Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
Valójában a "Tilt B" csak a manuál gázos teló-forgatós irányítás neve.
Semmi köze a ki/bekapcsolt segítséghez.Amúgy, ha valaki rajtam
kívül szeret hanyatt fekve, belső nézetből játszani, annak ehhez még
a Horizon Tilt bekapcsolását is javasolnám. Úgy az igazi az irányítás.
Működik még lökhárító nézetben is, de már úgy sem túl nagy élvezet,
a többi nézetben (motorháztető pl.) egyáltalán nem működik: pech.Szerk: a 2015-ben írtakhoz képest már nem "csuklóból" vezetek, mert
a tablet mérete azt nem igazán támogatja. Szóval, ki szoktam forgatni,
tolni néha oldalra, főleg húzósabb kanyarokban (pl. ugye Hong Kong...),
mert nem szeretném a csuklómat feszegetni. Amúgy a legdurvább az
volt, amikor az egész hóbelevancot felraktam a DFGT-re, és minimális
érzékenységgel (hatalmas elforgatással) mentem pár kört. Vicces volt. -
DigitXT
félisten
Nekem bedobta, hogy most vegyek 100€-ért 5MR$-t, mert 20-at kapok.
Amúgy nagyon hiányzik a 16:9 ezekben a hong kongi visszafordítókban...
Szerencsére eddig kevés ilyen volt a játékban: ez a pálya nem iPad barát.A rajt-cél győzelem tetszett szerintem ilyen sem nagyon volt még eddig.
Összességében a No Damage feltételek idegesítettek, így 1 skip "kellett",
de amúgy teljesíthető volt fullos autóval, ilyen lazább, 53-as karikákkal is...
Azért remélem, hogy a másik két autóért nem ugyanez lesz a kihívás.Szerk: némi mázli sem ártott, ha ilyen összeérős előzésből nem vágott ki:
-
axod
tag
Én 18-al csak a 6-ost skippeltem utolsó nap. Kb. 1 óra próbálkozás után úgy döntöttem nem ér annyit. 4. hely elé nem tudtam beférni, szomorú, hogy ez az event ilyen hosszú és nehéz volt, az MP4X pedig mennyivel "korrektebb". Szerencsére elértem a 150-es szinten néhány hete, és be is adta másnap az elite-et, azóta pedig 3x-os van minden gold/pénznél (napi+2x bonus). Így azért lehet lavírozni...
-
l4ci
tag
Igen, ez már ilyen lesz. Kb. 5-6 hetente jön frissítés, 1-2-3 time limited szériával, plusz egy Gauntlet. Minden új autót meg lehet így szerezni, ha eleget költesz tuningra. Nekem 1550 órám van benne, de legalább minden megvan, csak az 570-es hiányzik meg 6 verseny a 100%-hoz. Ami később kezdte és nem végezte ki a szériákat, annak nagyon nehéz haladni, ezt elismerem. Never Ending Story...
De legalább a később csatlakozók is megnyerhetik az autókat tuning árban (599 + LaFerrari).
-
Terapeuta
őstag
Én naponta 4-et megyek, esetleg 6-ot (Flag Racing American All-Star 65/ Indiana....Daytonát nem merem (pedig jobban tejel), ott sokat bukok, többször nem érek be elsőnek, Indy ilyen szempontból biztosabb). Nyavalygok, de szinte mindig igaz itt is az alapszabály: a fék a mi barátunk (esetleg egy kis kerülő kormánymanőverrel)
-
l4ci
tag
485: ilyen bugot láttam már egy párat fb-n, többen is posztoltak képet erről: olyan kocsi a kedvenc, ami nincs is meg nekik. Talán javítják, talán nem, esetleg írhatsz a supportnak, de szerintem már tudnak róla...
DigitXT: na ne hogy már Neked legyen probléma az Endurance rekord megdöntése! Biztos nem én voltam a 18km, nem ment nekem annyira a Gallardo széria (meg nem is vagyunk már ismik fb-n), de ahogy elnézem nekem most bedobott egy 20.7 km-t is ugyanide. Szóval biztos lehet itt valahogy többet is menni...
nexus6: 1-2 héten belül igérték a frissítést. Szerintem hétközben biztos nem dobják ki, eléggé bekavarna a wttt eredményekbe. Ha most hét elején nem jött, akkor sztem jövő hétre várható. Szerencsére én már jó régen végeztem a Nascar szériákkal. Gyűlöltem mindet, főleg a Ricsit! Most még durvább lehet az agresszív botok miatt. Hétvégén nyomtam az új MP4-X szériában a Daytona Speedway-t, na ott 400-nál húzta rám egyenesben az egyik bot, össze is mentünk, repültünk mindketten le a pályáról!
Pedig ezt meg lehet csinálni fékezés nélkül is manu gázzal, néha el kell venni a gázt, ha megcsúszna, de csomószor forgattak ki a botok, mert fékezés nélkül jön belém hátulról, előzés után lekoccolja a hátsó kerekemet, de akár LeMans-ban is, ezért az 5" telefonon kb esélytelen hibátlan kört menni, csak a tableten tudok több km-rel nyerni... -
Terapeuta
őstag
Én még azon a szinten vagyok, hogy a kocsik legyenek meg...azt még talán tudom kezelni, amikor az említett BMW-ből "átülök" pl. ebbe a szuper Altimába és reménykedek, hogy be tudom venni a kanyarokat (nem mindig...így a pályat sem ismerem annyira, hogy hiányozna, de azért tekerek. De olyan mélységig, amely kellene ahhoz, hogy legalább "C" időt fussak, az elég kevés pályánál adott.
-
cuebler
senior tag
akkó' passz. ki vagyok jelentkezve, mert kissé túl sok aranyam van (40k+). amúgy meg úgy csináltam mindent, ahogy a kolléga leírta: első autó javítás alatt, második (aktív) autó javításra szorul, első autón nyomok egy x gold gombot az instant javításért, mire a második autóm "megjavul" viszont az aranyat az instant javításért nem veszi le a játék.
-
rumos14
nagyúr
jabocs! azzal sem volt gond, parabolica előtti egyenesen meglett a 319+, PR 59.9-cel. a lényeg az, hogy a sikánban kapcsold ki az auto féket, mert képes szükségtelenül még egyet befékezni a kigyorsítás előtt. aztán az egyenesben már mehet vissza a low fék. 2 mp-em maradt kb az 1:40-ből.
-
rumos14
nagyúr
-
l4ci
tag
Első körben nekem 100MB körül szedett le az induló kék képernyőnél, aztán elszállt download error-al. Telefon restart után már csak 14 MB-ot szedett le, most indul a játék, de szokás szerint tetűlassú, szóval várok arra, hogy betöltsön és megnézzem mennyi asset kell még. De most csak azt szedem le, ami fontos az első naphoz, mert mobilneten vagyok...
-
ntglaci
csendes tag
Hidd el, kelleni fog a full upgrade. Sőt! Néha még az is kevésnek tűnik. A Speed Snap-ek már az event felénél nem sikerültek. Kikapcsol assisstok, aztán jól össze kell rakni azt a 20-40 másodpercet!
L4ci: A Nissan GTR-t kezdtem el, gondolván lazulok egyet a lassabb kategóriában. Aha! Annyira nem vészes, de azért nem egy unalmas megszokott langyos körözgetés! Eddig csak egy 2 körös LeMans volt ebben a Nissan szériában.
-
l4ci
tag
Én egy napot tudok előreugrani úgy, hogy átállítom az időzónát japán, ausztrál vagy új-zélandi időre, így már délután 5 körül megnyílik a következő nap. Mivel már szombaton elkezdtem a második autót így én csütörtök este már megszerezhetem. A két nap ugrás nekem is kérdés, mert olyat még nekem sem sikerült...
-
Gyurma_13
aktív tag
Ha jönnek a reklámok, akkor le tudod felezni a javítás idejét. 2 reklám nézéssel.
Ha rontasz és kilövöd, nem romlik a kocsi, azzal is tudsz spórolni.
Mivel most olyanok a feladatok, hogy nem tudsz első lenni általában, a szerelő nem sokat ér. Én is 1 nap alatt csináltam meg az utolsó két napot.Javítva: Nem is a kérdésre válaszoltam. Hiába, szövegértési gondjaim vannak
-
l4ci
tag
Ennél az event-nél nem működik az offline mókolás, ha nem talál netet, hiába van bekapcsolva a wifi, ha a tűzfal nem engedi ki a saját szerverére, akkor be sem enged lépni a szériába. Ez van, csak online lehet elkezdeni a versenyeket és a javítást, különben timesync hibát dob. Reklámokkal azért lehet szépen haladni, bár nálam ez is megváltozott egy kissé: egyszerre, csak egy dolgot tudok csökkenteni, ha onnan visszalépek, akkor a másik upgrade-et vagy szervízt már nem engedi, csak újraindítás után. Persze vmi versenyt le kell nyomni, majd felhő mentés, különben ezt is elfelejti a kilövés miatt...
Nálam változott az LMP1-es Toyota hangja is, előzöleg mélyebb volt, most megint magasabb hangon visít...
-
-
Aladdin
aktív tag
Egyébként nagyon érdekes dologra lettem figyelmes. A 6. napot úgy kezdtem, h a pénzes fejlesztések voltak az autón. Két fánk és 170 méterrel kellett nyernem. Esélyem sem volt. Rátoltam egy arany tuningot és hopp, a távolság lement 150 m-re. Azzal is próbálkoztam, kevés voltam még úgy is, rátoltam még egy aranyat és csökkent 120 méterre, de asszem 14 m volt a csúcs, amit ki tudtam nyögni. Skip, anyáztam, sokba kerül ez így. Majd a második futam, ugye 3 kör, behozni a körelőnyt, hát sehol nem voltam. Ezen a pontom mondtam, h hagyom a faszba az egészet...
Aztán mégis rádobtam két arany fejlesztést, gyorsultam is körönként 2-3 mp-et, de a botok látványosan lassabbak lettek. De így már sikerült győzni.
És nem most veszem észre először, h arany beáldozásával bizony gyengülnek. -
.Habi
csendes tag
Ticketet nem tudom. Engem megszívatott a Richmondi Boss futamaival. Az első 4 az volt, a negyedik nem ment 2 körös fejlesztésekkel sem. Újrakezdtem. Akkor a 8 körös Daytona nem ment. Megint újrakezdtem. Meg egy kis szünetet iktattam be a fejlesztések elkészültéig, mert az első boss is mediumról indult.
Ha van RS-ed, akkor fejlessz. Én is azt tettem tegnap. Az összes 3. körös fejlesztést, meg pár 4-est rátoltam, amíg a pénzem tartott.
Tegnap jól adta a reklámot a gyorsításhoz (pedig már egy ideje nem nézek reklámot, mert sok időt elvett, de tegnap rápróbáltam).
Így már remélem lesz esély a kocsira, mert nekem is csak 4 napom maradt, 125 000 ponttal. -
kgymac
őstag
Össze lehet hozni az utolsó 3 autót valamivel több, mint 1 nap / kocsi alatt (3-5 óra/nap, legalább 3 alkalom/nap. Ha nem melóznék, hamarabb is összejöhetett volna). PR52.2 már elég lehet az utolsó futamokra, a gyengébb gyorsulású SS max 17mp-es futamához kellett először megvárni az első upgrade-eket. Bár sokan nem értenek egyet a butítással, de az 1 nap/kocsihoz kell. Az első napokban érdemes kilökni a vezető kocsikat (2-3 elég), a későbbi (4. naptól) pedig akár többet is. Richmond és Daytona is alkalmas arra, hogy elhelyezzen "akadályokat" a pályán a többi kocsinak (Daytonában láttam repülő kocsit is
), persze alap, hogy csak kicsivel szabad gyerni. Ha az elsők közül ki van lökve valaki, 2-5-10 mp-cel növeli a futamon elért időt, kocsinként. Igaz, ekkor elég erős kocsi kell, hogy pozició vesztés esetén újra az élre kerüljön valaki. A 3/4-en alap a 2km alatti táv a nyeréshez, itt nem működött először a retry a vesztett futamnál. Ill. ment egy darabig (kb. 10-15x), majd ezt elérve nem változott a bot neve, de az elsőséghez szükséges táv nőtt (a korábbi csökkenés szintjeivel). Szerencsére a zöld lámpa után megszakít egy darabig megy, de ha belerongyolsz az egyik kocsiba és fail lesz a futam (szerencsére van ne sérülj feltétel), újra csökkenni kezd a szükséges táv. (Sajna én csak a 2. kocsinál vettem észre ezt a működést, az első kocsinál úgy 200 gold-om bánhatta [55.7 feletti PR], a szükséges idő kb. 30-40 perc). A 7. napon tényleg csak arra kell vigyázni, hogy ne teljesítsd túl a célokat. Nem kell nyerni ha csak legyél 30., stb. Így kevés gold-dal is nyerhetőek a futamok, bár ahol elsőnek kell lenni, ott azért kell a mérnök (3 javítás/nap belefér, de alap, hogy a 3/4 végén a vendég kocsit is javítani kell, hogy a következő körben (újabb autóért) rendben legyen).
-
Pompi
nagyúr
Lehetett tudni előre, ki volt írva az első teljesítése után, meg persze a többi után is. Én az másodikkal elszarakodtam majdnem 7 napi,utána írta, hogy már csak 3 napom maradt elkezdeni őket. A 3. autót így lezavartam 2 nap alatt, és gyorsan elkezdtem az utolsót, befejezni van rá 7 nap megint.
Amúgy érdekes volt a 3. autónál az utolsó előtti 5 körös Daytona érzésre nehezebb volt, mint az előző 2 alkalommal, viszont az utolsó, victory lap, amire panaszkodtam, az meg lett elsőre.
-
Sordoran
addikt
Nekem nem rémlik semmi figyelmeztetés. Szerencsére és folyamat tudtam tolni, és már megvan mind a 4 autó. Mondjuk az is érdekes, hogy most minden autóra adtak 7-7 napot, míg előzőnél csak az elsőnél kaptunk 7 napot, többire csak 3 vagy 4. Bár így, hogy nem kellett várni napikra, most is 2-3 nap alatt teljesíthető volt, ha valakinek volt rá ideje. Én azért is siettem, mert láttam, hogy március közepén lesz megvehető az új lambo, vagyis már március első felében lesz hozzá event.
Belegondolva amúgy durva, hogy 6 autó szerezhető meg ezzel a frissítéssel ingyen.(#7133) NNME: Ez se egyetemes dolog, én is így próbálkoztam vele, és soha nem értem őket be, elhúztak előttem, még a mögöttem lévő is szinte tolt lefele. Első körnél skipeltem arannyal, utána már inkább butítottam őket. Lényegében mindig az utolsó 2 futamnál kellett butítanom, előzőket vért izzadva de lehetett teljesíteni simán nálam, de ezeknél annyira feljött az AI, hogy nem bírtam velük.
-
-
Zedco
csendes tag
Megjegyzem, Boss futamon nem jártam LeMans-ban! (ha minden igaz, lehet off-road-ozni és törni is, legalábbis a Boss-okon ez megengedett)
Szerintem itt is le kellene vágni az első jobbos kanyar utáni "S"-kanyart és akkor van esély, hogy az élről kezded a hosszú egyenest! Ott pedig már nincs más feladat, mint büntetni azt, aki el akar menni melletted! Figyeld végig a visszapillantót, meg azt, hogy merről írja a távolságot közöttetek a kép alsó részén, mert arról akar majd előzni a kis ganaj! Állj elé, hogy ne 30km/h-val menjen el melletted, mert akkor nincs esélyed kicsapni a seggét! Élmény nézni, hogy 320-szal nekirongyolnak a falnak! És sok esetben egy ilyen manőver tökéletesen belassítja a mögöttünk autózókat is, tehát kaphatsz hirtelen 2-300 m ajándékelőnyt!
Az is igaz LeMans-ra, hogy szinte bármelyik autóval pont a 200-as táblánál kell elkezdeni fékezni az első nagyon hosszú egyenesben (mellesleg a másodikban is!!!) stabilan nyomva végig a féket, és így is el lehet fordulni! A gépek általában már a 300-as tábla környékén fékeznek, nagyon hosszú fékúttal operálva, így ez a rész is kiválóan alkalmas a beslisszolásra!
És az első egyenes utáni kanyarkombinációnál figyeljétek meg, hogy nem kell követni a pálya ívét!!! Le lehet vágni mindkét oldalon, és nem jár érte büntetés! Ez TT-nél is így van! Ez pedig a gépekkel szemben 20-30 km/h előnyt jelent minden egyes esetben! -
-
Zedco
csendes tag
Sziasztok!
Ne adjátok fel idő előtt, mert van egy zseniális (megmosolyogtató) bug a 4-es rank-en! (31. Szinttől)
Ugyanis ott új "roster" (autóválaszték) érkezik a full-os Shelby és a 911 (talán) Gt2 személyében, viszont az ellenfelek maradtak a "standard" Shelby és az öreg Carrera!!!)
Édes, amikor extreme-nek hazudott futamon Brands Hatch-en, a rajt után a célegyenes végén elsőként fordulsz el egy 16 fős mezőnyben!!!
Olyan a rajtod, mintha nitro-d lenne!!!
Mondjuk ettől még nem könnyű Magnus-t utolérni a Boss futamon, mert a kis genyeau itt már végképp extreme az upgrade nélküli RSR-emmel szemben, de sebaj! Holnap érkeznek az upgrade-ek és akkor majd megfőzöm a svédet!
Legutóbbi Gauntlet-et végignyomtam (kilépegetéssel, ha baj volt)! Kíváncsi vagyok, itt meg lehet-e majd csinálni ugyanezt! -
Sordoran
addikt
Boss versenyek előtt mindig mentettem felhőbe, és amikor kezdett nehezebb lenni akkor minden verseny után már, így nem volt progress vesztés (akár én lőttem ki direkt, akár kilépett magától a játék). Végén már elég erős volt néhány verseny, de most legalább teljesíthető, ha türelmes vagy, és kilövöd játékot (bár végén már tényleg gyorsabb a kevesebb kapott pont ellenére is, ha elölről kezded).
Külön vicces, hogy 35. után már csak 10ezer pont kell, és 6 verseny van következő boss-ig, közben már a 3.-nál megvan ez, de még 3-at le kell tolni míg a boss ellen mehetsz, hogy be is zsebeld.Ráadásul nem is könnyű ott már.
-
l4ci
tag
Utoljára november végén volt frissítés, általában 6 hetente jönnek ki frissítések új autóval, tehát már aktuális volt. Nekem tegnap este még nem dobta fel, hiába akartam frissíteni, de reggelre már ott volt, le is frissítettem a telón. El is kezdtem a Gauntletet, de a 4. feladat már no skidding, ezt inkább majd otthon a tableten, túl pici nekem ez az 5"-os telefon...
-
DigitXT
félisten
Szerintem maradna, hiszen én is újraraktam az új telefonon a játékot többször is, így csak a profilból tudhatja, hogy már régóta játszok, sőt, ugye egy időben még a Marketről sem tudtam letölteni, mert hivatalosan nem támogatta a One Maxot (Pompi adta oda - többször
- az apk-t: azóta rájöttek a majmócák, hogy dehogynem megy a telón, bár megjegyzem, az egyre újabb frissítésekkel egyre sz*rabb a teljesítménye, és már low grafikán is be tud szaggatni rendesen
), de ez a szervizes hülyeség akkor sem jött elő nekem (hálistennek).
Kár, hogy a PR feltételeket nem lehetett valahogy "kibekkelni". Azelőtt lehetett igazán nehéz versenyeket futni (simán el lehetett indulni béna, de legalább tuningos botok ellen), azóta meg kötelező adott szintű tuning, így kevés igazán nehéz versenyt lehet találni... Azért akad 1-2, pl. a NASCAR szériában, de összességében: nem sok.
-
485
aktív tag
elhasználtam a 3 retryt a 35ösnél, utána end és visszarakott az elejére. na ez az első challange amit hagyok a fa....ba.
mi a kurva anyjából gondolja, hogy ha újra kezdem, akkor már megtudom csinálni a lehetetlen 35ös pályát? nem értem. skip továbbra sincs. ezt most hogy?????????!!!!!!!!!! -
cuebler
senior tag
a 27. vagy 28. endurance nürburgring müllen***szom challenge-zsel nem bírtam, vagy autónak mentem, vagy korlátnak, egymás után háromszor is
. a jó hír viszont, hogy a car rooster (nálam is-f és db9) megmaradt, csak éppen a pontozás esett vissza, most gyűröm a challenge 8-t.
kgymac: nem a ticket ment el, abból azóta már négy volt.
-
cuebler
senior tag
ott, ahol a nürburgring-i autocross-on másik autóval ütközni. egyébként kigolyóztam magam challenge-ből, kezdhettem előlről. szerencsére csak a car rooster elejére dobott vissza, a pontjaim viszont tényleg megmaradtak, sőt úgy néz ki, hogy a kigolyózás előtti "könyveletlen" pontjaim is.
-
DigitXT
félisten
Szintén zenész. Két reklám, és eltűnik a reklámos ikon cakk-pakk, vissza se jön.
(De legalább adott be két reklámot - usára állítva -, vpn nélkül általában az sincs...)Szerk: egyébként most jó áron van gold. A legkisebb pakk 16 helyett 32-t ad. Faja!
Egyetlen bökkenő, hogy az F1 GTR 20% akcióban is 600 gold. Azaz 10KHUF.LOL. -
DigitXT
félisten
Egyébként azt én is költői túlzásnak érzem, hogy ezzel a játékkal
több játékórát lehetett eltölteni / nagyobb élvezettel, mint az elmúlt
20 év teljes termésével együttvéve. (Lehet, hogy csak nagyot akart
mondani, hogy ő már 30+, s akik itt "nyafognak", hogy 110K kicsit
túlzása semmiért, azok azt sem tudják, mi fán terem a C64 LOL.)Pedig dehogynem! Qrvajó játék! De NAGYON profitorientált. Ja hát,
ha nem kellenek a goldos autók meg a 100% => képes ugyanazon
béna versenyeket újra, és újra lefutni: valóban végtelen szórakozás!Csak egy példa: McLaren F1 GTR, most jött új autóként: 750 gold.
A másik mekit meg lehetett nyerni a kihívásban. Ezt nem. Viszont
ha elkezded a szériát, akkor amikor feloldod, 20% kedvezménnyel
vihető: úgy csak 600 gold, már-már megéri."Csak" farmolni kell.
Pénzben viszont: elmennek a jó édes anyukájukba a fejlesztők.Ui: mobilon én is messze a legtöbb időt ezzel a játékkal töltöttem.
És szerintem is nagyon szórakoztató! DE amikor 1-2 goldból lesz
10-20 gold, majd 10-20-ból lesz 100-200 az szánalmas. Nem vicc:
mennél tovább, kéne a PR feltételhez tuning, és akkor 100+ gold?
Darabja... ebből kellene 5-10 db fejlesztés, hogy kivigyed. Röhej...
(Mármint azt az egy szériát: hány ilyen "apróság" van a játékban.)Lehet azt mondani, hogy csinálsz mást. JÓ! És ha elfogy a más?
Lehet mondani, hogy gyűjtögetsz, és majd szép lassan összejön.
Ha arányosabb lenne, akkor még igaz is lehetne. De nem az...
(Jó, a szerencsésebbek 2 hét alatt összegyűjtik az F1 GTR árát.) -
Petya25
őstag
Na ezek tényleg jók lennének,
Azt kifigyeltétek már, hogy a játékban töltött idő az nem az össz verseny idő?
Ez a full idő amíg a játék nyitva van. Az én friends listámon én vagyok az élen 39 nappal, de ez kamu, folyamatosan megy az idő. Nekem sokat van nyitva csak a reklámok miatt.
Ha azt nyomkodja az ember, az kicsit olcsóbb mint becsengetni a lét.DigitXT
100k húha, én kb 30k-t "kerestem" 2 hét alatt... -
Gyurma_13
aktív tag
Na ennyit rég szenvedtem, mint a 6/4! Olcsóbban kijöttem volna a skippel, de nem hagytam magam. Csak pénzes van rajta, és nem tudom, hogy ezt hogy gondolták. 800 óra játékkal a hátam mögött, majdnem azt mondtam, hogy ezt nem lehet megcsinálni. Aztán 10-15 próbálkozás után meglett, de csak úgy, hogy az utolsó 5 nem retry, hanem rendes befejezéssel lettem utolsó és lebutultak egy picit, de még úgy sem volt egyszerű.
Persze a szerelőt mindig buktam, és kétszer idegből rányomtam a gyorsszervizre
Vajon aki most kezdte a játékot annak is ilyen erős botokat rakott be?
Mindegy már megnyugodtam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- HP Reverb G2
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest