rvanagy 2nd felirattal, vagy az arany kupa You won! felirattal.
Én értem, hogy mit akarsz mondani, de nem erről van szó, hanem
a szokásos Drag Race bugról, amikor a 20+ méter hátrány elfogy:
papíron. Látványra meg egyáltalán nem. Láttam már ilyet, csak itt
különösen poén volt, hogy vert helyzetből mégis kihozott elsőnek.
Mint írtam, nem első próbálkozásra. Volt egy retry, és utána.
-
DigitXT
félisten
válasz
cuebler
üzenetére
Nem-nem.
Második hely megvolt első nekifutásra, de én nem értem be annyival, és újra kezdtem, mert időben akkor is alig voltam hátrányban, noha szemre (távolságban) teljesen esélytelen volt. Szóval a második próbálkozásra jobb időt mért, és arany kupára lett meg a feladat, értelemszerűen újrakezdeni már nem lehetett. Azért még meg tudom különböztetni a győzelmet a feladat teljesítésétől.
(A játék már nem biztos.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- Subaru topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- Feliks Audio Echo csöves fejhallgató-erősítő / előerősítő több fajta prémium NOS csővel
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Hario MINI MILL SLIM PLUS tekerőt keresek, mert elveszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(vicc volt)

Második hely megvolt első nekifutásra, de én nem értem be annyival, és újra kezdtem, mert időben akkor is alig voltam hátrányban, noha szemre (távolságban) teljesen esélytelen volt. Szóval a második próbálkozásra jobb időt mért, és arany kupára lett meg a feladat, értelemszerűen újrakezdeni már nem lehetett. Azért még meg tudom különböztetni a győzelmet a feladat teljesítésétől.